Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Keskustelua psykedeeleistä ja hallusinogeeneista.
User avatar
deckard
Psykonautti
Posts: 90
Joined: Sun 28 Nov 2010, 00:15
Location: cyberspace

Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by deckard »

N,N-Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu Mimosa Hostiliksesta


Kuten mainitsin DMT-ketjussa halusin tehdä tänne STB (straight to base) erotteluohjeen, joka on huomattavasti helpompi kuin muut löytämäni suomenkieliset ohjeet. Tämä perustuu Lazy Man's Tek:iin plus pariin muuhun, maustettuna omilla kokemuksilla ja mahdollisimman halvoilla aineilla ja välineillä. Tuloksena pitäisi olla noin 1 g lopputuotetta ensimmäisen viikon sisällä.

Käytin King Ink:in DXM-erotteluohjetta mallina koska mielestäni se oli todella hyvin ja selkeästi tehty, ja koska prosessit ovat melko samankaltaisia.

Turvallisuustietoa, kopioitu Tek 100 -ohjeesta koska ne ajavat asiansa hyvin:
Huomioita työvälineistä: Älä käytä astioita tai muita työvälineitä jotka voivat reagoida kyseessä olevan liuottimen tai emäksen kanssa. Ruostumaton teräs, lasi tai keraamiset astiat ja sekoitusvälineet ovat turvallisia näillä kemikaaleilla. Käytä aina suojalaseja ja kumihanskoja ja noudata normaaleja turvallisuuskäytäntöjä kun työskentelet kemikaalien ja liuottimien kanssa.

VAROITUS: Natriumhydroksidi (lipeä) on vaarallista. Se voi aiheuttaa vakavia palo- ja silmävammoja. Käytä suojalaseja ja hanskoja. Natriumhydroksidi synnyttää myöskin paljon lämpöä kun se kostuu - Niin paljon että seos voi kiehua yli. Tästä syystä lisää ja sekoita vain vähän lipeää veteen kerralla. ÄLÄ KOSKAAN sekoita vettä lipeään, vaan lisää lipeä veteen.
Aineet:

Mimosa Hostilis juurikaarna
- 100 g juurikaarnaa sisältää noin 1-3 g N,N-DMT:tä. Hinnat vaihtelee melko rajusti mutta halvimmasta päästä saa 20-30 € / 100 g. Tilauspaikkoja ei luetella tässä.
- Selvennykseksi vielä N,N-DMT:n vaikuttava annos on 20-70 mg, eli 1 g sisältää noin 20 vahvaa kokemuskertaa.

Natriumhydroksidi (lipeä)
- Saa Biltemasta nimellä Kaustinen Sooda, joka sisältää 80-100 % natriumhydroksidia. Hinta 3 € / 750 g.

Puhdistettu bensa
- Saa erä- ja retkeilyliikkeistä nimellä Primus PowerFuel, joka sisältää 25-100 % naphthaa ja 25-100 % n-pentaania. Hinta 8 € / 1 litra.
- Periaatteessa voit käyttää myös Zippobensaa mutta jos aiot saada kaiken irti kaarnasta niin se tulee paljon kalliimmaksi.

Lähdevesi tai akkuvesi (tislattu vesi)
- Lähdevettä saa ruokakaupoista hintaan 2 € / 1,5 litraa. Akkuvettä saa Biltemasta hintaan 2 € / 1 litra.
- Ero lähdeveden ja akkuveden välillä on lopputuotteen värissä/puhtaudessa. Akkuvedellä tulee lähes valkoisia kristalleja ja lähdevedellä hieman keltaisempia. (Joidenkin mielipiteiden mukaan keltaisella saa aikaan miedompia ja vähemmän pelottavia kokemuksia)


Tarvikkeet:

0,75 l lasinen viinipullo - mielellään läpinäkyvä ja väritön, mikä tahansa vastaavankokoinen pullo käy mutta sen pitää olla lasinen.
Kahvimylly - jos juurikaarna ei ole valmiiksi jauheena, se pitää jauhaa kahvimyllyllä tai jollain muulla tehosekoittimella
Astioita - mm. lipeänesteen luomiseen ja kristallien talteenottamiseen, lasisia tai keraamisia
Suojalasit ja kumihanskat - lipeän käsittelyä varten
Suppilo - helpottaa nesteiden ja jauheen laittamista pulloon
Liemiruisku - helpottaa huomattavasti bensakerroksen talteenottamista pullosta
Ilmatiivis pakasterasia - mahdollisimman matala ja leveä, jotta bensa on levinneenä pohjalle
(jos et omista pakastinta, voit myös haihduttaa bensan mutta se on ei-suositeltavaa koska siinä tulee likaisempi tuote ja menee paljon bensaa hukkaan)Erottelu:

Vaihe 1 - (vain jos juurikaarna ei ole jo valmiiksi jauhettu)

Silpo ensin suurimmat kaarnanpalaset saksilla niin pieniksi että ne voi laittaa kahvimyllyyn. Mitä pienempiä sen parempi koska kaarna on todella kovaa ja voi vahingoittaa myllyn muoviosia.

Laita sitten palaset myllyyn ja jauha se suurinpiirtein jauhemaiseksi. Kannattaa olla ilmastoidussa paikassa koska tämä tuottaa paljon punaista pölyä.

Vaihe 2 - (huom! käytä lipeän käsittelyssä ja ravistelussa suojalaseja ja kumihanskoja)

Mittaa 4 dl lähde- tai akkuvettä ja kaada se astiaan. Sekoita tähän astiaan varovasti 40 g lipeärakeita (40 g on noin 3 ruokalusikallista), välittömästi sekoittaen ettei seos kuumene liikaa. Kuten sanottu, älä koskaan kaada vettä lipeän sekaan vaan aina lipeä veteen.

