Paskat jatkeet!

Asiaa Asiasta Asiallisesti.
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2276
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Paskat jatkeet!

Post by Velho »

Tympiikö ketään muuta jatke aineet ei niinkään nuo tavalliset maltoosi,sokeri yms vaan nämä hengenvaaralliset?
Ja muutenkin kertokaa omakohtaisia kokemuksia näistä?
Itselläni äsken laattaamista ja vähän kouristelua ja lopuksi oksensin verta(?) ja nyt poltteleva tunne kurkussa ja kuuma huhhuh ja kohta hetken kokemuksesta älyttömän kuuma kun otan hupparin poijes. Vai lie mitään hengenvaarallista näissäkään muttei ainakaan saa samaa hyvää fiilistä doupista kuin doupista :(( Ja jos joillain jotain infoa laittaa mitä näitä jatkeita on vaikka listahan jatkuu loputtomiin mutta yleisimmä ja tietää miten varautua.
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport
User avatar
peltsi
OD
Posts: 1046
Joined: Mon 11 May 2009, 22:53
Location: MuuMaa

Re: Paskat jatkeet!

Post by peltsi »

Siirsin tänne...-peltsi
"I hurt myself today to see if I still feel"
*Johnny Cash - hurt*
Rekkamies
Karvakuono
Posts: 43
Joined: Sat 17 Jul 2010, 13:55
Location: Jyväskylä

Re: Paskat jatkeet!

Post by Rekkamies »

Jyväskylässä oli joku aika sitten rotanmyrkyllä tai jollain vastaavalla suonia tukkivalla paskalla jatkettua piriä, kaverilta melkein käsi jouduttiin amputoimaan, suonien tukittua verenkierron koko vasemmassa kädessä.
User avatar
Kosmonautti
Psykonautti
Posts: 134
Joined: Thu 08 Jul 2010, 04:46

Re: Paskat jatkeet!

Post by Kosmonautti »

Joku piripää selitti et ilmeisesti sille oli myyty piriä jota oli kasteltua gammalla.
Käsi oli kuin betonia.

Tääl idässä jotkut eivät osaa jatkaa. Vaan on epätasalaatuista. 0,4 ei sano mitään ja samasta pussista 0.2 kolahtaa 10x paremmin kuin se 0,4 . Eli eivät jaksa jatkaa kunnolla.
Marsin kamaralle päästyä marsin sen ympäri. Marsin ympäri! monta kertaa...
en ole maanympäri matkaaja vaan marsin ympäri matkaaja
User avatar
CYKO
Kameleontti
Posts: 528
Joined: Thu 14 Jan 2010, 09:41

Re: Paskat jatkeet!

Post by CYKO »

Ainoa oikea jatke doupille on vesi ennen kun se imaistaan ruiskuun filtterin läpi.
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2276
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Paskat jatkeet!

Post by Velho »

jaa-a tälleen pääs käymään ja voin todeta ettei todellakaan mennyt ohi vaan muutenkin kyseinen setti oli jokseenkin outoa väsätä jopa meni ihan liisteriksi eikä meinannu tulla fiman läpi ja 0,45 neulanki läpi tuli tosi hitaasti ja joutu painaa tosi lujaa, millä lie jatkettu kyseinen "piri" :down: :doh:

kyseinen kuva on otettu abaut 4h jälkeen vetojen, tosin kyllä käsi meni jo 5min jälkeen lähes tuon näköiseksi. tuntui että meni suoni tukkoon ja se vuoti verta ihon alle ja muutenkin varmaa tulehtu kun oli tosi lämmin se kohta pari päivää. Hoitona käytin trombosolia ja disperiiniä :roll: kellään muulla samallaista kokemusta? :oops:

ja sen voin sanoa että kyseistä kamaa jatkettiin varmasti bussissa/junassa kun sitä oltiin hakemassa ja tuomassa sitten meikäpojalle
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport
User avatar
Dexma
Moderator
Posts: 8612
Joined: Sat 01 Mar 2008, 19:42
Location: Manse <3

Re: Paskat jatkeet!

