Kannabiksen kasvatus

Keskustelua kannabiskasvista ja -jalosteista sekä kannabiksen tavoin vaikuttavista aineista.
Ahab

Kannabiksen kasvatus

Post by Ahab »

No jopas jotakin, yli vuosi menty eikä yhtään topicia kannabiksen kasvattamisesta. Kertokaapas nyt millasia setuppeja, mitä lajikkeita teillä tällä hetkellä on jne.

Itellä vasta kolmas kasvatus menossa (jos ei lasketa yhtä kuituhamppua) ja kaupan ESLeillä oon tähän asti kasvatellu mutta eilen asensin kaappiin 200W purple nurturelite ESLin. Kuva kaapista. Lisäksi siellä on 2x30W ESL.
Lajike on tuntematon mutta jonkinlainen sativapainotteinen hybridi taitaa olla kyseessä. Muutamassa miitissä hyväksi todettu :wink:

Joka kasvatuskerralla parrannan jotain tekiää ja pikku hiljaa pyrin täydellisyyteen. Täten olen myös oppinut jonkun verran mikä vaikuttaa mihin.
Jos jää kiinni parista kasvista niin siitä taitaa saada joitain päiväsakkoja ja menettää vehkeet ja sen riskin otan mielelläni jos säästyn kaikelta siltä fucking säätämiseltä ja lätkältä.

edit: Uudempi kuvat. Kasvit kukituksessa.
Last edited by Ahab on Tue 30 Jan 2007, 03:28, edited 2 times in total.
shishamon

Post by shishamon »

Itsellä on ihan pian menossa siemenet itämään. Eka sisäkasvatus, joten päätin aloittaa helpolla lajikkeella eli lowryderilla. Multaan kasvamaan ja auringoksi kävin ostamassa 125w (en muista oliko just 125, mut aika lähelle kuitenkin?) ESLin ja saan lainaan myös natikan. "Hasislaboratorion" aion pystyttää joko kaappiin tai sellaiseen syvennykseen johon saa näppärästi laitettua kaikki tarvittavat systeemit. Kaappi olisi tietenkin aika stealth, mut kasveista tulis luultavasti vähemmän satoa kuin huoneen nurkassa olevasta syvennyksestä. En tiedä sitten mihin laitan. Lowryderistä nyt ei muutenkaan tule mitään jättisatoja, joten ei ehkä kaappiin...
Ei ole naapureita, joten aika rauhassa saan luultavasti kasvatella eikä pienistä tuoksuista tarvi kuumotella. Jos tää kasvatus nyt onnistuu niin luultavasti fourwaytä pistän kasvamaan seuraavaksi.
User avatar
growy
Kameleontti
Posts: 836
Joined: Fri 16 Jun 2006, 23:31

Post by growy »

Ahab:siisti toi kaappi.
Mut asiaan: olis semmonen ongelma et viikon ollu siemenet mullassa(lajike tuntematon) mut mitään ei oo noussu mullasta.. :roll: lamppuina toimii 2x 250w natikkaa.
Kastellu oon,ravinnetta antanu.
Missä vitussa on vika?
kaikki oon tehny oikein
mut mitään ei näy..
AUTTAKAA!
Shogun
Psykonautti
Posts: 101
Joined: Fri 08 Sep 2006, 18:14

Post by Shogun »

Kaiva muutaman päivän päästä ylös, jos mitään ei ole tapahtunut. Jos siemenet eivät ole turvonneet niin pistä vaikka kostean rätin väliin. Rätti lautaselle ja lautasen päälle muovipussi. Lämpimään paikkaan. Jääkaapin päälle on hyvä. Olen saanut näin parhaimman itävyyden.

