LSD:n analogit (johdokset (LSM, ETH-LAD, ALD-52 .. .)

Keskustelua psykedeeleistä ja hallusinogeeneista.
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2261
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

LSD:n analogit (johdokset (LSM, ETH-LAD, ALD-52 .. .)

Post by Velho »

Kyseessä siis käsittääkseni LSD-analogi. Kenelläkään kokemuksia kyseisestä aineesta vai onko tämä edes todellinen...
Tässä pieni pätkä englanniksi.
LSZ is an analogue of LSD developed by the team led by David E. Nichols at Purdue University. It was developed as a rigid analogue of LSD with the diethylamide group constrained into an azetidine ring in order to map the binding site at the 5-HT2A receptor. There are three possible stereoisomers around the azetidine ring, with the (S,S)-(+) isomer being the most active, slightly more potent than LSD itself in drug discrimination tests using trained rats.[1]

There have been several unconfirmed reports of lysergic acid 2,4-dimethylazetidide being synthesized in illicit laboratories (most likely by chemist William Leonard Pickard) and distributed on blotter paper or in liquid solution under names such as "diazedine" and "λ".


Lysergic acid 2,4-dimethylazetidide (aka LSZ) belongs to a very small group of serotonergic psychedelics that surpass LSD in potency. Aside from the fact that “diazedine” is a lexical clipping of dimethylazetidine (diazedine<dimethylazetidine), the first paper describing the chemistry and pharmacology of LSZ came out of a laboratory at Purdue University, where Leonard had previously studied under the renowned chemist David Nichols. Though the paper was published after Leonard’s arrest, it is still quite likely he was aware of the preliminary research. When I asked Dr. Nichols whether he thought Pickard may have produced LSZ, he replied, “Leonard knew of our work, of that I am certain.” Rumors of LSZ distributed on blotter paper (purportedly under the name λ) have circulated for years, though there are few confirmed reports of its existence. Of course, the name diazedine is ambiguous and could be referring to just about anything, but I would bet a kilo of benzotriazole-1-yl-oxy-tris-pyrrolidino-phosphonium hexafluorophosphate that LSZ and diazedine are one and the same.
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport
zrrl
Apteekki
Posts: 359
Joined: Tue 18 Nov 2008, 23:25

Re: LSZ Lysergic acid 2,4-dimethylazetidide

Post by zrrl »

Velho wrote:Kyseessä siis käsittääkseni LSD-analogi. Kenelläkään kokemuksia kyseisestä aineesta vai onko tämä edes todellinen...
On todellinen mutta itseäni ainakin kiinnostaa enemmän tämä toinen samaan aikaan markkinoille tullut LSD-analogi eli AL-LAD: http://www.erowid.org/library/books_onl ... al01.shtml :)
(with 150 µg) "Simply beautiful. Erotic and music absorption after second hour. Clear thinking with superb imagery and good interpretation. Easy, gentle sleeping. Next day -- serene, clear-thinking peacefulness. One of the best materials ever."
User avatar
Saruman
Karvakuono
Posts: 38
Joined: Thu 14 Feb 2013, 14:53

Re: LSZ Lysergic acid 2,4-dimethylazetidide

Post by Saruman »

zrrl wrote:
Velho wrote:Kyseessä siis käsittääkseni LSD-analogi. Kenelläkään kokemuksia kyseisestä aineesta vai onko tämä edes todellinen...
On todellinen mutta itseäni ainakin kiinnostaa enemmän tämä toinen samaan aikaan markkinoille tullut LSD-analogi eli AL-LAD: http://www.erowid.org/library/books_onl ... al01.shtml :)
Tuota AL-LADia tuli aikaisemmin testattuakin, mutta ei toiminut ollenkaan, mikä johtui varmaan ristitolesta muiden kemikaalien kanssa.. tai sitten laput olivat menneet jo pilalle, koska AL-LAD hajoaa hyvin herkästi. Kaverille annoin yhden ja hänellä kyllä näytti ja kuulosti toimivan.
frapathea

Re: LSD:n analogit

Post by frapathea »

