Opiaattien lopetus kokonaan. (Päiväkirja) Ekasta päivästä ->

Keskustelua ja kokemuksia päihteidenkäytön hillitsemisestä. Rakentava ilmapiiri on ehdottomasti sallittu.
nantes
Lepakko
Posts: 188
Joined: Thu 24 Nov 2016, 00:13

Re: Opiaattien lopetus kokonaan. (Päiväkirja) Ekasta päivästä ->

Post by nantes »

12 päivää putsia takana. Pariin päivään ei ole tullut benejäkän syötyä. Ajattelin että voisin kun on vielä 10kappaletta 300mg gabapentiineitä jälellä ni syödä ne pois kolmen seuraavan päivän aikana. En oo syönyt niitäkään nyt viikkoon. Ja kävin tänään huvikseni poistamassa levyn mustikoita eli pfizerin ykkösen santtuja. Huomis aamun voisi aloittaa 1mustikalla ja 450mg gabapentiiniä ja kattella telkkarista hömppäsarjoja ja juoda kahvia. Ostin uuden kirjankin immu ilmenin elämänkerran. Sitä lueskella bentsopäissään huomenna ja syödä roskaruokaa ja suklaapatukoita. Vitun siistiä olla bubresta kuivilla! Töistäkin on vapaata vielä la,su,ma. Vasta tiistaina töihin reflattomana ja putsina. Ihanaa odottaa jouluakin nyt kun on terve. Tilillä on rahaa ja kaappi täynnä ruokaa. Ja kaikenlaisia herkkuja. Perheessä asiat hyvin ja mun lääkeboksissa kaikkia erilaisia bentsoja xanoreita,pameja,rivoja,opamoxeja,tenoxeja. Kaikki suomalaisia. Niillä voi välillä rentoilla. Bentsokoukkua ei ole koskaan ollut eikä tule. Mutta niillä on silti joskus kiva pikkasen fiilistellä 🙂
Se on jönnä miten vitusti elämä muuttuu kun pääsee kuiville eikä pää oo ihan sumussa ja alkaa olla vaikka mitä kaikkia innostuksen kohteita mitä fiilistellä. Sillon ku on aktiivinen käyttäjä ni sillon ei fiilistele mitään. Kaikki on vaan sitä sumua ja vitutusta ja keskittymistä siihen kuinka vitu huonosti sitä voi. Ja rahat lopussa kun kaikki rahat menee bubreen. Parisuhde ei voi hyvin kun sitä ei mahdu omaan mieleen yhtään muiden asioita ku kaikki on vaan sitä omaa paskassa olossa vatvomista. Nyt sitä jaksaa kuunnella muita ja olla oikeasti läsnä arjessa ja elämässä. Uskaltasin väittää et mun parabemista on nopeuttanut ihan saatanasti noi lisäravinteet mitä syöny pari kk. Tyrosiini,tryptofaani,teaniini,mucuna,ashwagandha,dlpa, paljon kalaöljyä ja magbesiumia ja vitamiineja. Noi kaikki lisää aivojen välittäjäaineita luonnollisesti jotka on ihan nollissa varsinkin dopamiini opiaattien jälkeen. Jokaisella noista on oma tehtävä osa lisää serotoniinia, osa dopamiinia, osa endorfiinia, epinefriiniä ja nor epinefriiniä. Suomessa katkasu klininoilla ei vielä tunneta eikä käytetä aminohappo/adaptogeeni hoitomuotoja. Jenkeissä käytetään ja suomesta niistä ei löydy edes oikeestaan tietoa. Kun alkaa kaivaa netistä ni sieltä löytyy jenkkifoorumeilta sekä artikkeleita todella paljon. Jos joku haluaa näihin helpoiten tutustua ni youtubessa kanava : opiate addiction support. Matt finch nimimen mies joka on näihin perehtynyt. Mun oma raitistuminen on ollut nyt TÄYSIN erilaista mitä ennen. Nornaalisti olisin vielä masentunut yms. Nyt en ole. Kannattaa tutustua!
puhallus
Psykonautti
Posts: 77
Joined: Sun 14 May 2017, 09:31

Re: Opiaattien lopetus kokonaan. (Päiväkirja) Ekasta päivästä ->

Post by puhallus »

^EN halua yhtään vähätellä sun saavutusta tai latistaa oloasi, mutta 12. päivän kohdalla en vielä riemuitsisi lopullisesta raitistumisesta etenkään noin stydeillä reflalääkkeillä. Ja toi "bentsokoukkua ei [koskaan] tule" särähti silmään aika lailla. Mäkin kuvittelin olevani immuuni lyricalle, koska en saanut siihen vuosiin yhtään minkäänlaista addiktiota, mutta jos oon käyttänyt sitä subun tai bentsojen alasajoon, niin aika äkkiä huomaankin sitä kaipaavani jos mitään muuta ei oo..

