Kusinen kusitesti (20 ng/ml raja kannabikselle)

Asiaa Asiasta Asiallisesti.
CuntJuice
Tuppisuu
Posts: 5
Joined: Fri 28 Jun 2013, 19:29

Kusinen kusitesti (20 ng/ml raja kannabikselle)

Post by CuntJuice » Mon 01 Jul 2013, 14:40

Iltaa, päivää ja aamuja ystäväiset!

Kävimpä tänä aamuna virstatesteissä ja kuumotus on jumalallisen jumalaton. Kerrompa vähän enemmän tietoa tästä tilanteesta.

Eli siis joo, poltin 9 päivää sitten 2 jointtia tuota ihanaa Mary Janea (kukkaa), joka ei ollut hyvää muttei pahaakaan. Eli ei siis kovin vahvaa.

Tänään oli sitten virtsatesti, en antanut näytetty aamukusesta. Annoin sen siitä aamukusen ja iltakusen väliltä, ehkä vähän laimennettuna ja värjättynä. Kyseinen testi joka minulle tehtiin on juuri tarkalleen tämä. http://www.yml.fi/do.xsp?viewType=produ ... uctOID=661 . Eli tuossahan testissä mitataan "kannabista" 20 ng/ml tarkkuudella.
Tein 4 ja 6 päivän kohdalla kotitestejä käyttäen tätä testiä (Tarkkuus: 50 ng/ml): http://www.kotitesti.fi/tuote/kannabis- ... sti/00081/ ja otin näytteet aina aamun ensimmäisestä virtsasta, aina tuli selvästi negatiivinen tulos. Eli periaatteessa olin alle 50 ng/ml tason jo tuossa neljännen-viidennen päivän kohdalla.

Niin ja vähän taustatietoa, painoa on noin 70kg ja pituutta 180, urheilullinen ihminen, keskinopea metabolismi systeemi vallitsee tätä kehoa, luulisin ainakin :D
Ennen tuota testiä join jokapäivä paljon vettä, mehuja (cranberry jne mehuja), paljon vitamiineja ja niasiinia jne, urheilin noin 3 kertaa noina 9 päivänä, ja 3 nuista päivistä meni lähes syömättä, kun taas osa päivistä meni mättäen mitä mahtavimpia roskaruokia. Saunoin myös pari kertaa.

Kysymys siis kuuluu, onko tuo labratesti mihin näytteeni on lähetetty joku uskomattoman eeppinen super testi joka havaitsee poltteluni mitä varmemmin vai mitäs luulette? Oon tässä koittanut ettiä ja googlettaa jo monta tuntia mutten saa mitään selventävää vastausta. Tuo 20 ng/ml on vissiin aika epätavallisen tarkka raja, joten kuumotus kova. Tarvin vaan nyt jotain mielipiteitä ehkä muilta, koska en muuten saa mielenrauhaa. Mitäs siis sanotteko? Onko mitä todennäköisintä että tulee positiivinen vai onko mahdollista että tasot olisivat ehtineet laskea tuonne alle 20 ng/ml?

Hyvä kun edes unta saan, mietityttää nyt kokoajan että mitenhän tuo seula menee ja että tuleeko sieltä positiivinen tulos takaisin.

Kiitoksia jo valmiiksi!

User avatar
zerk
Moderator
Posts: 2312
Joined: Thu 23 Sep 2010, 12:17
Location: TURKU

Re: Kusinen kusitesti (20 ng/ml raja kannabikselle)

Post by zerk » Mon 01 Jul 2013, 16:14

Pitikö tätä varten tehdä oma topic? http://psyvault.net/viewtopic.php?f=68&t=2190

Ei kukaan voi sulle varmaa vastausta antaa. Kauan joudut venaamaan tuloksia?
^^@_

CuntJuice
Tuppisuu
Posts: 5
Joined: Fri 28 Jun 2013, 19:29

Re: Kusinen kusitesti (20 ng/ml raja kannabikselle)

Post by CuntJuice » Mon 01 Jul 2013, 21:16

Juu, ajattelin oman topicin tehdä kun tuota tekstiäkin tuli sen verran. Ei ollut tarkoitus spammata kuitenkaan.

Tuloksien pitäisi hoitajan mukaan tulla parin päivän sisään jos niiden sanaan on luottamista. Huhhuh, että odottavan aika on pitkää.

frapathea

Re: Kusinen kusitesti (20 ng/ml raja kannabikselle)

Post by frapathea » Mon 01 Jul 2013, 22:29

Ei, ei olisi tarvinnut uutta ketjua. Pitkä teksti ei ole este sen lähettämiselle jo olemassaolevaan aihetta koskevaan ketjuun. Lukkoa.