Honey slide

Keskustelua kannabiskasvista ja -jalosteista sekä kannabiksen tavoin vaikuttavista aineista.
User avatar
Asidyyli
LD50
Posts: 2147
Joined: Thu 22 Sep 2005, 15:25
Location: Hki

Honey slide

Post by Asidyyli »

Lueskelin tuossa Neil Youngin Honey Slide reseptiä; eli lyhykäisyydessään kannabista (alkuperäisessä versiossa hyvin heikkoa ruohoa mutta toki vaikka kukintokin käy) kuumennetaan paistinpannulla niin että melkein savuaa ja otetaan pois, sitten kuumennetaan pannulla hunaja (suhteessa 1 osaa möyhyä ja 3 osaa hunajaa) ja sekoitetaan "ruskistetut" heinät kuumaan hunajaan. Annostelun kanssa kannattaa olla varovainen.

Toimii kuulemma hyvin. Mitä olette mieltä?
User avatar
tRip
Me Gusta
Posts: 6119
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

Post by tRip »

W10 wrote:Tässäpä oiva ohje miten valmistetaan karamelligugua.
Oisko toi ollu..?
Ei taida ikävä kyllä overgrown linkki toimia :(
Keep it unreal.
Organic Being
Tuppisuu
Posts: 4
Joined: Wed 21 Mar 2007, 20:32
Location: Earth

Mad Cook

Post by Organic Being »

Iltaa taloon!

Gottliebin Cooking with Cannabis -kirjasesta löytyy Candy Buds resepti, joka on parannellen sovellettu Marokon heimonuotiotulilta länkkärikeittiöön. Lycaeumissa lyhennetty versio, en jaksa alkuperäistä näpytellä. Olennaiset on tuossakin.

Jos tota Neilin ohjetta miettii, niin ei kai siinä mitään syytä ole miksei toimisi. Kuumentamisen pitäisi aktivoida THC:tä, rasvan lisääminen tosin kai auttaisi lisäksi imeytymiseen.

Annostuksesta sen verran, että ei varmaan kannata ihan kylmiltään kymppiä heittää heinää hetulaan ja toisaalta pari kepua voi olla vielä sanomatta mitään. Riippuu ruohon tehoista ja omista toleista, tietty. Budilla ehkä puolikkaalla liikkeelle, ainahan voi boostata. Ja toiset tykkää kovemmista tiloista, toiset miedommista. Etteköhän te tiedä nää jutut... :lol:

Kukintoa tuskin kannattaa ruveta savustamaan, vaan kevyesti lämppäilee vaan. Sopivana murskeena ehkä ite testaisin pienessä rasvamäärässä. Kulinaariselta kannalta voi lienee paras tässä. Jos on budeja mistä valita, kannattaa tietty ottaa sitä tuoksuvinta ja makeinta, eikä mitään harshia cat piss -shittiä. :x

Candy budiin verrattuna Honey slide on tietty pika-snack, toi cändeily kun vie ohjeen mukaan pari viikkoa. Paitsi jos heittää stickit jääkaappiin tai pakastimeen pikakovettumaan.


Candy Buds

* medium sized buds (5 to 10 cm)
* a few tablespoons of ghee or cannabutter
* honey

1. Remove the seeds (if any).
2. Tie a loop of rope around the stem of each bud. Loops should be at least 5 cm apart so they wont stick together.
3. In a small saucepan over low heat, melt the ghee or cannabutter.
4. Tilt the saucepan so that the butter collects in one corner and briefly (1-2 s) dip in each bud. Swish around while dipping so the butter gets into the in-between places.
5. Suspend the string for about 15 minutes to allow excess butter to drip from the buds.
6. Dip the buds in honey. Move them up and down in the honey in order to coat them thoroughly.
7. Suspend and allow to drip for a week. Beware of flies and ants.
8. The honey will have hardened somewhat. Dip in again, suspend and wait for it to harden. After about a week the buds may be eaten or allowed to hang longer.
9. If the buds are to be kept for a long time they should be allowed to harden for several weeks after the last honey dip and then be wrapped in foil or plastic wrap.

Chew well for best results.

http://users.lycaeum.org/~sky/data/cooking.html
Basically, Is Life Mathematically Transcendental?
Kalastaja

Re: Mad Cook

Post by Kalastaja »

Organic Being wrote:Kuumentamisen pitäisi aktivoida THC:tä, rasvan lisääminen tosin kai auttaisi lisäksi imeytymiseen.
Sait näköjään aloitettua viestittelyn tännekin, hienoa. Iltaa.

Tuon kuumentamisen sanotaan ehkä ilmeisesti isomerisoivan muita kannabinoideja superkatiiviseksi THC:n stereoisomeriksi, samalla tavalla kuten rikkihapolla refulksoitaessa. Tiedä sitten onko totta vai tarua.

Pitää kokeilla hunaja respaa. Kiitos.


Nepalilaisen bhangin resepti (Rätschin ensyklopediasta):

Pakolliset ainekset:
- kukkelia (ganja)
- mausteita maun mukaan (esim. kardemummaa, muskottia, pippureita, kanelia, neilikkaa, kurkumaa)
- hunajaa tai sokeria
- vesipuhvelin maitoa (ehkä lehmänkin käy, rasvaista)

Vaihtoehtoiset ainekset:
- Strykniinipuun siemeniä (Strychnos nux-vomica)
- oopiumia
- Daturan siemeniä
- rouhittuja pähkinöitä (esim. manteleita)
- gheetä (voirasvaa eli voita missä on pelkkää voita)

Hienonna kukkeli (ganja) ja sekoita mausteet joukkoon (myös vaihtoehtoiset). Liuota hunaja tai sokeri maitoon ja sekoita kukka-mauste -miksi sekaan.

Nautitaan oraalisesti.


Jos maidon vaihtaa jogurttiin saadaan "bhang lassieta". Alkoholia sekaan ja saadaan "loutki". Oopiumilla "mourra". Bhangia sekoitettuna jäätelöön kutsutaan "gulfiksi" tai "hari gulfiksi" (vihreä jäätelö). Itse lisäisin mausteeksi ainakin chiliä, hampun siemenet olisivat varmaan myös hyviä. Koko sotkun kiehuttaminen voisi myös olla hyvä idea.