Post by Dexma »

Jos jengi haluis kertoo hyvistä jatkeista ja jatkamisesta ylipäätään niin ois ihan suotavaa. Ite en osaa moista yhtään voin myöntää. Ikinä jatkanut mitään, että ois hyvä tietää. Muutenkin jos tietää mitä jatketta missäkin ois vain ulkonäöltä niin ois kätevää tietoo.
tRip wrote:
Muistakaa et jokainen haskattu elämä on vähän sääli, koska potentiaalia meissä on ihan widusti,!
KarstaFari

Re: Paskat jatkeet!

Post by KarstaFari »

Kun amfeja tullut tilailtua, niin yleensä tehny esim 5g -> 10g, tomusokeria käyttämällä.. Kai toi ihan hyvä jatke on, liukenee veteen ainakin ihan hyvin.. Olen siis ihan myydessäni ilmoittanut että olen tuplannut määrän, ja pyytänyt sen 30e/g setistä, joka todellakin pärisee, hyvin 0.1 annoksilla.. Entiedä miksi, mutta itsekin vedän aina noita omia jatkamiani ennemin :D Käytän samaa annostusta about, silti toimii yhtähyvinkuin putsina, placebo toimii :up:
User avatar
Personaes
OD
Posts: 1917
Joined: Sat 25 May 2013, 20:26

Re: Paskat jatkeet!

Post by Personaes »

Velho wrote:jaa-a tälleen pääs käymään ja voin todeta ettei todellakaan mennyt ohi vaan muutenkin kyseinen setti oli jokseenkin outoa väsätä jopa meni ihan liisteriksi eikä meinannu tulla fiman läpi ja 0,45 neulanki läpi tuli tosi hitaasti ja joutu painaa tosi lujaa, millä lie jatkettu kyseinen "piri" :down:
Eikö tossa vaiheessa tullut mieleen, että tätä ei kannata suoneen tyrkätä?

Kyllä aika perus sääntö on se, että jos vaikka piriä väsäät, niin sen fimatetun nesteen pitää olla kirkasta kuin vesi. Jos se näyttää likaiselta tai on koostumukseltaan liisteriä, niin sillon sitä ei kannata suoneen lykätä.
Jos jengi haluis kertoo hyvistä jatkeista ja jatkamisesta ylipäätään niin ois ihan suotavaa. Ite en osaa moista yhtään voin myöntää. Ikinä jatkanut mitään, että ois hyvä tietää. Muutenkin jos tietää mitä jatketta missäkin ois vain ulkonäöltä niin ois kätevää tietoo.
Pari tapaa mitä itse tiedän, jotka on kohtuullisen turvallisia.

Glukoosi.
Eli otat rypäle tms. hedelmösokeria whatever, lautaselle tms, ja rupeat sitä hienontamaan jollain toisella kovalla esineellä. Kun hedelmäsokeri on super-hienoa pölyä, niin sen voi sekoittaa itse kamaan.
Jatkamista ei tehdä niin että viskataan jatkeet pussiin ja sekoitellaan hetki, vaan siihen sekoitus prosessiin kannattaa varata aikaa ja sen voi tehdä fiksummin/varmemmin kuin vaan iskemällä jatkeet pussiin ja sekaisin.
Tämä on tärkeetä että kama on tasaista, jonkun heroiinin kohdalla tämä on niin tärkeä vaihe, että jos sitä ei tee kunnolla niin joltain lähtee vielä henki.

Maltodekstriini.
Jos kama on todella puhdasta ja vaatii paljon jatketta, niin malto on parempaa, sillä se ei maistu samalla tavalla makealle kuin glukoosi tms. Eli ei maista sitä sokeria siitä piristä jos käyttää maltoa.
Mutta sinällään, jos kama on hyvin jatkettu ja on hyvää, niin eipä sillä taida juuri olla väliä onko siinä maltoa vai glukoosia.

