Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Keskustelua opiaateista, opioideista, bentsodiatsepiineista ja muista sedatiiveista, sekä niiden turvallisesta käytöstä.
zerk

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by zerk »

Suboxoneprinssi wrote:Helvetin kauan ollut nyt 3mg Rivatril ja n. 10x kuukaudessa 20mg Tenox. Varmaa vuoden. Vaikka lopettaski asteittain hitaasti pameilla ni psykologinen koukku on varmaan aika syvässä.
Luodaan nyt toivoa vähän tänne; mulla oli usean vuoden ajan aivan poskettoman raju bentsolääkitys (yli 100mg diatsepaamia/vrk ja siihen päälle nitratsepaami ja midatsolaami uneen) eikä sen nollaus kahdessa viikossa rivoilla ollut mitenkään mahdoton homma. Helppoa kuin heinänteko jos vertaa esimerkiksi opateen lopettamisen. Apuna oli 150mg pregabaliinia kahdesti päivässä joka ajettiin myös alas bentsojen lopetuksen jälkeen. Henkisesti se voi olla aluksi paskaa, mutta ei tunne ainakaan kuolevansa, toisin kuin opioidivieroituksessa. Jos motivaatio on kunnossa niin homma onnistuu.

Pitkän tauon jälkeen sain tässä käsiini alpratsolaamia ja totesin, ettei tuolla tee juuri mitään. Kyllä se nukuttaa yli 4mg annoksella, mutta muuten tuloksena on vain paradoksaalista ahdistusta. Täysin turha hyöty- tai päihdekäyttöön. Nyt kun heti perään sain taas vanhaa tuttua nitratsepaamia, niin vaikutus on juuri päinvastainen; erittäin voimakas ja miellyttävä anksiolyyttinen vaikutus ja lihakset rentoutuvat tehokkaasti. Bonuksena sopivasti lisääntynyt sosiaalisuus ja mielialan yleinen parantuminen. Aivan ylivoimainen yleisbentso lähes mihin tahansa tarkoitukseen. En tosin suosittele yli 7vrk putkea jos haluaa välttää rebound-oireita, tolkutonta toleranssia ja refloja.
Valosini
Psykonautti
Posts: 58
Joined: Sat 25 Feb 2017, 15:38
Location: Tre/Hki

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Valosini »

Olikos asia näin, että PG-liuokseen liuotettuja bentsoja on "turvallista" käyttää IV:nä? Propyleeniglykolia siis. Bentso reflat päällä ja todennäköisesti kohta tulossa klonatsolaamia tohon liuotettuna. En säännölliseks tavaks ota mutta ilmeisesti reflat on turvallista poistaa vähän nopeammin ottamalla IV:nä? Tiedän kyllä, että klonatsolaami imeytyy hyvin myös mahasta/suolistosta. Näin reflaisena se 30-40 minuuttiakin kuulostaa vaan turhan pitkältä... Kiitos jo etukäteen, poistan kysymyksen jos siihen löytyy vanha vastaus. Nyt vaan vähän kiire.. :/
User avatar
tRip
Me Gusta
Posts: 6119
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by tRip »

Riippuu määrästä, mut pieni määrä PG:t nyt kuulemma ainakaan tapa.. Liikaa ei kande lähtee suoniin änkemään.
Keep it unreal.
Valosini
Psykonautti
Posts: 58
Joined: Sat 25 Feb 2017, 15:38
Location: Tre/Hki

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Valosini »

https://fi.wikipedia.org/wiki/Medatsepaami Tuli ihan näin aamun pohdiskeluina mieleen, että onko kellään kokemusta medatsepaamista? Suomessakin joskus ilmeisesti ollut myynnissä. En sitten tiedä miksi ei ole enää. Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta bentsodiatsepiinilta.
Suboxoneprinssi
Lepakko
Posts: 293
Joined: Wed 30 Mar 2016, 03:09

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Suboxoneprinssi »

Valosini wrote:https://fi.wikipedia.org/wiki/Medatsepaami Tuli ihan näin aamun pohdiskeluina mieleen, että onko kellään kokemusta medatsepaamista? Suomessakin joskus ilmeisesti ollut myynnissä. En sitten tiedä miksi ei ole enää. Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta bentsodiatsepiinilta.
Taidan olla tyypannut, ei muistaakseni kauhean spessu. Pitkään toimiva suurimmaksi osaksi anksiolyyttinen bentso, ennen kuin annoksia nostaa.