On tosi hienoa ja tärkeetä että sä löydät noin paljon positiivisia asioita elämästäs, ja etenkin se, että uskot & tiedät raittiuden tuovan niitä vielä lisää, se on varmaan ihan paras apu streittaukseen - mutta älä tuudittaudu liikaa tohon! Oot retkahtanut niin monta kertaa vastaavien riemujen jälkeen (en tunne sua enkä oo historiaasi stalkannut, mutta tää on valistunut arvaus), et kyl se paska päivä vielä koittaa noista lisäravinteista huolimatta.

Ja tää on aivan neutraali varoitus vaan, minkä tarkoitus ei oo tuottaa minkäänlaista huonoa energiaa. Toivon että onnistut, koska toivon itsekin pääseväni aineista eroon.
nantes
Lepakko
Posts: 188
Joined: Thu 24 Nov 2016, 00:13

Re: Opiaattien lopetus kokonaan. (Päiväkirja) Ekasta päivästä ->

Post by nantes »

Huomenna 15päivää kuivilla. :P heh ymmärrän kyllä tuon sun aiemman viestin koska se saattoi kuulostaa tosi päihdefiilistely viestiltä ihmiseltä jolla on addiktio opiaatteihin. Mä vähäsen kerron tarkemmin niin ei johda ihan harhaan tuo mun viesti. Tosiaan mulla oli 5kuukauden putki bubrella. Söin 1viikon ajan 1x2mg riva päivässä. Ja 600mg gabapentiiniä.
Olen sen jälkeen ollut toisen viikon ilman mitään pkv lääkkeitä. Joten ei mulla kyllä kovin kummoinen reflalääkitys arsenaali ole ollut. On mulla kyllä erilaisia bentsoja kaapissa. Mutta se johtuu siitä, että niitä on kerääntynyt sinne ajan saatossa. Minä kun en käytä rauhoittavia lääkkeitä kuin harvoin yksittäisiä päiviä. En juo alkoholia. En polta pilveä. Enkä käytä stimulantteja. Puhdas bubre koukku on se mun ongelma. Mulla on sellain about 11vuoden historia päihteiden osalta kun aloin pilveä polttamaan. Kaikki päihteet on heroiinia lukuunottamatta käyty läpi ja ikinä. Huom. Ikinä mikään päihde ei ole ollut minulle sellainen, että haluan sitä lisää yhden päivän jälkeen paitsi opiaatit. Niistä kun pysyn erossa niin minulle ei ole ongelmaksi säilyttää kaappiin kertyneitä bentsoja kun en niitä sieltä huvikseen popsi. En popsinut edes silloin kun ollut bubrekoukku pahimmillaan. En ole ollut sekakäyttäjä enään 3vuoteen.

Nuo aiemmat viestit on sieltä vierotuksen alusta jossa kirjoitan suunnitelman jolla aioin vierottautumisen hoitaa, mutta menikin ihann erilailla. Munhan piti alunoerin syödä ainakin kuukausi bentsoja esim. Mut söin viikon ja lopetin. Se just miks nyt tuntuu varmalta olo on se, että en kirjottele näotä tekstejä bentsopäissäni tai gaboissa. Oon selvin päin.


En usko että täältä nyt ilo jotenkin tulisi ropisemalla alas. Nautin todella siitä, että vierottauduin ilman että pää olisi joka päivä täynnä jotain tajuntaan vaikuttavaa. Viimeinen viikko täysin putsina on ollut hieno. Kun ei mulla tee mieli kuin niitä opiaatteja jos jotain tekee mieli. Oon niin monta kertaa löytänyt itseni tilanteesta kun ne "yjdet" johtikin putkeen. Että voin sanoa tuntevani nyt niin ettei ole enää niitä yksiä. Olen kuin alkoholisti jolle tippa alkoholia vie mennessään.