Kaada suppiloa käyttäen juurikaarnan jauhot pulloon. Kaada sitten lipeäneste perässä. Sulje pullo tiiviisti ja ravistele kunnolla jotta kaikki jauhot sekoittuvat nesteeseen. Avaa korkki välillä mahdollisen paineen välttämiseksi.

Kun pullo on kunnolla ravisteltu, anna sen seistä muutama tunti jotta DMT siirtyy lipeänesteeseen. Voit välillä käydä ravistelemassa lisää auttaaksesi prosessia. Voit myös antaa pullon seistä yön yli, yleisesti ottaen tässä ohjeessa: mitä kauemmin, sitä parempi.

Vaihe 3

Kun pullo on seissyt tarpeeksi, kaada sekaan 1 dl bensaa. Enempää ei kannata käyttää koska liuoksen saturaatio pitää myöhemmin olla mahdollisimman suuri jotta kristallit voivat muodostua, muuten joudut haihduttamaan osan siitä.

Tämä on ehkä prosessin kriittisin vaihe koska et saa missään nimessä ravistella pulloa, muuten bensan erottumisessa kestää ikuisuus. Paras keino on pyöritellä pulloa vaakatasossa, niin että mahdollisimman suuri osa bensan ja lipeänesteen pinta-alasta on kontaktissa ja rullaa pullon seinillä. Esim. voit pyöritellä pulloa käsissäsi tai kierittää sitä lattialla edestakaisin. Pyörittelyn voimakkuus on lähes suoraan verrannollinen erottumisen kestoon. Voit kuitenkin melko voimakkaasti pyöritellä, kunhan vain nesteet ei hölsky tai ravistu kovin paljoa.

Kun olet pyöritellyt noin 10 minuuttia (tai kauemmin) voit päästää mahdolliset paineet, ja tämän jälkeen asettaa pullon vaakatasoon odottamaan bensan erottumista, vaakatasossa erottuminen tuntuu olevan nopeampaa. Anna pullon olla yön yli.

Vaihe 4

Käännä pullo hitaasti seisomaan ja odota kunnes näkyvyys hieman parantuu. Tarkista onko bensa erottunut tarpeeksi, jos on niin ota pakasterasia ja liemiruisku esille.

Ime liemiruiskulla bensakerros ensin johonkin korkeaan ja kapeaan lasiin, jolloin ei haittaa jos ruskeaa lipeänestettä tulee mukana kun yrität saada viimeisetkin bensat. Puhdista ruisku ja nyt siirrä lasista vain pelkkä bensakerros pakasterasiaan. Voit myös käyttää erillistä pipettiä joka on tarkempi. Jos ruskeaa lientä tulee vahingossa mukaan niin ota se ruiskun tai pipetin kanssa pois. Bensan joukossa ei saa olla pienintäkään roskan palasta.

Pakasterasian pohjalla on nyt (ehkä kellertävää) bensaa, sulje rasia kunnolla ja laita se pakastimeen. Anna rasian olla pakastimessa noin 1-3 päivää, voit tarkistaa välillä onko tarpeeksi vaaleita palloja muodostunut mutta älä ota rasiaa pois pakastimesta.

Tässä vaiheessa voit myös laittaa uuden 1 dl bensamäärän pulloon, jolle tehdään vaihe 3 uudestaan.

Vaihe 5

Kun palloja on muodostunut tarpeeksi, ne voidaan ottaa talteen. Tämä täytyy tehdä nopeasti koska kun rasia otetaan pois pakastimesta niin pallot sulavat minuuttien sisällä takaisin bensaan. Joten ota kaikki astiat valmiiksi esille. Paras astia palloille on lasinen vuoka jossa bensanjämät voivat haihtua palloista.

Ota rasia pakastimesta ja varovasti kaada kaikki bensat johonkin lasiin talteen, niin että yksikään pallo ei mene mukana. Tämä on helpompaa miltä se kuulostaa koska pallot jäävät seiniin kiinni. Kaavi nyt pallot rasiasta vuokaan, ja vuoalla yritä siirrellä niitä niin että suurin osa bensasta jää jälkeen. Kannattaa myös puhallella sitä kevyesti jolloin bensa haihtuu todella nopeasti. Kun puhaltelulla ei enää ole mitään näkyvää vaikutusta, laita jokin liina vuoan päälle niin että se ei koske pohjaan.

Nyt voit rauhassa odotella kristallien muodostumista ja kuivumista. Tässäkin kannattaa odotella yön yli.

Vaihe 6

Mittaa talteenottamasi bensa ja lisää siihen bensaa niin että sitä on taas 1 dl. Kun olet laittanut toisen pullossa olleen bensasatsin pakastimeen, pullo on taas vapaa, joten kaada tämä ensimmäinen bensasatsi takaisin pulloon ja palaa vaiheeseen 3. Tätä jatkuu niin kauan kunnes olet saanut mielestäsi tarpeeksi kristalleja. Joka kerralla kristallien määrä laskee, mutta jo 3-5 kerran jälkeen sinulla pitäisi olla noin 1 g.

Mikäli jollain kerralla pakastimessa ei muodostu yhtään palloja, voit haihduttaa bensan määrää saturaation kohottamiseksi ja laittaa uudestaan pakastimeen. Tämän jälkeen kannattaa käyttää myös vähemmän bensaa pulloissa, mutta ei alle 0,5 dl koska silloin erottuminen alkaa olemaan vaikeaa.

Vaihe 7 - (vaihtoehtoinen)

Voit tehdä rekrystallisoinnin mutta sitä en käy tässä läpi koska lopputuotteen pitäisi olla jo tarpeeksi puhdasta jos teit kaikki vaiheet huolellisesti. Mutta lyhyesti sanottuna se on vain kristallien sekoittamista pieneen määrään puhdasta bensaa ja pakastevaiheen uusiminen.