Muokkasin otsikkoa laajemmaksi, valittakaa jos siinä on jotain vikaa.
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2261
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: LSD:n analogit

Post by Velho »

Juu itseäkin alkoi kiinnostamaan tuo toinen mistä puhe mutta herkästi hajoava? Eli ei lähellekkään yhtä stabiili kuin tavallinen LSD-25?? vai mitenkäs tämä olikaan :D mutta joo pitänee laittaa kyseiset tuotteet testiin kunhan kilahtaa luukusta sisään! :up: Mietin myös kyseisten kemikaaleiden annostelua samaa luokkaa kuin LSD:ssä jotain 100-300ug?
Edit: juu ainakin AL-Lad annostelu näytti olevan samaa luokkaa mitä ajattelinkin.
Kertokaa ihmeessä jos tiedossanne on viellä lisää näitä analogeja olen enemmän kuin kiinnostunut :love:
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport
User avatar
Saruman
Karvakuono
Posts: 38
Joined: Thu 14 Feb 2013, 14:53

Re: LSD:n analogit

Post by Saruman »

Nyt on tullut testattua AL-LADia 150mikin ja 300mikin annoksilla, sekä LSZ:tä (josta en raportoi, koska vaikutukset olivat vajaita toleranssin takia) 300mic annoksella. Alkuun on pakkoa sanoa, että tuo AL-LAD meni heittämällä ykköseksi omalla psykedeelilistalla. Kaikkien testaamieni kemikaalien listalla vähintään kolmen parhaan joukkoon.

150mcg annos ei ollut kovinkaan visuaalinen, mutta värit ja maisemat olivat älyttömän kauniita käydessäni kävelyllä. Tarkoitus oli mennä kauppaan, mutta kuumotuksen takia en sinne asti mennytkään. Järjenjuoksu oli vilkasta ja omaa elämää tuli paljon mietittyä. NBOMe-nousuissa oloni on ollut jokseenkin pelokas, mutta tämän aineen noustessa huulet venyivät korvasta korvaan ja hihittelin paljon. Bodyloadia ei esiintynyt ollenkaan. Vaikutus kesti noin 6-7 tuntia, ja jäljelle jäi hieman ankea stimulaatio ja surina korvissa, minkä vuoksi en saanut yöllä nukutuksi ja menin samoilla silmillä töihin. Vaikka yöunet jäivät väliin, mieli oli aivan katossa. Väsymyskin iski vasta 24h lapun ottamisen jälkeen.

Ja sitten.. neljä päivää edellisestä ja heitin kaksi 150mikin lappua naamariin. Ulkona oli kaunis sää ja mulla oli hyvä päivä. Noin tunnin päästä aloin jo huomata seinien hengittämistä, ja oletin että visuaalit pysyvätkin sellaisina. Puoli tuntia siitä, katsoessani telkkaria, visuaalit iskivät kuin se kuuluisa metrinen halko. 70's showssa psykiatri jupisi jotain naaman vääntyillessä. Säikähdin vähän, ja mietin että onko telkkarissa jotain vikaa :) Sitten menin sänkyyn makoilemaan ja koko ympäristö oli violetissa hohteessa ja se hengitti. Kaikki näytti niin kauniilta. Kättä heilutellessa näkyi sateenkaaren värisiä tracereita. Aluksi silmiä pitäessä kiinni näkyi perus fraktaalikuvioita, mutta jossain vaiheessa mukaan ilmestyi aivan älyttömiä näkyjä. Vieläkin naurattaa :D esim. n. 50v, keltapaitainen, pottatukkainen kiinalaismies ajoi pyörällä ja nauroi sellaisella jättiläisen höhötysnaurulla. Ajoittain näin aika raakojakin visuaaleja, mm. jonkun kieltä leikattiin sirkkelillä irti ja veri roiskui. Liekehtiviä pääkalloja, jotka nauroivat häiriintyneellä tavalla. Trippi ei ollut kuitenkaan missään vaiheessa menossa pahaan suuntaan, alkoi vähän mietityyyämään, että onkohan musta tulossa psykopaatti kun nautin noista sirkkelivisuaaleista ja nauroin niille..