Laktoosi.
Ei ole itelle kovin tuttu, mutta kuulema suosittu heroiinin jatke. Pirin tms. kanssa voi laittaa mahan-sekaisin, sen takia taidetaan käyttää enemmän heroiinin jatkeena, kun heroiini ummettaa, niin tuota haittaa ei tule.

Ameriikoissa käytetään tai ainakin käytettiin niin sanottua "baby powderia", eli talkkia. Sitä ei vitussa kannata kamaan sotkea, koska aiheuttaa pidemmällä aikavälillä talkoosia---->Ei hyvä.

Jatkamisen tärkein pointti on testata jatkamista pienessä erässä ja kokeilla vahvuutta, ennenkuin jatkaa koko pussin. Pirin kohdalla vahvuuden pitäisi olla vähintään 0.2g/annos, sen jälkeen kama alkaa olemaan jo aika kusetus-pulveria ja kun mennään tuohon 250-300mg/annos niin kama on omissa kirjoissa "pilattu".

Typerykset jatkaa aineen pilalle, ajatellen että tienaavat enemmän rahaa. Näin sivusta seuranneena voin sanoa että sopivasti jatkettu kama, johon asiakas on tyytyväinen myy ja tuottaa monin verroin enemmän kuin joku paskapulveri, kun hyvä aine myy käytännössä itse itsensä, kun taas paskapulveria joutuu tyrkyttämään jengille, eivät osta takuulla toiste ja sana kiertää että paskaa. Oot sitten jumissa sen paska-pussis kanssa ja mikä pahinta saat maineen että myyt paskaa, maineen jota voi olla todella vaikea saada muutettua. Maine / status on näissä hommissa about tärkein seikka.

Jos itse myisin piriä, niin pitäisin vahvuuden katutasolla jossain 100-150mg/annos välillä, tuossa olisi hyvin katetta vielä ja kama myisi itse itseään. Onhan tuokin jo aika reippaasti jatkettua, mutta katutasolla tuo on jo ihan "hyvää". Nuo katupulverit joita pitää vetää 0.3g/vedot, on mun kirjoissa jo ihan kusetusta ja tommosesta voisi jo vaatia rahojaan, tai ainakin osaa niistä takaisin.
All that we see or seem, Is but a dream within a dream.
-Edgar Allan Poe
User avatar
Kimurantti
Psykonautti
Posts: 60
Joined: Thu 02 Jun 2016, 05:25

Re: Paskat jatkeet!

Post by Kimurantti »

Jahas, lähti vähän vanhaan topikkiin, mutta menköön nyt sitten perkele ku kerran rupesin rustaamaan...

Joo eli liittyy näihin myrkkyjatkekuumotuksiin, voisin perustaa jonkun Hurstin glukoosijonon, josta köyhät pirinblisaajat voisi sitten käydä hakemassa turvalliset jatkeet. Sitä odotellessa kuitenkin pakko kysästä löytyykö jostain hyvää listaa mistä tunnetuista paskajatkeista pääsee asetonilla huljuttelemalla?

Ja koska nyt kiristävää foliohattua aseteltiin päähän niin löysin tämmösen vielä tehokkaamman kaksinkertaisen kristallisointiohjeen myös; eli heitetään esimerkkinä katupirin putsauksen ohjetta, tässä tapauksessa tarvitaan asetonia ja alkoholia. Ensin huljutellaan alkoholilla tunnelma kohdilleen ja sen jälkeen ryhdytään hommiin:

1) Laita vauhdit pikku kattilaan tai purkkiin, joka kestää hellalla lämmittelyn ja asetonit perään niin että paskat peittyy ja pinnalle jää pari senttiä pelkkää asetonia. Älä sählää millään kaasuhellalla tai mökillä yönuotiolla koska asetonikaasut räjähtää naamalle. :cheers:
2) Sekottele mössöä niin kauan kunnes kaikki ylimääräinen kura on liuennut asetoniin. Piri ei siis sekoitu asetoniin. Sen jälkeen kattila hellalle ja hiljalleen lämmittele kunnes se kiehuu hissukseen.
3) Ota kippo pois hellalta, sekottele lusikalla ja tiputtele samalla pipetillä tai jollain pillillä tippa kerrallaan alkohoolia samalla sekotelleen niin kauan kunnes myös pirit on liuennut ja jäljellä on enää pelkkää nestettä ja jotain ylimääräistä paskaa, joka ei liukene.
4) Kippaa koko satsi kahden kahvifiltterin läpi johonkin kuppiin. Peittele setti osittain niin että sieltä pääsee ilma vaihtumaan ja anna jäähtyä huoneenlämpöseksi. Heitä filtterit ja niihin jäänyt paska pois.
5) Kuppiin pitäis muodostua pientä kidettä. Heitä se jääkaappiin jäähtymään. Siirtele myöhemmin vielä pakkaseen, jossa siihen muodostuu lisää kiteitä. Mitä hitaammin setti jäähtyy, sitä enemmän jää hommasta käteen.
6) Kunhan paketti on jäätynyt kunnolla ja jos askartelu ei ole menny ihan vitun käteen, niin kupissa pitäisi nyt olla kiteitä, jotka voit kipata kahvisuodattimeen. Putsaile suodatettu köntti parilla alkoholitipalla ja anna kuivua.

Jos jaksoit askarrella koko tämän läpi ja handussasi on epämääräinen kökkäre, onnittelut, onnistuit ehkä putsaamaan vauhtiasi vähän.

Ohjeet täältä, sieltä kannattaa lukea myös noi että miten toimitaan kun vedät ne jäätävät öyskät siitä: http://wiki.bluelight.org/index.php/Amp ... e_level.3F :D

Jos homma herättää kiinnostusta niin ajattelin kaivaa myös vähän infoa mikä liukenee mihinkin, eli mitä paskaa tällä menetelmällä ei saa poistettua. Valistakaa jos jostain löytyy jo vastaavaa infoa :cheers:

Onko jollain muuten tullu jotain allergisia ihottumahommia ja onkoo selvinny mistä johtunu? Mulla tullu joskus ihan jäätävää ihottumaa ja punotusta naamalle, varmaa joku jatke tai ehkä oon jollekki metalabran jämäpaskoille yliherkkä. Koittakaas puolan pojat vähä skarppaa siellä tehtaassa! :doh:
The music was new
black polished chrome
And came over the summer
like liquid night.
Petri6
OD
Posts: 1355
Joined: Mon 21 Jun 2010, 20:26

Re: Paskat jatkeet!

Post by Petri6 »

Olen tästä joskus maininnutkin, mutta kerran meinasi pirinokista tulla sairaalareissu, kun joku idiootti oli jatkanut sitä maitojauheella tai jollain maitojauhetta sisältävällä ja itselläni on siis paha maitoallergia. Onneksi otin alkuun pienet testinokat.

En muuten ihan ymmärrä tuota pirin puhdistusohjetta. Siis sen toki ymmärrän, että piri ei liukene asetoniin ja asetonilla huuhtomalla saa näin ollen paljon paskaa siitä pois. Mutta eikö se piri pitäisi tässä kohtaa erottaa siitä asetoniliuoksesta? Nimittäin eikai se asetonin haihduttaminen, jos se tehdään pirin vielä ollessa samassa astiassa, niitä asetoniin liuenneita jatkeita haihduta? Ts. kun asetonia haihdutetaan pois, niin eivätkö ne siihen liuenneet jatkeet tipahda siinä kohtaa pois liuoksesta ja takaisin sinne pirin joukkoon?
"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun
User avatar
Kimurantti
Psykonautti
Posts: 60
Joined: Thu 02 Jun 2016, 05:25

Re: Paskat jatkeet!

