Psykedeelien komboilu

Keskustelua psykedeeleistä ja hallusinogeeneista.
damazca
Lepakko
Posts: 211
Joined: Mon 23 Aug 2010, 22:33

Re: Psykedeelien komboilu

Post by damazca »

Ainakin 4-ho-met ja bk-mdma toimivat hyvin yhteen, samassa pommissa otin kummatkin, muistaakseni. Mutta sen muistan että kiva kombo on, harmi kun tuli muutoissa hukattua kaikki muistiinpanot tripeistä...
Methylenedioxypyrovalerone. Not for human consumption.
Juuan kokista ja nussitaan.
STRN
Psykonautti
Posts: 141
Joined: Mon 09 May 2011, 13:28

Re: Psykedeelien komboilu

Post by STRN »

Taikatatit ja savut nii johan saa virtaa koneeseen. Tykkään maanläheisistä päihteistä.
4:20pm
User avatar
Toveri
Karvakuono
Posts: 35
Joined: Sat 06 Nov 2010, 16:36

Re: Psykedeelien komboilu

Post by Toveri »

Heeei!

Onko kellään kokemusta Lyrica + LSD -kombosta? Onko ollu ongelmia vai onko toiminu ehkä jopa paremmin?
Tiempo

Re: Psykedeelien komboilu

Post by Tiempo »

lsd ja paja
sienet ja paja
sienet ja paja ja mdma
25c-nbome ja sienet
5-meo-mipt ja paja
25x-nbome ja paja... on ainaki toimivia komboja

vetää diipiks paja trippailun ite aina :D
Psychonautilus

Re: Psykedeelien komboilu

Post by Psychonautilus »

En hirveästi ole psykedeelejä keskenään kombotellut, paitsi pari kertaa ottanut sekä happoa että sieniä (happoa aina suhteessa enemmän, joten se on hallinnut trippiä, tuoden vain sienimäisen säväyksen kaikkeen), ja aika monesti polttanut DMT:tä jonkun muun psykedeelin vaikutuksen alaisena.

Kokemukseni mukaan DMT:tä on paljon helpompaa polttaa breakthrough-dose jos on jo valmiiksi tripillä (yleensä parit imasut piipusta ja raketti lähtee, joskus jo heti ekalla - yleensä menee se neljä tai viis hatsia), se tuntuu kestävän vähän pidempään, ja on vitun päräyttävää. Ketamiininkin päälle DMT on tosi jees.

Kerran otettuani MAO-estäjiä ennen kuin söin jonkun kolmisen grammaa sieniä, polttamani DMT toimi ihan vitun pitkään: olin jonkun 30 minuuttia jossain ihan muualla. Yleensä DMT-dissossiaatio kestää mulla 5-10 minuuttia.

Suosittelen. :)
User avatar
tRip
Me Gusta
Posts: 6110
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

Re: Psykedeelien komboilu

Post by tRip »

Miten jengil toimii Lyricat deelien kanssa?

Mä en ole oikein päässyt mielisyyteen, että ne joko muuttaa (sieni)trippiä ihan hitosti, tai ei ne tunnu oikeen latistavankaan.. mut visuaalit on vähän mitä sattuu. Tai tuntuu että koko matka on vähän sinnepäin.

Tarkoituksella en ole näitä yhdistellyt, ja siksi kysynkin.
Keep it unreal.
User avatar
Dexma
Moderator
Posts: 8610
Joined: Sat 01 Mar 2008, 19:42
Location: Manse <3

Re: Psykedeelien komboilu

Post by Dexma »

tRip wrote:Miten jengil toimii Lyricat deelien kanssa?
Vitun hyvin.
Piste.

Mitä pidempään on sellaista öö luppoaikaa sillä tripillä sitä enemmän siihen pistäisin lyricaa. Aina mieluiten se täys dose 600-900 mg lyricaa, että heiluuu ja huojuu.

Tyyliin happo plus lyrica on aika uuuuhjeah.
Tai sit joku tosi härskisti ja nopeesti toimiva deeli toimii hyvin lyrican kanssa. Dpt + lyrtsyt.

