Mistä parhaat euforiat?

Asiaa Asiasta Asiallisesti.
Joniitti
Apteekki
Posts: 363
Joined: Mon 17 Apr 2006, 20:58

Mistä parhaat euforiat?

Post by Joniitti »

Yksittäinen aine / combo jolla on lähtenyt parhaat???
User avatar
W10
Kameleontti
Posts: 642
Joined: Wed 21 Sep 2005, 20:24
Location: Mirrorland

Post by W10 »

Ei sitä sienien euforiaa voita mikään. Ihan mahtava olo, kun löhöilee vaan sohvalla ja kaikki tuntuu niin ihanalta.
"It rubs the lotion on its skin or else it gets the hose again."
User avatar
Keisari
Lepakko
Posts: 258
Joined: Thu 08 Jun 2006, 09:35
Location: Laboratorio

Post by Keisari »

hepo =)
Joniitti
Apteekki
Posts: 363
Joined: Mon 17 Apr 2006, 20:58

Post by Joniitti »

:D ai onks Keisari ehtinyt jo hepotella?
User avatar
Kuumotus
Lepakko
Posts: 195
Joined: Tue 16 May 2006, 11:39

Post by Kuumotus »

Kannabiksesta aurinkoisena kesäisenä päivänä, jolloin ei ollut kiire mihinkään.
4:20
User avatar
RiotStarter
Apteekki
Posts: 312
Joined: Sun 03 Sep 2006, 18:50

Post by RiotStarter »

Paha kysymys..Sienet tai lsa..

Lsa oli siinä määrin euforinen kokemus että hyppelin suu virneessä julkisella paikalla.. :roll: Ehkä kuitenkin sienet.Subu.Oopium.Ei kyllä se on se sienet pitkän harkinnan jälkeen. :)
2000-luvun sakilainen.
Enth

Post by Enth »

Hitaista ei oo tullu kokeiltua kuin bentsoja, subua ja kratomia, noiden euforiat on kyl lyöny MDMA, mutta kyllä ayahuasca vetää pisimmän korren.

EDIT: joo HBWR:a tullu myös otettua, ihan mukava olo tullu, parempi kuin subusta tai kratomista, saa nähdä mitä sitten kun saan lisää kratomia...

Psykedeeleistä koettu euforia on jotain ihan muuta kuin tollanen kemiallinen reseptoreiden kutittelu opiaateilla, MDMA:lla jne. "nautintoaineena" en kyllä alkais psykedeelejä käyttää vaikka saakin VÄLILLÄ hyvät euforiat :)
Last edited by Enth on Sun 03 Sep 2006, 19:22, edited 1 time in total.
User avatar
tRip
Me Gusta
Posts: 6119
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

Post by tRip »

Morning Glory; täysvaltainen euforia.
Opiaatit; tyhjempi euforia, mut kiwa.
Keep it unreal.
Joniitti
Apteekki
Posts: 363
Joined: Mon 17 Apr 2006, 20:58

Post by Joniitti »

Niin, kokemusta ei ole essoista.. Millainen se euforia on? Itse LSA:ssa koen about eturauhasesta koko vartaloon leviävää "kiihotusta" ja kun ottaa nitriittiä tunne vahvistuu triplasti ja ilmeni päähän sellaisena hittinä et näkökentässä välähtää. Jollain muulla vastaavaa? Kiinnostaa vaan mistä irtoisi kenties vahvemmin tms. eritavalla.
Enth

Post by Enth »

No viime essosta on parisen vuotta, ja alle 10 kertaa oon napannu mutta...

Ihan uskomaton nautinto tulee kun kehoa liikuttaa (nyökyttää vaikka päätä), tai koskettelee käsillä jotain. Esim. hiuksien harominen, samenttisohvan hankaaminen jne. on hyvin tyydyttävää :D Koko kehon kattava hyvänolon tunne ja mieliala todella korkeella, sokerinen euro-trance uppoaa loistavasti silloin :) Joku suurempi nipsuttelija vois kertoa vähän paremmin vaikutuksista.

