2-FDCK eli Fluorodeschlo -ketamiini

Keskustelua dissosiatiiveista ja delirianteista.
User avatar
Juupijaah
Tuppisuu
Posts: 6
Joined: Tue 11 Apr 2023, 22:55
Location: Jkl

2-FDCK eli Fluorodeschlo -ketamiini

Post by Juupijaah »

Tästä uutta topiccia tällaiselle tutkarille.

Tuossa linkkiä psywikiin, josta voi käydä lueskelemassa.
https://m.psychonautwiki.org/wiki/2-Flu ... roketamine

Ilmeisesti vaikutukset hyvin lähellä perus ketamiinia, vissiin pitäisi olla lähimpänä kaikista näistä muunnoksista.
Doset suuhun noin 2,5x pienemmät kuin normi ketamiinilla, normaali dose psywikin mukaan 25-70mg, aika iso haarukka kylläkin :roll: .
Nokkaan sitten taas doset pyswikin mukaan hieman normi ketamiinia korkeammat, mutta käytännössä samat.
Iv/im doseista ei lue, enkä nyt mee heittämään mitään veikkaus annoksia, kun veikkauksesta harvemmin mitään voittaa.
Sitten sen verran tästä vielä, että omalla kokemuksella hieman häiriintynyt aine tämä.. että rauhakseen sitten jos ei kunnon konkari näiden dissojen kanssa ole ;D.

Kokemuksia saa jakaa... itselläkin vähän sanottavaa tuosta :mrgreen: .
En halua luokittautua päihderiippuvaiseksi, mutta mielenterveys nyt vaan tuppaa riippumaan päihteistä :P.


'Mä oon elämän admin' -Yas.
User avatar
Juupijaah
Tuppisuu
Posts: 6
Joined: Tue 11 Apr 2023, 22:55
Location: Jkl

Re: 2-FDCK eli Fluorodeschlo -ketamiini

Post by Juupijaah »

Tosiaan omaan kokemukseen.
Eilen illalla tuli otettua testiin, en säädä pumppu hommia, vaikka ehkä tällaisen aineen kanssa se olisikin paras käyttötapa.

Otin alkuun doseiksi n. 50-70mg veden seassa mahaan, nappasin sitten myös pienet nokat siinä n. 5min jälkeen, nokka doset oli ehkä 20-30mg väliltä.
Psywikin mukaan nokkaan olisi mukamas korkeammat doset kuin syötynä (tai, noh, juotuna tässä tapauksessa).
Nokituksen jälkeen huomasi että jotain alkoi tapahtua jo siinä parin minuutin kuluessa.
Hyvin kevyet nousut tuli, pienehköä sedaatiota kehossa ja vähäsen alkoi valua päälle rento disso fiilis päähänkin.
Ilmeisesti se dose ei nokille niin korkea ollutkaan.
Välttämättä ei siis psywiki huijjannut tässä.

Hetken ajaksi nousut oli kerennyt tasaantua, ja tässä vaiheessa olo ihan letkeä, ei kuitenkaan mitään ihmeempiä sanonut. Nokkien nousut ilmeisesti loppuukin siinä 5-10min kohdilla. Oli myös hieman sellainen fiilis että 'onkohan tää nyt pelkkää placeboa sittenkin'. Kun aina jotenkin epäilen aineiden toimivuutta.

