THC talteen

Keskustelua kannabiskasvista ja -jalosteista sekä kannabiksen tavoin vaikuttavista aineista.
shpongled
Tuppisuu
Posts: 10
Joined: Thu 09 Nov 2006, 19:13

THC talteen

Post by shpongled »

Ajattelin kirjottaa tänne pienen neuvon/oppaan, kuinka saada kaikki irti kannabiskasvistasi. Hollannissa tietenkin, Suomessa moinen on laitonta ;)

Varret:

Säästä aina varret sadosta. Hanki noi 20-25cm pätkä metalliputkea, onttoa siis. Sisähalkasijan on hyvä olla sama kuin 1,5l limsapullon korkin sisähalkasija.

Liimaa, tai kiinnitä putken toiseen päähän valoverkkoa, tai muuta tiheää verkkomateriaalia hyvin kiinni putkeen. Toinen pää on täyttöpää. Leikkaa varret mahd. pieniksi paloiksi, pari vartta kokonaisuudessaan, ja sullo ne putkeen.

Putken toiseen päähän tulee korkki, jossa noi millin parin reikä keskellä. Korkki menee aika tiiviisti kiinni jos halkisijat stemmaa, mutta teippaa reunat hyvin vielä.

Prosessiin tarvitset lisäksi 2 purkkia butaania, kulhon, kulhoa isomman ( mieluitin laaja tasainen pohja ) astian ja hanskat.

Kun putki on täynnä varsisilppua ja korkki hyvin kiinni, ota purkki butaania, tunge se tiiviisti korkin aukkoon ja suihkuta butaani putken ja silpun läpi kulhoon. Se valuu hiljakseen kulhon pohjalle lammikoksi. Butaanipullo kylmenee valtavasti, eli on syytä pitää toppahanskaa kädessä. Tyhjennä molemmat butaanipullot putken läpi.

Täytä isompi astia mahd. kuumalla vedellä ( ei kuitenkaan kiehuvalla ) ja aseta kulho veteen. Aseta astia ja kulho ikkunan tai avatun oven viereen, koska butaani alkaa pian kiehua ja haihtuu nopeasti ilmaan, on hyvä saada se suoraan ulos kämpästä. !Älä vedä röökiä, tai sytytä mitään tulta sen lähellä!

Butaani haihtuu aika nopeasti pois ja kulhon pohjalle jää ohut ruskeahko kalvo. Riko sinne savuke tai kuivaa nurtsia ja kaavi sillä THC kulhon seinämiltä. Se on todella tahmeaa, kaapimisen jälkeen sekota vielä röökinpurut/nurtsi hyvin.

Siinäpä sinulla on extra-super-high-tch-level nurtsia/tupakkaa. Toimii todella hyvin.
User avatar
Lasipallo
Moderator
Posts: 875
Joined: Wed 21 Sep 2005, 18:09

Post by Lasipallo »

Crook BL:stä sanoi, että on keskimäärin saanut varsista 2g öljyä/100g varsia ja kukinnosta 15g/100g kukintoa.
They were tattooed from head to foot, and they brandished cutlasses and big clubs with spiked knobs. They shouted ferociously in their native Finnish, and they swung cutlass and club as if berserk, sometimes felling their own men in their fury.
User avatar
CharlieBigPpotato
Kameleontti
Posts: 693
Joined: Mon 20 Feb 2006, 11:53

Post by CharlieBigPpotato »

If the falling tide can turn and then recover, all alone we must be part of one another
Kalastaja

Post by Kalastaja »

Tein pari päivää sitten tekemisen puutteessa ihan niinkin yksinkertaisella menetelmällä kuin asetoniin liuottamalla aika stydiä öljyä.

Pistin pakkasessa about tunnin olutta asetonia parin - kolmenkymmenen gramman heinä/kukka/huono laatuinen etanoli öljy -sekoituksen päälle ja ravistelin minuutin tai pari. Koko moska metallisien teesiivilän läpi ja asetoni lasivuoalle haihtumaan.

Aika kirkasta, kullan keltaista, öljyä tuli, jonka sekoitin ok laatuiseen kukkaan. Pienempi reikäisellä siivilällä/suodatinpaperilla oli saanut vielä puhtaampaa, nyt näkyi vähän vihreääkin mukana.
Aikas hc tavaraa kylläkin...kaksi tikunpään kokoista nokaretta vie ihan kuutamolle, sellaista nauruheinää....