---

Tässä oli nyt melko väsyneenä kirjoitettu versio, joten jos on jotain korjattavaa tai ehdotuksia tai lisäyksiä niin otan niitä mielelläni vastaan. Erityisesti kokemuksia muiden halpojen bensojen kanssa.
Last edited by deckard on Thu 29 Mar 2012, 17:35, edited 7 times in total.
sxoxyvg
Moderator
Posts: 1626
Joined: Tue 19 Jun 2007, 02:22

Re: DMT ekstraktio-ohje

Post by sxoxyvg »

Hyvä ohje, kiitoksia jakamisesta!
deckard wrote:(Ja onko joku parempi sana kuin ekstraktio?)
Erottelu? :)
negatiivisesti sekaisin

<Dexma> Okei okei.
<Dexma> MÄ OLEN IHAN PERUSPANO
User avatar
deckard
Psykonautti
Posts: 90
Joined: Sun 28 Nov 2010, 00:15
Location: cyberspace

Re: DMT ekstraktio-ohje

Post by deckard »

sxoxyvg wrote:Hyvä ohje, kiitoksia jakamisesta!
deckard wrote:(Ja onko joku parempi sana kuin ekstraktio?)
Erottelu? :)
No siis miettisin tota, mut eikö erottelu sanaa käytetä vaan sillon ku molemmat komponentit on nesteitä? Kuulostaa vaan jotenkin oudolta sanoa että kaarnasta erotellaan DMT... vai kuulostaako... No ihan sama ekstraktio on kuitenki niin kömpelö et pakko se on vaihtaa johonkin.
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3911
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: DMT erotteluohje (stb)

Post by King Ink »

Vautsi. Eihän tää niin vaikeen kuuloista olekaan. Kiitti täst, hyvät ohjeet! Tästä innostuneena rupesin heti suunnittelemaan tän kokeilemista, kuhan saa aikaan hankittua Mimosaa.

Vois laittaa stickyksi? Edit. Laitoin.
User avatar
Neste
OD
Posts: 1057
Joined: Sat 03 Jul 2010, 14:41
Location: Tutkan alla

Re: DMT erotteluohje (stb)

Post by Neste »

Kiitos tästä! Ollut jo pitkään tarkoitus syventyä DMT erottelun saloihin.
If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, infinite -William Blake
User avatar
Touchet
Moderator
Posts: 1707
Joined: Fri 18 May 2007, 14:45

Re: DMT erotteluohje (stb)

Post by Touchet »

Jea, jea, arvostan tekemääsi työtä.

Eiks tossa vois kuitenkin hyödyntää Büchneria? Kaataa vaan pakastetut bensat sen läpi?
"Jos ihmismieli on ihmeellisin asia mitä maa päällään kantaa, pyrkimys tutkia narkoottisten ja stimuloivien aineiden psykofysiologisen vaikutuksen syvyyksiä saa tämän ihmeen vaikuttamaan vieläkin suuremmalta."
— Professori Louis Lewin, 1924
User avatar
majesteetti
Psykonautti
Posts: 70
Joined: Tue 09 Jan 2007, 15:44

Re: DMT erotteluohje (stb)

Post by majesteetti »

Loistava ohjeistus.
Tämä projekti pitääkin joku kaunis aurinkoinen päivä ottaa työn alle :) :up:
Mitä mä oon tänne joskus höpöjä kirjotellut.
sxoxyvg
Moderator
Posts: 1626
Joined: Tue 19 Jun 2007, 02:22

Re: DMT erotteluohje (stb)

Post by sxoxyvg »

Touchet wrote:
Eiks tossa vois kuitenkin hyödyntää Büchneria? Kaataa vaan pakastetut bensat sen läpi?
Varmasti pelaisi hyvin. Hitto kun tekis mieli jostain napata pikku kotikemistikitti taas. Erotussuppilokin olisi tässäkin näppärä, ei tarttis minkään ruutan kanssa kikkailla.
negatiivisesti sekaisin

<Dexma> Okei okei.
<Dexma> MÄ OLEN IHAN PERUSPANO
User avatar
Touchet
Moderator
Posts: 1707
Joined: Fri 18 May 2007, 14:45

Re: DMT erotteluohje (stb)

Post by Touchet »

sxoxyvg wrote:Hitto kun tekis mieli jostain napata pikku kotikemistikitti taas.
Satutko tietämään tai sattuuko joku muu tietämään, että mistä yksityishenkilö saa näppärimmin ostettua laboratoriolasia? En viitsis Saksasta asti alkaa tilaamaan.
"Jos ihmismieli on ihmeellisin asia mitä maa päällään kantaa, pyrkimys tutkia narkoottisten ja stimuloivien aineiden psykofysiologisen vaikutuksen syvyyksiä saa tämän ihmeen vaikuttamaan vieläkin suuremmalta."
— Professori Louis Lewin, 1924
sxoxyvg
Moderator
Posts: 1626
Joined: Tue 19 Jun 2007, 02:22

Re: DMT erotteluohje (stb)

Post by sxoxyvg »

Bebekin lisäksi en kyllä tiedä. Joku taisi noitten laatua moittia mut en tiedä tarkemmin sit.
negatiivisesti sekaisin

<Dexma> Okei okei.
<Dexma> MÄ OLEN IHAN PERUSPANO
User avatar
Touchet
Moderator
Posts: 1707
Joined: Fri 18 May 2007, 14:45

Re: DMT erotteluohje (stb)

Post by Touchet »

sxoxyvg wrote:Bebekin lisäksi en kyllä tiedä. Joku taisi noitten laatua moittia mut en tiedä tarkemmin sit.
Joo, en mä mitään yläasteen kemianläksyjä tee.
"Jos ihmismieli on ihmeellisin asia mitä maa päällään kantaa, pyrkimys tutkia narkoottisten ja stimuloivien aineiden psykofysiologisen vaikutuksen syvyyksiä saa tämän ihmeen vaikuttamaan vieläkin suuremmalta."
— Professori Louis Lewin, 1924
User avatar
deckard
Psykonautti
Posts: 90
Joined: Sun 28 Nov 2010, 00:15
Location: cyberspace

