Turkin apteekit

Asiaa Asiasta Asiallisesti.
Panza
Tuppisuu
Posts: 8
Joined: Mon 28 Aug 2017, 11:45

Turkin apteekit

Post by Panza »

Olisi nyt mahdollisuus lähteä turkkiin mutta pikainen googlettelu kertoo että turkissa ei paljon apteekista ostella esim opiaatteja tai bentsoja ilman reseptiä. Täytyykö tämä matka nyt peruuttaa vai olisiko järkevää käydä paikallisella tohtorilla pyytämässä resepti buprenorfiiniin.
En oo koskaan ollu ulkomailla ja matkan tarjoaja ei oikein suostu edes harkitsemaan muita maita, lähinnä sen takia että haluaa kyseisen ilmaston ja rannalla lötköttelyä ym chillailua. Sekä tuo matkan hinta on halpa kun äkkilähtö on. Kadultakaan ei oikein nappaisi lähteä ostelemaan ettei mene ihan notkuiluksi koko matka ja pari viikkoa kun siellä ottaa vaikka herskaa nii paluu Suomeen voi olla aika tukala. Ei ihan pienellä määrällä subua sitä oloa parannetakkaan..
Nyt olen kiikunkaakun lähdenkö vai enkö.

Aijuu mites onko alanyassa kratomia tms myynnissä? Tämähän helpottaisi tilannetta..
User avatar
Mushru
Moderator
Posts: 2977
Joined: Mon 05 Jan 2009, 20:31
Location: Stäshi

Re: Turkin apteekit

Post by Mushru »

En valitettavasti usko, että saa reseptiä. Pitäisi olla tosi hyvät perusteet, jos silloinkaan. Kyllähän siellä huumeet liikkuu, mutta tuomiot taitaa olla kovaa luokkaa. Kokemuksia ei tosin itselläni ole ko. maasta. "Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?"-topikissa oli käyty seuraava keskustelu;

Olisi mahdollisesti tiedossa matka Turkkiin, onko vaulttilaisilla kokemuksia tai tietoa paikasta? Ei mitään hajua millainen huumekulttuuri siellä on, palaako hassikset vesipiipussa vai onko kaikki haram. Oon ymmärtäny että se on iso heroiinin ja oopiumin läpikulkumaa.

Pääsekö lääkärille helposti ja millaiset mahikset on saada esim subu resepti? Oon opparikoukussa ja en haluais lähtee matkalle subut perseessä.

Käyköhän suomalainen bentsoresepti apteekkiin?
En usko että saat subuihin reseptiä tosta noin vaan. Varmaan jos tietäis oikeat klinikat niin ehkä voisi saadakkin mutta voi mennä aika vaikeaksi.

Helposti kulkee subut hanurissa, itekkin monta kertaa vienyt eikä mitään ongelmia koskaan...
. . . (--) °
~ Foliot hattuun ja oliot vittuun
Dexma wrote:Sä oot mun peppuni henkinen peppumentoori! Sensei Mushru :D
User avatar
peemies
Lepakko
Posts: 278
Joined: Wed 17 Feb 2010, 18:17

Re: Turkin apteekit

Post by peemies »

2007 sai ainakin Sirdaludia ilman reseptiä, eipä tuosta kyllä nyt varmaan mitään iloa sulle oo vaikka sitä saiskin yhä. Muusta en osaa sanoa, olin tuohon aikaan sen verta märkäkorva alan suhteen, että osannu oikeen mitään katellakkaan.
Viagraa sai kans myös ilman respaa.
It's 4:30 in the morning, it's always 4:30 in the morning. -Bukowski