Se kukan sekoittaminen joukkoon kannattaa tietenkin tehdä silloin kun siinä vielä on liuotinta jonkin verran jäljellä, tai sitten lisätä vähän jotain hyvin haihtuvaa liuotinta, jotta se öljy sekoittuu mahdollisimman tasaisesti sen ruohon/kukan kanssa. Sekoittelee sitä siinä samalla kun se haihtuu...


Siinä moskassa mitä jäi jäljelle asetonin jälkeen on vielä jonkun verran potkua. Sormissa kun pyöritteli niin vähän jäi sormet tahmeaksi. Uudestaan voisi vetää asetonilla tai jollain mulla, jotta saisi kaiken irti.
Last edited by Kalastaja on Thu 28 Jun 2007, 00:25, edited 1 time in total.
User avatar
kujanaskuli
Psykonautti
Posts: 62
Joined: Mon 30 Oct 2006, 17:12

Post by kujanaskuli »

plz mut mitä o valoverkko :S (n00b)
"It's not a war on drugs, it's a war on personal freedom, it´s what it is ok?. Keep that in mind at all times. Thank you!"
shpongled
Tuppisuu
Posts: 10
Joined: Thu 09 Nov 2006, 19:13

Post by shpongled »

Iltaa. Tuo asetoni on kyllä hyvä tuossa liuotuksessa. Ja tuosta tulikin mieleeni pari muuta oivaa tapaa jatkaa tuosta.

Jos saat liuotettua kunnolla THC:n irti kukista, lehdistä ja varsista ( parista puskasta tulee jo todella hyvä määrä öljyä ), laita kattilaan kevyellä lämmöllä purkillinen hunajaa notkistumaan. Kun hunaja on lämmintä, 60-70°C ja vetelää, lisää sekaan öljy ja sekota ja hauduta parikymmentä minuuttia ~70°C lämmössä. Tämän jälkeen hunaja takas purkkiin ja pakkaseen tai jääkaappiin kiinteytymään. Rullaa hyvästä nurtsista jointti kevyeksi startiksi. Keitä teevesi, käytä lempiteetäsi, se lisää fiilistä hyvin. Teen sekaan sitte pari kolme kunnon lusikallista hunajaa ja siemailet menemään. Oikein miellyttävä ja mukava tapa nauttia. Vaikka nousee hitaasti, potkii sitäki paremmin.

Toinen, helpompi ja aivan vähintäänkin yhtä fiilistelevä tapa on ostaa iso pullo laadukasta absinttia, yli 70%. Laita pulloon 3-5g hyvin curetettua hyvää budia, ravistele ja laita pakkaseen. Ravista ~10min välein pulloa ja tunnin päästä kun alkaa napsien kaataminen alkaa ilta luistaa lähes luvatonta tahtia, potkii aivan erityisen hienosti.

Kirjotelkaa omia kannabiskulttuurikokemuksia tänne, jos vain jaksatte. Joku munffinssi/keksi-resepti, oikein hyvä sellanen olisi esimerkiksi mukava saada :)
shpongled
Tuppisuu
Posts: 10
Joined: Thu 09 Nov 2006, 19:13

Post by shpongled »

kujanaskuli wrote:plz mut mitä o valoverkko :S (n00b)
Valoverkko on todennäkösesti vain näillä seuduin vakiintunut termi. Jotain mahdollisimman hienojakoista verkkoa, mikä kuitenki taipuu hyvin, ettei ole mitää ritilää, joka pitää kannabiksen putkessa päästämättä läpi juuri mitään muuta ku sen butaanin.
shpongled
Tuppisuu
Posts: 10
Joined: Thu 09 Nov 2006, 19:13

Post by shpongled »

"Siinä moskassa mitä jäi jäljelle asetonin jälkeen on vielä jonkun verran potkua. Sormissa kun pyöritteli niin vähän jäi sormet tahmeaksi. Uudestaan voisi vetää asetonilla tai jollain mulla, jotta saisi kaiken irti."

Kyllä vain se on usein laaduskasta teippiäkin tahmeampaa :]
User avatar
Tofupekoni
Kameleontti
Posts: 572
Joined: Fri 26 May 2006, 00:16
Location: Orgasm

Post by Tofupekoni »

shpongled wrote:Joku munffinssi/keksi-resepti, oikein hyvä sellanen olisi esimerkiksi mukava saada :)
Oon tämmöstä käyttäny. Jostain Hamppufoorumilta kopioinu. Toimii hyvin!