LSA'ssa tulee mulle myös nautintoa pintojen kokeilemista joskin ei niin voimakasta.
Joniitti
Apteekki
Posts: 363
Joined: Mon 17 Apr 2006, 20:58

Post by Joniitti »

Enth wrote:LSA'ssa tulee mulle myös nautintoa pintojen kokeilemista joskin ei niin voimakasta.
Mulle enemmän siitä et on vaan, vaikka makaa sängyllä ja ajattelee niiden käsien olemassaoloa :D, no kyllä myös siitä, että puristaa jotain oikein lujasti..

Eli essot sopii sekstailuunkin mainiosti??
Last edited by Joniitti on Sun 03 Sep 2006, 19:36, edited 1 time in total.
Enth

Post by Enth »

Kaveri tykkäs siitä kun sen piti mennä keittiöön hakemaan jotain, niin se liikkui sinne mahdollisimman hitaasti, selällään ryömien :D
Joniitti
Apteekki
Posts: 363
Joined: Mon 17 Apr 2006, 20:58

Post by Joniitti »

^^ Hah, osaan kyllä kuvitella... Eiköhän niitä essojakin vastaan vielä tule. Onko järkeä ottaa ihan trippailu merkeissä, ettei minnekkään tekno diskoon lähe joraamaan, vai miten?
Enth

Post by Enth »

No eipä oo tullu essoissa harrastettua seksiä mutta mahtavalta pitäis tuntua, kun vielä on empathogeeni (sp?), kunhan vaan ei keskittyisi siihen omaan nautintoon liikaa "sori kulta emmä pysty, tuntuu vaan niin hyvältä kieriä näissä lakanoissa, tuntuu niin samettiselta......."

Kyllä se kuosaus himassa toimii ihan hyvin, itse oon aina "kotibileissä" ottanu. Kunhan stereot löytyy ja mielellään seuraa (jotka myös essokuosissa) niin loistava ilta tulee :)
Joniitti
Apteekki
Posts: 363
Joined: Mon 17 Apr 2006, 20:58

Post by Joniitti »

Ok.. Menee kyl aika offiksi ja vähän lisää offia: Kuinka tärkeää essoissa on liikkua, jossain muistan kuulleeni, että vaarallista vain oleskella (niin, siis jos pystyy :)) ja onko silloin jos vain oleskelee, neste tankkaus yhtä tärkeää?
Last edited by Joniitti on Sun 03 Sep 2006, 19:55, edited 4 times in total.
User avatar
Keisari
Lepakko
Posts: 258
Joined: Thu 08 Jun 2006, 09:35
Location: Laboratorio

Post by Keisari »

Joniitti wrote::D ai onks Keisari ehtinyt jo hepotella?
Eikun heitin vaan :lol:
Enth

Post by Enth »

Joniitti wrote:Ok.. Menee kyl aika offiksi ja vähän lisää offia: Kuinka tärkeää essoissa on liikkua, jossain muistan kuulleeni, että vaarallista vain oleskella (niin, siis jos pystyy :)) ja onko silloin jos vain oleskelee, neste tankkaus yhtä tärkeää?
Vaarallista pysyä paikallaan? Mikä juttu toi on?

No tottakai jos liikut runsaasti niin hikoilee ja kuluttaa nestettä enemmän. Nestetankkaukseen sopii hyvin mehu kun siinä on muutakin kuin pelkkää vettä. Nestehukka ei oo ongelma jos et juo alkoholia runsaasti samalla tai ole pomppimassa tanssilavalla paria tuntia ilman lepoa ja nestetankkausta.

Joku tyttö briteissä kuoli siihen kun joi litroittain nestettä reiveissä, turpos (aivot?) liiasta nesteestä ja kuoli siihen :/
Joniitti
Apteekki
Posts: 363
Joined: Mon 17 Apr 2006, 20:58

Post by Joniitti »

:? no olen kanssa miettinyt, että miksi olisi ihan pakko liikkua :D.. varmaan jostain valistuksesta jäänyt mahdollisesti, ei voi muistaa.
User avatar
benelux fat
Kameleontti
Posts: 512
Joined: Wed 21 Sep 2005, 23:54
Location: Hki

Post by benelux fat »

Kyllä ylivoimainen voittaja on yage. Essoeuforiat menee kakkoseksi, mutta ovat yageen verrattuna enintään lievää tyytyväisyydentunnetta.