Mutta en kuitenkaan ole myöskään super streittari. Tulen kyllä syömään bentson jos joskus ahdistaa. Tai unirytmit 3vuorotyön takia sekaisin. Tai juon oluen kesällä saunassa tai talvella saunavuorolla. Opiaatit on mulle myrkkyä. Se oon oppinut. Ja toivonkin ja teen parhaani etten enää niihin koske. Mut todellakin.... nautin todella täysin rinnoin nyt siitä että olen kuivilla. Ps: en ole syönyt gabapentiineitä tai sitä ykkösen xanoria vaikka luinkin kirjaa ja nautin eilisestä 😃 siellä ne kaapissa on. Ehkäpä ne gabat voisi heittää jollekkin kaverille 🙂

Ennakkoluuloja ja epäilyksiä mahtuu ihan sikana ihmisee joka on kussut monta kertaa puhtauden enkä ihmettele caikka täälläkin moni ajattelisi et salee retkahtaa uudestaa. Sitä en tiedä missä ollaan ylihuomenma tai kuukauden tai vuoden päästä. Mulla on vaan tää päivä. Ja se päivä jota elän. Haluan elää nyt hetkessä ja nauttia siitä että olen kuivilla 🙂 hyvää joulunodotusta! 🙂 :P

Suosittelen puhallus et koita alkaa olee jollain lailla aktiivisempi päivissä. Elämä käy tosi tylsäks jos on toimetttomana. Oon omalla kohalla huomamnu et ku käyn töissä, salilla, vietän perheen kanssa aikaa ja ulkoilutan tota meiän rotikkaa. Ja välil käyn na ryhmissä. Päivissä on sitä sisältöä ja ehkä se on syy miks täs vaihees vierotusta voi tuntua jo näin hyvältä luonnollisesti. Jos makaisin sohvalla ja kattosin vaan telkkaa ja olis vaan aikaa oman pään sisällä ni ihan varmasti näinä synkkinä syksy päivinä ahdistais ja vituttais. Oon kokenu et tää turku on ihan jees kaupunki ja täl on itelle ollu tarjota kaikkee aktiivisuutta ihan tarpeeksi kaiken muun ohella 🙂

Ja ps: jos joku lukee nyt näitä viestejä niin että saa kuvan että vähättelen mun addiktiota. Ja että aina olis kivaa. Ja että nyt ei oo mitään ongelmia. Ni sen sanon että oon aika vitun nöyränä tän mun sairauden kanssa. Mua viedään kun pässiä narussa kun alan lipsumaan. Mut mul on ollu puolenkin vuoden putsi alla ja tiedän että pystyn elää putsina niin kauan kun oon nöyrä tälle. Ja todellakin nyt tällä hetkellä iloitsen siitä että vierottauduin ekaa kertaa niin, että söin tosi vähän apuja ja lopetin ne ajoissa. Oon kamppaillu niin vitusti tän kanssa et tuntuu ku jotlut kahleet olis auki nyt. Ja se tuntuu ihan vitun hyvältä koska mulla on elämässä niin paljon hyviä asioita ja perhe sun muuta. Ja vaikka mitä sisältöä ja tekemistä. Sellassii asioi mistä voi saada sen oikeen nautinnon vaan putsina ja nyt ku mä tunnen sitä onnea ni oon iha vitun ilonen.en oo missää vaihees eläny sellasta perus narkin elämää mis on paskanen neulanen kämppä ja ei osaa edes laskuja tietokoneella maksaa. Eläny normaalia työssäkätvän perheellisen elämää bubrekoukun kanssa. Ja aina kun se koukku on ollu aktiivisena oon kadottanu onnen tunteet pienistä ja isoista oman elämän asioista. Ja saanut ne takasin aina vasta sit kun päässy taas kuiville.

Nää jutut mitä oon kirjotellu täällä pysyy täällä ja tpivon et joskus joku nuori mies tai nainen sais nähtyä mun viestien kautta sen mitä vitun karmea tää kipulääke addiktio on ja sen myötä sais voimaa lopettaa tarpeeksi ajoissa. Mä yritin ekan kerran kunnolla lopettaa joskus reilu 3vuotta sitten. Ja siltikään en ole pystynyt lopettamaan pysyvästi. Nyt mul on taas se toivo. Ja yks kokemus lisää siitä et kannattaako ottaa ne yhet vai ei.
puhallus
Psykonautti
Posts: 77
Joined: Sun 14 May 2017, 09:31

Re: Opiaattien lopetus kokonaan. (Päiväkirja) Ekasta päivästä ->

Post by puhallus »

^Hyvä että täsmensit tuota lääkeasiaa. Siitä nimittäin syntyi mielikuva, että elät bentsohöyryisessä itsepetoksessa :) . Tästä syystä mä koitin varoitella.

