LSD (Lysergihapon dietyyliamidi)

Keskustelua psykedeeleistä ja hallusinogeeneista.
User avatar
Polttu
Tuppisuu
Posts: 4
Joined: Tue 19 Sep 2006, 20:55
Location: kuusankoski

LSD (Lysergihapon dietyyliamidi)

Post by Polttu »

[mode] ***Lyhyt tietopaketti LSD:stä***

Lysergihapon dietyyliamidi, eli lysergidi tai LSD-25, on ensimmäisen kerran vuonna 1938 Albert Hofmannin syntetisoima psykedeeli. LSD:tä on katukaupassa saatavilla tippoina (usein sokeriin imeytettynä), microdotteina ja lappuina. Myös kidemäistä LSD:tä esiintyy, mutta se on katukaupassa hyvin harvinaista.

Ensimmäiset kokeilut kannattaa aina tehdä turvallisessa ja rauhallisessa ympäristössä esimerkiksi kotona, mielellään kokeneemman ja luotettavan trippaajan läsnäollessa. (Lisää informaatiota aloittelijoille tarjoaa kattava tietopaketti Psykedeelisen kokemuksen FAQ)

Katukaupassa LSD:nä markkinoidaan lisäksi muita psykedeelejä, kuten Bromo-Dragonflytä, 5-meo-amt:tä tai 25-x-nbomeja. LSD itsessään on melko vaaratonta, mutta esimerkiksi jotkin LSD:nä myydyt tutkimuskemikaalit kuten Bromo-Dragonfly voivat suurilla annoksilla olla jopa hengenvaarallisia. Ennen suurten annosten ottamista on siis aina syytä varmistua siitä, että kyse on todellakin LSD:stä.

Käyttöannos: normaali käyttöannos on noin 50-200 mikrogrammaa, yleisesti suurimmat annokset ovat noin 1-2mg (1000-2000 mikrogrammaa). Tästäkin huomattavasti suurempia annoksia on raportoitu.
Vaikutusaika: yleisillä käyttöannoksilla 6-12 tuntia. Suurilla annoksilla vaikutusaika voi jopa kaksinkertaistua. Ensimmäiset vaikutukset ilmaantuvat alle tunnin sisällä aineen nauttimisesta, suurilla annoksilla nopeammin. Mikäli vaikutusten alkamisessa kestää kauemmin, älä koskaan ota lisää! Kyseessä voi olla jokin muu aine, kuten Bromo-Dragonfly tai 5-meo-amt, joiden vaikutus alkaa myöhemmin!

LSD hohtaa ultraviolettivalossa hieman samanvärisenä kuin tavallinen valkoinen paperi. Tämä testi kannattaa suorittaa ennen aineen nauttimista, mikäli mahdollista. Laput saattavat hohtaa jo itsessään paperin vuoksi, joten niiden testaaminen on vaikeampaa kuin esimerkiksi sokeripalojen. Huom! Myös jotkin muut kemikaalit voivat hohtaa uv-valossa, joten aineen hohtaminen ei vielä kerro varmasti, onko kyse LSD:stä. Jos aine ei hohda, se kuitenkin kertoo sen, ettei kyse ole ainakaan LSD:stä. LSD ei hohda esimerkiksi pinkkinä tai oranssina, kuten jotkut muut aineet. UV-valo tuhoaa LSD:n, mutta hyvin lyhytaikainen esimerkiksi 5 sekuntia kestävä altistuminen ei vielä vaikuta tehoihin.

Erowidin kuvassa vertailtu LSD-tippaa ja 25-i-nbomea. Huom! Alustana on luonnonvalkoinen paperi, joka ei siis itsessään hohda (vasemmassa reunassa näkyy hieman valkaistua paperia, joka hohtaa)
Image
*********************[mode]
[Alla alkuperäinen viesti]

Tarkotus ois joskus lähitulevaisuudessa kokeilla ekaa kertaa lsd:tä. Kellää mitää "neuvoja" eka kertalaiselle.MODE: HUOM! Tutkareita sisältäville lapuille on oma ketjunsa @ LSD/RC-lappu topic. -Ahab
User avatar
korolli
Apteekki
Posts: 473
Joined: Fri 16 Jun 2006, 12:50
Location: Babylon suburbia

Post by korolli »

Mieti tarkkaan milloin otat, missä otat ja kenen kanssa. Koita ajoittaa se mahdollisimman täydelliseen hetkeen. Happotrippi ottaa vähän liiankin helposti vaikutteita ihan mistä tahansa stressi/häiriötekijästä.
User avatar
Lasipallo
Moderator
Posts: 875
Joined: Wed 21 Sep 2005, 18:09

Post by Lasipallo »

Tämän voisi sulkea, koska samasta aiheesta on useampi threadi, mutta lähdenpä nyt jatkamaan.