------

Testasin tässä pitkästä aikaa midatsolaamia hihaan. Aine oli juuri niin ylihypetetty kuin muistin, eikä todellakaan hintansa arvoinen.
Ihmetykseni oli vielä suurempi kun selvisi, että moni on rätkinyt dormicumeja ja flormidaleja ihan normi hanaveteen - ja maksaa silti niistä 15€ kpl ja ylistää maasta taivaaseen. Paljonko midatsolaamia imeytyy ruutalliseen pH-neutraalia vettä? Midatsolaamimaleaatti (suola jona se molemmissa lääkkeissä esiintyy) on vesiliukoinen pH:n ollessa alle 4. Suunnilleen puolet frendeistä ei tiennyt, että siihen tarvitaan syyraa? Mitä vittua?
zerk

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by zerk »

En osaa ottaa midatsolaamin rätkimiseen muuten kantaa, mutta oma kokemus iv-midatsolaamista oli aivan ihana. Tapahtunut aina sairaalassa. Todella euforista ja rentouttavaa, melkein opiaattimaista. Syötynä en pidä mitenkään erityisen miellyttävänä - ihan jees nopeavaikutteinen perusbentso. Opioidien boostaamiseen tosin erinomainen jos siihen bentsoa haluaa käyttää.
Valosini
Psykonautti
Posts: 58
Joined: Sat 25 Feb 2017, 15:38
Location: Tre/Hki

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Valosini »

Mullekin midatsolaami IV:nä on ollut aina pettymys, oli se sitten yksin, bupren tai oksikodonin kanssa kombotettuna. Ja ei auta sitruunahappokaan. Se ei tunnu toimivan ollenkaan, isoin annos mitä olen testannut taisi olla 2x15mg kerralla. Erikoinen aine.
Kasiko
Apteekki
Posts: 324
Joined: Sat 22 Aug 2015, 14:12

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Kasiko »

Kuinkahan kauan maksimissaan voi mennä, että adiatsepaami ja sen metabolia tuotteet nordiatsepaami,oksatsepaami, ja tematsepaami häviävät kokonaan seuloista?

Mulla on siis tämmönen tilanne, että on ollut reipas puolivuotta diapam tiputuksessa alussa 50mg ja lopussa 5mg päivässä suunnilleen 2,5mg pudotuksin viikon tai parin välein. Lisäksi triptyl ja atarax , jotka nostavat bentsojen pitoisuuksia. (Varmuudella triptyl , ataraxista en ole sata varma).

Nyt kulunut jo yli kuukausi siitä , kun viimeksi syönyt pameja ja ne ovat vieläkin positiiviset seuloissa.
Alunperin tiputettiin pamit pois metadon hoidon aloituksen takia. Alkaa kuumotella , että kohta minua taas syytetään bentsojen oheiskäytöstä niinkuin suboxone hoidonkin alussa aikanaan, kun näkyvät niin pitkään. Ja en tosiaan ole murustakaan bentsoja syönyt. :|
Kasiko
Apteekki
Posts: 324
Joined: Sat 22 Aug 2015, 14:12

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Kasiko »

Edittiä sen verran , että hävis nuo diapamin metaboliitit eli ei enää positiiviset ollu kasto 10 testissä.
Oli myös rivalle pikatesti ja näytti , että ois positiivinen, vaikka en oo 6-7 viikkoon syöny sitä.
Ja aiemmassa laajassa seulassakin näky vaan nordiatse-,
Oksa-,tematsepaami.
Ihmettelen , että miten on mahdollista että se nyt taas näkyy (pikatesti rivalle) vaikka laajoissa ei näkyny about 4vkoa sitten. Toukokuun ja kesäkuun ja osan heinäkuuta aikana söin kyllä n.60kpl 2mg rivatrillejä.
Laittakaa viestiä , jos satutte tietään, että voiko olla mahdollista , että se olis nyt jälkikäteen liuennut rasvakudoksesta , kun aloin kuntoilla.
Jos tiiätte tuosta tikkutestistä millä pelkkä rivatril katotaan , niin kuuluuko olla yksi vai kaksi viivaa siinä?
Kasiko
Apteekki
Posts: 324
Joined: Sat 22 Aug 2015, 14:12

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Kasiko »

