Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Asiaa Asiasta Asiallisesti.
User avatar
wRRa
Moderator
Posts: 2233
Joined: Sat 29 May 2010, 21:30
Location: Pääsi sisällä

Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by wRRa »

Joooo eli itsehan olen talla hetkella Japanissa ja taalla on huumekulttuuri aika erilainen kuin Suomessa. Lainsaadanto on hemmetin tiukka, pelkasta pilven polttamisesta joutuu vuodeksi linnaan ja myymisesta ym. voi tulla 5-10 vuodenkin tuomio... Gramma maksaa 50e jne. huumeita liikkuu lahinna yakuzan (japanilaisen mafian) piirissa. Tosin, taalla ei ainakaan yakuzalta saa mitaan peltsia vaan hasis on ihan kunnon hasista ja kukkakin laadukasta.

Eilen tuli ekaa kertaa rikottua Japanin huumausainelainsaadantoa, eli japanilainen kaveri tarjos paukut enka sit voinu kieltaytya, pakkohan se oli kokeilla taalla :D Oli aika janna jutella eroavaisuuksista maiden valilla esim. hiisailun suhteen. Suomessa tulee oltua aika avoin mut taalla pitaa salailla tekemisiaan ettei jaa kiinni eika laheisetkaan kaverit oikeen tiia...

Sienet oli 5 vuotta sit viela laillisia niin niita on aika moni munkin tutuista kokeillut (samat tyypit tosin jotka pilveakin polttelee). Ekstaasiakin ilmeisesti liikkuu jonkun verran, mutta esim. LSD tuntuu olevan vieras melkein kaikille.

Onko teilla kokemuksia huumausaineista ulkomailla? Missa olette kayneet ja mita kayttaneet? Milla tavalla huumekulttuurit vieraileimissanne maissa on eronneet Suomesta?
"The Emperor... wants to conquer outer space. Yoda... wants to explore inner space, and that is the fundamental difference between the good and the bad side of the force."
User avatar
Huiko
LD50
Posts: 2489
Joined: Mon 18 Jan 2010, 16:13
Location: Pääkaupunkiseutu

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by Huiko »

wRRa wrote:Onko teilla kokemuksia huumausaineista ulkomailla? Missa olette kayneet ja mita kayttaneet? Milla tavalla huumekulttuurit vieraileimissanne maissa on eronneet Suomesta?
Mulla on pelottavin ollu egyptissä,kun tuli pilvee hommattua ja polteltua.Laitonta kuulemma oli ja pari päivää meni ennenku tilauksen sai kouraan.Meno siellä oli muutenkin villiä ja jotenkin epätoivoista. :(( Jos ootte käyny nii tiiätte.
Tää tie vie tuskan, valitusten loukkoon.
Tän kautta käyt iänikuiseen vaivaan.
Tää tie vie kadotuksen väen joukkoon.

Oikeudenmukaisuus sai minut aikaan,
Jumalan Voima, Viisauden summa
ja Alkurakkaus, joka synnit peittää.

Vain ikuiset on ennen mua luotu,
myös mun on ikuisesti kestää suotu.
Kun tästä käyt, saat kaiken toivon heittää.


-Dante (n. armonvuonna 1321 jkr.
User avatar
bom
Lepakko
Posts: 282
Joined: Sun 24 Feb 2008, 13:43

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by bom »

Intiassa ja Nepalissa kannabistuotteita tyrkytetään tursiteille ja katsotaan vähän sormien läpi. Intiassa poltteli mieluusti rauhassa hotellihuoneessa tai rannoilla, Nepalissa uskalsi jo baaripöydillä vääntää jointtia. Myös oopium on aika yleisesti levinnyt intiassa. Sieniä jannut kerää paskakasoista ja myy turisteille. Apteekista saa kuulemma helposti kodeiinia mut mitäs sitä ku saa muualta oopiumia. Goa on kai oma lukunsa huumeiden suhteen mutta siellä kiertää paskamaisia kyttiä kaiketi paikan suosion ansiosta.
"Life is like stepping into a boat that is about to sail out to sea and sink." —Shunryu Suzuki
User avatar
wRRa
Moderator
Posts: 2233
Joined: Sat 29 May 2010, 21:30
Location: Pääsi sisällä

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by wRRa »

Ohho, minahan voisin muuttaa Intiaan seuraavaksi.... :D

Oon joskus saanu kasityksen etta esim. Thaimaassa huumeita eka tyrkytetaan turisteille ja jos sit lopulta ostas niin uhataan kertoa poliisille ellei maksa X summaa tms :D Intiassa ei kuitenkaan ilmeisesti tallaista ole? Pitaa kayda joskus.