Enth wrote:Joku tyttö briteissä kuoli siihen kun joi litroittain nestettä reiveissä, turpos (aivot?) liiasta nesteestä ja kuoli siihen :/
Muistan kun tuosta tapauksesta kerrottiin joskus ylä-asteen valistuksessa ihan kuvien kera. Oli siis muistaakseni ottanut ensimmäistä kertaa essoja, ja kaverit oli sitten koko ajan kuumotelleet että juo niin paljon vettä kun pystyt. Noh, oli sitten vetänyt homman vähän yli ja loput tiedetäänkin.. Oli kyllä aika karmaisevia ne kuvat. Oli koko muija turvonnut ihan tunnistamattoman näköiseksi. :shock:
"Trippi pakottaa ajatukset kulkemaan eri tavalla ja irtautumaan itse rakennetuista muureista, jotka toisilla saattavat pitää horjuvaa mielenterveyttä pystyssä." Miffy @ P-linkki.
User avatar
Lasipallo
Moderator
Posts: 875
Joined: Wed 21 Sep 2005, 18:09

Post by Lasipallo »

Joniitti wrote:^^ Hah, osaan kyllä kuvitella... Eiköhän niitä essojakin vastaan vielä tule. Onko järkeä ottaa ihan trippailu merkeissä, ettei minnekkään tekno diskoon lähe joraamaan, vai miten?
MDMA taitaisi sopia enemmän pienen porukan terapiasessioihin, napit on yleensä sen verran vauhdikkaita, että ei oikein mitään tule tuollaisesta.

Tuon tytön tapaus oli varsin huvittava, kuvia tytöstä koomassa, letkuissa kierrätettiin lehdissä ja valistuksessa väittäen, että tyttö kuoli ekstaasiin. Oli mennyt juomaan muistaakseni seitsemän litraa vettä 45 minuutin sisällä.

Parhaat euforiat voisin väittää tulleen LSD:stä, The Residentsin live-raamatuntarinoita kuunnelleen.
They were tattooed from head to foot, and they brandished cutlasses and big clubs with spiked knobs. They shouted ferociously in their native Finnish, and they swung cutlass and club as if berserk, sometimes felling their own men in their fury.
User avatar
MetsänNeito
Apteekki
Posts: 308
Joined: Fri 23 Jun 2006, 15:27
Location: Up 'n High

Post by MetsänNeito »

Subun alaisena oli kyllä euforia loistossaan (kunhan makasi paikallaan)..
Hyvänä kakkosena hyvä kukka.
"It is your mind that creates this world"
-The Buddha-
Joniitti
Apteekki
Posts: 363
Joined: Mon 17 Apr 2006, 20:58

Post by Joniitti »

Mites yopot? DMT:n euforiat?
kurz wrote:Yopossa on huomattavasti enemmän 5-Meo-DMT:tä. Se aiheuyttaa paljon fyysisemmän tripin ja enemmän oksentelua ja fyysisiä haittavaikutuksia.
Esso vai Yopo :D :D???
kurz
Psykonautti
Posts: 124
Joined: Tue 11 Jul 2006, 14:21
Location: Kuopio

Post by kurz »

Joo ei kai essoja syömällä ja paikoillaan olemalla pois kuihdu. Essot kuitenkin lisää vasopressiinin(vai vasopressin suomeksi?) määrää ja vasopressiini antidiureettinen hormooni eli vähentää virtsaustarvetta. Nestehukka uhkaa kuumassa ympäristössä liikkumisen takia, sillä MDMA kuitenkin nostaa kehon lämpötilaa. Johtuuko tämä muuten pelkästään sen stimulanttisista ominaisuuksista vai onko sillä jokin erillinen mekanismi?

Noita vesikuolemiahan sattuu silloin tällöin, muistaakseni jokin 7l vettä pitää juoda kahdessa tunnissa(?) jotta sen saa aikaiseksi. Syynä lienee aivojen turpoamisen lisäksi suolatasapainon heitteleminen kun suolat vielä liukenevat osmoosin avulla soluista pois. Näin ainakin luulisin.