Saa poistaa nuo aiemmat pähkäilyt.
Tuskin noista mitään hyötyä kenellekkään on.
Voi näkyä pitkään , mutta klonatsepaami pikatestillä menee todella 20-30 min tuloksen saamiseen. Oli siis puhtaasti siitä kiinni ettei ootettu tarpeeksi kauan , että tuli se toinen viiva siihen.
Normi testissä ei edes näy aina.
Oli negatiiviset tulokset laajoissakkin onneksi.
Panza
Tuppisuu
Posts: 8
Joined: Mon 28 Aug 2017, 11:45

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Panza »

Rivatril, xanor, muut bentsot tekee lähinnä kropan rentoutusta mut noi vie myös pakkoajatukset. Onneksi päässy irti jo pahimmist viekoist, näitä ko syö 15v niin voin sanoa et veikee on tiputella 6mg. Luulin et sekoan mut tässä sitä ollaan. Enää tosiaa jalkapohjat jäässä, leukalukko alkaa hellittää ja selkä on iha vidu kipee ja jumis lihakset. Odotellaan rauhassa.. Onneks ei paniikkikohtauksia ole kovin paljo tullu. Niin päi vittua toi lääkäri lopetti tän et ei mitää rajaa. 05 viikos alas.
User avatar
SadPanda
LD50
Posts: 3147
Joined: Wed 27 May 2009, 15:26

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by SadPanda »

Valosini wrote: Sun 25 Jun 2017, 19:13 Mullekin midatsolaami IV:nä on ollut aina pettymys, oli se sitten yksin, bupren tai oksikodonin kanssa kombotettuna. Ja ei auta sitruunahappokaan. Se ei tunnu toimivan ollenkaan, isoin annos mitä olen testannut taisi olla 2x15mg kerralla. Erikoinen aine.
Ne on muuttanu sitä dormicumin sisältöä/ kokonaisuutta siten ettei se enää humahda samallalailla. Eikä siitä tule enää "sähkönsinisiä" läpinäkyviä vetojakaan vaan semmoset sameat... Mulla oli dorkajumiresepti joskus 11v sitten ja kyllä ne muuten oli sillon iha eri kamaa ja humahti ihan erillalailla. 2x 15mg ni monesti lähti muisti. vaikka oli tuota bentsotolea. :shock:
[17:14] <bong_aqua> oot kyllä kohtuukäytön ruumiillistuma
User avatar
bilehile
Apteekki
Posts: 372
Joined: Mon 21 Sep 2015, 12:59
Location: Nää huudit ei oo seiffit!

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by bilehile »

^Itte vedin kerran neljä niin tipahdin suorilta ja löin pääni käsipainon kulmaan. Hirvee vekki mutta olis voinu käydä paljon pahemmin. Vedin niitä ulkomaalaisia: tais olla flormidal niin hyvin niistä ainakin sai uusiin kotimaisii nähden. Suosittelen jos midazolaamia kaipaa iv:nä!

Mun benzotole on taas vaihteeks karannu käsistä. Oon tyyliin 8 vuotta enemmän tai vähemmän syöny suht säännöllisesti, mutmut.... Nyt menee jokapäivä ainakin 3x se mitä pitäis. Onneks rival on helppo imo laskee annosta pikkuhiljaa! :)
Takana loistava tulevaisuus.
User avatar
Kimurantti
Psykonautti
Posts: 60
Joined: Thu 02 Jun 2016, 05:25

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Kimurantti »

Kyselenpä nyt tähänkin lankaan komboiluista, eli miten paljon uskaltaa tommonen kuosipää ottaa nollatoleilla vaikka vauhdin tai viinan kanssa erinäisiä benjoja? Monet maininnu että ehkäsee erilaisia poreen aiheuttamia ikäviä sivuvaikutuksia, kuumotuksia yms, mutta jos nyt sanotaan että vedän pari 1mg xanoria ja 60mg pamia ja mitä lie päälle niin missä vaiheessa kannattaa alkaa rajoittelemaan touhua? Onko jotain hengityslaman vaaraa ja sen sellasta? Ilmeisesti viinan kanssa ehkä enemmän, mutta muistan että joku jossain selitti myös jostain epilepsian tyyppisistä kohtauksista ja että taju lähteny sekokäytöllä.

