Microdosing

Keskustelua psykedeeleistä ja hallusinogeeneista.
User avatar
Rolanderos
Psykonautti
Posts: 53
Joined: Wed 30 Nov 2016, 21:56

Re: Microdosing

Post by Rolanderos »

Kokeilin Microdosettaa LSD:llä kymmenen päivää ~10-40ug annoksissa. Leikkasin vain lapuista pieniä paloja kynsisaksilla.

Suosittelen kyllä kokeilemaan, jos on taipumusta masennukseen/ahdistukseen ja/tai joutuu syömään etenkin bentsoja.

Töissä olin huomattavasti skarpimpi, muisti toimi mainiosti ja yleinen moodi oli positiivinen.
Isha
Psykonautti
Posts: 127
Joined: Fri 17 Apr 2015, 12:56

Re: Microdosing

Post by Isha »

Otin tänään sieniä varmaan jonkun 0.2-0.3g. Ei tullut tietenkään mitään visuaaleja mutta mieli toimi. Tuli kovin kirkas olo ja oli mukava kuunnella musiikkia ja tanssia. Sain kelattua ja kirjoitettua ylös itsäni koskevia asioita sekä mistä tietyt ongelmat luultavasti johtuvat. Olen tässä yli viikon ( yksi repsahdus sinä aikana) yrittänyt vierottautua subusta, fyysisiin oireisiin on tällä hetkellä lääkkeet mutta ei siihen henkiseen himoon ja tyhjyyden tunteeseen. Aikaisemmin tänään mulla oli niin kovat veto himot ja muutenkin niin älytön masennus ja tyhjä olo ja kun mies lähti vielä omille kämpilleen niin yritin sitten jopa kaverilta kysyä subua, onneksi ei antanut. Päätin sitten ottaa ihan vähän sieniä ja cannabutteria, katosivat subu himot ja nosti mielialaa.
Boogeyman
Karvakuono
Posts: 18
Joined: Thu 03 May 2018, 17:55

Re: Microdosing

Post by Boogeyman »

Itse käytän cubensista n. 0,5 grammaa noin 2 kertaa viikossa ja se on just sellainen sopiva itelle kynnysannokseksi. Ei ole migreeniä enään ollut ja tullut sosiaalisempi enkä enään sulkeudu sisälle. Välillä miettinyt onko placeboa vai ei mutta pääasia että auttaa.