Hemp oil contains enough thc to cause positive urine test...

Keskustelua kannabiskasvista ja -jalosteista sekä kannabiksen tavoin vaikuttavista aineista.
User avatar
Lasipallo
Moderator
Posts: 875
Joined: Wed 21 Sep 2005, 18:09

Hemp oil contains enough thc to cause positive urine test...

Post by Lasipallo »

http://www.norchemlab.com/factsheets/marijuana.pdf

Tuossa väitetään, että hamppu öljy (käsittääkseni se, joka puristetaan siemenistä) sisältää tarpeeksi thc:ta(?), että sillä voisi saada positiivisen huumetestin.

Kuulostaa aika oudolta, että hamppuöljyssä, joka puristetaan siemenistä ja käytetään mm. terveystuotteena, koska se sisältää paljon vitamiineja ja mineraaleja. Ei luulisi siinä olevan yhtään pitoisuuksia, ehkä joskus ennen oli?
Jeshu

Post by Jeshu »

Mutta onhan kuituhampussa pieniä pitoisuuksia THC:ta.
kukucan

Post by kukucan »

Samaa olen kuullut minäkin, että hamppuöljy aiheuttaisi positiivisen testituloksen. Onhan tuo erinomaisen terveellistä syötävää päivittäin, harmi vain, että on niin tuhottoman kallista, eikä ole oikein löytynyt mistä sitä saisi kohtuu hintaan. ~20e pienet putelit tuntuvat olevan, tie sitten saisko jostain tilattua netistä halvemmalla..

Ööh, mutta että siemenissä thc:tä? Tuo on kyllä uutta, kun joka paikassa tuntuu olevan maininta, että siemenet eivät ole psykoaktiivisia ja laillisiakin suomen laissa.
Tietä sitten, eihän se testitkään katso THC:tä vaan sen hajoamistuotteita, ja ehkä tuo öljy sisältää jotain samoja kannabinoileja, mitkä sitten aiheuttavat positiivisen tuloksen olematta kuitenkaan psykoaktviivinen.
User avatar
Lasipallo
Moderator
Posts: 875
Joined: Wed 21 Sep 2005, 18:09

Post by Lasipallo »

desoxy wrote:
kukucan wrote: ehkä tuo öljy sisältää jotain samoja kannabinoileja, mitkä sitten aiheuttavat positiivisen tuloksen olematta kuitenkaan psykoaktviivinen.
tuo kuulostaisi ihan mahdolliselta.
Niin joo, en ajatellutkaan tuota, ihan mahdollista. Pitää kaivella tietoa tosta.
User avatar
Jeshu
OD
Posts: 1942
Joined: Thu 22 Sep 2005, 16:35

Post by Jeshu »

Käsittääkseni kuituhampussa niinkuin sen siemenissäkin on THC:tä pieniä määriä, niin pieniä ettei se vaikuta huumaavasti. Onhan kuituhampulle säädetty eu-direktiviitkin joissa sanotaan kuinka paljon se saa max. sisältää THC:tä.
User avatar
Jeshu
OD
Posts: 1942
Joined: Thu 22 Sep 2005, 16:35

Post by Jeshu »

kukucan wrote:Ööh, mutta että siemenissä thc:tä? Tuo on kyllä uutta, kun joka paikassa tuntuu olevan maininta, että siemenet eivät ole psykoaktiivisia ja laillisiakin suomen laissa.
Ja oikeissa hampunsiemenissähän on varmuudella THC:tä, kun ne kerran poltettunakin toimivat.

Ja hamppuöljy valmistetaan tietenkin kuituhampun siemenistä.
Kukucan_

Post by Kukucan_ »

jesuiitta wrote: Ja oikeissa hampunsiemenissähän on varmuudella THC:tä, kun ne kerran poltettunakin toimivat.

Ja hamppuöljy valmistetaan tietenkin kuituhampun siemenistä.
Mistä olet kuullut, että hampunsiemenissä olisi THC:tä? Huh huh, en ole kyllä kuullut kenenkään polttavan hampunsiemeniä päihtymistarkoituksessa, jos ne toimivat, niin kuulostaa kyllä minusta jonkinasteiselta placebovaikutukselta tai sitten poltettavan laitteen pesässä on ollut sen verran karstaa mukana, mikä on tuonnut vaikutukset esiin.

