Isokirjopeippi/värinokkonen

Keskustelua muille alueille sopimattomista kasveista ja yhdisteistä.
User avatar
wRRa
Moderator
Posts: 2233
Joined: Sat 29 May 2010, 21:30
Location: Pääsi sisällä

Re: Isokirjopeippi/värinokkonen

Post by wRRa »

Mitenköhän paljon tätä tarvitsisi polttaa että saisi vaikutuksia? Itsellä nyt muutama värinokkonen kasvamassa. On vaan niin nätti että en kyllä raaskisi ihan turhaan lehtiä riipiä.
"The Emperor... wants to conquer outer space. Yoda... wants to explore inner space, and that is the fundamental difference between the good and the bad side of the force."
frapathea

Re: Isokirjopeippi/värinokkonen

Post by frapathea »

wRRa wrote:Mitenköhän paljon tätä tarvitsisi polttaa että saisi vaikutuksia? Itsellä nyt muutama värinokkonen kasvamassa. On vaan niin nätti että en kyllä raaskisi ihan turhaan lehtiä riipiä.
Älä revi jos et raaski. Luultavasti kaunis kasvi tuottaa sulle enemmän mielihyvää kuin lehtien polttaminen. Isokirjopeipin psykoaktiivisuudesta on ilmeisesti hyvin vähän tietoa – edes sen vaikuttavista aineista ei ole juurikaan tietoa – ja vaikutukset ovat parhaimmillaankin yleensä miedot.

Forskoliinia (ks. Touchetin postaus edellisellä sivulla) saa ihan erikseen lisäravinteena, että ei senkään takia tarvii alkaa rääkkäämään kasvia.

Jos kuitenkin haluat kokeilla, niin ilmeisesti teenä nauttiminen ainakin boostaa unennäkemistä.
User avatar
lieta
Psykonautti
Posts: 89
Joined: Thu 08 Dec 2011, 02:14

Re: Isokirjopeippi/värinokkonen

Post by lieta »

Tää on kyl tosi nätti planttu. Yks iso mulla oli joka pärjäs pitkään hyvin, mut sit sain sen jotenki delaan. ois pitäny ottaa pistoi aiemmin sillon. Taas uudelleen kiinnostuin kun wRRa heitti piston. Näyttää voivan hyvin, toivottavasti pysyy ja vahvistuu :love:
"Don't curse when it rains,
if you don't ever even smile
when the sun shines "
Isavela
Apteekki
Posts: 300
Joined: Wed 09 Mar 2016, 11:05
Location: Milky way

Re: Isokirjopeippi/värinokkonen

Post by Isavela »

Hääääh, en ollu ikänä kuullutkaan et värinokkosesta sais jotain muutakin kuin silmäniloa?!?! Mulla on näitä huonekasveina ollut ja tällä hetkellä 5 erilaista (tumma viininpunainen, purppuranpunainen-vihreä, vaaleanvihreä-pinkki-purppura, kirkas violetti-purppura-vihreä sekä limevihreä-punainen). Isoja rötkäleitä ovat ja kauniita ku mitkä :love:
"I'm a living wreck i live in tooting bec, i'm cosmic ted spaced out of my head.."
User avatar
Tuhopolttaja
Tuppisuu
Posts: 2
Joined: Sat 25 Feb 2017, 23:18

Re: Isokirjopeippi/värinokkonen

Post by Tuhopolttaja »

Tässäkään langassa ole vähään aikaan mitään juteltu, mutta jos joku sattuu lukemaan niin pistetäämpä omat researchit pöytään. Eli ei ole varmaa pitääkö kasvi käyttää tuoreena, jotkut ovat raportoineet vaikutuksista kuivattuna ja jotkut tuoreena, jotkut sanoo ettei toimi ollenkaan. Kyseessä ei siis ole tapa vaan se mitä kasvia käyttää, sillä koristekasvit yleensä ovat hybridejä ja risteytettyjä jotta saadaan hieno ulkonäkö. Toimivan kasvin saa siis kasvattamalla itse siemenestä. Lehtien värillä ei voida varmistaa olevan merkitystä toimivuuteen, mutta punaisen arvellaan olevan toimivin, tämähän tarkoittaa tietenkin sitä, että kasvin pigmentti olisi psykoaktiivista, mutta tätäkään ei olla voitu todistaa. Lisäksi Erowidissa joku sanoi käyttävänsä kasvia päivittäin ja että kukissa olisi enemmän psykoaktiivisia aineita kuin lehdissä, mitään faktapohjaa henkilö ei kuitenkaan väitteilleen antanut. Erowidin trippistoorien mukaan kasvilla kuitenkin on potentiaalia ihan vitusti joten tähän ois kiva saada vastauksia onko kukaan kokeillut ja miten. Omia tuloksiani jaan keväämmällä kun alan viherpeukaloimaan.
Imagine...Like...If ur a bee u have to fight people with ur ass...lmao wtf.