Valoja ei tarvita, ennen kuin on noussut pinnalle. Itse olen pitänyt päivän pari ikkunanlaudalla, että vartta kasvaisi maan ja sirkkalehtien välille.
Ei sitä voi pukea sanoiksi...
Ahab

Post by Ahab »

Joo itsekkin olen tosiaan idättänyt siemenet pumpulissa kahden lautasen välissä ja käynyt niitä välillä suihkimassa. Saahan siinä tosin varovainen sitten olla kun niitä ituja asettelee multaan (en ole kyllä koskaan onnistunut vahingoittamaan yhtäkään). Esim. pinsetit on hyvät siinä hommassa.
User avatar
growy
Kameleontti
Posts: 836
Joined: Fri 16 Jun 2006, 23:31

Post by growy »

thanke.panin siemenet itymään tonne pumpulien väliin..
toivotaan parasta. 8)
powergrower
Kameleontti
Posts: 577
Joined: Wed 21 Sep 2005, 17:47
Location: viewtopic.php

Post by powergrower »

Unohda ravinteet ekan parin viikon aikana. Senkin jälkeen varovasti aloita lannoitus. Muista myös että siemenissä ei ole 100% itävyys.
Assumption is the mother of all fuckups.
User avatar
growy
Kameleontti
Posts: 836
Joined: Fri 16 Jun 2006, 23:31

Post by growy »

Joo toivotaan et ne lähtis itään..jos ei, niin perkele :twisted:
Mut mites teiän muitten kasvit?millases vaihees?
ja ne ketkä on kasvattanu ennen nii kertokaas vähä vaikka sadosta 8)
LadyDilemma
Karvakuono
Posts: 48
Joined: Fri 03 Nov 2006, 05:24
Location: useimmiten kotona

Post by LadyDilemma »

Mun ura alko vasta äskettäin kahden pistokkaan (northern lights) muodossa. Ovat nimiltään Matti ja Teppo. (olennainen tieto) Teppo tais kyllä jo delata, mutta saa muuttua ruskeaksi tikuksi ennen kun luovutan :roll: .
Mahtaakohan mun loisteputkipöytävalaisin olla liian tehoton..? :shock:

Sitten kun pikkuherrat muuttaa isompiin ruukkihin ja suurpainenatrium-hässäkkä-lampun alle, laitan itämään afghanin siemeniä. Beware the smell :P
Aika on vain rapistuvan materian kuolinkamppailua
User avatar
Kalavale
Apteekki
Posts: 468
Joined: Fri 16 Jun 2006, 19:55

Post by Kalavale »

Joo yks kesken lopetettu takana (tuli liikaa kuumotusta kun yks ärsyttävä mulukku soitti kytät, onneksi kuulin tästä sillä hetkellä kun hemmo soitti, hän oli bileissä tuubassa, ja ehdin nakkoa vittuun kaiken kasviin viittaavankaan) hyvin kasvoi siihen asti.

Uusi kasvastus alkaa luultavimmin ens vuoden puolella. Lamppuja on jos jonkinlaisia, puprle esl 200w *2 kuitenki osoittautunut parhaaksi setiksi. Just tässä ruuvailen uutta säädettävää korkeussysteemiä lampuille omasta päästä tehty :lol:
User avatar
growy
Kameleontti
Posts: 836
Joined: Fri 16 Jun 2006, 23:31

Post by growy »

sun bileissä tuubassa?kannattaako oikeen bileitä pitää kun kasvattaa kotona :shock: :? :?
User avatar
Kalavale
Apteekki
Posts: 468
Joined: Fri 16 Jun 2006, 19:55

Post by Kalavale »

growy wrote:sun bileissä tuubassa?kannattaako oikeen bileitä pitää kun kasvattaa kotona :shock: :? :?
No siis oli ns. hyvä kaveri, mutta niin se alkoholi vaan ihmiseen vaikuttaa, että joillain tulee pahimmat puolet esiin. On puhuttu asia ja rouvalla itelläki vituttaa, kun meni moisia hölmöilemään. Toisaalta ihmisiähän me ollaan kaikki, tosin meidän välit hiukka viilenty mutta parenemaan päin. :D