150 g cannabutteria (Esim. yksi litra kuivaa silputtua vartta ja lehteä + 150 g rasvaa).
2 kananmunaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia
2 tl leivinjauhetta
2 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2-3 banaania
1 dl perunajauhoja
muffinssivuokia

Vaahdota sokeri ja cannabutter. Perään banaanit, murskaa haarukalla tai vatkaimella. Lisää kananmunat ja sekoita. Lisää kuivat aineet ja sekoita, kunnes seos on aavistuksen lettutaikinaa jäykempää. Täytä muffinssivuoat noin puoleen väliin. Uuniin 175 astetta 20 min.
With a bit of luck, his life was ruined forever. Always thinking that just behind some narrow door in all of his favorite bars, men in red woolen shirts are getting incredible kicks from things he'll never know.
Pakanasoturi
Lepakko
Posts: 220
Joined: Wed 27 Sep 2006, 16:14

Post by Pakanasoturi »

Kuinkahan vahvaa näillä uutoskeinoilla saatu öljy oikeasti on THC-pitoisuudeltaan? Mielenkiinnosta kysyn, veikkaisin että jotain 50% - 80%. Olisi mielenkiintoista saada aivan puhdasta THC:tä, olen miettinyt että jos tuon kukan tai mistä nyt tekeekään antaisi ensin liueta pitkään vedessä, kuivattaisi ja uuttaisi butaanilla vasta sitten. Näin saisi luultavasti ainakin vähän puhtaampaa lopputuotetta. Olen myös jonkinlaista tislauskeinoa miettinyt, vaposta putki joka menee jonkun erittäin kylmän jutun läpi jne. ?
User avatar
Tofupekoni
Kameleontti
Posts: 572
Joined: Fri 26 May 2006, 00:16
Location: Orgasm

Re: THC talteen

Post by Tofupekoni »

Siinä on muitakin vaikuttavia aineita, eli ilman laboratorio-olosuhteita ei puhdasta THC:tä saada.

Edit: Nolo typo.
Last edited by Tofupekoni on Thu 28 Jun 2007, 22:05, edited 1 time in total.
With a bit of luck, his life was ruined forever. Always thinking that just behind some narrow door in all of his favorite bars, men in red woolen shirts are getting incredible kicks from things he'll never know.
User avatar
Awttu
Lepakko
Posts: 161
Joined: Wed 27 Jun 2007, 12:51
Location: yrttitarha

Re: THC talteen

Post by Awttu »

hmm. mielenkiintoista :lol:
yrtit pitävät minusta.
Joniitti
Apteekki
Posts: 363
Joined: Mon 17 Apr 2006, 20:58

Re: THC talteen

Post by Joniitti »

Teeveessä rotille pistettiin piikillä thc:tä..
User avatar
magiclymagical
Apteekki
Posts: 397
Joined: Wed 25 Oct 2006, 16:17

Re: THC talteen

Post by magiclymagical »

Onnistuisko THC:een talteenotto niin, että tekis greendragonia ja sitte haihduttais sen alkoholin ja sitten siihen jäis se loppu ja siin ois sit se THC-mössö?

En sitte tiiä jotain ajatuksen juoksua vaan.
EDIT: :oops: Nii joo tosiaan...
Last edited by magiclymagical on Mon 30 Jul 2007, 16:05, edited 1 time in total.
Mun ajatukset on vaan mun ajatuksii, sul on vapaus miettii omia.
Joniitti
Apteekki
Posts: 363
Joined: Mon 17 Apr 2006, 20:58

Re: THC talteen

Post by Joniitti »

^ hasis?
Spectator
Karvakuono
Posts: 34
Joined: Sat 28 Jul 2007, 16:09

Re: THC talteen

Post by Spectator »

Joniitti wrote:Teeveessä rotille pistettiin piikillä thc:tä..
Miten ne rotat reagoivat siihen?
Joniitti
Apteekki
Posts: 363
Joined: Mon 17 Apr 2006, 20:58

Re: THC talteen

Post by Joniitti »

Ohjelma tuli tv kakkoselta ja siinä selvitettiin juttuja ihmisen ajan tajusta.. Rotilla testattiin ainakin kokaiinia ja sit tota thc:tä.. Thc:n kohdalla rotan aika hidastui jotain 14 sekunttia jne jne...