Omia asioita tuli taas ajateltua ja joitakin solmuja avattua. Afterglow jatkuu edelleen, tripistä on kulunut viisi päivää. En keksi muita huonoja puolia AL-LADista, kuin että siihen nousee toleranssi. Shulginin sanoin: "One of the best materials ever."

Mainittakoon vielä, että LSD:tä en ole kokeillut, mutta vaikea kuvitella, että se olisi tätä parempi aine. Monethan ovat maininneet tämän olevan kuin LSD ilman bodyloadia.

No mainitaampa sittenkin muutama ajatus siitä LSZ:sta. Bodyload oli alussa aivan hirveä, oksetti monta tuntia. Huomasin tripillä sen, että se "ääni" pään sisällä oli hiljentynyt. Todella rauhallinen olo oli. Tosiaan edellisestä tripistä oli kulunut 2 vuorokautta, joten toleranssia oli.
Pen
OD
Posts: 1294
Joined: Tue 19 Jun 2012, 15:26
Location: Tampere

Re: LSD:n analogit

Post by Pen »

190µg AL-LADia saapuu huomenna, aattelin yksin sen ottaa tai ehk pajan tai MXE kaa. saa vaan nähä millon koska tulee myös 5-meo-miptiä ja MXEtä.
LSZ:tä ja LSD:tä mahollisesti myös tiedossa. Liian paljon deelejä jotka pitäs testaa - liian vähän aikaa (toleranssi)

Noh, onneks on syksy aikaa ja oikeestaan koko elämä. Bromokin pitäs testaa 1mg annoksel ja DOC jollain 3,4mg annoksel johonkin väliin. on se vaikeeta deelien kaa. :)

Tosi kiehtovalta kuulostaa toi LSZ varsinkin eikä AL-LADikaan pahalta vaikuta. Innolla ootan testauksia vaikka ihan happo meneekin kyllä etusijalle, se kun on "tuttu ja turvallinen"
ihmisapina
Karvakuono
Posts: 37
Joined: Wed 04 Apr 2012, 18:12

Re: LSD:n analogit

Post by ihmisapina »

Jos tiellenne sattuu LSZ:taa, suosittelen poistamaan. Melko happomainen olematta kuitenkaan itse LSD.
Hyvää biletyspärinää, ei ehkä niin syvällistä tms, vaikka syvällisyyttäkin on. Visuaalit hiukkasen erilaisia LSD:hen verrattuna. Pajarin kanssa tietysti combotus. Hervotonta naurua kaikelle, melkosen stimuloiva ja mielikuvitus pörrää.
Laskut kuitenkin ainakin omasta kokemuksesta päätellen huomattavasti ikävemmät kuin LSD:llä, ja seuraava päivä kannattaakin pyhittää palauttelulle.
Vaikka pärinät ei kestä ihan niin kauaa kuin LSD:llä, kannattaa silti ottaa jo päivällä, jos mielii päästä ihmisten ajoissa nukkumaan.
Festarikäyttöön 5/5
User avatar
Neste
OD
Posts: 1058
Joined: Sat 03 Jul 2010, 14:41
Location: Tutkan alla

Re: LSD:n analogit

Post by Neste »

AL-LAD on kyllä tosi kivaa tavaraa. Ei mitään syvää meininkiä, mutta tosi euforinen etenkin joku ekat 2 tuntia. Ekalla kerralla tosin jalat kramppasi _ihan_ vitusti, mutta se nyt saattoi johtua jostain paskasta suolatasapainosta tjv. kun otin sitä festareilla. LSA pisti kramppaamaan aikalailla samalla tavalla.
If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, infinite -William Blake
User avatar
xammy
Karvakuono
Posts: 40
Joined: Mon 28 Oct 2013, 23:57

Re: LSD:n analogit

Post by xammy »

