Suonensisäinen käyttö

Keskustelua opiaateista, opioideista, bentsodiatsepiineista ja muista sedatiiveista, sekä niiden turvallisesta käytöstä.
User avatar
kissankorva
Apteekki
Posts: 381
Joined: Sun 01 Apr 2007, 00:50

Suonensisäinen käyttö

Post by kissankorva »

Pistäkää joku ohjeet tästä käytöstä tarkemmin esille, (filtteröinti, pistäminen, hygienia) SELVÄSTI, tänäänkin jouduin näkemään erään ihmisen paisuneen käden, kun oli rännännyt ohi ensikertalaisena.
User avatar
Uke
LD50
Posts: 2158
Joined: Mon 01 Dec 2008, 01:05
Location: Hki

Re: Suonensisäinen käyttö

Post by Uke »

Oijoi.. Helppoa hommaa, jos suonet näkyy helposti. Ite en lähtis ikinä tökkimään, senkin takia, että mulla on niiiin vaikeaa saada suonia näkyviin, kun verikokeissakin saa aina ~4:stä eri reiästä ottaa sitä verta. Okei, kyllä jotkut narkkarit on parempia ettimään suonia ku sairaanhoitajat sairaalassa, mutta silti. :) En osaa valitettavasti neuvoa sen enempää, joten anteeksi tästä - oli vain tarvetta ilmoittaa asia!
Image
''Ihmiset ovat tismalleen kuin kukat: tarvitsemme aurinkoa ja hoivaa ja sen sellaista, mutta kasvamme paremmin kun päälle nakkaa pussin paskaa.''

PLUR Peace, Love, Unity, Respect.
User avatar
zan
Apteekki
Posts: 420
Joined: Sat 20 Dec 2008, 19:20

Re: Suonensisäinen käyttö

Post by zan »

kissankorva wrote:Pistäkää joku ohjeet tästä käytöstä tarkemmin esille, (filtteröinti, pistäminen, hygienia) SELVÄSTI, tänäänkin jouduin näkemään erään ihmisen paisuneen käden, kun oli rännännyt ohi ensikertalaisena.
se on vakava paikka... meinaa jos käsi turpoo niin valtimo tai laskimo on tukossa ja johtaa nekroosiin eli kuolioon, parhaimmillaan sormet tai käsi amputoidaan. kantsii mennä lääkärille heti, tekevät angiografian jos näkyy onx valtimo/laskimo tukos ja liuotushoito siihen, jos haluut kaverin käden pelastaa. se tyyppi on osunu valtimoon ja tabletit ei oo kunnolla murskattu/liuotettu ja murunen tukkii verisuonen. suonissahan on suoniläppiä kuten sydämmessäkin. jos jonku pikkurillin suonen saat tukkoon lääkkeellä niin se on varma nekroosi ja amputaatio. mitä se sun näkemäsi henkilö yritti piikittää itseensä?
User avatar
peltsi
OD
Posts: 1046
Joined: Mon 11 May 2009, 22:53
Location: MuuMaa

Re: Suonensisäinen käyttö

Post by peltsi »

Neula laskimoon mäntää alas pakkia ja mäntä pohjaan bumps.. :mrgreen: :shock: käsi koukkuun ja loikoilee.
Aiheesta on jo topic --> viewtopic.php?f=5&t=2032
Mietitytti myös tuo että miks tää on jarrut&sedatiivit osastolla :roll:
Taas napsahtaa abloyn salpa kiinni. :D
"I hurt myself today to see if I still feel"
*Johnny Cash - hurt*