Meinasin vaan, että jos kuumottaa että tilttaa vaikka jostain mitä nyt on onnistunu työntämään naamaansa, niin onko sitte hyötyä että sitten rupee kuumottamaan kunnon hengityslama ja sitä rataa?! :D Kiitän wanhempia vastauksista ja sori jos kysytty tuolla jossain langan syövereissä, en osaa käyttää hakua näemmä :roll:
The music was new
black polished chrome
And came over the summer
like liquid night.
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2264
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Velho »

^ ei muutamalla bentsolla pitäis saada aikaan hengityslamaa ainakaan stimulanttien kohdalla tietääkseni 8)

Itteä alkanut kiinnostaa flunitrazolaami(10mg/10ml PG-liuoksena) ja clonazolaami (0.5mg blotter) sen verran että meinaan hankkia näitä flubromazepaamin(4mg pelletti) Ja alpratsolaamin(0,5 ja 1mg nappeina) lisäksi kun hintakin on aika kohillaan määrään Ja vahvuuteen verrattuna.

Ainoat kokeilut näistä on alprazolaami Ja flubromazepaami ja molemmat kuuluvat suosikkeihin.

Alpratsolaamia käytän masennuksen ja sosiaalisiin pelkotiloihin kuten tähänkin mennessä. Kun alkaa kaamos Ja sen mukana tuleva kaamosmasennus vie voimia aikalailla niin tämä on hyvä valinta siihen saumaan kunhan ei turhaan popsi pitkiä aikoja putkeen jolloin jo purkin pohjan näkyminen/viimeisen listan havaitseminen aiheuttaa Ahdistusta ja pelkoa "turvaverkon" loppumisesta :foil:

Flunromatsepaamilla on aika pitkä puoliintumisaika 106h joten se varmaan jää reflojen tai Meta laskujen korjaukseen kun 10h on vaikutusaika niin aikalailla paras vaihtoehto niihin jollei ihan akuutti tilanne ole :roll:

Sitä oon fundeerannut että kuinka monta clonazolaami 0,5mg blotteria uskaltaa ottaa päivän aikana (3x0,5mg?)? Ja miten tää blotteri malli toimii että onko nopea vaikutteinen vai enemmän depot? Joskus muistaakseni alpratsolaami-blottereista oli puhetta että enemmän depot kuin nopea jollen väärin muista :doh:

Ja myös flunitrazolaamin annostelu vaikuttaa aika tarkalle joten neste muodossa ehkä helpoin käsitellä 1ml pumpulla. Mutta mites vaikutus? Onko yhtä tipauttava kuin flunitrazepaamilla? Vai pienellä dosella mukavan leppoisaa oloa ja vähän buprea tai jotain muuta opioidia buustimaan tai korjaamaan jäätävät stimu ahdistukset Ja laskut pois alta? Ehkä joku muu/muut toimii näihin ainakin alkuun paremmin jos tämä on kovinkin sedatiivinen jopa pienillä annoksilla max 100mcg kuitenkin ehkä puolet tuostakin vois ottaa pois jollei tarkoituksena ole tipauttaa ittensä :mrgreen:

Ja kai näitä voi ottaa samana päivänä ilman sen kummempaa kuumottelua koomasta kunhan doset pysyy maltillisena tai ei combota hazardeilla comboina esim alko+BNZ+opioidi combolla :!
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport
User avatar
Thatspecialsomeone
Psykonautti
Posts: 149
Joined: Fri 03 Nov 2017, 17:25

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Thatspecialsomeone »

Nykyään näitä menee respalla. Mutta erittäin pienellä annostuksella.

Nykyään vaan haen sitä pientä rentoutusta ja ajatuksen rauhoittumista. Tähän riittää hyvin 5-10mg diapamia. Välillä juon päälle kaksi siideriä niin takuulla on tuskaisuus ohi.

Diapam on ihan hyvä lääke. isommilla annoksilla väsyttää ikävästi, sen takia pysyn pienissä annoksissa. En kuitenkaan hae lääkkeestä muuta kuin sitä pientä helpotusta ahdistukseen.

Yksi todella hyvä bentso muuten, jota ei suomesta saa niin on bromatsepaami. Pari 6mg tablettia ja vie voiton kyllä perus pamista tai xanorista. Rivan kanssa jaetulla ykkös sijalla bentsoista.
The blue bus is calling us
Driver, where you taking us?
User avatar
SadPanda
LD50
Posts: 3147
Joined: Wed 27 May 2009, 15:26

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by SadPanda »

Mulla on bentsovieroitus nys siinä vaiheessa että tippuu 2vko välein 5mg risolid ja nyt annos on 55mg se aloitettiin 60mg. Ennen sitä osastolla meni 20mg diapamia + 60mg risolidia.