Re: DMT erotteluohje (stb)

Post by deckard »

Touchet wrote: Eiks tossa vois kuitenkin hyödyntää Büchneria? Kaataa vaan pakastetut bensat sen läpi?
Jos nyt ymmärsin oikein mikä toi on niin tottakai siinä voi tommostakin käyttää, mut toi ohje oli lähinnä tarkotettu sellasille kotikemisteille joilla ei oo keittiövälineitä kummempaa.

edit: siitä tulikin mieleen että ton otsikon vois laittaa samaan formaattiin ku inkillä. :P
mägik
Karvakuono
Posts: 35
Joined: Mon 19 Mar 2007, 13:13

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by mägik »

Hienoa, kerrankin joku julkaissut jotain asia pohjasta kamaa ! props!
User avatar
Jussi
Apteekki
Posts: 463
Joined: Sun 03 Sep 2006, 16:52

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by Jussi »

Pitäsköhän sitä koittaa uudestaan.. Tein pari kertaa lähes samalla tavalla, mutta en saanut millään kristalleja edes 0.3 g 104 grammasta mimosan juurikaaranaa.
Kun matkalle kerran on lähdetty, ei paluuta takaisin enää ole.
User avatar
Touchet
Moderator
Posts: 1707
Joined: Fri 18 May 2007, 14:45

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by Touchet »

Jussi wrote:Pitäsköhän sitä koittaa uudestaan.. Tein pari kertaa lähes samalla tavalla, mutta en saanut millään kristalleja edes 0.3 g 104 grammasta mimosan juurikaaranaa.
Saattaa olla että pakastimessa on liian pienellä tehot?
"Jos ihmismieli on ihmeellisin asia mitä maa päällään kantaa, pyrkimys tutkia narkoottisten ja stimuloivien aineiden psykofysiologisen vaikutuksen syvyyksiä saa tämän ihmeen vaikuttamaan vieläkin suuremmalta."
— Professori Louis Lewin, 1924
User avatar
Jussi
Apteekki
Posts: 463
Joined: Sun 03 Sep 2006, 16:52

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by Jussi »

En tiiä tehoista, mutta lämmöt oli -24C.
Kun matkalle kerran on lähdetty, ei paluuta takaisin enää ole.
User avatar
LeeviON
Lepakko
Posts: 214
Joined: Thu 05 Jan 2012, 22:14

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by LeeviON »

Saako täällä foorumilla kertoa että mikä on helpoimmin haltuun saatava MAOI?
Kunhan sitä ja tuota Mimosaa saan käsiin niin pitää alkaa kotikemistiksi, samalla voisin rikkoa DXM-erotteluneitsyyteni :)
zero wrote:mikset saatana menis työhaastatteluu? minä vedän lippuviinan ja kourallisen tennareita ja työkkärii. mikset sinä menisi EDES TYÖHAASTATTELUUN? ET SÄ SITÄ DUUNIA KUMMINKAA SAA!
Not even milk can stop me now!
sxoxyvg
Moderator
Posts: 1626
Joined: Tue 19 Jun 2007, 02:22

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by sxoxyvg »

Harmalaa löytää vaikka mistä intternettiputiikeista. Vaporisoimallahan et tosin MAO-estäjää tarvitse.
negatiivisesti sekaisin

<Dexma> Okei okei.
<Dexma> MÄ OLEN IHAN PERUSPANO
User avatar
Touchet
Moderator
Posts: 1707
Joined: Fri 18 May 2007, 14:45

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by Touchet »

sxoxyvg wrote:Harmalaa löytää vaikka mistä intternettiputiikeista.
Peganum harmala ja sen sisältämät MAO-estäjävaikutteiset ainesosat kylläkin ovat nykyään lääkeaineluetteloituja.

Poste restanteen tilaamalla tietysti voi vältellä turhanpäiväisillä lääkerikossyytteillä viskelyä.

Must synteettisten MAO-estäjien käyttäminen on kanssa varteenotettava vaihtoehto. Moklobemidia ja sen sukulaisaineita saa internetistä. Vähemmän tunnettu fakta on, että (mm. väriaineena käytettävä) metyleenisininen on myös selektiivinen MAO(A)-estäjä. Ilmeisesti tuota hyödynnetään hyvin paljon akvaarion puhdistamisessa sen antibakteriaalisten ominaisuuksien vuoksi, mutta en tiedä miten puhtaana alan liikkeet myyvät.
"Jos ihmismieli on ihmeellisin asia mitä maa päällään kantaa, pyrkimys tutkia narkoottisten ja stimuloivien aineiden psykofysiologisen vaikutuksen syvyyksiä saa tämän ihmeen vaikuttamaan vieläkin suuremmalta."
— Professori Louis Lewin, 1924
hörhö
Psykonautti
Posts: 96
Joined: Sat 25 Jun 2011, 19:21
Location: Kuopion seutu

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by hörhö »

Itelle tulee tota mimosa kaarnaa ja kun ei pakastinta löydy voisiko joku avata ton bensan haihduttamis jutun tarkemmin luulen että tiedän mistä on kyse mutta varmuuden varalta ettei mikää mene vikaan?Lamppuöljy ei käy tähän hommaan varmaankaan kun haihtuu sen verta hitaasti.
Pitää olla välillä sekaisin jotta saisi ajatukset selkeäksi tai sitten olen enemmän sekaisin selvinpäin.
User avatar
EVA
Tuppisuu
Posts: 3
Joined: Fri 25 Mar 2011, 03:03
Location: bittiavaruus

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by EVA »