Hmm niin ja topicciinkin voisi jotakin sanoa. Ei ole kovin laajasta kirjosta kokemusta, mutta voisin jopa väittää että kratomista, eikä edes kovin suurella annoksella. Psykedeeleistä tietenkin aivan toisentasoisia oloja, on kuin pyyhkisi sielusta pölyjä, mutta eikös euforia tarkoita nimenomaan fyysistä hyvänolon tunnetta eikä sipirituaalista.
Joniitti
Apteekki
Posts: 363
Joined: Mon 17 Apr 2006, 20:58

Post by Joniitti »

^^ Jep, tässä tapauksessa fyysistä :wink:.. Olisi hienoa löytää kaikki mukavat noista luonnonhuumeista (no sieltähän ne kaikki periaatteessa, mutta), vaikka sitä etsiskelyähän se taitaa aina kaikilla olla, olon mukaan. Vai onko jo jollain vakiopurkit maustehyllyssä rivissä ja sieltä tarpeensa mukaiset doupit :lol:?

Douppi on ruma sana.
vauhtihuora
Psykonautti
Posts: 102
Joined: Thu 09 Mar 2006, 23:51

Post by vauhtihuora »

yage.
TiiEitsKay
Lepakko
Posts: 190
Joined: Mon 29 May 2006, 22:44

Post by TiiEitsKay »

Joniitti wrote:Mites yopot? DMT:n euforiat?
Jos yopoista jotain euforiaa tulee, nii se tunne nenässä kyllä kumoaa sen tuhatkertaisesti x(

EDIT: Aijoo.. Sanotaanko nyt, että LSA. Ja sekin tosin riippuu osittain set&settingistä.

EDIT: Unohtakaa edellinen. MDMA is the shit :P
Last edited by TiiEitsKay on Thu 21 Dec 2006, 19:22, edited 1 time in total.
User avatar
Kalavale
Apteekki
Posts: 468
Joined: Fri 16 Jun 2006, 19:55

Post by Kalavale »

Oopiumi miehiä kun oon niin, pakko se on kai sanoa, että ei sitä mikään voita. Ei mikään. EI mikään.

Harmi vaan että se on nyt taas vaihteeksi loppu, ja ei ole uutta näkyvissä. No eihän hyvä voi ikuisesti kestää. :)
Delirium Tremens
Kameleontti
Posts: 587
Joined: Fri 30 Sep 2005, 22:13

Post by Delirium Tremens »

Lasipallo wrote: Tuon tytön tapaus oli varsin huvittava, kuvia tytöstä koomassa, letkuissa kierrätettiin lehdissä ja valistuksessa väittäen, että tyttö kuoli ekstaasiin. Oli mennyt juomaan muistaakseni seitsemän litraa vettä 45 minuutin sisällä.
Jep, tuo on pakko ottaa mustana huumorina.

Miettikää, jos teinityttö kuolisi juotuaan alle tunnissa 20 pullollista keskiolutta, ja se olisi vielä yksi harvoista "kuolemaan johtaneista alkoholin yliannostapauksista". Olisiko se kovin tehokas peloite valistuksessa, jonka tavoitteena olisi raitis nuoriso?
kurz wrote:vasopressiinin(vai vasopressin suomeksi?)
Vasopressiini. Suomessa ei nykyään tankata benziniä tai ammuta pistolilla.
AD_HD @ synirc
User avatar
Jeshu
OD
Posts: 1942
Joined: Thu 22 Sep 2005, 16:35

Post by Jeshu »

aivoruoska wrote:LSD-euforia. kun kaikki on täydellistä <3 <3 <3

ei madmoista bupreista tai koksuista ja muista tule niin täysivaltaisen täydellistä oloa.
Tämä muuten totta. Psykedelia parhaimmillaan on tosiaan tavallaan täydellisyyttä.
Tunnetta ei voi ostaa: sanotaan.
Vaan ei sanoillakaan saavuttaa.
Ei kukaan pakoon itseään pääse.
On minulla turvallinen olla.
User avatar
Jeshu
OD
Posts: 1942
Joined: Thu 22 Sep 2005, 16:35

Post by Jeshu »

MDMA on semi-täydellinen, semi-psykedeelinen. Siinä ei kuitenkaan tajua kokonaisvalaisesti ihmistä. Muut puhtaasti psykedeeliset aineet sopivat tuohon LSD:n jokkoon... Opiaatit silkkaa kaiken hienoutta, ilman syvällisyyttä psykedelian tapaan. Hamppu pakottaa rehellisyyteen itseään kohden.
Tunnetta ei voi ostaa: sanotaan.
Vaan ei sanoillakaan saavuttaa.
Ei kukaan pakoon itseään pääse.
On minulla turvallinen olla.