En mä synergiasta tiiä, mut meno on ollut aina aika hauskaa, varsinkin sinne trippien loppupuolelle toimii noi lyricat kombotettuna alkoholin kera. Ei ainakaan rupee ikinä sitten päihtymistilan vähentyminen vituttaan ja hermostuttaan. Sit tipahtaa jossain kohtaa uneen, ja seuraavana päivänä on niinkuin aina lyrican jälkeen valmiina uusiin päivän askareisiin. Sillai kivasti siis.

tRip wrote: tai ei ne tunnu oikeen latistavankaan.. mut visuaalit on vähän mitä sattuu. Tai tuntuu että koko matka on vähän sinnepäin.
Sinne ja tänne, tuonne ja jonnekkin. Sinneppäin on joskus se ainut suunta, kun ei ole muuta. Jos ei ole kompassia käytä lyricaa, sit on ainakin liikkeet nopeita ja eksyy uusiin seikkailuihin helpommin.
tRip wrote:
Muistakaa et jokainen haskattu elämä on vähän sääli, koska potentiaalia meissä on ihan widusti,!
User avatar
Hoomie
Karvakuono
Posts: 42
Joined: Mon 23 Feb 2015, 22:16

Re: Psykedeelien komboilu

Post by Hoomie »

Onkos porukka testaillut ottaa melatoniinia lsd:n päälle? Kaverit sanoivat että tuo melatoniini vahvistaa visuaaleja reilusti, joten päätin itsekin kokeilla. 3mg melatoniinia siihen tripin alkuun, erittäin visuaalista oli, tosin en osaa sanoa vieläkään varmaksi vaikuttiko melatoniini selkeästi asiaan. Kokemuksia?
We can't stop here, this is bat country!
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2296
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Psykedeelien komboilu

Post by Velho »

Aika useasti sotkenu LSD ja sienten sekaa piriä/subutexiä/bentsoja/MDMA/ ja lähes poikkeuksetta alkoholia- ja savuja. Lähinnä että mitä hakee tai haluaa teipillä vai onko tullu yllätyksenä deelien ottaminen SKJ meiningin aikana ;)
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag
User avatar
Mekstori
Psykonautti
Posts: 98
Joined: Sun 08 Nov 2015, 20:34

Re: Psykedeelien komboilu

Post by Mekstori »

^Veikkaisin et se oli se ketamiini. Ittellä tullu samantapasta blackouttia 3-MEO-PCP+Sienet kombolla.

2cb ja ketamiini on paras koska siit toipuu aika nopeesti ja se voi olla semmosen kiireisen päivän rauhottumishetki.
2cb ja LSD oli myös ihan mukavan visuaalinen.

MXE+DMT vie tosi syville vesille ja noita en aio enää yhistää niin isoilla annoksilla kun tein (never say never right? :twisted: )

Sienet+2cb tuli ajotettua aika väärin ku hirveet vatsakrampit. Ois pitäny ottaa eka 2cb ja odottaa joku tunti ja sit pureskella sienet. Kroppajumeista huolimatta mielenkiintonen kokemus. Sienet + 3-Meo-Pcp tuli kans kokeiltua ja meni visuaalit toi intensiiviseks (harvoin ittellään intensiiviset OEV). Hippyflip(Sienet + MDMA) taas oli hyvää terapiaa parhaan kaverin kanssa.

Näitä ois mahdollisuus saada:
MXE,Ketamiini,2cb, LSD, Sienet(Cubensis), 3-MEO-PCP, MXP, MDMA, Pajarii, 5-MEO-MIPT(en oo kokeillu), DMT, Salvia(en oo kokeillu)

Mitäköhän noista hankkis jos mielessä turvallinen antoisa ja hinta/laatusuhteeltaan ( :P ) hyvä kombo?
Joku dissosiatiivi pitää olla ainanki et jos introspektio menee liian kovaks ni voi sinkoutua hyperavaruuteen. Itellä ainanki ketku auttanu jos alkaa tulee looppeja psykeissä ja bodyloadeihin myös.
User avatar
bilehile
Apteekki
Posts: 372
Joined: Mon 21 Sep 2015, 12:59
Location: Nää huudit ei oo seiffit!

Re: Psykedeelien komboilu

Post by bilehile »

Ite kombotan välillä dissoja ja/tai hatsia psykedeelien kanssa. Ja joskus tulee otettua kahta psykedeeliä yht aikaa, esim happoo ja 25i nbomee. Ja tietenkin mdma sopii sekaan. Mitään opioideja, benei, lyricaa tms en ota mielellään psykedeelien kanssa, tuntuvat heikentävän vaikutusta. Nopsaakaan en ota mielelläni. Kerran otin metaa ja bromoa, en tykänny yhtään, tossaki saattaa kuulemma olla pientä serotoniinisyndrooman mahollisuutta, nii silläkään suosittele?