Kunnon nousut alkoivatkin sitten siitä veteen sekotetusta ja alas kitatusta dosetuksesta siinä 20min tämän litkun juomisen jälkeen. (joka olikin se annos minkä oli tarkoitus toimia, nokat otin lähinnä tieteen vuoksi ja huviksi. Kutisi nenä niin piti jotaki saaha sinne :D ).
Ja nämä nousut... Huhh huh!
Ensimmäinen vaikutus mitä huomasin oli koko kehon rentoutuminen ja sellainen 'hyvä fiilis' fyysisesti. Hymyä pukkasi. Hetken hihittelyn jälkeen alkoikin sitten se pään jyrmyytys. Euforiat ei siinä vaiheessa vielä loppuneet, pysyi sama hyvä fiilis, mutta ne nousut oli jopa hieman liian intensiiviset. Päätä alkoi 'puristamaan' ihan kunnolla, sellainen paine koko päässä, fiilis vähän niinkuin veden alla, jos norsu istuisi samalla pääni päällä ja olisi snorkkeli että saa kuitenkin happea. Tämän paineen lisäksi alkoi tuntumaan sellainen spiraalin pyöritys, tai jotain sinne päin. Outo olo oli se, vaikea kuvailla, mutta vähän niinkuin olisi katsonut television sisältä maailmaa maanjäristyksen aikana. Pääkoppa oli televisio jonka sisältä katsoin maailmaa, ja maanjäristys tärisytti samalla ruutua sekä joka komponenttia tuon töllön sisällä.
Ei kuitenkaan ollut niin epämukava ja/tai ahdistava miltä kuulostaa, ja se oli sellanen suht. smuutti samalla kuitenkin. Spiraalin ja maanjäristyksen väliltä.

Tein siinä sitten sen virheen, että menin vaultin telegrammia selailemaan, jossa poppo mua trollaili/viihdytti aika lailla. Kiitos sulle i guess :D.
Olisi varmaankin ollut mukavampi kokemus, jos olisin heti alunalkaen laittanut jotain hyvää musaa soimaan, ja chillannut. Mutta kyllä se noinkin meni.
Siinä sitten kerkesi n. 15-25min aikaa kulua luurilla, jossa kerkesi myös nousut tasaantumaan täysin. Tässä vaiheessa euforia oli jo kokonaan kadonnut, ja olo alkoi olemaan hyvinkin mitään sanomaton ja 'meh'.
Myös sedaatio oli kadonnut käytännössä kokonaan, eikä kehokaan ollut enään kovin rennon olonen.
Kuitenkin siinä oloten tasottuessa tuli aivan witulliset lämmöt. Siis oli kuin kinkku kokossa, tukalankin lämmin. Viilensin huoneen sitten aivan huolella, kun ulkona vähän pakkasta, ja se autto.
Otin illan aikana sitten parit redoset, muttei tullut kertaakaan samanlaisia nousuja. Myöskään kuuluisaan koo-reikään en päässyt.
Sekaisin olin kyllä, kujalla kuin käki. Kävellessä piti oikeen keskittyä, tai no yrittää. Ei se auttanut alkuunkaan kyllä, turhaa yritystä oli. En sentään kaatuillut, mutta aikalailla seiniin nojailua oli kylläkin.
Portaissa tämä helvetin sekava puoli tuli erityisesti esiin, ei meinannut hahmottaa käveleekö ylös vaiko alas, oli erittäin outo, mutta ihan mielenkiintoinen fiilis :P . Myös liikkuessa tuli sellainen kalansilmä efekti, mutta maailma ei mennyt sisäänpäin vaan ulospäin. Tuntui kuin maapallon pyöreys olisi kasvanut sata kertaiseksi ja jotenkin sitten piti tasapainotella tämän uuden pyöreän pallon päällä. Eikä siis ollut mikään henkinen kokemus tuo, vaan pelkästään aistillinen.
Tämä aine tuntui myös olevan jotenkin melko piristävä, en meinannut unta saada millään. Ketipinorin otin sitten kello yhen maissa yöllä, ja siitä unille.