Set & Setting on tärkein asia, mikä tulee nyt mieleen. Set:iin kuuluu päänsisäinen toiminta, mieliala, stressi jne. ja settingiin kuuluu ympäristö, matkatoverit ym. ulkopuolinen.

Suosittelisin ottamaan ko. substanssin hyvin levänneenä hyvällä mielialalla laajassa ja turvallisessa ympäristössä, mistä on helppo ulos suunnata jos tuntuu siltä. Matkaseuraa kannattaa miettiä myös tarkasti, humalaiset ihmiset on monesti rasittavaa seuraa ja ne jotka ei ymmärrä mitään tuosta kokemuksesta voivat olla todella rasittavia jopa ahdistavia ihmisiä.

Kannattaa varata se vuorokausi ainakin tuohon vapaaksi, normaalisti unta saa jossain 10-12h jälkeen oton. Suosittelisinkin varaamaan muutaman oluen loppuvaiheille ja savuja oman makusi mukaan.
They were tattooed from head to foot, and they brandished cutlasses and big clubs with spiked knobs. They shouted ferociously in their native Finnish, and they swung cutlass and club as if berserk, sometimes felling their own men in their fury.
User avatar
Polttu
Tuppisuu
Posts: 4
Joined: Tue 19 Sep 2006, 20:55
Location: kuusankoski

Post by Polttu »

kotona aattelin olla piirellä ja kuunella musikkia saa nähä mitä tulee
Mr.White
Tuppisuu
Posts: 14
Joined: Wed 20 Dec 2006, 17:41

Post by Mr.White »

Kirjoitteleppa sitten raporttia jos päätät sitä ottaa. Kiinnostaa itseäni , koska itse aion myös joskus sitä kokeilla. Mutta sen aika ei ole vielä...
Señor Escobar
Psykonautti
Posts: 57
Joined: Sat 06 Jan 2007, 23:26

Post by Señor Escobar »

LSD olisi itsellänikin testattavien joukossa, kun sitä vaan joskus saisi. vaan eipä sillä niin hätä, tulee vastaan kun tulee ja sitten mennäään !
Ahab

Post by Ahab »

Joo kannattaa tosiaan aloittaa aika aikasin ettei tarvii valvoa aamutunneille happotäpinöissään. Happo on myös aika valon ja varjon leikkiä joten valoisaan aikaan saa varmaan enemmän irti.
EstimatedProphet
Tuppisuu
Posts: 7
Joined: Sun 04 Mar 2007, 17:24

Post by EstimatedProphet »

Olen nyt kuukauden ajan joka viikonloppu ostanut ryöstöhintaan 20 e kpl sokerikuutioita jotka eivät mielestäni ole mitenkään erikoisen vahvoja.
Kuulin että saisi 8 e kpl happoa keltaisessa tabletissa ja haluaisin kysyä onko
tämä mahdollista? :?
Tulee mieleen että essoja olisi mutta en löytänyt kuvaukseen sopivaa tablettia netistäkään (keltainen tabletti jossa kiinalainen kuvio).
Saokaa jos olette tälläisiin örmäännyt
Pot Head
Psykonautti
Posts: 143
Joined: Thu 22 Sep 2005, 16:03

Post by Pot Head »

Noita kiinalais logosia essoja on nyt ollut liikkeellä muutamiaki erilaisia. Voihan niissä "happona" myydyissä olla jotain tutkimuskemikaaleja, mutta lsd:tä ei.
User avatar
tRip
Me Gusta
Posts: 6119
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

Post by tRip »