Ja en halua maalailla piruja seinille, mutta fakta on, että jos retkahduksia on erittäin paljon, niin ilman jotain perustavaa muutosta niitä myös tulee lisää. Toisaalta raitistuneiden ihmisten läsnäolo keskuudessamme osoittaa, että aina ajoittain reflat on ne viimeiset ;). Eikä tietenkään tarvi vannoa mitään loppuelämästään, kuten itse sanoit, otetaan päivä kerrallaan. Mun pitää ottaa mallia susta ja ruveta puuhailemaan enemmän, vietin ihan liikaa aikaa sohvalla venaillen et olo paranis.. mut ei se kyllä parantunut ennen ku palasin maailmaan.
nantes
Lepakko
Posts: 188
Joined: Thu 24 Nov 2016, 00:13

Re: Opiaattien lopetus kokonaan. (Päiväkirja) Ekasta päivästä ->

Post by nantes »

Jep se on ihan totta et koskaan ei voi tietää miten asiat menee. Elämässä nornaalisti kun tulee takapakkeja ja ikäviä asioita tapahtuu. Itselläkin pitää ihan harjoitells sitä selvin päin olemista erilaisissa elämän tilanteissa. Niitä vaikeita hetkiä meinaan tulee ja mullakin on synkkiä pätkiä joka päivä ollut. Yritän vaan katsoa sitä kokonaiskuvaa et missä nyt mennään. Täälläkin just jos hehkuttaa sitä et ob ihana kun ei tarvi elää reflasena ja noin.. ni ei se mitään herkkua se arki ole kokoaikaa ei todellakaan. Mutta se sellanen helpottunut tunne siitä kun tietää olevansa hyvällä tiellä. Se tuo sellaista tietynlaista mielenrauhaa. Lähinnä just ehkä eniten se miten sitä näkee itsensä ja miten suhtautuu itseensä. Silon kun aktiivisesti käyttä ajatukset on pääasiallisesti vitun synkkiä. Ja sitä jotenkin ruoskii itseään ja pitää itseään ihan paskana ihmisenä. Yksin oleminen tässä tilanteessa on myrkkyä. Pätee hyvin se sanonta että "addikti on paskimmassa seurassa itsensä kanssa"

Yritetään puhallus pysyä putsina ja minä mielelläni kirjoittelen tänne kuulumisia ja fiiliksiä.
nantes
Lepakko
Posts: 188
Joined: Thu 24 Nov 2016, 00:13

Re: Opiaattien lopetus kokonaan. (Päiväkirja) Ekasta päivästä ->

Post by nantes »

Moi taas kaikille. Ajattelin aktivoitua uudestaan. On off käyttöä on ollut jo pitkän aikaa. Sitä ennen on ollut pitkä pitkä bubre putki. Ja subun ollessa kyseessä on off käyttö kuitenkin kasipallo monesti viikossa, vaikka välipäiviä on. Ei helpota vieroitusoireita. Huomenna alkaa vieroitus. Tässä välissä on tapahtunut helvetisti. Henkistä kasvua tapahtunut samalla tavalla. En sen takia ole kirjoittanut, koska olen ollut epävarma. En ole halunnut kirjoittaa tänne jatkuvista retkahduksista. Viimeistään tää päivä todisti mulle, että joku ylempi voima täällä ohjaa. Olen uskossa. Mut silti sitä on ollut vaikea ymmärtää ja käsittää mitä se on. Teen tämän myös taas siksi, että voin itsekkin seurata edistymistä ja prosessia. Yritän kirjoittaa joka päivä seuraavan 30päivän ajan. Raakan rehellisesti. Pysykää kuulolla❤
nantes
Lepakko
Posts: 188
Joined: Thu 24 Nov 2016, 00:13

Re: Opiaattien lopetus kokonaan. (Päiväkirja) Ekasta päivästä ->

Post by nantes »