Ensimmäinen psykedeelinen "breakthrough" kokemus tällä substanssilla. Kahdesti olen ottanut, ensimmäisellä kerralla ~190µg blotterin ja toisella kerralla 2.5 blotteria saman vahvuisia eli jotakuinkin ~500µg. Aikaisemmin syönyt sieniä ja 2c-b sekä yhden lapun LSD joka ei juuri toiminut. Myös aMT, DXM ja MXE kokeiltu vaikka eivät kovin klassisia psykedeelejä olekaan, kahden viimeisen ollessa dissosiatiivejä. Ja tietysti MDMA

Noilla doseilla menee kyllä jo meininki aikamoiseksi, ei meinaa tunnistaa enää missä edes on. Pihalla röökillä käydessä en todellakaan nähnyt naapurin pihalle asti kun visuaalit puskivat niin kovaa päälle, vaikka siellä oli ilmeisesti väkeä (veli kertoi). Alussa myös meinasi pieniä vainoja tulla, mutta onneksi loppua kohti ne sitten katosivat.

Tuohon päälle vielä suuri määrä vahvaa sativa-pitoista kannabista, niin trippi räjähti päälle kunnolla. Sängyssä maatessa jossain toisessa ulottuvuudessa seikkaillessa ajan menettäessä merkityksensä sitä tajuaa että psykedeelit eivät todellakaan ole mitään leikkikaluja ainakaan noilla annoksilla. Matka kesti helposti sen yli 12 tuntia. Vielä seuraavana päivänä kun poltin hatsit, niin psykedeliaa tuli selvästi - aika hidastui aivan todella huomattavasti.
User avatar
Tukari
Tuppisuu
Posts: 13
Joined: Thu 06 Feb 2014, 00:11

Re: LSD:n analogit

Post by Tukari »

Saisin mahdollisesti käsiini ALD-52:sta, onko kellään kokemuksia, onko poistamisen arvoista? Vaikuttaako paljonkin eritavalla kuin happo?
"Otetaa pois niilt kel ei oo juuri mitää, et ne kenel on liikaa ni sais viel vähä lisää. Yht ristiriitasta niinku sota rauhan nimee, miten käy huomisen jos kaikki pitää saada heti?"
User avatar
purifiedd
Tuppisuu
Posts: 6
Joined: Wed 13 Jun 2012, 15:51

Re: LSD:n analogit

Post by purifiedd »

Ei kellään sattuis olemaan vielä kokemusta 1P-LSD:stä? Kovin kiinnostavalta vaikuttaa.
gaia
Kameleontti
Posts: 693
Joined: Sun 29 Oct 2006, 04:26

Re: LSD:n analogit

Post by gaia »

Suurena LSD:n ystävänä nämä analogit ovat jo hyvin tovin kiinnostaneet kovasti. Etenkin tuo AL-LAD. Pitääpä katsoa jos laittaisi tilaukseen jossain vaiheessa!
Vai toimiiko?
User avatar
LeeviON
Lepakko
Posts: 214
Joined: Thu 05 Jan 2012, 22:14

Re: LSD:n analogit

Post by LeeviON »

Image
Tässä näkyy 1P-LSD:n ja LSD:n erot. Kyseessä on siis 1-propionyyli-LSD.

1P-LSD eroaa muista LSD:n analogeista (ALD-52, LSZ, yms) niin, että tämä näyttäisi olevan täysin uusi tuote, kun taas LSD:n analogit ovat yleensä hylättyjä lääkepantentteja 40-80 -luvulta.

Annos on 80-150µg, noin samaa luokkaa tai ehkä jopa hieman vahvempi kuin LSD:n. 1P-LSD:n pitäisi muuttua elimistössä LSD:ksi ja olla itse ei-aktiivinen mutta tästä on kiistelyä.
zero wrote:mikset saatana menis työhaastatteluu? minä vedän lippuviinan ja kourallisen tennareita ja työkkärii. mikset sinä menisi EDES TYÖHAASTATTELUUN? ET SÄ SITÄ DUUNIA KUMMINKAA SAA!
Not even milk can stop me now!
Mortalaplasia
Karvakuono
Posts: 18
Joined: Fri 26 Sep 2014, 14:23

Re: LSD:n analogit

Post by Mortalaplasia »