Jussi wrote:Pitäsköhän sitä koittaa uudestaan.. Tein pari kertaa lähes samalla tavalla, mutta en saanut millään kristalleja edes 0.3 g 104 grammasta mimosan juurikaaranaa.
Onkos kukaan muu erotellut deckardin väsäämillä ohjeilla? Vaikuttaa kyllä kaikinpuolin päteviltä, mutta olis mukava kuulla miten ihmiset on erottelussa onnistuneet :roll:
hörhö
Psykonautti
Posts: 96
Joined: Sat 25 Jun 2011, 19:21
Location: Kuopion seutu

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by hörhö »

Minä tein tuon ohjeen mukaan sillä poikkeuksella että käytin lamppuöljyä kristalleja tuli jotakin 0,3g 50grammasta kaarnaa.
Pitää olla välillä sekaisin jotta saisi ajatukset selkeäksi tai sitten olen enemmän sekaisin selvinpäin.
User avatar
deckard
Psykonautti
Posts: 90
Joined: Sun 28 Nov 2010, 00:15
Location: cyberspace

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by deckard »

Mitä helvettiä maapallo, en tiedä miks oon tämmösenki tänne kirjottanu, viimisen kokemuksen jälkeen tekis mieli poistaa koko ohje mut ihan sama ku nää asiat on väistämättömiä, joku sen kuitenki kirjottais.

Mut jos työskentelette isojen annosten kanssa niin pitäkää ehdoton huoli että set ja setting on KUNNOSSA. Te ette haluu joutua multiversumien kerrostuman keskelle jossa ei ole hajuakaan mikä niistä on se alkuperänen jossa olit hetki sitten. En oo ollenkaan varma palasinko nyt sille oikeelle, mut kirjotan tän nyt tännekin varmuuden vuoks.

Ja jotain helvetin ufoja? Siis ihan aitoja ufoja. Joo-o, voipi olla että tää on vaan jotain aivojen sähköimpulssien ilotulitusta, mutta olipas tosi hauska vitsi se ketä sen suunnitteli ja päätti lisätä jonku dmt easter eggin.

Laittakaa turvavyöt kiinni koska tää on kovaa kyytiä, multiversumin kovinta kyytiä.

Mustakin on nähtävästi tullut joku vitun dmt-hippi.. eli melko vaarallista kamaa tää on.
User avatar
Otorongo
Kameleontti
Posts: 502
Joined: Sat 14 Jun 2008, 13:32
Location: Helsinki

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by Otorongo »

deckard wrote:Te ette haluu joutua multiversumien kerrostuman keskelle jossa ei ole hajuakaan mikä niistä on se alkuperänen jossa olit hetki sitten. En oo ollenkaan varma palasinko nyt sille oikeelle, mut kirjotan tän nyt tännekin varmuuden vuoks.
Tällaisessa tilanteessa kannattaa mielestäni vain suhtautua niin, että aivan sama mikä oli alkuperäinen. Miksi ottaa stressiä asiasta jolle ei mahda kuitenkaan mitään vaikka se olisikin tapahtunut.
deckard wrote:Laittakaa turvavyöt kiinni koska tää on kovaa kyytiä, multiversumin kovinta kyytiä.
Ehkä sen takia DMT onkin kaikista mielenkiintoisin substanssi. Mielestäni mikään muu ei samalla tavalla räjäytä tajuntaa todellisuuden rajojen yli, suoraan "hyperavaruuteen"...

Sitä alkaa pikkuhiljaa hahmottaa vasta monien käyntien jälkeen, jonka myötä paljastuu aivan toinen todellisuus fyysisten rajojen ulkopuolella. Paikka jota todennäköisesti ei koskaan tule täysin ymmärtämään...

Erilaisia "avaruusolentoja" sekä muita entiteettejä... Jonkinlaisia kirjastoja jotka sisältävät kaiken maailmankaikkeuden tiedon... Todellisuuden ydin, sekä fraktaalisia koneistoja joiden tarkoitusta en tiedä... Mitä enemmän tietää, sitä enemmän tietää ettei tiedä.
Taajuuden noustessa huippuun, kaikki mitä aistin, tiivistyi voimakkaan kuohuvasti yhdeksi pisteeksi, joka räjähti auki uskomattomaksi mandalamaiseksi kukaksi.
Mitään muuta ei enää ollut. Vain kaikkeus kauneimmillaan kukassa.
User avatar
deckard
Psykonautti
Posts: 90
Joined: Sun 28 Nov 2010, 00:15
Location: cyberspace

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by deckard »

Noniin oon jo hieman palautunu tosta.. Ja oot täysin oikeessa turha ottaa näistä asioista stressiä, ne on vaan osa.... kaikkea. Pienellä huumorilla pärjää huomattavsti paremmin. DMT:kin on välillä todella humoristista ja kertoo maailman hauskimpiä vitsejä, mut välillä taas ollaanki Clockwork Orange -tyylisessä asetelmassa jossa silmiä pidetään väkisin auki ja näytetään totuuksia kunnes rukoilet että ne lopettais.

Se on kyllä ihme miten se kokemus muuttuu ajan myötä , ja miten erilainen se voi välillä olla. Jotenkin tuntuu että DMT on kaikista vähiten "erikoistunut" deeli joten se voi näyttää kaikkea laidasta laitaan. Meillä on vaan joitain sanoja kuten "hyperavaruus" mut ei nekään oikeestaan tarkota yhtään mitään. Se kokemus itsessään on ainoo asia jolla on jotain arvoa, mut en tiedä mikä se arvo on, tai mitä arvo edes tarkottaa täs tapauksessa.

Mut tää nyt vähän väärä ketju tälle, laitan mun tulevaisuuden pohdinnat tonne DMT-ketjuun..

jatkakaa.......
User avatar
LeeviON
Lepakko
Posts: 214
Joined: Thu 05 Jan 2012, 22:14

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by LeeviON »

Osaako joku sanoa, miksi tässä tarvitaan lipeää, eli emästä? Ainoa asia mitä sen pitäisi tehdä on muuttaa n,n-DMT -suola freebaseksi eli vapaaemäkseksi, ja eihän se DMT ole suolamuodossa siinä juurikaarnassa, vai onko?

EDIT: Sain vastaukseni, se on luonnollisesti tanniinisuolana.
zero wrote:mikset saatana menis työhaastatteluu? minä vedän lippuviinan ja kourallisen tennareita ja työkkärii. mikset sinä menisi EDES TYÖHAASTATTELUUN? ET SÄ SITÄ DUUNIA KUMMINKAA SAA!
Not even milk can stop me now!
User avatar
getto
Apteekki
Posts: 339
Joined: Thu 10 Feb 2011, 20:31
Location: in the city

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by getto »

deckard wrote: Te ette haluu joutua multiversumien kerrostuman keskelle jossa ei ole hajuakaan mikä niistä on se alkuperänen jossa olit hetki sitten. En oo ollenkaan varma palasinko nyt sille oikeelle, mut kirjotan tän nyt tännekin varmuuden vuoks.
Mulle on käyny toi salvias. Olin ensin osasena ihmisrataskoneistoo josta irtosin ja lensin kohti tuota kerrostumaa. Se näyttää joltain lokerikolta. Sit siit rataskoneistosta tuli väkee hakeen mua takasin.
User avatar
LeeviON
Lepakko
Posts: 214
Joined: Thu 05 Jan 2012, 22:14

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by LeeviON »

Siellä ovat lasitölkissä vedet, mimosat ja lipeärakeet :)

Itsehän aion tehdä näin (kirjotettu näköjään ohjeiden muodossa):
Ensiksi sekoittelet mahd. usein pulloa ja annat olla vähintään 12 tuntia.
Sitten laitat sen desilitran bensaa, sekoittelet oikein kunnolla pari minuuttia (siis ihan ravistelet käsissä)
Ton jälkeen annat erottua 2-3 päivää, joissain tapauksissa jopa viikko kestää ennen kuin bensa on kunnolla tullut pintaan. Mutta ole kärsivällinen. Näet sen lopputuotteessa, ja trippikin on varmasti mukavampi kun olet tehnyt kunnolla ja rauhallisesti :)

EDIT:
Annoin mustan lipeäsotkun reagoida sekoitellen vajaan tunnin välein. Reilu 3 tuntia myöhemmin lisäsin bensat, ja tosiaan aika kunnolla sekottelin, mutta silti jo vartin päästä oli bensakerros näkyvissä. Nyt annan sen olla yön yli, ja jatkan siitä :)
zero wrote:mikset saatana menis työhaastatteluu? minä vedän lippuviinan ja kourallisen tennareita ja työkkärii. mikset sinä menisi EDES TYÖHAASTATTELUUN? ET SÄ SITÄ DUUNIA KUMMINKAA SAA!
Not even milk can stop me now!
User avatar
ExtraTerrestrial
Psykonautti
Posts: 93
Joined: Tue 22 Dec 2015, 22:02

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by ExtraTerrestrial »

Nyt tuli itsekin eroteltua eilen DMT:tä ensimmäistä kertaa. Tosin en käyttänyt tätä ohjetta, vaan Cybs' Hybrid ATB 'Salt' Tekiä, löytyy DMT-Nexus Wikistä. Karkeasti ottaen samat vaiheet siitä löytyy mitä tästäkin. Tosin ainesosien eri määrien lisäksi emäsvaihetta edeltää happovaihe, seosta pidetään lähes koko ajan lämminvesikylvyssä ja bensan annetaan erottua useamman kerran ennen nostoa. Tärkein ero on kuitenkin suolaliuoksen lisääminen ennen lipeää. Suola on tuossa se pointti. Tuolla luvataan noin gramma DMT:tä 50 grammasta Mimosaa. Ja täytyy sanoa, että olen positiivisesti yllättynyt tuloksista! Pelkästään ensimmäisestä nostosta tuli noin puolisen grammaa ja kolmesta nostosta yhteensä noin 0,85 grammaa!

Suosittelen kokeilemaan tuota ohjetta jos englanti taipuu. Jos ei taivu, niin kyllä tuota suolakikkaa voi soveltaa tähänkin ohjeeseen lisäämällä parisen desiä suolaliuosta ennen lipeää.
User avatar
tRip
Me Gusta
Posts: 6094
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

Re: Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu aloittelijalle

Post by tRip »

deckard wrote: Wed 28 Mar 2012, 07:19 N,N-Dimetyylitryptamiinin (DMT) erottelu Mimosa Hostiliksesta


Kuten mainitsin DMT-ketjussa halusin tehdä tänne STB (straight to base) erotteluohjeen, joka on huomattavasti helpompi kuin muut löytämäni suomenkieliset ohjeet. Tämä perustuu Lazy Man's Tek:iin plus pariin muuhun, maustettuna omilla kokemuksilla ja mahdollisimman halvoilla aineilla ja välineillä. Tuloksena pitäisi olla noin 1 g lopputuotetta ensimmäisen viikon sisällä.
Jep, kyl se yksilöllinen ote siihen tulee lopulta vaan tekemällä.

Sanoisin et kandee lukea tuolta dmt-nexuksesta; Lazy Man's Tek on hyvä, joskin tiettyjä puutteita, jota taas Nomans Tek tämä täydentää, ainakin eri aineiden suhteet on must aika sopivia.

Apteekkibensan todennu ite toistaseks terveimmäks.. zippobensa on kallista ja astetta karkeempaa naphtaa kuin apo-bensa.

Pitää kokeilla tuota eräjorman formulaa.

Turvallisuustietoa, kopioitu Tek 100 -ohjeesta koska ne ajavat asiansa hyvin:
Huomioita työvälineistä: Älä käytä astioita tai muita työvälineitä jotka voivat reagoida kyseessä olevan liuottimen tai emäksen kanssa. Ruostumaton teräs, lasi tai keraamiset astiat ja sekoitusvälineet ovat turvallisia näillä kemikaaleilla. Käytä aina suojalaseja ja kumihanskoja ja noudata normaaleja turvallisuuskäytäntöjä kun työskentelet kemikaalien ja liuottimien kanssa.
Se mikä monessa ohjeissa jää uupumaan, ettei kerrota kuin "käytä kumihanskoja" - must nitriili hanskat parhaat.

Silmäsuoja ois hyvä olla,! (senkin vasta tajuu ku hogaa)
- kuin myös myllätessä kaarnaa... niin hengityssuoja.
VAROITUS: Natriumhydroksidi (lipeä) on vaarallista. Se voi aiheuttaa vakavia palo- ja silmävammoja. Käytä suojalaseja ja hanskoja. Natriumhydroksidi synnyttää myöskin paljon lämpöä kun se kostuu - Niin paljon että seos voi kiehua yli. Tästä syystä lisää ja sekoita vain vähän lipeää veteen kerralla. ÄLÄ KOSKAAN sekoita vettä lipeään, vaan lisää lipeä veteen.[/size]
Lipeä on myrkkyä.. niinkuin bensakin hengitettynä.

Kandee suhtautua riittävällä vakavuudella. Ei hysterialla.

Mimosa Hostilis juurikaarna
- 100 g juurikaarnaa sisältää noin 1-3 g N,N-DMT:tä. Hinnat vaihtelee melko rajusti mutta halvimmasta päästä saa 20-30 € / 100 g. Tilauspaikkoja ei luetella tässä.
- Selvennykseksi vielä N,N-DMT:n vaikuttava annos on 20-70 mg, eli 1 g sisältää noin 20 vahvaa kokemuskertaa.
Juurikaarnan eri osat sisältää eri pitoisuuksia.. Must yleisestiottaen annetaan kaarnan DMT-pitoisuudeks 0,73 (tms) %
"inner-root-bark" eli se sisin nila.. sisältää eniten.. ja kait noiden yhteispitoisuudesta saadaan sit se 1-3%, joka must on vähän harhaanjohtavaa sikälli, että itse saanut paljon enemmän DMT (freebasea).. per 100g Mimosaa.

Lähdevesi tai akkuvesi (tislattu vesi)
- Lähdevettä saa ruokakaupoista hintaan 2 € / 1,5 litraa. Akkuvettä saa Biltemasta hintaan 2 € / 1 litra.
- Ero lähdeveden ja akkuveden välillä on lopputuotteen värissä/puhtaudessa. Akkuvedellä tulee lähes valkoisia kristalleja ja lähdevedellä hieman keltaisempia. (Joidenkin mielipiteiden mukaan keltaisella saa aikaan miedompia ja vähemmän pelottavia kokemuksia)
Itse käyttänyt ihan hanavettä.. jonka antanut dekantoitua huoneen ilmastossa jonkin aikaa.
Tarvikkeet:

0,75 l lasinen viinipullo - mielellään läpinäkyvä ja väritön, mikä tahansa vastaavankokoinen pullo käy mutta sen pitää olla lasinen.
Kahvimylly - jos juurikaarna ei ole valmiiksi jauheena, se pitää jauhaa kahvimyllyllä tai jollain muulla tehosekoittimella
Astioita - mm. lipeänesteen luomiseen ja kristallien talteenottamiseen, lasisia tai keraamisia
Suojalasit ja kumihanskat - lipeän käsittelyä varten
Suppilo - helpottaa nesteiden ja jauheen laittamista pulloon
Liemiruisku - helpottaa huomattavasti bensakerroksen talteenottamista pullosta
Ilmatiivis pakasterasia - mahdollisimman matala ja leveä, jotta bensa on levinneenä pohjalle
(jos et omista pakastinta, voit myös haihduttaa bensan mutta se on ei-suositeltavaa koska siinä tulee likaisempi tuote ja menee paljon bensaa hukkaan)
Tähän kohtaan sanoisin että tehosekoitin, joka murskaa jäätä on paras ratkaisu ollut.. eli pakastaa ensin kaarnan pienen vesimäärän kera, ja sit vaan tehosekoittimeen... Lopultahan Lazy-mans Tekin ideahan on pääpiirteissään että NaOH lopulta lahottaa kaarnan.. sen voi pistää vaikka biitteinä sinne soseutumaan.. Mut menee kauemmin tietty että on valmista lisättäväks bensiini.

Suppiloa en ole tarvinnut, kun ISO lasipurkki suolakurkkuja S-marketista, mahtuu just sen 100-140g verran kamaa.. eli vettä ja niitä ja näitä.

Pipetti on ollu mulle itelle se luontevin.. sellanen millin ns.kertakäyttöpipetti.

Haihdutusastiat ois hyvä olla keramiaa.. tai jotain mitä voi puukolla viillellä.. Lasista en pidä... ja lautasessa menee pinnoite.

Niin ja nitriili-käsineet & etikkaa neutraloimaan tarvittaes lipeä-myrkkyä.. ja oikeenlainen vaatetus.. ettei iholle roisku. eikä silmiin!Mittaa 4 dl lähde- tai akkuvettä ja kaada se astiaan. Sekoita tähän astiaan varovasti 40 g lipeärakeita (40 g on noin 3 ruokalusikallista), välittömästi sekoittaen ettei seos kuumene liikaa. Kuten sanottu, älä koskaan kaada vettä lipeän sekaan vaan aina lipeä veteen.
Kerberos would like to add to the advices given by Entropmancer: following Nomans tek and remarks regarding 1.5x water needed for powered root bark and Entropmancer advices regarding using less naphtha per pull. SWIM used 50g of root bark to 750ml of water and 75g of NaOH, SWIM then used .6ml of naphtha per gram of bark (.4ml did not give enough depth to the separation layer in the size jar SWIM was using) 7 pulls of 30ml (first pull 20ml) yielded the following pure white precipitation; 1)101mg 2)107mg 3)72mg 4)41mg 5)23mg 6)8mg 7)8mg and 40mg off the shot glasses used for the freeze precipitation for a total of 400mg, all pulls were with room temp naphtha.
@https://wiki.dmt-nexus.me/Noman%27s_tek

Lipeä ei o must fiktin tarkka asia.. eikä kyl vesikään.. eikä bensakaan.. mut toi antaa must aika hyvät arvot, mitä ite käyttänyt.