Edit. ^ miten sä oot ottanu sen ketamiinin? Ainaki iv ketamiinin jättäsin pelkilteen ja ottasin enemmän.
Takana loistava tulevaisuus.
User avatar
Mekstori
Psykonautti
Posts: 98
Joined: Sun 08 Nov 2015, 20:34

Re: Psykedeelien komboilu

Post by Mekstori »

^
Oon aina snortannu ketkun kun en oo im tai iv käyttänyt ikinä mitään. IM vois kyllä joskus kokeilla jos osais/uskaltais/viittis. Puhtaaalta on vaikuttanu mutta ei oo kuitenkaan mitään ampullikamaa niin oon attellu jättää IM sikseen.

Joutuu useessa erissä ottaa limakalvot täyteen että ei tuu kaikki valumana alas kurkusta. Meinaan itellä vaatii pelkilteen kyllä 200mg+ jotta mistään holen kaltasesta voidaan puhua.

Hyötysuhde on kyl huono snorttaamalla mutta miks iv eikä im?

Voi kunpa ois vielä MXE:tä ku se oli niin paljon potentimpaa ja toimi hyvin joka reittiä.
User avatar
bilehile
Apteekki
Posts: 372
Joined: Mon 21 Sep 2015, 12:59
Location: Nää huudit ei oo seiffit!

Re: Psykedeelien komboilu

Post by bilehile »

Mekstori wrote:^ Hyötysuhde on kyl huono snorttaamalla mutta miks iv eikä im?.
Kokeile kerran iv (suosittelen, mut toisaalta ei täs touhus oo järkee, ymmärrät kyl mitä tarkotan) ni turha ees kysyy moistaIMO HUOM!Kyllä mäkin otan ketaa nokkaan, mut se on vaa sillon ku pyörin kaupungil hoitamas asioita (tai yritän hoitaa :doh: )

Tajusin vasta nyt et tää ei oo ketamiini-topic, anteeksi jos meni vähän ohi aiheesta.

Eli pointtini oli, IV toimii!! IM en pulverista uskaltas ottaa. Jos valmis iv/im liuos ni anna mennä IM jos siltä tuntuu, mut ite tykkään iv ja kunnolla :)

Edit. mexel ei todellakaan pääse yhtä pitkälle ku ketalla! IMO taas :shock:
Takana loistava tulevaisuus.
User avatar
Mekstori
Psykonautti
Posts: 98
Joined: Sun 08 Nov 2015, 20:34

Re: Psykedeelien komboilu

Post by Mekstori »

^
Itsehän en mitään oo koskaan piikitelly enkä välttämättä koskaan aiokaaan mut IM ketku kyl kiinnostais. En oo muutenkaan ikinä ymmärtäny psykejen/disssojen suoneen vetämistä mut toisaalta mikä mä oon mitään sanomaan kun en oo kokeillu.. siin on se oma raja et suoneen en mitään pistä, kun en osaa enkä aiokaan opetella. Mut IM pistos vois olla vielä suht helppoo/turvallista toteuteuttaa ampullitavaralla mut joo meni tääkin vähän offtopiciks... sori
User avatar
rebirth
Apteekki
Posts: 374
Joined: Tue 09 Nov 2010, 17:52

Re: Psykedeelien komboilu

Post by rebirth »

Jonkin verran tullu psykejen kans komboteltua.
Miellyttävin yhdistelmä on ollut vähän bubrea alle pehmentämään bodyloudia, sit popsia sieniä ja poltella savuja. Ihan pehmeä olo ja hyvin luonnonläheinen meininki koko tripin ajan. Täynnä positiivista energiaa ja jonkin verran henkistä pohdiskelua, mutta enimmäkseen vain maailman kauneudesta nauttimista. Jälkivaikutuksina masennus helpotti selvästi pariksk kuukaudeksi tripin antaman elämän ilon ansiosta.

Epämiellyttävin kombo oli kiskoa sienitripillä ollessa piriä selkeinä päihtymis käyttöön tarkotettuina annoksina. Kehon jäykkyys lisääntyi ja yleinen levottomuus alkoi ahdistamaan. Pienemmillä annoksilla nautittaessa sopisi varmasti biletys tarkoitukseen jos vähän holia kyljes nauttii, mutta ei todellakaan millekkään henkisiin itsensä tai maailman tutkiskelu trippeihin sovellu.

Voimakkain kombo on ollut tuhti satsi silokkeja + 25i-nbome tippoja nenään + kunnollista kukkaa.
Tuolla yhdistelmällä sai niin jäätävät visuaaliset tykitykset että näkökentässä ei muuta näkynytkään kuin visuaaleja. Tästä johtuen liikkuminen ilman avustusta oli lähes tulkoon mahdotonta. Muuten oli suhtkot perinteinen sieni trippi vaikutuksiltaan joskin hyvin vahva ja ehkä hieman tavallista ahdistavampi.

Psykedeelejä nauttiessa yleensä aina poltan savuja sillä silloin saan psykeista paljon enemmän irti, joten en tarvitse niin suuria annostuksia kuin pelkiltään nauttiessa. Pieni määrä opioideja taas tekee mielestäni aina tripistä miellyttävemmän ja pehmeämmän. Sieniä olen tykännyt yhdistellä eri psykedeelien kanssa, sen tuodessa maanläheistä ja henkistä puolta enemmän trippeihin. Nbome taas on sopivalla annoksella enemmän sellanen bile psyke visuaali tykitystensä ansiosta. Harmi kun jäänyt vähän turhan vähälle psykejen nauttiminen vuoden sisään, mutta täytynee varmaan kesällä korjata asia ^^
Pikkuhippi
Tuppisuu
Posts: 10
Joined: Wed 09 Mar 2016, 16:26

Re: Psykedeelien komboilu

Post by Pikkuhippi »

Olisi tarkoitus ottaa sieniä ja mdma:ta. Olisiko 2g kuivattuja golden teachereitä ja 0,1g mdma sopiva annos? Sienistä ei ole paljoa kokemusta ja mämmiä olen alle 10kertaa ottanut. Mämmiä olen yleensä ottanut 0,2-0,4g yksistään. Aikaa olisi tarkoitus viettää kotibileissä tai ulkona nuotion ääressä aika isolla porukalla. Hapon kanssa itselläni on vain sellainen, en nyt sanoisi ongelma mutta kuitenkin... eli hapoissa ollesani olen todella huono puhumaan, monesti koko happotripin aikana en puhu liki mitään, paitsi toki jos joku jotain kysyy mutta silloinkin on puhuminen epämiellyttävää. Mietin vain, että onko 2g sieniä liian iso määrä verrattuna tuohon määrään mdma:ta? Että pystynköhän kommunikoimaan ihan hyvin? Tiedän kyllä että kaikki on mahdollista mutta sillä vain kysyn että jos jollain olisi kokemusta.
Sidney

Re: Psykedeelien komboilu

Post by Sidney »

Pikkuhippi wrote:Olisi tarkoitus ottaa sieniä ja mdma:ta. Olisiko 2g kuivattuja golden teachereitä ja 0,1g mdma sopiva annos? Sienistä ei ole paljoa kokemusta ja mämmiä olen alle 10kertaa ottanut. Mämmiä olen yleensä ottanut 0,2-0,4g yksistään. Aikaa olisi tarkoitus viettää kotibileissä tai ulkona nuotion ääressä aika isolla porukalla. Hapon kanssa itselläni on vain sellainen, en nyt sanoisi ongelma mutta kuitenkin... eli hapoissa ollesani olen todella huono puhumaan, monesti koko happotripin aikana en puhu liki mitään, paitsi toki jos joku jotain kysyy mutta silloinkin on puhuminen epämiellyttävää. Mietin vain, että onko 2g sieniä liian iso määrä verrattuna tuohon määrään mdma:ta? Että pystynköhän kommunikoimaan ihan hyvin? Tiedän kyllä että kaikki on mahdollista mutta sillä vain kysyn että jos jollain olisi kokemusta.
Kyllä tuossa kombossa hallitsevana elementtinä on MDMA. Ainakin omalla kohdalla sienet on vaan hieman jyllännyt taustalla ja meininki on ollut lähes pelkästään mämminen. Eli uskon, että pystyt kommunikoimaan essomaisen normaalisti.
Annos vaikuttaa ihan sopivalta, toki jos sua arveluttaa, niin ota vähemmän sieniä. Vaikka 1,5g.
barturi
Karvakuono
Posts: 36
Joined: Wed 22 Oct 2008, 16:41