Onkos toi AL-LAD nyt millään listalla? Jäi tulliin 10 lappua.
User avatar
xammy
Karvakuono
Posts: 40
Joined: Mon 28 Oct 2013, 23:57

Re: LSD:n analogit

Post by xammy »

Mortalaplasia wrote:Onkos toi AL-LAD nyt millään listalla? Jäi tulliin 10 lappua.
No onko tullut mitään seurauksia? Kiinnostas itteenikin.
Mortalaplasia
Karvakuono
Posts: 18
Joined: Fri 26 Sep 2014, 14:23

Re: LSD:n analogit

Post by Mortalaplasia »

xammy wrote:
Mortalaplasia wrote:Onkos toi AL-LAD nyt millään listalla? Jäi tulliin 10 lappua.
No onko tullut mitään seurauksia? Kiinnostas itteenikin.
Ei ole vielä tullut mitään kutsua kuulusteluihin, mutta näissähän aina kestää.
barturi
Karvakuono
Posts: 33
Joined: Wed 22 Oct 2008, 16:41

Re: LSD:n analogit

Post by barturi »

Tuli tilaisuus testata ALD-52:ta ja meni samantien psykedeelien kärkikastiin LSD:n ja sienien seuraan. En sanoisi, että tämä voisi korvata normihappoa, koska tämä on aika erilaista. Happo antaa erittäin selkeän headspacen, mutta tämä menee enemmän sienien suuntaan. Yleisfiilis oli samettisen pehmeä, kuin olisi pumpuliin kääritty. 150 microa oli aika stydi annos. Visuaalit oli luonteeltaan erittäin geometrisiä, vähemmän liikkuvia kuin hapoissa. Pään sisällä näin jatkuvasti Eschermäisiä 3D labyrinttejä. Nousut oli tosi pehmeät. Pikkuhiljaa musiikki alkoi muodostaa erilaisia tiloja, joihin pääsi seikkailemaan. Aine oli myös mentaalista, kuten happo, mutta pystyin ottamaan asioihin hieman ymmärtäväisemmän ja isällisen tai äidillisemmän näkökannan. Jossain vaiheessa aistin jonkinlaisen äitihahmon läsnäolon, josta säteili rakkautta. Pidän tätä erittäin terapeuttisena kokemuksena. Juuri sitä mitä nyt marraskuussa tarvitsenkin. Edellisen rankemman happomatkan aikana ilmitulleet asiat sai nyt jonkinnäköisen ratkaisun.
gaia
Kameleontti
Posts: 693
Joined: Sun 29 Oct 2006, 04:26

Re: LSD:n analogit

Post by gaia »

barturi wrote:Tuli tilaisuus testata ALD-52:ta ja meni samantien psykedeelien kärkikastiin LSD:n ja sienien seuraan. En sanoisi, että tämä voisi korvata normihappoa, koska tämä on aika erilaista. Happo antaa erittäin selkeän headspacen, mutta tämä menee enemmän sienien suuntaan. Yleisfiilis oli samettisen pehmeä, kuin olisi pumpuliin kääritty. 150 microa oli aika stydi annos. Visuaalit oli luonteeltaan erittäin geometrisiä, vähemmän liikkuvia kuin hapoissa. Pään sisällä näin jatkuvasti Eschermäisiä 3D labyrinttejä. Nousut oli tosi pehmeät. Pikkuhiljaa musiikki alkoi muodostaa erilaisia tiloja, joihin pääsi seikkailemaan. Aine oli myös mentaalista, kuten happo, mutta pystyin ottamaan asioihin hieman ymmärtäväisemmän ja isällisen tai äidillisemmän näkökannan. Jossain vaiheessa aistin jonkinlaisen äitihahmon läsnäolon, josta säteili rakkautta. Pidän tätä erittäin terapeuttisena kokemuksena. Juuri sitä mitä nyt marraskuussa tarvitsenkin. Edellisen rankemman happomatkan aikana ilmitulleet asiat sai nyt jonkinnäköisen ratkaisun.