Iha kivuttomasti on onnistunu. Ja ei oikeastaan nyt ahdistakaan ni paljo ku vois kuvitella. VÄlillä on selkeästi ahdistavampia päiviä.. eilen vaikka söin omat bentsot niinku ne on määrätty n ii ahdisti iha törkeästi- tänää kokeilin ottaa kaikki kerralla ni ei nyt ahdista niin paljo.. mutta kysyin lääkäriltä ni sano että sillä ei oo ni hirveästi edes merkitystä miten ne syön että jos tuntuu et 55mg aamusta ja riittää iltaan ni sitte sen voi tehdä niin ettei e stä vieroitusta pilaa mitenkää :) nytku laskee ni ens vuojen huhtikuussa lopppuu risolid mulla. ja olen irti bentsoista
[17:14] <bong_aqua> oot kyllä kohtuukäytön ruumiillistuma
STRN
Psykonautti
Posts: 139
Joined: Mon 09 May 2011, 13:28

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by STRN »

Uskallanko ottaa gammaa, kun n. 5 tuntia sitten syöny n. 5mg diapamia? En oo koskaan kombottanut ryynejä ja gammaa enkä haluakkaan mutta en oo varma et voinko öyskätä gammasta jos 5 tuntia sitten ottanut pamin..

E: Otin nyt sitten 11 milliä g:tä. Saa nähä öyskäänkö... :| Niin ja ryyneistä ei oo hirveesti toleja mitä nyt pari kertaa vuodessa ilman päihdehakuisuutta. Huikkaa tullu enemmän juotua.
4:20pm
User avatar
NatiHero
Kameleontti
Posts: 604
Joined: Wed 04 Aug 2010, 00:31

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by NatiHero »

Jos huikkaan on tolea, niin en usko että on vaaraa. Älä ota lisää pameja niin kaikki hyvin.
Velho wrote: Wed 28 Aug 2019, 19:34 NYT VITTU RYHDISTÄYTYKÄÄ DOUPPI ON ELÄMÄN PARASTA AIKAA ja muuteki sillo on jänskää :doh: :foil:
User avatar
SadPanda
LD50
Posts: 3147
Joined: Wed 27 May 2009, 15:26

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by SadPanda »

5mg pamia on kuitenki ilman toleakin suhkot pienimäärä. mutta tota etsä öyskää jos e ota sitä gammaa liikaa. aloita pienesti aina voi ottaa lisää mutta pois on vähä vaikeampi saada :P mut elä ota bentsoja lisää... ja varovasti sen gamman kans. en usko et tos on mitn suurempaa riskiä. Silleee.... anna palaa frank =)
[17:14] <bong_aqua> oot kyllä kohtuukäytön ruumiillistuma
Kasiko
Apteekki
Posts: 324
Joined: Sat 22 Aug 2015, 14:12

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Kasiko »

Onkohan nuo flormidal tabletit eli midatsolaami vahvempia, mitä perus suomen dormicum.
Heitti nimittäin 15mg iv niin muisti pois kokonaan muutaman tunnin, ja kaikenlaista oli tapahtunu, kun havahtu, tavarat järjestelly kaappeihin ja laatikoihin ihan sikin sokin yms.. Viimenen muistikuva siitä, kun mäntä pohjassa. Ei oo suomen dormicumit näin vaikuttaneet koskaan. Ei auttanut ahdistukseen yhtään päinvastoin.. :|
User avatar
Thatspecialsomeone
Psykonautti
Posts: 149
Joined: Fri 03 Nov 2017, 17:25

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Thatspecialsomeone »

Kasiko wrote: Tue 19 Dec 2017, 12:18 Onkohan nuo flormidal tabletit eli midatsolaami vahvempia, mitä perus suomen dormicum.
Heitti nimittäin 15mg iv niin muisti pois kokonaan muutaman tunnin, ja kaikenlaista oli tapahtunu, kun havahtu, tavarat järjestelly kaappeihin ja laatikoihin ihan sikin sokin yms.. Viimenen muistikuva siitä, kun mäntä pohjassa. Ei oo suomen dormicumit näin vaikuttaneet koskaan. Ei auttanut ahdistukseen yhtään päinvastoin.. :|
Moni millisiä ne oli?