Post by Kimurantti »

Noista maitojauheista ja muista pääsee kai ihan pesemällä katupirit vedellä ja heittämällä vaikka märän kahvifiltterin läpi ja jättää kuivumaan ne pirivedet jonnekin aurinkoon? Tai siis pätee vain veteen liukenemattomiin jatkeisiin, vesiliukoisiin ja muihin sitten tuota ylempää ohjetta tai vastaavaa hifistelyä.

Ilmeisesti yo. ohjeessa tuote saadaan liukenemaan asetoniin nimenomaan tiputtamalla siihen pari tippaa alkoholia, jolloin se menee läpi filtteristä. Filtteriin jää sitten jotain pahinta moskaa, mutta ideana tossa kai lienee, että se sitten jotenkin kiteytyy sinne asetonin sekaan kun alkoholi haihtuu tms. Kaippa sinne jää kuitenkin kaikenlaista aktiivista jatketta sitten vielä jos sellasta on ollut, mutta suurin osa skeidasta kai puhdistuu. Rupesin tässä ihan lukemaan aiheesta ja alkoi näköjään kemia kiinnostamaan :mrgreen:

https://en.wikipedia.org/wiki/Recrystal ... allization
The music was new
black polished chrome
And came over the summer
like liquid night.
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2276
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Paskat jatkeet!

Post by Velho »

Enn tiiä mikä villitys jatkaa piriä tai metaa esim duactilla tai sildenafiilillä joskus :doh:

MDPVtä jatkettiin tol sildenafiilillä aikoinaan mut rupes sählää nii kovi et se stondis unohtu tai sit oli nii katkarapuna ettei sitä ees huomannu :D

Tuo duact kyl pilaa sen porskeen syystä että syke nousee rajusti ja tulee ihan jäätävä ahistus ja paniikkikohtauksen tapane tila sit :down:

Ja efedriiniinki oon törmänny mut saa epämiellyttäviä fyysisiä oireita siitä ainaki IVnä pommina tai nasaalisesti varmaa erillaista kuten pseudoefekin

Ja astma lääkkeenä käytettyy salbutamolii oon kans törmänny mut sen juju onki et sillä ei varsinaisesti jatketa vaan lisätään paskaan piriin et saa jonkulaiset "nousut" mut jos sil o jatkettu ni käy kyl tärisyttää iha holtittomasti sit :down:

Sildenfiili+pore on iha ok mut kyl sit nousee muutaki ku pirit :Dd ja jos ei oo eroteltu niitä sidosaineita pois ni tulee kyl kaikkee paskaa mukana sit ainaki iv-käytössä :!

Tossa nyt tollasia mitä tullu vastaan ja tiedän että niitä on siellä seassa kyllä! Joko ihan tietoo tai sit just nuo oireet mitä tullu vedoista
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport
reseptorit
Psykonautti
Posts: 71
Joined: Sat 15 Mar 2014, 12:14

Re: Paskat jatkeet!

Post by reseptorit »

Itse olen jatkanut pirin aina pelkästään dextroosilla ja olen isopropanolia laittanut muutaman tipan pussin sekaan missä piri ja jatkeet sekoittuvat toisiinsa. Tottakai annan alkoholin haihtua pussin auki ollessa ennen kuin sitä lähtee vetämään :up:

Olen huomannut tämän tekniikan ainakin sekoittavan jatkeet piripussiin tasaisesti. Ja aina vedän samaa tavaraa mitä olen jatkanut, enkä pidä itselläni jemmassa niitä "putsimpia" pusseja.. Muutenkin ahneutta semmoinen mitä itse vierestä seuranneena katsonut, kun porukka polkee ja vetää sitä polkematonta. Sekaisin jatkaa ne myyntibägit ihan kohtuuttoman paskaksi :doh: Oulu...