ALD-52 on ollut mulla nyt hetken to do- listalla, mutta en ole vielä kerennyt tyyppaamaan.
Vai toimiiko?
User avatar
SadPanda
LD50
Posts: 3142
Joined: Wed 27 May 2009, 15:26

Re: LSD:n analogit (johdokset (LSM, LSZ, ALD-52 .. .)

Post by SadPanda »

Mites tuo ETH-LAD ? onko kokemuksia. en ainakkaan pikaisesti selailemalla osunut silmään. tuota olisi saatavilla suhkot edulliseen hintaan!!
itse olen tällähetkellä skarppilinjalla koulussa(offtopic) mutta kovasti kiinostaa nämä aineiden analogit ja sitten löysin tällaisen:

LSM! Ja mielenkiintoisen tekstin siihen liittyen::
LSM-775 eli N-Morpholinyllysergamide on LSD:n morfoliini johdos, joka eroa vaikutuksiltaan LSD:stä (ja myös monista muista psykedeeleistä) enemmän kuin muut vastaantulleet LSD-analogit. Vaikutuksiltaan ehkä jopa hieman sedatiivinen, lyhytkestoisempi ja visuaaliset efektit omanlaisensa (todella vaikea kuvailla, ehdottomasti kokeilemisen arvoiset.)
!!! MITÄ IHMETTÄ. Onkohan tuo turvallinen tuote? aika todella vähän löytyy infoa tuosta. ja sitten siitä luki vielä jotain erittin MIELENKIINTOISTA: ->

"Eli ylläolevan tekstin johdosta ja LSM:n rakenteen johdosta (ja monista muista syistä) on herännyt kysymys, että välittääkö kappa-reseptori osan vaikutuksista, jos se ei ole serotonergistä. Ja yleensähän Dissosiatiivit vahvistavat psykedeelejä äärimmäisen voimakkaasti, niin suurta aktiviteettia kappa-reseptoriin ei tarvita.
Niin ja mainittakoon vielä, että suurin osa perinteisten dissojen vaikutuksesta (kuten ketamiini, MXE, PCP ja DXM) välittyy NMDA-reseptorin kautta, joten tämän efekti on vielä uniikimpi"

^^ saattaisi olla melko euforista meininkiä vai? näin maalaisjärjellä ajateltuna? mitä sanotte ??
[17:14] <bong_aqua> oot kyllä kohtuukäytön ruumiillistuma
User avatar
ferox
OD
Posts: 1107
Joined: Sun 29 Mar 2009, 01:45
Location: ?f=7

Re: LSD:n analogit (johdokset (LSM, LSZ, ALD-52 .. .)

Post by ferox »

SadPanda wrote:Mites tuo ETH-LAD ? onko kokemuksia.
Todella happomainen, vaikea erottaa oikeasta tavarasta. Fyysisesti lempeä.

LSM:stä vaikea sanoa mitään, sillä ilmeisesti annostus oli aivan liian pieni.
 “ ferox puhuu usein asiaa omas todellisuustunnelissaan ”  — frapa
User avatar
Rolanderos
Psykonautti
Posts: 53
Joined: Wed 30 Nov 2016, 21:56

Re: LSD:n analogit (johdokset (LSM, LSZ, ALD-52 .. .)

Post by Rolanderos »

Laitan tuosta LSM:stä trippiraporttia ens viikolla tulemaan :P
User avatar
tRip
Me Gusta
Posts: 6119
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

Re: LSD:n analogit (johdokset (LSM, LSZ, ALD-52 .. .)

Post by tRip »

ALD-52 mielestäni tHa asidi.. Ehkä sellaista, jota asidin kuuluisi ollakin, LSD siinä keskellä ja ETH-LAD tykeimpämä.

(on niitä joo muitakin, mut kiteytetysti.

LSM taas on oma suosikkini. Kaikesta päätellen en lainkaan tahdo poissulkea ajatusta, että vaikuttaisi opioidireseptoreihin.
Miellyttävän sedatiivinen, deelinen ja ensikertalaisellekin iisi kaikinpuolin. Hyvin vähän jos ollenkaan bodyloadia.
Keep it unreal.
barturi
Karvakuono
Posts: 33
Joined: Wed 22 Oct 2008, 16:41

Re: LSD:n analogit (johdokset (LSM, LSZ, ALD-52 .. .)