Peace,love and trip&roll.
All things are equal, there are no special things.
User avatar
growy
Kameleontti
Posts: 836
Joined: Fri 16 Jun 2006, 23:31

Post by growy »

yks vitun tyhmä kysymys,saisin varmaa hamppuforumistaki vastauksen mutta kysyn teiltä.
eli mitä on ku idättää siemeniä,nii sielt siemenst tulee jotain valkosta?
:? :shock: 8)
User avatar
Lasipallo
Moderator
Posts: 875
Joined: Wed 21 Sep 2005, 18:09

Post by Lasipallo »

growy wrote:yks vitun tyhmä kysymys,saisin varmaa hamppuforumistaki vastauksen mutta kysyn teiltä.
eli mitä on ku idättää siemeniä,nii sielt siemenst tulee jotain valkosta?
:? :shock: 8)
Itu?
They were tattooed from head to foot, and they brandished cutlasses and big clubs with spiked knobs. They shouted ferociously in their native Finnish, and they swung cutlass and club as if berserk, sometimes felling their own men in their fury.
Ahab

Post by Ahab »

growy wrote:yks vitun tyhmä kysymys,saisin varmaa hamppuforumistaki vastauksen mutta kysyn teiltä.
eli mitä on ku idättää siemeniä,nii sielt siemenst tulee jotain valkosta?
:? :shock: 8)
Eka kasvatus? se valkonen lonkero kasvaa ja ennen pitkää se siemenen kuori hajoaa ja siellä on ne sirkkalehtien alut. mutta kannattaa lykätä se setti multaan ennen sitä, se valkonen lonkero alaspäin.

edit: joo unohdin tässä sanoa selkeästi sen että se valkonen siis tulee olemaan juuri.
Last edited by Ahab on Fri 15 Dec 2006, 11:57, edited 1 time in total.
User avatar
growy
Kameleontti
Posts: 836
Joined: Fri 16 Jun 2006, 23:31

Post by growy »

joo eka kasvatus.kiitti neuvoist,siemenet on mullassa pikapuoliin 8)
Kalastaja

Post by Kalastaja »

Muutama kuva viime kesältä.

Lowryderia kasvoi kolmessa paikassa. Yksi paikka oli varattu emeille, yhteen vein heteet ja muutaman emin ja viimeinen paikka oli FIN420 rinnalla.

Siemennyspaikalle vein yhden FIN420 f2 heteen, joka pölyttyi ihan mukavasti LR emejä. Siemeniä en ole vielä kasvattanut.

FIN420 f2:sta kasvoi neljä kappaletta, joista yksi oli siis hede. Kaksi emiä kuoli kun jokin rotta tms. oli nakertanut varret poikki. Selviytyjäksi nousi numero 4, jota sitäkin oli yritetty nakertaa, mutta rakentamani keppirykelmä pelasti sen. Se kasvoi lopulta jonkun verran päälle metrin mittaiseksi ja kukki todella hyvin. Yhteensä vein kahdeksan FIN420 tainta ulos, joista neljä lähti kasvamaan kunnolla. Maaperä oli todella huono finneille, savista maata johon lisäsin aika paljon ravinteita ja kalkkia.

Hirvi taisi tallata muutaman LR:n, jotka olivat finnien kanssa samassa penkissä. Vertailun vuoksi pitää mainita, että omassa penkissääm olleet LR:t kasvoivat noin puolen metrin mittaisiksi, finnien penkissä olleet 10-20 senttisiksi. Maaperä oli siis todella huono.


Kuvassa olevat LR:t kasvoivat viime vuonna paikalle tuodussa mustanmullan ja savimaan sekoituksessa.

Kukituksessa ravitsin kekkilän syyslannoitteella, vegessä jollain random halpiksilla mitä oli. Vähän laiskasti kävin kastelemassa kesän lopussa, vaikka oli todella kuivaa.