Ahab wrote:Joo kannattaa tosiaan aloittaa aika aikasin ettei tarvii valvoa aamutunneille happotäpinöissään. Happo on myös aika valon ja varjon leikkiä joten valoisaan aikaan saa varmaan enemmän irti.
Mutta toisaalta häröimmät innovaatiot ja keskustelut tapahtui juuri aamutunneilla.. :twisted: :D
Sellaista väsynyttä happopääläppää, joka oli hyvinkin terapeuttista..
Keep it unreal.
EstimatedProphet
Tuppisuu
Posts: 7
Joined: Sun 04 Mar 2007, 17:24

Post by EstimatedProphet »

Pot Head wrote:Noita kiinalais logosia essoja on nyt ollut liikkeellä muutamiaki erilaisia. Voihan niissä "happona" myydyissä olla jotain tutkimuskemikaaleja, mutta lsd:tä ei.
miksi ei voi olla lsd:tä? miksei sitä muka pystyttäisi tälläiseen pilleriin laittaa?
Pot Head
Psykonautti
Posts: 143
Joined: Thu 22 Sep 2005, 16:03

Post by Pot Head »

Ensinäkin ne essot pitäis säilyttää sillä tavalla ettei lsd pääse hapettuun ja haihtuun. Jos ostat kadulta esson tuskin tajuat ruveta säilyttämään sitä vaaditulla tavalla sen takia että siinä voisi olla lsd:tä. Jokainen suomessa oleva nippeli on kiertänyt varmasti monen käden kautta mitä erilaisimmissa paikoissa ja lsd mitä luultavammin olis haihtunut pois. Vai puhunko ihan pelkkää paskaa oman huonon muistini mukaan?
Delirium Tremens
Kameleontti
Posts: 587
Joined: Fri 30 Sep 2005, 22:13

Post by Delirium Tremens »

Onhan niitä microdotteja olemassa, miksi ei siis teoriassa myös vähän isompia "esson kokoisia" LSD-valmisteita. En tosin ole moisista koskaan kuullut. "Happoessot" lienevät järjestään vaan jostain korvikeaineesta tehtyjä (vaikuttava aine osittain tai kokonaan jotain ei-LSD psykedeeliä/RC:tä).
AD_HD @ synirc
immuzu

Post by immuzu »

Kertokaas millä annoksilla kannattaa alottaa?
:lol:
User avatar
Kyz
Lepakko
Posts: 170
Joined: Wed 13 Sep 2006, 11:31
Location: Vantaa

Post by Kyz »

alotus vois olla joku 100µg-200µg
"Kaksi Euroopan suurinta päihdettä ovat alkoholi ja kristinusko."

Friedrich Nietzsche
immuzu

Post by immuzu »

hmm.. ajattelin 300. Voiko olla liikaa?
immuzu

Post by immuzu »

hei mitenkä paljon yhessä lapussa on keskimäärin?.. ku mulla on ongelma tilanne: kaveri ei tiiä printtiä eikä paljo niis on, mut se sanoo et yhestä lappusesta riittää kolmelle.. :lol: :lol: auttakaa!
User avatar
skirtfeber
Moderator
Posts: 501
Joined: Fri 08 Sep 2006, 16:43

Post by skirtfeber »

sehä riippuu iha siitä paljo siihe o laitettu, yks lappu kolmelle? aika stydi saa varmaa olla. yritä ottaa selvää mimmone printti siin o ni voi jo auttaa jonkun verran.
Ku sain DOC lapun ni aluks se jätkä oli ite kans ymmärtäny et se o LSD:tä ja et siit riittäis kans parille kolmelle.
when the going gets weird, the weird turn pro.
immuzu

Post by immuzu »

DOC? Ja kyllä ton pitäis olla LSD:tä. Tai näin on sanottu.. eihän sitä voi tietää ^^
User avatar
Lasipallo
Moderator
Posts: 875
Joined: Wed 21 Sep 2005, 18:09

Post by Lasipallo »

Ota kuva siitä lapusta/lapuista ja pistä esille. Joku voi tunnistaa.