Mukavaa lauantai viikonloppuiltaa vaulttilaiset. Nyt olisi ensimmäinen vuorokausi selvin päin takana. Jotenkin ensimmäinen päivä on tietyllä henkisellä tasolla yksi vaikempia vaikka fyysisesti se ei ole sitä. Tottakai ahdistus on läsnä jo ekasta päivästä asti. Sitä miettii kaikenlaista ja kun on ihan alussa. Itseluottamus kuitenkin kasvaa kun päiviä kertyy. Tärkeintähän on kuitenkin että yksi päivä kerrallaan. Millään muulla ei ole väliä ei edes huomisella. Vain tällä päivällä. Huomena sitten huomisen asiat. Tänään otin 1mg rivaa ettei ahdistus olisi niin läsnä ja levottomuus. Yleisesti päivä on mennyt ihan mukavasti. Pitkälti ihan kotona mutta huomenna olisi kaupassakäyntiä ainakin. Ja lenkillä muutenkin olisi suunnitelmissa käydä. Pitkä kuuma suihku refloissa iltaisin on sellanen tosi rentouttava. En tykkäis et olis kylpyammetta ku se on jotenkin vanhanaikainen uudessa asunnossa. Mut refloissa se olis todella kova sana kun vois iskee kylpysuolaa sekaan ja lillua kuumassa vedessä. Harmi kun yleiset uimahallit on kiinni. Olis kiva käydä kuluttamassa pari tuntia päivästä uimahallisssa uimassa rauhassa allasta päästä päähän ja istuskella lauteilla. Sen jälkeen ottaa uimahallin kahviossa vaikka kaakao ja lueskella lehtiä. Juu... ei kai tässä tänään muuta. Koronasta huolimatta onneks töissä en ole tällä hetkellä. Saa olla kotona.mut joo....24h putsina jihuu😁 kirjoittelen huomenna uudestaan😊
nantes
Lepakko
Posts: 188
Joined: Thu 24 Nov 2016, 00:13

Re: Opiaattien lopetus kokonaan. (Päiväkirja) Ekasta päivästä ->

Post by nantes »

Ikävä se on myöntää mutta retlahteluksihan tämä on mennyt. Olin ekasta uudesta postauksesta 2vrk putsina. Sen jälkeen vedin 2päivää. Sen jälkeen olin 3vuorokautta putsina. Ja tänään retkahdin taas. Sain kunnon maistiaiset 3vrk jälkeen vieroitusoireista. Mutta. Tästä kuitenkin ei ole muunta suuntaa kuin eteenpäin. Pää pystyyn ja kohti puhtaita päiviä🙏🏽
puhallus
Psykonautti
Posts: 77
Joined: Sun 14 May 2017, 09:31

Re: Opiaattien lopetus kokonaan. (Päiväkirja) Ekasta päivästä ->

Post by puhallus »

Onko sulla muita lääkkeitä kuin rivaa nyt apuna? Mä en varmaan ilman lyricaa (ja piriä :left: ) ois saanut menoa katkaistua. Nyt reilu 3kk ollut täysin putsina. Oli melkoista skitsoilua toi lyrican lopettaminen myös, mutta kyllä se aika paljon auttoi ainakin alussa.
nantes
Lepakko
Posts: 188
Joined: Thu 24 Nov 2016, 00:13

Re: Opiaattien lopetus kokonaan. (Päiväkirja) Ekasta päivästä ->

Post by nantes »

Mukava, et puhallus huomasit että oon päivittäny. Ku mun nimi näkyy viimisenä postaajana jo ennen ku päivitin tätä topikkia ni kelasin et kukaan tuskin tajuaa et jotain täällä lopettamis ketjussa on meneillään. (Jälleen kerran) aika monta vuotta tässä on jo tätä aineesta irti pääsemistä työstetty. Muistan sen tarkasti että 4viimeistä vuotta olen aktiivisesti halunnut pyrkiä tästä aineesta irti. Jossain välissä meni konttejakin mutta viimeisen vuoden se on ollut ihan vaan bubre.