Ihan liikaa lannoitin alussa. Lähtivät todella hitaasti kasvamaan kun oli niin vahvaa maata. Lowrydereitä ei olisi edes kannattanut lannoittaa millään muulla kuin syysalannoitteella (jossa ei ole typpeä).


LR kukintoa:http://img96.imageshack.us/img96/9412/lr33ll7.jpg

FIN420 f2: http://img509.imageshack.us/img509/7734/fin24eo6.jpg

FIn420 f2: http://img225.imageshack.us/img225/4749/fin28nd0.jpg


Muutama vinkki ulkokasvattajille:

- Hyvä valmistelu on enemmän kuin puolet työstä. (multaa, ravinteita, paikka, lajike jne.)

- Paikan lähellä pitää olla vettä helposti saatavilla. Jos veden kanto on todella vaikeaa tulee helposti jätettyä käymättä, se ei ole kukille kivaa.

- Aurinkoa kukille, pimeyttä silmille. Varmista siis, että paikkaa ei löydä kukaan. Älä missään nimessä kerro kenellekään kasvatuksistasi.

- Osta kanaverkkoa kukkien suojaksi. Naamioi se heinillä jos kuumottaa liikaa. Rotat, kanit, lepakot ynnä muut ovat kukkiesi perässä.

- Valmistele lähekkäin kaksi paikkaa. Toisesta saat hyvää kukkaa, toisesta siemeniä tulevaisuutta ajatellen.

- Ole agentti. Älä tee polkuja. Liiku illalla tai yöllä. Älä anna jyväjemmarien, marjastajien tai muiden ahdistavien eliöiden nähdä sinua.

- Saappaat, pitkät housut, pitkähihainen paita, hyttyshattu ja hanskat suojelevat kasvien ja eläinten hyökkäyksiltä.
Last edited by Kalastaja on Fri 06 Jul 2007, 11:36, edited 1 time in total.
Shogun
Psykonautti
Posts: 101
Joined: Fri 08 Sep 2006, 18:14

Post by Shogun »

Mut mites teiän muitten kasvit?millases vaihees?
ja ne ketkä on kasvattanu ennen nii kertokaas vähä vaikka sadosta 8)[/quote]

Viimeksi Lowryder sato. Tuli jotai hiton minifenoja ja sato oli myös sen mukainen. Sato palo melkein saman tien :evil: Noh ens kuussa yksi Lowryder sato tulemaan ja tilaan siemenet ise, koska juuri näissä itsejalostetuissa siemenissä on näitä minifenoja. Siksi lowryder koska järjestelmä on aika niuho ja sato tulee äkkiä. Yks nelisatanen vaan ja ahdas kaappi, ko myin norttien jälkeen osan järjestelmästä pois. Norteista tuli ihan hyvin. En tiedä kuinkapaljon, koska tein öljyä aika isosta osasta. Jock horrorin siemeniä 40kpl kaapissa. Pistän ne sitten kuin on ensiluokkainen 600w järjestelmä cooltubella. Jos pitäis uudenvuodenjälkeen taukoa kunne Lowryderit on valmiit ja säästäis kaikki rahat järjestelmään.
Ei sitä voi pukea sanoiksi...
Zen
Tuppisuu
Posts: 4
Joined: Wed 27 Sep 2006, 22:31
Location: sjk

Post by Zen »

minulla 250W nasse, ahh:N litkut, 20L "ruukku" , Orange bud:in female siiduja...Orange bud lääkelajike.... odotan paljon... ehkä joskus savuraporttia.. ehkä...?ehkä...?ehkä...? en tiedä..
..
Tupla
Psykonautti
Posts: 63
Joined: Thu 28 Dec 2006, 03:15

Post by Tupla »

Kalastaja: Hemmetin komee toi FIN420!! Minkälainen sato tuli ja millaista polttoa oli, pientä savuraporttia :wink:

Ite kans aattelin alotella joskus tammikuussa kasvattelemaan lowryderiä sisällä, siksi LR koska se on varustettu autoflowerilla ja resurssit eivät ole suuret. Mutta jonkun verran hilloa olisi ja pitäs hankkia joku hyvä ja halpa valaisin ja jotan ravinteita. Eli paljon maksaa joku perus valaisin yhelle tai kahelle lowryderille ja sit joku perusravinne/ravinteita?