Lopputulokseksi jäi seuraavat havainnot: itsellä ei kyllä toiminut niinkuin aidon/normaalin ketamiinin kuuluisi. Eikä tullut k-holeja, psywikin mukaan joillakin käyttäjillä on samaa havaintoa ollut ettei pääse reikiintymään isommilla annoksilla. Ehkä tässä sitten jotain piristävää vaikutusta, joka tulee vasta korkeemmilla doseilla esiin? Mene ja sano.
Vatsaan se 50-70mg dose oli ihan hyvä, ja kristalli muodosta ainakin liukeni helposti hieman lämpöseen veteen.
Aamulla oli vatsa aika kipeä, oli kyllä koko muukin keho, varmaan johtui sitten siitä kun menin redosejen kera vetämään aika överi annokset yhteen iltaan. Että en nyt osaa sanoa voiko pistää vatsan mutkalle jos vetää kurkusta alas.

Joku n. 160-200mg meni yhteensä. Viimeset kaks redosee meni nokkaan, ja nokitus olikin meelkosen epämukavaa. Poltteli, kirveli, poras limakalvoihin mukavia koloja (siltä siis tuntui, tiedä sitten tekikö sellaista kumminkaan), ym.

Ihan mielenkiintonen substanssi, vähän mitään sanomaton itsellä, mutta eri käyttötavoilla saattaa toimia paremmin. Tilanne oli myös huono tuon ottamiseen, talossa oli muitakin joten en voinut vapaasti juoksennella ympäriinsä, yö kun oli.

Peace ✌️.
En halua luokittautua päihderiippuvaiseksi, mutta mielenterveys nyt vaan tuppaa riippumaan päihteistä :P.


'Mä oon elämän admin' -Yas.
User avatar
Juupijaah
Tuppisuu
Posts: 6
Joined: Tue 11 Apr 2023, 22:55
Location: Jkl

Re: 2-FDCK eli Fluorodeschlo -ketamiini

Post by Juupijaah »

Nopeeta updeittia, nyt ei aikaa rustailla pidempiä.
Mutta suosin että jotenki muuten kun suun kautta napsii, ei massuun ainakaan, kielen alta kai toimii kans jos suuhu haluaa. Nokkan nappasin ja on paljon parempi kokemus kyllä nyt, smoothimpi, ei sellainen raketilla kuuhun ja raketti räjähtää jolloin putoot suoraan maapallolle takasin fiilis.
Tällei oikeen menevä, mutta tää dose kanssa kyl pieni, en ny arvioo osaa heittä mutta kuitenki.
Että tällasta :D
En halua luokittautua päihderiippuvaiseksi, mutta mielenterveys nyt vaan tuppaa riippumaan päihteistä :P.


'Mä oon elämän admin' -Yas.
User avatar
tRip
Moderator
Posts: 6162
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

Re: 2-FDCK eli Fluorodeschlo -ketamiini

Post by tRip »

Kiitos kokemuksen jakamisesta :up:

Osuu joiltain osin kyllä yksiin omien (I.V) kokemusten kanssa.

IV:nä sellanen 20-30mg on jees - - (tai siitä ylöspäin sit jos tietää mitä tekee).
on sellanen todella lämmin, kepeä, smuutti, euforinen
ja ”puhdas” (verrattuna raseemiseen ketamiiniin).

IV:nä tässä se hyvä, että nousee hitaasti ja kerkeää asettua vaikutukseen ja nauttia siitä. Myöskin jälkiolot tuntuvat puhtaammilta.

Itselle ehkä se lempi ketamiini Ketamiineista.

Ainakin siis iv. (Tekee kyllä ikävää jälkeä suonille).

Kerkeää neulankin ottaa helposti suonesta ennenkuin se on menoa.

Mutta kiitoksia vielä että jaksoit kirjoittaa aineesta :)

edit: en tiedä tuosta miten paljon potentimpaa kuin og ketamiini - toisista lähteistä luettuna se on bout samaa kastia, ja toisessa päässä 2,5x normiketku.

Varovaisuusperjaatteella tietysti aina hyvä.

Itse sanoisin että bout samaa tasoa, aavistuksen ehkä stydimpää

Myöskään ei siis todellakaan tee hyvää suonille tai limakalvoille. Siinämielessä raffii kamaa kyllä.
Keep it unreal.