Mutta vastaan tuohon kysymykseen... tosiaan rivat pelkästään oli ja totesin että ei tästä tuu kyllä hevonvittua ilman gabapentiiniä. Lyricakin on hyvä mutta turhan vahva mulle ja päihdyttävä myös. Gabapentiini mut on aina pahimmilta vieroitusoireilta pelastanut. Yrittäny nyt tässä tolla rivalla pelkästään puolisen toista viikkoa mutta kolmen vuorokauden jälkeen rupee olo mennä niin heikoks, että en yksinkertasesti kestä sitä oloa. Tänään (tai no eilen eli perjantaina) lähdin hakemaan napin taas eli retkahdin. Mutta samalla otin kaksi lätkää 600mg gaboja mukaan. Kai nämä akuutit vieroutusoireet on hoidettava samalla koktaililla millä niistä aiemminkin on selvitty. Lauantaina eli tänään sitte eka putsi päivä.

-Eli rivat ja gabat kipuihin ja ahdistukseen ja nukkumiseen.
-Imodiumi ripuliin ja vatsakramppeihin.

Ekat kaksi päivää kyllä pärjää ihan rivalla, mutta kolmannesta päivästä eteenpäin otan nyt tulevat about 10 päivää gabapentiiniä 600-900mg vuorokausi annoksella. Aina 300mg kerrallaan joko aamulla 300 alkuillasta 300.
Tai sitten aamu 300 päivä 300 ilta 300. Rivaa menee joku 0,5-3mg riippuen missä kohtaa vieroitusta ollaan. Alussa riittää 0,5mg. Paskimmassa vaiheessa saattaa joutua ottaa 3mg kokonaisannoksena per päivä. Mutta nää gabat on max 12päivälle. Rivat muutamalle viikolle.

Olishan se todella hienoa vetää tää läpi ilman mitään lääkkeitä. Mutta kun taustalla alkaa olla sellanen reilu 7vuotta vetämistä mistä n.4 vuotta ihan kunnon päivittäis käyttöä. Ni kyl siinä vaan tulee helvetti sentään kipeeksi kun lopettaa. Sinä ja muut tätä lukeneet varmaan sen muistaa, että en ole koskaan pystynyt tuohon annoksen asteittaiseen laskuun vaan sitä on sitten lopetettu seinään. Ainoa tapa joka toimii itselläni. Pää alkaa olla niin loppu tähän käyttämiseen, että kivaa se ei ole enää ollut pitkään aikaan. Vaan pikemminkin todella kovaa ahdistusta aiheuttava asia. Addiktio sairaus on niin sairas sairaus, että ei toista samanlaista ole. Mulla se on mennyt siihen, että olen saman päivän aikana jo aineissa ollessani todella vittuuntunut itseeni ja siihen itseni kusettamiseen ja toivoisin vain, että olis seuraava päivä yrittääkseni uudelleen lopettaa. Siitä vitutuksesta ja ahdistuksesta ja katkeruudesta saisin kirjoitettua kilometrin pituisen romaanin. Mutta jätän sen nyt kirjoittamatta ja totean, Että menneisyyttä ei enää ole. En mahda mitään enää sille mitä on ollut ja mitä olen tehnyt. Pystyn ainoastaan vaikuttamaan tulevaisuuteen ja tehdä parhaani. Nyt haluan omasta tahdosta ottaa apua vastaan. En pärjää yksin. Tosin katkolle en mene en aio hommata itselleni merkintää lopunelämäksi. Ja sitä paitsi katkolle meno olisi muutenkin typerää kun vetämisen on saanut poikki kymmeniä kertoja ilman katkoja pisimmillään 6kuukaudeksi. Ja siitä sitten lyhyempiin 1kk pituisiin ja viikkojen pituisiin pätkiin. Enemmänkin mua auttaisi joku puhuminen ammattilaisen kanssa ja tällanen kuntoutus tyyppinen, mutta siitäkin jää merkintä ja ilman asiaa enempää avaamatta. En voi noita väyliä käyttää. Se mun suurin ongelma on ollut se vieroituksen jälkeisen elämän eläminen retkahtamatta. Se on se vaikein juttu. Mutta niin on vieroituskin. Alan vaan nykyään olla niin loppu, että kun tästä oravan pyörästä nyt hyppään vielä pois. Se on viimeinen kerta. Tällä elämällä on niin paljon annettavaa. Haluan vain elää tavallista elämää niin kuin nyt. Mutta ilman subua. Ilman mitään kovia lääkkeitä. Saada elää terveenä ja tuntea tunteet. Haistaa tuoksut ja nähdä värit. Kun tätä paskaa nokittaa päivästä toiseen nenä vitun tukossa. Ei näitä mitään elämän ihania asioita pysty kokemaan aidosti kun tää aine turruttaa kaikki tunteet.