Joskus oon saanut dormidimejä, joissa oli yhdessä 25mg midatsolaamia. Ne oli hyviä.

Ehkä sulla on vaan matala tole, ja kyllä jo nolla tolella 15mg I.V varsinkin jos on bisse tai kaksi alla niin voi mennä aika tutkalle.
The blue bus is calling us
Driver, where you taking us?
Kasiko
Apteekki
Posts: 324
Joined: Sat 22 Aug 2015, 14:12

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Kasiko »

^ Kirjoitin kyllä viestiinki eli 15mg oli.
Oli muutama viesti muiltakin noista flormidaleista eli vähän vahvempia taitaa olla.
Bentso toleranssista ei tämä tapaus johtunut, mutta menee metadonia päivittäin eli niiden yhteisvaikutus voi olla yksi vaikuttavista tekijöistä.
User avatar
Masis
Psykonautti
Posts: 111
Joined: Sun 27 Apr 2014, 02:30

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Masis »

Ihme ettei kukaan muu ole poistaillut feikkirivoista vai olenkohan puusilmä?

Muut törmänneen feikkirivoihin? Ilmeisesti on nyt paljon Euroopassa ja myöskin Suomessa näitä, Romaniasta päin tulleet. Muilla foorumeilla on ollut epäilyksiä pillereiden sisällöistä, ilmeisesti on vieläpä eri eriä noita pillereitä. Osassa on ihan oikeata klonatsepaamia, vain luoja tietää tosin mitä määriä ja toisissa erissä tutkaribentsoja (klonatselaamia, etitsolaamia?). Jotkut taas eivät kuulemma vaikuta mitenkään ja maistuvat kalkilta?

Käviköhän mulla vaan paska tuuri vai onko muutkin näihin pirulaisiin törmenneet :down:
User avatar
NatiHero
Kameleontti
Posts: 604
Joined: Wed 04 Aug 2010, 00:31

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by NatiHero »

Näitä on aivan vitun paljon liikkeellä täällä Tampereella ja ilmeisesti muuallakin, varmaan koko maassa. Meillä oli klinikalla lappusia, joku oli lähettänyt labraan tutkittaviksi noita Rivotrileja. Niistä oli löytynyt vaihtelevasti (pitoisuus ja löytyvyys) mm. Fenatsepaamia, klonatsolaamia, pelkkää kalkkia yms., seinäkittiä ja FENTANYYLIÄ! Yhden kaverin tyttöystävä oli vahingossa syönyt juuri noita fentanyl rivoja, tajuttomuus ja hengitys lamaa seurasi. Seuloissa näkyi fenta, ei ollut tiettävästi ottanut muuten.

Ihan näiden juttujen (faktoiksi todistettu) takia, en osta rivoja ellei ole varmasti suomen apteekista. Suosittelen välttämään ja kertomaan kavereillekin, nämä ovat siis todistettu todeksi, labratutkimukset ja verikokeet sekä iha kusitesti ovat lähteet.
Velho wrote: Wed 28 Aug 2019, 19:34 NYT VITTU RYHDISTÄYTYKÄÄ DOUPPI ON ELÄMÄN PARASTA AIKAA ja muuteki sillo on jänskää :doh: :foil:
User avatar
Masis
Psykonautti
Posts: 111
Joined: Sun 27 Apr 2014, 02:30

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Masis »

NatiHero wrote: Wed 07 Mar 2018, 12:44 Näitä on aivan vitun paljon liikkeellä täällä Tampereella ja ilmeisesti muuallakin, varmaan koko maassa. Meillä oli klinikalla lappusia, joku oli lähettänyt labraan tutkittaviksi noita Rivotrileja. Niistä oli löytynyt vaihtelevasti (pitoisuus ja löytyvyys) mm. Fenatsepaamia, klonatsolaamia, pelkkää kalkkia yms., seinäkittiä ja FENTANYYLIÄ! Yhden kaverin tyttöystävä oli vahingossa syönyt juuri noita fentanyl rivoja, tajuttomuus ja hengitys lamaa seurasi. Seuloissa näkyi fenta, ei ollut tiettävästi ottanut muuten.

Ihan näiden juttujen (faktoiksi todistettu) takia, en osta rivoja ellei ole varmasti suomen apteekista. Suosittelen välttämään ja kertomaan kavereillekin, nämä ovat siis todistettu todeksi, labratutkimukset ja verikokeet sekä iha kusitesti ovat lähteet.
Omat feikkirivat olivat myöskin peräisin käsittääkseni Tampereen seudulta. Tuo fentanyyli keissi kuulostaa oudolta. Olisiko ihan tarkoituksellinen myrkytysyritys ollut kyseessä?
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2264
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by Velho »

Joo oha noita rivotrillei ollu ja syöty ja jos vertaa rivatrilleihin ni ne purkit joissa a:an tilalla ooo ni eipä sillä viikkoa pitempää pärjännyt vaikka bentsotole ei kummoinen ollut mut eipä se ihmeenä tullut jos ottanut seinäkittiä ahdistukseen :doh: ja pystyhän sen jo kattoo mikä ois ehkä toiminu tai txt ja ristiuurre oli pinnallisempi/ohuempi
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport
User avatar
JOHNSSON
Lepakko
Posts: 189
Joined: Tue 28 Jun 2011, 20:23

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by JOHNSSON »

Itse olen huomannut et opamox on ihan hyvä bentso. Riva tietysti paras. Paskin on xanori. Liian lyhyt kesto ja tuntuu ettei kunnolla vie ahdistusta poikkee. Eikä tee edes sosiaaliseksi, paitsi jollain 6 mg annoksella joka vie jo muistin.
User avatar
tRip
Me Gusta
Posts: 6119
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by tRip »

STRN wrote: Thu 16 Nov 2017, 16:22 Uskallanko ottaa gammaa, kun n. 5 tuntia sitten syöny n. 5mg diapamia? En oo koskaan kombottanut ryynejä ja gammaa enkä haluakkaan mutta en oo varma et voinko öyskätä gammasta jos 5 tuntia sitten ottanut pamin..

E: Otin nyt sitten 11 milliä g:tä. Saa nähä öyskäänkö... :| Niin ja ryyneistä ei oo hirveesti toleja mitä nyt pari kertaa vuodessa ilman päihdehakuisuutta. Huikkaa tullu enemmän juotua.
Mä oon ymmärtänyt,., ja kokeillutkin.. ja todennut. et bentsot jeesaa gammaövereihin. Jotekin ne kumoo tiettyä GABAn vaikutusta mitä gamma saa aikaan. ja antaa omansa (GABA-A).

emmätiedä. mut niin mä muinoin korjailin övereitäni.. tietysti järki . mut se nyt kait sanomattakin. Tietty lamaavat lamaa keskenään entisestään. Mut väitän (ja tapani mukaan - ei ole sourcea) - että bentsot ei o paha gamman kanssa.. lääkinnällisillä doseilla!
Keep it unreal.
User avatar
tRip
Me Gusta
Posts: 6119
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Post by tRip »

Masis wrote: Tue 06 Mar 2018, 22:08 Ihme ettei kukaan muu ole poistaillut feikkirivoista vai olenkohan puusilmä?

Muut törmänneen feikkirivoihin? Ilmeisesti on nyt paljon Euroopassa ja myöskin Suomessa näitä, Romaniasta päin tulleet. Muilla foorumeilla on ollut epäilyksiä pillereiden sisällöistä, ilmeisesti on vieläpä eri eriä noita pillereitä. Osassa on ihan oikeata klonatsepaamia, vain luoja tietää tosin mitä määriä ja toisissa erissä tutkaribentsoja (klonatselaamia, etitsolaamia?). Jotkut taas eivät kuulemma vaikuta mitenkään ja maistuvat kalkilta?

Käviköhän mulla vaan paska tuuri vai onko muutkin näihin pirulaisiin törmenneet :down:
Klonatsolaamia ja fenatsepaamia kuullut osan sisältävän.. ne on niitä stydimpiä .. (Rivo..)

En sit tiedä, onko muita bentsoi (samasta maasta... "saman tehtaan") joissa ois jotain muutakin kuin mitä pitäis.

Mutta on joo ihan yleisesti (luullakseni) ihmisil tiedossa et rivoi ku ostaa, harvoin saa Klonatsepaamia.. ellei ole suomen aposta tahi muilta legiteiltä sourceilta.

Käsittääkseni alpratsolaaminapeissa on vähän samaa.. "vikaa" - romanialaiset alprot jotain alpro analogia? (villi veikkaus) sisältää. mut siitä taas must ei kukaan hiisku sanallakaan. varmaan siks koska ne on vaan tykimpiä.

Näissä kahdessa itse arvostan suomi-legittei.
Keep it unreal.