Mielenterveysongelmat ja trippailu!

Keskustelua psykedeeleistä ja hallusinogeeneista.
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2266
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Mielenterveysongelmat ja trippailu!

Post by Velho »

Mun naisel oli aika pahoi psykoosei stimuista tai valvomisest ja kokenu paljo pahaa vaik parikymppine iältää ni yllättäen LSD auttoi esim että pystyy blaadaa ja vedellä piriä ainaki et psyykkinen kunto parabi huomattavasti mut.nyt kelaileb seuraavaa substamssii DXM lämmeny ku tein vähänetukätee velho@vault=10v setit litkuu ja freebasee mut jos ketamiini tai 3-MeO-PCP ja/tai ehkä paras deeli 4-AcO-DMT tai Ayahuascaasielun puhistus tai DMTki käyny mieles no vähä vissii offia mut

Kyl uskon että trippailu LSDllä MT ongelmien hoitoon vois toimii joillain ainakin ja käsiks asioihin päästyään ohjaan matka kulkemisen positiivisempaa.suuntaa ja tää kaikkee vetämeenä on et.matkoille ei voi jäädä vaan jää (saahan sitä tripeiltä imettyy itteesä asioita mm. Avoimuutta ja yleensä hyviä ideoita jääny itellee ja emäntää fixanneena huomattava ero entiseen :up:
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport
User avatar
CaptainZ
Lepakko
Posts: 209
Joined: Tue 29 Mar 2011, 08:38
Location: pk-seutu

Re: Mielenterveysongelmat ja trippailu!

Post by CaptainZ »

Masis wrote: Mon 21 Jul 2014, 03:49 Kyllä itseä kiinnostaisi psykedeelit. En vaan _uskalla_ ottaa niitä. Jo lapsena psykoottisuutta ja full-blown maniaa ilmennyt, joten ei oikein houkuta. Pelkään todellisuudentajun menettämistä yli kaiken. Tai ehkä ennemminkin sitä etten ole oman kehoni ja mieleni kontrolloitavissa?

Njoo. Kannabiksenhuuruisten iltojenkin jälkeiset pari päivää menee ahdistuneena ja paranoidisena. Kyllä kiinnostaisi kokeilla psykedeelejä, mutta kuka ties mitä voi käydä. Ja kun kerta epäröi niin ei kannatta ottaakaan niitä.
Tuo on vanha kommentti, mutta ei se mitään. Asia on minulle ajankohtainen ja kokemus on pitkälti samanlainen kuin tuolla Masiksella.

Kiinnostus on kova ja vähäistä kokemustakin on vuosien takaa. Olen viime aikoina ollut ahdistunut ja masentunut, ja jokin minussa on kovin varma siitä että hyötyisin psykedeelitripistä hyvissä olosuhteissa. Ongelmana on se, että en ole vuosiin pyörinyt huumepiireissä eikä ole kontakteja niiden saamiseksi. No varmaan netistä saisi tai jostain pellolta syksyllä löytyisi jotain. Tai voisi lähteä Amsterdamiin tai jonnekin Amazonin suunnalle. Toinen ongelma on sopivan trippiseuran puute. Jos yksin alkaisin friikkaamaan, kokemus voisi kai traumatisoidakin? Minä niin toivon, että psykedeelejä saisi jo laillisesti käyttää psykoterapian tukena. Toivottavasti saan mahdollisuuden osallistua sellaiseen tutkimukseen vaikka.

Tästä tulee mieleen toinen juttu. Taidan tehdä oman topicin. Eli: http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=7591
Hei hei mutsi... (Y) ...Mä söin sunkin lääkkeet.
SynaKine
Psykonautti
Posts: 59
Joined: Mon 31 Jan 2011, 16:26

Re: Mielenterveysongelmat ja trippailu!

Post by SynaKine »

Jos elämä on jo valmiiksi kurjaa ja ahdistavaa, mitä pelkäät? Meneväsi vielä huonompaan jamaan? Ehkä et olekaan niin ahdistunut kuin kerrot itsellesi olevasi.

Jos kuitenkin löydätkin itsestäsi uutta rohkeutta, voit aina aloittaa kevyesti. Voit esim. leikata LSD-lapun vaikka kahdeksaan osaan ja ottaa periaatteessa 1/8 normaaliannoksesta (riippuen lappujen laadusta). Huonon tripin mahdollisuudet ovat lähes olemattomat, kun annoskoot ovat terapeuttisia. Jos koet, että kokemus oli positiivinen, voit jatkaa kevyesti kasvattamalla annoksen kokoa.

Päivän tripin voi jakaa myös esim. niin, että syöt aiotusta annostuksesta neljäsosan, ja vaikka 45min myöhemmin uuden neljäsosan, jne. kunnes koet että nyt alkaa riittämään.
heihoi
Lepakko
Posts: 225
Joined: Sun 01 Mar 2015, 22:12
Location: Helsinki

Re: Mielenterveysongelmat ja trippailu!

Post by heihoi »

Onko täällä ketään kellä ois epävakaa persoonallisuushäiriö diagnoosi? Ku jostain luin että epävakaassa on jo valmiiks vähän irti todellisuudesta ja pihalla ja oirekuvaan kuuluu tyyhjyyden tunnetta ja depersonalisaatiota ja dissosiaatiota mistä kärsin usein ni oisko huono idea? Ku ite kaipaisin psykedeeleiltä just apua tohon ku oon käyny terapiassa nyt yli 2v ja oon kokenu välillä oikeesti todellisen tuntusia hetkiä ja fiiliksiä siitä mun oikeesta tasapainosesta persoonasta ja haluisin että jos psykedeeleissä saisin edes hetken koettua sitä hyvää oloa lisää.. koska en jaksa enää tätä epätodellisen tuntusta paskaa ja nyt kun nyt oon kokenu sitä aitoa minääni lähinnä noilla terapiaistunnoilla ja osastolla.. ja oon tosi taipuvainen kaikkeen hulluun luuappailuun ja yliajatteluun ja pelkotiloihin ni en oikeen osaa sanoa että voisko psykedeelit vaan pahentaa sitä vai voisko niihin suhtautua jotenki vähän rakentavammin..
Ja mulla on paljonki kokemusta trippailusta monien vuosien takaa mut ne on aiheuttanu traumoja koska oon ottanu niitä helvetin huonoilla settingeillä yms ni ollu ihan sairaita trippejä ja saan välillä paniikkikohtauksia ku pelkään että ne olot tulee takas ni on sellanenki ajatus jos saisin noita traumoja jotenki pois. Ja ajattelin siis syksyllä vaan ottaa ihan pienen määrän silokkeja ja tietty paljon rauhottavia mukaan.
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2266
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Mielenterveysongelmat ja trippailu!

Post by Velho »

Mulla käsittääkseni on epävakaapersoonallisuushäiriö sun muuta ja ainaki ite oon saanu apua psykedeeleistä just oikealla settingsil ja auttanu myös mun emäntää niillä ja jokseenki samoja häiriöitä ja saanu autettuu häntäkin LSDllä ja oikealla set&settingsil ja olemalla se kuka ohjaa trippiä oikeeseen suuntaan et kannattaa tunnustella sitä :up:

Epävakaapersoonallisuushäiriö ja epäsosiaalinenpersoonallisuushäiriö löytyy ja varmaan muitakin samoja luulisin :foil:
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport
User avatar
Dexma
Moderator
Posts: 8612
Joined: Sat 01 Mar 2008, 19:42
Location: Manse <3

Re: Mielenterveysongelmat ja trippailu!

Post by Dexma »

Paniikkihäiriöt ja luuppailut on yleensä sellaisia jotka ilmenee todennäkäisemmi tripeillä.

Mut set and setting. Ehkä just niin, että kaverin kanssa joka ei ota. Toisaalta äkkiä oman kokemuksen mukaan sen kaverin ns baseline fiilis tekee vain sen, että se ei jaksa toisen trippimenoa. Itse suosin yksin ottamista. Toisaalta itse en mielenterveysongelmista sillain kärsi kovin paljoa.

Ainahan voi ottaa deelejä hyvin maltillisilla annoksilla. Monesti saakin just silloin käytännöllisempää ajattelua elämäänsä, kun saa pienen moodliftin vain deeleistä.

Mut pääosin suosin, että vakavemmissa mielentervyeysongelmissa jätettäis deelit. Varsinkin psykoottiset ja turhan impulsiivisiin persooniin harvoin deelit näin ulkoapäin katseltuna tekee hyvää. Toisaalta deelit on aina aika yllättäviä. Niistä apua moni kokee kyl saavansa.
tRip wrote:
Muistakaa et jokainen haskattu elämä on vähän sääli, koska potentiaalia meissä on ihan widusti,!