Onneksi kuitenkin on anonyymit avut tarjolla. Ja ihminen joka on käynyt saman läpi ja siitä selvinnyt. Ja haluaa auttaa mua. Ja hänelle soitan huomisesta eteenpäin joka päivä. Monille Na ei tunnu luontevalta mut omalla kohdalla on pakko myöntää, et addiktion aikana elämässä parhaat jaksot on ollut sillon kun olen ollut Na ohjelmassa mukana. Huomenna aloitan sen uudestaan. Muutenkin olisi todella idioottimaista hakata päätä seinään ja yrittää pelkästään omin voimin kun siitä ei mitään tule. Na toiminnasta voin kuitenkin aina halutessani irrottautua kun se on täysin vapaaehtoista. Ja toivonkin eläväni elämää vielä lähitulevaisuudessa oman itseni kanssa. Mutta nyt tässä vaiheessa kädet on pitänyt nostaa ylös ja myöntää et tarvin apua. Ja mikäli oma puhtaana eläminen vaatisi Na ohjelmaa. Olen milloin vain valmis siihen. Ihan mitä tahansa kunhan eintarvitse enää käyttää.

PS; Puhallus vitun magee juttu et oot ollu kolme kuukautta kuivilla! Ihan sika siisti juttu! Täältä tullaan perästä tahto on kova. Mun vaan täytyy ottaa apua vastaan kun mulla tää sairaus on aktiivisena ollessaan niin voimakas etten pärjää ilman apuu. Ja nyt aion tällä kertaa ottaa sitä apua vastaan senkin jälkeen kun oo kuivilla. Käy lueskelee täältä ihmeessä mun kuulumisia. Otan uuden startin tähän taas uusilla avuilla🙏🏽
puhallus
Psykonautti
Posts: 77
Joined: Sun 14 May 2017, 09:31

Re: Opiaattien lopetus kokonaan. (Päiväkirja) Ekasta päivästä ->

Post by puhallus »

Niin...ei se katko varmaan asioita paranna jos fyysiset reflat pystyy itsekin hoitamaan. Vaikein osuus tunnetusti tulee sen jälkeen, vaikka jossain viidennen päivän kohdalla keho onkin lujilla. Tai näin minulla, en tiedä missä sun historialla on vaikein kohta. Enkä usko että siellä saisi gabaa, tai täälläpäin on kuulemani mukaan opamox & catapresan ne hoitolääkkeet. Toki oireidenmukaisesti saa ei-päihdyttäviä lääkkeitä ja moni nukkuu jollain ketipinorilla. Mulla on asiakkuus päihdepuolelle, koska koin sitä tarvitsevani, eikä "merkinnät" ole vielä tulleet vastaan. Tai no, omalääkäriltä en saisi kolmiolääkkeitä tämän takia, ne pitäisi pyytää päihdepsykiatrilta, mutta eipä mikään bentsojen nappailu siitä kiinni olisi. Toki olen vähän valikoivasti siellä kertonut käytöstäni.

Se on jännä miten vaikeaa toi asteittain laskeminen muuten on. Mulla on vähän samaa että pitää lopettaa kerralla tai ei ollenkaan. Kerran lopetin tramalilla, mutta muuten on aikalailla kylmää kalkkunaa nautittu.

Mä en tiedä onko elämänlaatu raittiina hirveästi parantunut, mutta kyllä mä enemmän olen "oma itseni" (mikä ei ole aina positiivista). En oikein tunnista omaa käytöstäni niiltä ajoilta, joina olen itselääkintää harrastanut. Tavallaan mulla meni paremmin pienessä pöhnässä monet asiat, mutta tasapainottelu lääkinnän ja addiktion välillä oli liian vaikeaa, niin on ollut pakko pyrkiä lopettamiseen. Veriarvot muuten parani nopeasti kun lopetti subun kiskomisen. Yllätti kuinka paljon tuo vaikutti somaattisesti vaikka määrät oli pienehköjä & en koskaan piikittänyt mitään. Parasta on kuitenkin ettei tarvitse säätää mitään ja tuhlata rahaa.
nantes
Lepakko
Posts: 188
Joined: Thu 24 Nov 2016, 00:13

Re: Opiaattien lopetus kokonaan. (Päiväkirja) Ekasta päivästä ->

Post by nantes »