Post by barturi »

Vedin viime yönä toisen satsini ALD-52:ta (2 x 100 ug lappuja) ja oli kyllä taas mahtavaa. Tämä tuntuu toimivan aika pitkälti tuntoaistimuksen kautta. Taas tuntui, että mua olisi halattu ja iholla tuntui kuin olisi sivelty silkillä tai jollain muulla pehmeällä ja hienolla kankaalla. Teki mieli möyriä sohvalla kissojen kanssa ja näin erikoisia art deco-tyylisiä visuaaleja. 6 tunnin unien jälkeen olo on pirteä. Yhtään ei ole pää jäässä, kuten yleensä hapon jälkeen. Nyt tuntuu siltä kuin voisi ihan hyvin lähteä vaikka salille. Tämä on todellakin psykedeelien eliittikastia! :love: :love:
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2261
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: LSD:n analogit (johdokset (LSM, LSZ, ALD-52 .. .)

Post by Velho »

Pitää alkaa ottaa pari kolme kertaa 1-3kk aikana happoa terapeutyisena työkaluna ja että saan autettua mun panokaveria traumojensa kanssa ja muutekin että skarppais ja menis katkolle ja jättäs sen lurjuksen kenen kanssa on kun se tyyppi ol ROTTA ja patologinevalehtelija ja kama on tärkempää kuin oma tyttöystävä :roll: tuli nyt avauduttua mutta asioista joita käsittelin tripillä ja viellä aamulla oli havaittavissa visuaaleja :up:

Kellää tietoo tollasest eth-lad tjsp?
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport
User avatar
tRip
Me Gusta
Posts: 6119
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

Re: LSD:n analogit (johdokset (LSM, ETH-LAD, ALD-52 .. .)

Post by tRip »

ETH-LAD (6-etyyli-6-nor-lysergihapon dietyyliamiini) &
1P-ETH-LAD (1propionyl-6-ethyl-6-nor-LSD)

Käytännössä siis 1P-ETH-LAD muuttuu elimistössä eth-ladiksi.

Äärimmäisen kiehtova LSD:: johdos... minimaalisilla bodyloadeilla, lähes asidin vahvuista, mutta paljon lempeämpää ja ehkä hieman lyjyempi kesto.

Kaikesta päätellen suosikeikini on todellakin noussut LSM & ETH-LAD - kummatkin lempeää, mutta viisastuttavaa deliaa. ALD52 taasen jo asidista tykimpää, mutta silti jollaintasolla lempeämi tämäkin.

Kiehtovia nuo asidi analogit :)
Haposta itsessään en liiemmin koskaan ole suurensuuresti nauttinut, kuin vasta jälkitiloista.
Keep it unreal.
oxycontin
Psykonautti
Posts: 68
Joined: Wed 14 Dec 2005, 23:12

Re: LSD:n analogit (johdokset (LSM, LSZ, ALD-52 .. .)

Post by oxycontin »

Mun hataran ja harmaantuvan pään mukaan on juurikin niin päin, että potenssin ollessa puhe eth-lad on jyrkempää (toki lempeämpää), kuin ald-52 - asidin sijoittuessa siihen keskiväliin (LSD-25 trip.huom.)

Eth-Lad on aloittelijalle mitä sopivin näistä analogeista (huom.annostus aka kohillaan), kun taas ald52 on asidii mitä sen pitäisikin olla.. mutta astetta levelimpi mitä eth-ladit.

Asdi on oikeastaan näistä se kuraisin, muka hippijeejee-deeli.. mutta makuja on monia (ja trippi innostui ilmaisemaan kantansa oxycontinín trippaillessa tuossa vieressä... hän osaa puhua, minä kirjttaa, ja sit on se joku mysterQ.

(LSM, ETH-LAD, ALD-52... mielestäni tulisi olla otsikkoon pinnattuna... LSZ, ken sitä enää edes syntetisoi?