Kun pullo on kunnolla ravisteltu, anna sen seistä muutama tunti jotta DMT siirtyy lipeänesteeseen. Voit välillä käydä ravistelemassa lisää auttaaksesi prosessia. Voit myös antaa pullon seistä yön yli, yleisesti ottaen tässä ohjeessa: mitä kauemmin, sitä parempi.
Mä sekotan vaan kaiken niin, että lipeä liukenee seokseen, ja sit annan yön yli höristä ja pörrää omiaan..
Ravista en missäännimessä, vaan pyörittelen oikeestaan kaikissa vaiheissa tosi kevyesti.

Ja sit saatan jättää pariks päivää hillumaan.. Ja pullei tulee sitä mukaa kun niitä kerää.. Joko kerralla (odottaa kolmisen päivää & kerran päivässä vähän pyörittelee... ja sillonkin tulee useempi pulli kuin yksi. Tai sit oon tunnin välein lirittämässä sieltä bensat kannelliseen lasipurkkiin, niin et pohjalle laskeutuu, jos lipeä-juurikaarna mössöä vähänkin tulee mukaan kun bensakerrosta ottaa talteen.

Kun pullo on seissyt tarpeeksi, kaada sekaan 1 dl bensaa. Enempää ei kannata käyttää koska liuoksen saturaatio pitää myöhemmin olla mahdollisimman suuri jotta kristallit voivat muodostua, muuten joudut haihduttamaan osan siitä.
Mä kaadan alkuun aika vähän vaan bensaa.. sit otan ekat liraukset pinnalta.. ja mitä pidemmälle menee pulleissa, sitä enemmän heitän sekaan bensaa. Aika intuitiolla se menee.
Tämä on ehkä prosessin kriittisin vaihe koska et saa missään nimessä ravistella pulloa, muuten bensan erottumisessa kestää ikuisuus. Paras keino on pyöritellä pulloa vaakatasossa, niin että mahdollisimman suuri osa bensan ja lipeänesteen pinta-alasta on kontaktissa ja rullaa pullon seinillä. Esim. voit pyöritellä pulloa käsissäsi tai kierittää sitä lattialla edestakaisin. Pyörittelyn voimakkuus on lähes suoraan verrannollinen erottumisen kestoon. Voit kuitenkin melko voimakkaasti pyöritellä, kunhan vain nesteet ei hölsky tai ravistu kovin paljoa.
jep.. Kylppärin lattialla maton päällä oon kopitellu sitä edestakas.. just ettei hölsky ja mölsky..
Kun olet pyöritellyt noin 10 minuuttia (tai kauemmin) voit päästää mahdolliset paineet, ja tämän jälkeen asettaa pullon vaakatasoon odottamaan bensan erottumista, vaakatasossa erottuminen tuntuu olevan nopeampaa. Anna pullon olla yön yli.
[/quote]
Se suolakurkku purkki on ollu loistava.. voi pitää pystyasennossa, ja ei turhia kannata kiirehtiä.. sen voi antaa elää omaa elämää.. ja aina välil hakee sieltä dmt:t talteen.

Ime liemiruiskulla bensakerros ensin johonkin korkeaan ja kapeaan lasiin, jolloin ei haittaa jos ruskeaa lipeänestettä tulee mukana kun yrität saada viimeisetkin bensat. Puhdista ruisku ja nyt siirrä lasista vain pelkkä bensakerros pakasterasiaan. Voit myös käyttää erillistä pipettiä joka on tarkempi. Jos ruskeaa lientä tulee vahingossa mukaan niin ota se ruiskun tai pipetin kanssa pois. Bensan joukossa ei saa olla pienintäkään roskan palasta.
Tämäkin menee hyvin just sillä et ottaa ne toiseen kannelliseen lasipurkkiin, niin painuu pohjalle "roskat" - sit haihduttaa tai jos pakastaa, niin sit tekee sen.. itse en pakastamista ole vielä täsvaiheessa tehnyt
Nyt voit rauhassa odotella kristallien muodostumista ja kuivumista. Tässäkin kannattaa odotella yön yli.
Jep..

Hyvä ohje, mut vielä se viimeinen.. JÄTE.. pitää neutraloida.. haluamallaan happamalla... ja en o tätä vaihetta vielä vienykään loppuun.. tossa ne seisoo rivi suolakurkkupurkkeja neutraloituna... Ja voi niistä yhä kokeilla (jos ei ole neutraloinut jo) heittää bensaa sekaan ja kattoo tuleeko vielä...

Kaikkihan se mitä sieltä tulee, ei ole DMT:a... Vaan muitakin alkaloideja, joita nyt en tässä jaksa luetella, kun nexuksesta ne löytyy nätisti.

DMT-oksidia syntyy enemmän jos nopeesti haihduttaa.. (kellertävämpää ja tahmasempaa) ja loppuvaiheen pulleissa sitä tuntuis olevan jo kaarnan rasvojakin..
Tämä nyt oma versio tästä... must tuntuu et jokaisel muodostuu vähän se oma tyylinsä.. ku hogaa jujun. Sen ymmärtämiseen kandee käyttää aikaa.. Se on meinaan mielenkiintosta sit kikkailla ja kokeilla eri variaatioilla miten tulee minkäkinlaista, ja mikä on se omin tekniikka.

Ja tästähän siis syntyy DMT:a freebase muodossa.

(en jaksa korjaa quotei)
Keep it unreal.