Hupussa mainitaan:
Hampunsiemenet sisältävät helposti imeytyvässä muodossa olevaa proteiinia 25 % ja monityydyttämätöntä rasvaa 33 %.(1) Siemenet ja niistä puristettu öljy ovat gluteenittomia ja kolesterolittomia. Tietysti kumpaankaan em. tuotteeseen ei sisälly hampun päihdyttäviä ainesosia.
http://fi.wikibooks.org/wiki/Hupu_2:Ham ... ihdekäyttö

----

Lisäksi luin täältä http://www.cannabis.net/hempseed/index.html mutta en löytänyt mistään mitään mainintoja, että siemenet itsessään sisältäisivät THC:tä. Mutta oli tuollakin tuosta, että hamppuöljy aiheuttaa positiivisen tuloksen.

,,,,

Täältä löytyi tälläinen artikkeli, mikä tuntuu minusta suhteelisen totuudenmukaiselta tässä tapauksessa:

Pieni lainaus...
Studies reported in The Journal of Analytical Toxicology demonstrate that regular users of hemp seed oil may test positive for low levels of THC. This outcome is because trace amounts of THC-bearing flower parts sometimes adhere to the sterile seeds' outer shell.
http://www.cannabis.net/articles/militaryhemp.html

,,,,
Ei tuo siementen pintaan jäävä THC pitäisi kuitenkaan päihdyttää, ellei se nyt aivan hartsin peitossa ole. Aijaijai, olisi kyllä hyviä siemeniä sellaiset :wink:

Muttajoo, kyllähän ne hamppuöljyt useimmat varmaankin tehdään kuituhampun siemenistä ja luultavasti sen takia, että nämä kuituhamput ovat jollain tapaa jalostettuja tuottamaan siemeniä mahdollisimman paljon. Varmaan Finolan siemenistäkin puristetaan kylmäpuristettua hamppuöljyä.

(meneepä muuten pitkään tuon vahvistusviestin lähettämisessä, siksi nickki tälläinen)
User avatar
Maor
Kameleontti
Posts: 845
Joined: Thu 22 Sep 2005, 21:19
Location: itä

Post by Maor »

Kerran olen kuullut ystäväni polttavan siemeniä hinkistä ja kuulema toimikin. Itse kyllä naurahdin aika paskaisesti kyseiselle henkilölle. En käsitä miksi mennä niitä polttamaan, mieluummin idättää ja pistää kasvamaan tai vaikka antaa pikkulinnuille. Joskus kun satunnaisia siemeniä on vanhigossa bongiin livahtanut niin ne paukkuvat ikävästi ja maistuvat kaikenlisäksi ihan paskalle.
User avatar
Jeshu
OD
Posts: 1942
Joined: Thu 22 Sep 2005, 16:35

Post by Jeshu »

Kukucan_ wrote:Mistä olet kuullut, että hampunsiemenissä olisi THC:tä? Huh huh, en ole kyllä kuullut kenenkään polttavan hampunsiemeniä päihtymistarkoituksessa, jos ne toimivat, niin kuulostaa kyllä minusta jonkinasteiselta placebovaikutukselta tai sitten poltettavan laitteen pesässä on ollut sen verran karstaa mukana, mikä on tuonnut vaikutukset esiin.
Ei ollut karstasta kiinni. Oli punaiset silmät ja pilvi. Ne oli ne siemenet
Last edited by Jeshu on Fri 23 Sep 2005, 02:27, edited 1 time in total.
User avatar
Jeshu
OD
Posts: 1942
Joined: Thu 22 Sep 2005, 16:35

Post by Jeshu »

Maor wrote:Itse kyllä naurahdin aika paskaisesti kyseiselle henkilölle.
Höpöhöpö, ei se niin vakavaa ole :)
Ahab

Post by Ahab »

Tuolla http://rain.prohosting.com/robsku/dihka ... estit.html on tästä mainittu.
Ite kävin poistaa tota finolaa 17,90 tai jotain Punahatusta. Niin se ei kai anna sitten positiivistsä tulosta mutta entäs tuo Bungee Seedsin öljy? Pullo eroaa ainakin yleisestä finola-mallista eikä siinä finolaa mainitakaan.
User avatar
Maor
Kameleontti
Posts: 845
Joined: Thu 22 Sep 2005, 21:19
Location: itä

Post by Maor »

No eihän se niin vakavaa ole, jokainen tyylillään, toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Mutta en vain näe pienintäkään järkeä siduja poltella.