Egypti kuulostaa jotenkin tosi kuumottavalta paikalta virkavallan suhteen....
"The Emperor... wants to conquer outer space. Yoda... wants to explore inner space, and that is the fundamental difference between the good and the bad side of the force."
User avatar
ferox
OD
Posts: 1107
Joined: Sun 29 Mar 2009, 01:45
Location: ?f=7

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by ferox »

wRRa wrote:Egypti kuulostaa jotenkin tosi kuumottavalta paikalta virkavallan suhteen....
Egyptissä täytyy muistaa, että voimassaoleva lainsäädäntö sisältää runsaasti islamilaisen barbaarista mielen köyhyyttä, vaikka se onkin liberaalimpi kuin eräiden naapurivaltioiden sharia-fundamentalismi. Etenkin naisten tulee huolehtia riittävän siveästä pukeutumisesta. Väärinajattelu, homoseksuaalisuus ja esiaviollinen seksi voidaan tuomita moraalittomina tekoina. Huumausainerikoksista rangaistaan ankarasti aina kuolemantuomioon asti, ja alkoholinkin kanssa on niin ja näin.

Egyptissä turistit nauttivat silti erivapauksista, ainakin hotellien pihapiirissä ja lentokentillä. Paikalliset taas nauttivat hasista, vaikka sitä voi tänä päivänä olla vaivalloista löytää katukuvasta. Alkoholi virtaa vuolaana hotelleissa ja ravintoloissa, vaikka väkijuoma onkin Ramadanin aikana maassa kiellettyä. Egyptiläisiä alkoholijuomia on saatavilla alkoista, mutta paikallinen tarjonta on (olut pois lukien) aika heikkoa litkua. Viinapuodit palvelevat asiakkaita, joiden passista löytyy vieras kansalaisuus ja tuore maahantuloleima – lukuun ottamatta Israelin passia, jonka löytyminen taskunpohjalta voi olla kohtalokasta.

Matkaseura koostuu pääasiassa maltillisesti juopotteluun taipuvaisista länsimaalaisista, jotka saapuvat maahan kivikasojen bongaamiseksi eikä doupin perässä. Yöelämä on aika olematonta. Kaduilla näyttäytyvä paikallisväestö on miesvoittoista, kaduilla kovia vipeltämään ja liikenteessä pelottavia hulluja; voivat vaikuttaa hieman etäisiltä tutustuakseen, vaikka katukauppiaat Assuanin kaltaisessa kaupungissa ovat kaikkea muuta kuin etäisiä. Kokemukseni perustuvat tosin Niilin varrelle sekä Punaisenmeren rannikolle; Kairossa ja Siinailla (Sharm el Sheikh) meno voi olla erilaista. Luxorissa on silti hämmästyttävää asua vehreän joenmutkan varrella, jota ympäröi silmänkantamattomiin asti kuumaa hiekkaa; syrjäisille kujille kätketyn suurkaupungin keskustassa, alle kilometrin päässä temppelistä, joka on vanhempi kuin mikään eurooppalainen kaupunki.
Huiko wrote:Meno siellä oli muutenkin villiä ja jotenkin epätoivoista. :(( Jos ootte käyny nii tiiätte.
Kintuissa roikkuva väestö on aika rasittavaa porukkaa, joo.
 “ ferox puhuu usein asiaa omas todellisuustunnelissaan ”  — frapa
frapathea

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by frapathea »

wRRa, mielenkiintoist! Oon kuullut läppää, että Japanis tykättäis stimuista, tosin. Ei ole näkynyt kuitenkaan, vai?