Periaatteessahan essoissa voi olla LSD:tä, mutta kaupallisilla essoilla tuo on hyvin hyvin harvinaista, koska LSD:stä saa sen verran paremmat rahat ihan itsenään ja kuitenkin pillerinpainajat ja kristallinkäsittelijät liikkuvat monesti hyvin eri piireissä käsittääkseni

Lähinnä jotain fenetyyliamiineja sisältää nuo happo-essot.
They were tattooed from head to foot, and they brandished cutlasses and big clubs with spiked knobs. They shouted ferociously in their native Finnish, and they swung cutlass and club as if berserk, sometimes felling their own men in their fury.
immuzu

Post by immuzu »

Joo no laitan kuvan heti kun saan sen käsiini.. Siinähän se ongelma on, että en ole itsekkään nähnyt sitä vielä :D
User avatar
Kyz
Lepakko
Posts: 170
Joined: Wed 13 Sep 2006, 11:31
Location: Vantaa

Post by Kyz »

itelle on tullu kanssa suurta huhua että lappui tulossa mut puhuttiin kait sillon DOC lapuista kenties sama satsi??
"Kaksi Euroopan suurinta päihdettä ovat alkoholi ja kristinusko."

Friedrich Nietzsche
immuzu

Post by immuzu »

Voi olla, mut kertokaa nyt ihmeessä mitä noi DOC-jutut on :D:D
User avatar
skirtfeber
Moderator
Posts: 501
Joined: Fri 08 Sep 2006, 16:43

Post by skirtfeber »

http://www.erowid.org/chemicals/doc/

tutkimuskemikaali jonkan sanotaan omaavan amfetamiinin ja LSD:n kaltaisia vaikutuksia, trippi voi kestää jopa 24h.
noit o nyt ollu liikkeel.
when the going gets weird, the weird turn pro.
immuzu

Post by immuzu »

okei kiitos. Myydäänkö sitä nyt LSD:nä? :shock:
User avatar
Kyz
Lepakko
Posts: 170
Joined: Wed 13 Sep 2006, 11:31
Location: Vantaa

Post by Kyz »

kyllä myydään
"Kaksi Euroopan suurinta päihdettä ovat alkoholi ja kristinusko."

Friedrich Nietzsche
User avatar
skirtfeber
Moderator
Posts: 501
Joined: Fri 08 Sep 2006, 16:43

Post by skirtfeber »

vois sitä myydä ihan DOC:inakin mut helposti menee sekasin ku lappumuodos liikkuu.
when the going gets weird, the weird turn pro.
powergrower
Kameleontti
Posts: 577
Joined: Wed 21 Sep 2005, 17:47
Location: viewtopic.php

Post by powergrower »

Se mua on kiinnostanut että miten sä saat doccia mahtumaan 2mg hapon kokoselle paperinpalaselle?

Ja vaikka saisikin, niin sen huomaa mausta et joku on pielessä kun lsd lappu ei maistu juurikaan millekkään.
Last edited by powergrower on Wed 07 Mar 2007, 23:17, edited 1 time in total.
Assumption is the mother of all fuckups.
Delirium Tremens
Kameleontti
Posts: 587
Joined: Fri 30 Sep 2005, 22:13

Post by Delirium Tremens »

Erowidista löytyy arvaus, jonka mukaan "tyypilliseen" blotteriin voi imeyttää vain noin 200 mikrogrammaa LSD:tä. Jos verrattuna tähän "tyypilliseen" lappuun sivun pituus ja imupaperin neliömetripaino tuplataan, olisi samaan arvioon perustuen kapasiteetti noin 1600 mikrogrammaa. Tässä on tietenkin selvästi virhemarginaalia arvauksen epämääräisyyden takia ja lisäksi DOC:ia saattaa mahtua suurempi määrä kuin happoa vastaavaan paperiin. LSD tunnetaan myös epävakaana yhdisteenä, ja jos DOC on merkittävästi vakaampi, niin lopullinen "kuluttajamarkkinapitoisuus" paperissa saattaa senkin takia vielä erota.
Last edited by Delirium Tremens on Wed 07 Mar 2007, 22:54, edited 1 time in total.
AD_HD @ synirc
Ahab

Post by Ahab »

powergrower wrote:...Ja vaikka saisikin, niin sen huomaa mausta et joku on pielessä kun lsd lappu ei maistu juurikaan millekkään...
Hmm luulin viime perjantaina syöneeni happoa. Printti oli tämä http://www.blotterart.net/gallery/LSD/lsd_blotter_52y1
paitsi värit olivat hieman toisenlaiset ja kyllä se kielellä maistui selkeesti happamalta. Happo on happoa?