Jep mullakin se viides ja kuudes päivä on kyl ne pahimmat. Ne olot vasta alkaa huomaamaan kolmantena päivänä mut ne sitte piikkaa joka päivä pahemmaks ja on pahimmillaan päivinä 5-7. Kaks viikkoa ku on selvinny ni sit alkaa helpottaa fyysisesti huomattavasti. Mut kyllähän tää on pitkä prosessi. Muistelen että olen aina ollut itsekkin tosi tunnekuollut pitkän aikaa reflojen jälkeen. Vähän sellanen blankko paperi. Mikään ei oikeen naurata ja mikään ei silleen oikee tunnu miltään. Mut sit samaa aikaa on jännnä et välil siinä tulee tosi nopeita muutoksia et saattaaki olla joku tosi hyvä päivä välissä et on oikeesti hyvä fiilis. Ne on sellasia mitkä kyl sit auttaa jaksaan. Mullakin on päihdeklinikalle kontakti ollu viimeks pari vuotta sitten. Ei onneks sieltä näkyny mitkää mun tiedoissa kun yksityistä käytin viime vuonna muissa asioissa. En sit tiedä onks siihen tullut jotakin muutosta et jos nyt uusisin päihdepolin asiakkuuden et näkyiskö ne. Ehkä pitää iha soittaa sinne ja varmistaa. Päihdepolin vois ottaa avuks tähän vielä kans jos vaan voin olla varma et ne ei näy missään mitä sielä puhun hoitajalle. Omasta työstähän mä en voi mainita mitään esimerkiks. Eka päivä alkaa olla takana... menny ihan kivasti. Otin mä 1mg rivaa aamulla. Tänään ei muuta tarvi. Loppupäivä menee sarjoja katsoessa
nantes
Lepakko
Posts: 188
Joined: Thu 24 Nov 2016, 00:13

Re: Opiaattien lopetus kokonaan. (Päiväkirja) Ekasta päivästä ->

Post by nantes »

Pahoittelut postauksien vähyydestä mutta en ole halunnut pitää tätä retkahdus päiväkirjana. Olen ns jumittunut aina kolmanteen putsiin päivään kunnes retkahdan. Tässä henkisessä konkurssissa kaiken lisäksi nyt bubre putki venyi kahden päivän mittaiseksi. Monesti sitä miettii et kuinka paljon niitä uusia tsäänssejä pitää tulla. kun lupaa itselleen etten kuse tässä kuussa raha asioitani bubren takia. Kunnes jo puolivälissä tilien väliä on jo perse auki. Ja kun on kitkutellut sinne asti, että tulee tili taas ja vannoo ettei enään. Löytää itsensä taas samasta tilanteesta. Juuri nyt koen olevani onnekas kun sain muutaman sata euroa rahaa, että on vajaa pari sataa euroa per viikko elämiseen ennen seuraavaa tiliä niinkuin normaalisti mun budjettikin on sen pari sataa per viikko laskujen jälkeen. Siinä onkin itselleni huomiselle ensimmäiselle selvälle päivälle taas pohtimista tuon kiitollisuus asian tiimoilta. Tänne alkaa tulla tekstiä heti kun olen ollut kolme päivää selvin päin. Sillon vasta tämäkin homma muuttuu mielenkiintoiseksi kun se oikea kamppailu alkaa. Siihen asti... nähdään pian❤
nantes
Lepakko
Posts: 188
Joined: Thu 24 Nov 2016, 00:13

Re: Opiaattien lopetus kokonaan. (Päiväkirja) Ekasta päivästä ->

Post by nantes »

Tässä aamuyöntunteina kirjoittelen kuulumisia. Nyt neljättä päivää mennään putsina. Erikoista kun ei silleen ole refloja vielä. Tein tosin isoja muutoksia ja lähdin vieroittumaan paikkaan, jossa olen täysin vapaa kaikesta arjen vastuusta. Ei tarvi kuin olla ja syödä ja levätä, kattoa videoita ja käydä kävelyillä. Huomaan kuinka paljon se vaikuttaa kun pääsee pois arjesta. On helpompi olla. Tosin tottakai tiedän että kipeäksihän tässä vielä tulee. On nytkin vatsa oiretta ja jalkojen kolotusta, mutta mikäli se on tällä tasolla niin en kehtaa edes valittaa. Nyt jokatapauksessa suunta taas oikea❤ kirjoitellaan!