Re: Psykedeelien komboilu

Post by barturi »

Aika mielenkiintoisia ja erikoisia komboja ihmisillä täällä. Mikäs siinä, jos tykkää. Itse olen vanhana arvovaltaisena seniorikansalaisena alkanut hieman konservatiivisemmaksi. Pysyttelen tunnetuissa ja turvallisissa aineissa. Vanha suosikkikomboni oli DXM+sauhut, ja nimenomaan kunnon pajautukset bongilla. Saa pienemmistäkin DXM-määristä enemmän irti, jolloin tulee vähemmän haittoja. Joskus vuosia sitten kombotin HBWR-siemeniä, joidenkin lappujen kanssa ja oli kyllä huono kombo. Päättelin näiden olevan DOC-lappuja tai vastaavia, vaikka happona ne minulle myytiin. Oikeastaan kukaan kavereistani ei tykännyt tästä kombosta. Mulle tuli vain todella kitku olo. Lähiaikoina olen kombonnut 2C-B:tä sekä sienien, että hapon kanssa. LSD - 2C-B -kombo oli erityisen hyvä ja tulen taatusti joskus tulevaisuudessa testaamaan tätä uudestaan.
User avatar
Trigger
Karvakuono
Posts: 17
Joined: Sat 21 May 2016, 11:42

Re: Psykedeelien komboilu

Post by Trigger »

Pari kolme yötä valvoneena illalla tatteja. Yöllä lisää metaa, aamulla pussinhuuhtelut ja sen jälkeen happoa ja 2cb. Tuon kombottelun aikana vielä sopivasti hatsia ja happo + 2cb combon kohdalla oli jo kyllä aika itselle uusilla ulottuvuuksilla. :D Koko maailma vaan muuttui silmänräpäyksessä aina kun poltti savut.

Hetkittäin sai otteen todellisuudesta ja kelaili ääneen että mitä vittua nyt oikeesti ja sitten vaipui taas omaan maailmaansa sohvalle pyörimään. Loopilla jatku useemman tunnin ajan sama ja aina kun heräs todellisuuteen, tiedosti kuitenki täysin että millä kaavalla toi trippailu jatkuu ja että kohta sukelletaan taas syvälle. Looppailun jälkeen aika turhan ja tyhjän tuntusta valvomista aika raffin bodyloadin kanssa, 2cb + 3 tai 4 valvottua yötä.. :roll: Mutta oli kyllä kokemuksena kokemisen arvoinen, hyvin mielenkiintoista tollaset kombot peräkkäisinä päivinä vaikka aika rankkaa oli kieltämättä :D
The truth is, most of us discover where we are headed when we arrive.
User avatar
PsykeAnonyymi
Psykonautti
Posts: 92
Joined: Fri 28 Sep 2012, 06:45

Re: Psykedeelien komboilu

Post by PsykeAnonyymi »

Ei oo vissiin ketjua tästä aiheesta ja en viittiny tehdä uutta, niin kyselen täällä...

Elikkäs löytyykö tutkarimarkkinoilta tällä hetkellä mitään uusia psykedeelejä, jotka olis vielä laillisia Suomessa? Tarkotus olis mahdollisesti löytää optimaalinen kombo DXE:n kanssa.

2CB oli jonkin aikaa laillista, mutta onko tullu mitään uusia?
*** Anonyymi Huumeblogi: http://psykeanonyymi.wordpress.com/ ***
*** Anonyymejä Huumevlogivideoita yms: http://vimeo.com/psykeanonyymi ***
Elämällä on tarkoitus, se olet sinä.
User avatar
Dexma
Moderator
Posts: 8610
Joined: Sat 01 Mar 2008, 19:42
Location: Manse <3

Re: Psykedeelien komboilu

Post by Dexma »

Muista ettei ne ole laillisia jos tulli ne löytää niin ne voi ne takavarikoida ja verrata muihin tutkareihin ja antaa niistä rangaistuksen. Suurimassa osassa silti tilanteita pääset ilman syytteitä jos kiellät kaiken jos sulla ei ole entisiä tullijuttuja ja määrät ovat pieniä.

Mutta edelleen ihan suomesta saa turvallisesti psykedeelejä jotenka suosin niitä hommaan jos ei halua mitään ongelmia poliisin ym kanssa.
tRip wrote:
Muistakaa et jokainen haskattu elämä on vähän sääli, koska potentiaalia meissä on ihan widusti,!