Intia ja Nepali ei lie turhanpäiten hippien suosiossa. :DDD

Mä oon käyny _damis_! :DDDD
Ja täs tulee läppä:
En polttanu siel pilven murustakaan :DDDDD Kävin kyl jossai smartshopis, mut lähdin sielt livohkaan, ku myyjä yritti sinnikkäästi ylipuhua mua illanviettoon sen kanssa eikä innostanu sen koommin. Ruokakaupan tuulikaapis tultiin kans myymään huumeit. En ostanu.
Kaljaa join.

Virossa olin joskus silloisen virolaisen poikaystävän kans pyörimäs ristiinrastiin. Yritettiin ajankuluks säätää pilbee vironvenäläisilt teineilt, mut ne nysväs niin pitkään, et mentiin muualle polttaa omat pilvet sit.
Siellä voi kyl poltella aika avoimesti vaikka Tallinnan keskustan kaduilla. Ei ketään tunnu haittaavan. Joku mies kyl yhteen otteeseen kerran huus venäjäks hyväntuuliseen sävyyn jotain tuoksusta. Mut siinäpä se sit.
User avatar
wRRa
Moderator
Posts: 2233
Joined: Sat 29 May 2010, 21:30
Location: Pääsi sisällä

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by wRRa »

Stimuista ekstaasi näyttäis olevan Japanissa jonkunlaisessa huudossa, ilmeisesti yleisempää kuin perus pöhinä. En sit tiedä onko puhasta madmaa vai jotain sekotuspaskaa?

Salviaa saa ilmeisesti ihan laillisesti kaupasta, mutta ei ole kovin tunnettu.

Mut pääasiassa ilmeisesti pilvi + stimut on japanilaisten listalla... psykedeeleistä sienet ja meskaliini yleisimpiä, sen sijaan esim. LSD:tä ei näytä löytyvän lainkaan.

frapa, aika hassua ettet damissa polttanu pilveä, kun suurin osa turisteista menee sinne nimenomaa pilveä polttamaan :D Mut mikäs siinä. Oon iteki käyny damis pari kertaa mutten koskenu mihinkään päihteisiin ://
"The Emperor... wants to conquer outer space. Yoda... wants to explore inner space, and that is the fundamental difference between the good and the bad side of the force."
Petri6
OD
Posts: 1355
Joined: Mon 21 Jun 2010, 20:26

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by Petri6 »

Kellään tietoa, saako Italian apteekeista mitään mielenkiintoista ilman reseptiä? Näyttäisi suhtautuminen huumeisiin olevan länsieurooppalaisella mittakaavalla aika tiukkaa, joten ehkä ei.
"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun
Jatkumo
Psykonautti
Posts: 52
Joined: Thu 22 Jul 2010, 21:04

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by Jatkumo »

Asun Thaimaassa paikallisen miesystäväni kanssa. Lainsäädäntö on todella tiukka, mutta aineita on joka paikassa. Monet urpot falangit (turistit) kelaa, et pilvee voi polttaa mis vaan, mut jointin hinnaks voi tullakkin yllättäen 20000 dollarii, vaihtoehtoisesti monta vuotta linnaa. Raja todella sumentunut onko pilvi laillista vai laitonta, mutta miettikää missä seurassa poltatte.

Miesystäväni polttaa pieniä määriä pilveä koko ajan ja puskia on kasvamassa milloin missäkin. Itse en ole hurahtanut pilveen. tarkkaa hintaa en tiedä, sitä kun vaan on tarjolla joka paikassa. Paikallisilla nuorilla on tajuton ongelma jaban kanssa. Jaban käyttö, tarjonta yleistä. Paska aine. En ole varma tarkasta hinnasta, mut halpaa.