Kiitos jo etukäteen :)
immuzu

Post by immuzu »

Hei, Kertokaapa omat mielipiteenne, että mikä lajike mahtaa olla paras ulkokasvatukseen. Paikka sisätiloista löytyy, missä voin kasvattaa taimiksi, mutta kukitus on liian hyvän tuoksuista sisälle ;)

Käsittääkseni ainakin autoflower ja 24h valossa kasvava lajike pitää olla? :twisted:
User avatar
skirtfeber
Moderator
Posts: 501
Joined: Fri 08 Sep 2006, 16:43

Post by skirtfeber »

peru o hyvä suomen ilmastoon, autofloweri joka alkaa kukkii viikon parin itämisen jälkeen, muistaakseni kukkimisaika on n.50päivää
immuzu

Post by immuzu »

ok kiitti ^^

Mikä ajankohta ois paras, jos ulos laittaa? :roll:
User avatar
skirtfeber
Moderator
Posts: 501
Joined: Fri 08 Sep 2006, 16:43

Post by skirtfeber »

joskus alkukesästä, riippuen tietenki säistä jne.
varmaa joskus touko-kesäkuun vaihtees.
immuzu

Post by immuzu »

Joo niin se taitaa olla .. Hassua. Oon suunnitellu omien kasvien laittoa jo jotain 2-3 vuotta, mut en oo ikinä saanu aikaseks :D nyt jos vihdoin 8)
Kalastaja

Post by Kalastaja »

Tupla wrote:Kalastaja: Hemmetin komee toi FIN420!! Minkälainen sato tuli ja millaista polttoa oli, pientä savuraporttia :wink:
Kiitos kiitos. Satoa tuli. Ihan ok trimmattua kukkaa ehkä noin 1,5l hillopurkkeihin suhteellisen tiiviisti lastattuna. Ihan kiva sitä on polttaa, kivempi kuin lowryder. Paras kuitenkin vain tehdä siitä öljyä ja polttaa sitä. Siinä on voimaa dadadadadadadad
peru o hyvä suomen ilmastoon, autofloweri joka alkaa kukkii viikon parin itämisen jälkeen, muistaakseni kukkimisaika on n.50päivää
Was ist das?
User avatar
Inovix
Apteekki
Posts: 417
Joined: Sat 28 Oct 2006, 19:26

Post by Inovix »

Jumalauta Kalastaja. Erittäin kaunista katseltavaa ! 8) Erittäin.

Inivix
Ahab

Post by Ahab »

Mikä olisi hyvä ajankohta pölytykselle? Miltä kasvien pitäisi näyttää? Ennen kun valesiemenkodat tulee?
User avatar
Inovix
Apteekki
Posts: 417
Joined: Sat 28 Oct 2006, 19:26

Post by Inovix »

Tässä on minusta erittäin mielenkiintoinen värkki !

http://www.hamppu.net/forum/viewtopic.p ... 33&start=0

Lukekaa tuo ja naurahdelkaa, mutta katsotaan sitten kun saan kuvia laitettua ! :D

Tänään tuon bongasin ja projekti lähtee käyntiin heti kun saan lowriderin siemeniä jostain muutaman. Vink. Vink. :wink:

Inovix

edit: typotin linkin
immuzu

Post by immuzu »

Mikä lie, mutta en saa toimiman hamppu foorumia.. Se ei anna kirjautua/rekisteröityä :D ehkä en vaan osaa :lol: