Ajatuksia, ihan mistä vaan

Asiaa Asiasta Asiallisesti.
boost
Lepakko
Posts: 203
Joined: Fri 20 Sep 2013, 15:16

Re: Ajatuksia, ihan mistä vaan

Post by boost »

Lopetin röökin ilman, että "edes yritin". Tajusin, millainen ahdistus/masennus kohtauksen laukaisija se on. Suosittelen kaikkia, jotka kärsii ahdistuksesta yhdistämään noi pisteet, niin voi lähinnä alkaa ahdistaa ajatus aamu kessusta.
Olen myös pitänyt kannabiksesta tole taukoa, jonka aikana olen tajunnut, että myssyissä on suurempi tarve käydä röökillä, kun vaatii enemmän taukoja jotain tehdessä. Siis sillä tavalla, että kannabiksen avulla pystyn keskittymään kerralla paljon pidempiä aikoja, joten tauoilla on suurempi merkitys. Ilman vihreää mun tekeminen on ollut sellaista levotonta on/offia.
Onko muita, jotka lopettanut näin? Ja jos, niin millasia on teidän kokemukset nikotiini vieroitusoireista sitten vähän pidemmän ajan jälkeen?
Opiaate

Re: Ajatuksia, ihan mistä vaan

Post by Opiaate »

Tuli eilen taas käytyä Vinkissä hakemassa perustarvikkeet.
Tosi mukavia tätejä ja nuoria naisia tuol kyl on.
Kyseli mun DOC:ta ja oonko ajatellu/haluaisinko lopettaa, johon tottakai vastasin että kukapa vittu ei haluais.
Pienen juttutuokion päätteeks laitto mulle lähetteen H-klinikalle ens maanantaiksi, joten aattelin mennä käymään ja kattoo millasia vaihtoehtoja niillä ois tarjota.
Pitkälle katkolle en oikein pääse lähtemään, ilman kunnon sumplimista kun on vakkariduuni ymsyms.
Mut pisti kyl miettimään taas. Silleen ihan kunnolla.
User avatar
Hessutico
Psykonautti
Posts: 69
Joined: Sun 14 Aug 2016, 16:27
Location: Europa

Re: Ajatuksia, ihan mistä vaan

Post by Hessutico »

Olen tullut johtopäätökseen ettei Lyrica + alkoholi kombo ole kovinkaan hyvä. Hetken aikaa sai rauhoittua ja makoilla ja unohtaa ahdistuksen, ei siinä mitään, ainakin kun tarpeeksi lyricaa otti. Mutta helvetti kun tuli kaatuiltua sohvalta ja kävellessä horjui ihan helvetisti seinään osuen, vaikkei viinaa paljoa tullut otettua. Lyrican perkele tekee tuota mulla.

Muutenkaan ei lyrica mulle mitään oloja varsinaisesti anna, en edes tiedä miksi käytän. Vähän se rauhoittaa kuitenki, ehkä siinä syy.
Broken body, broken mind, makes a merry cocktail.
Boogeyman
Karvakuono
Posts: 18
Joined: Thu 03 May 2018, 17:55

Re: Ajatuksia, ihan mistä vaan

Post by Boogeyman »

Mikähän siinäkin on että yli 10v olin ilman piriä ja sitä vaan ite tiedostamatta hakeutu samoihin porukoihin🤔 ja silti se ei vaikuta niin kuin muilla vaan tasoittaa oloa ja keskittymistä jne. Psykiatri sano että luultavasti hyvin tyypillinen itsehoito adhd mutta ei ole tehty testejä kun ei yhtään huvittanut ne silloin. Pitäskö nyt koittaa pyytää päästä kun noi konsut jne oikeesti auttaa
User avatar
dpi
Psykonautti
Posts: 83
Joined: Sat 10 Mar 2018, 23:54

Re: Ajatuksia, ihan mistä vaan

Post by dpi »

Adhd lääkkeet tekee vaan adhd:ks...
Ja addiktoi.

Toki. Ne myös jeesaa. Jeesaa ne myös ei adhd-persoonaa. Tai voi olla ettei jeesaa kumpaakaan.

Diagnoosista voi olla aina puolesta tai vastaan, riippuen mikä se sit kulloinkin on se lääkärin kanta adhd:n noin yleisesti. Nykysin tuntuis et adhd diagnooseja koitetaan tahallaan karsia.. Emt lääkkeiden takia, vai onko se sit nykysin persoonallisuushäiriö, mikä ennen saattoi olla add etc.

Kokemusta on vuosien lääkityksellä olosta.. Mf on douppi, ja dexamfe pätevä, mut huume se silti.

Njäh.. Kuhan nyt kantani toin ilmi.

Ei ketään kohden hyökkäävästi.

P. S. Ei toi oikee päde todellisuusessa et jos piri rauhottaa on adhd, ja jos ei on joku perse mikälie.. Mulla ainakin vaikuttaa sekä että eri kausina elämässä.
Keep It Unreal.