Crystalia eli metaa, paikallisittain aidia on myös tarjolla paljon ja monissa mestois paikallisil paha ongelma aineen kanssa. Itsekkin tuli metaa poltettuu ja tosi jees. Tollaset substanssit pitää vaan lopettaa ajoissa. Otimme Bangkokin lomamatkasta kaiken irti miesystäväni kanssa pyörien metapäissä fiineis mestois ja shoppailes :heh: siitä joskus lisää. Joskus ostettiin aidia, en tiedä paljon saimme, mutta ihan mukavasti 20 eurolla. Törmäsin myös yhteen venäläiseen lomamatkailijaan, vähän vanhempaan mieheen, joka oli nauttinut ainetta yhen paikallisen ongelmakäyttäjän kanssa useita kertoja, eikä ollut nukkunut moneen päivään. Venäläinen ei ollut oikeen tiennyt mitä oli vetänyt ja kysyi koska pääsee taas nukkumaan ja kantsiiks vetää lisää, kun vähän mieli tekis. Neuvoin, että ei kannata nyt ottaa lisää, vaan mene aamulla apteekkiin hakee valiumii. Tosiaan lääkkeitä, kuten valiumia saa kätevästi apteekista. Feikki valiumit parhaimmillaan bangkokis 10 bathia kappale eli noin 20 senttii. Aitoi saa jollain 6-7 eurol 10 kpl.

Mdma:ta on paljon. En tiedä mistä frendeille sitä tulee mut sitä on. Välillä bileiden pitäjät sekottaa ainetta veteen ja pullo kiertoon. yhillä synttäreillä vedessä oli ainetta kokkareittain. :mrgreen: ei mtn järkee. gramma mdma:ta maksaa 5000 bathii eli noin 120 egee.

Suomalaisilla tuntuu olevan hyvin tiedossa Thaimaan tiukka lainsäädäntö huumaisaineiden kohdalla ja jengi ottaa iisisti. Itse en ikinä pitäisi mitään kamoja päällä liikkuessa kotisaarella saatika missään muuallakaan. Yleensä vedän turvallisessa seurassa, far away from police, mutta ainahan noita tarinoita on. Esim. Black moon stoori täälläkin luettavana. Eikä elämäni todellakaan pyöri pelkästään huumausaineiden ympärillä, vaan kyllä se on tuollakin mukavempaa selvinpäin hyvien ystävien seurassa. Totta kai hauskaa tulee välillä pidettyä ja kaikkee kokeiltuu. mutta varovaro vasti
Last edited by Jatkumo on Thu 29 Jul 2010, 12:11, edited 1 time in total.
frapathea

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by frapathea »

Jatkumo wrote: jaban kanssa. Jaban käyttö, tarjonta yleistä.
On tarkalleenottaen mitä?
sxoxyvg
Moderator
Posts: 1668
Joined: Tue 19 Jun 2007, 02:22

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by sxoxyvg »

frapathea wrote:
Jatkumo wrote: jaban kanssa. Jaban käyttö, tarjonta yleistä.
On tarkalleenottaen mitä?
Metanappei.
negatiivisesti sekaisin

<Dexma> Okei okei.
<Dexma> MÄ OLEN IHAN PERUSPANO
User avatar
Dexma
Moderator
Posts: 8612
Joined: Sat 01 Mar 2008, 19:42
Location: Manse <3

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by Dexma »

wRRa wrote: meskaliini yleisimpiä
Missä muodossa tämä siellä liikkuu? Jännää, kun luulis, että helpompi ois viedä jotain happoa sielläkin, mut niin.... Jännää... Ehkä ne japanilaiset on niin outoo porukkaa...
tRip wrote:
Muistakaa et jokainen haskattu elämä on vähän sääli, koska potentiaalia meissä on ihan widusti,!
User avatar
wRRa
Moderator
Posts: 2233
Joined: Sat 29 May 2010, 21:30
Location: Pääsi sisällä

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by wRRa »

Osakas on varmaa parempi tarjonta ku Fukuokas mis ite olin :) voi olla piireistä kii paljonki.
"The Emperor... wants to conquer outer space. Yoda... wants to explore inner space, and that is the fundamental difference between the good and the bad side of the force."
Jatkumo
Psykonautti
Posts: 52
Joined: Thu 22 Jul 2010, 21:04

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by Jatkumo »

sxoxyvg wrote:
frapathea wrote:
Jatkumo wrote: jaban kanssa. Jaban käyttö, tarjonta yleistä.
On tarkalleenottaen mitä?
Metanappei.
Anteeksi taitaa ollakkin Java. vittu tätä kielimuuria. Mä en edes tarkalleen ottaen tiedä, "unpure cocaine" jos joltain kysyypi.
kyseinen aine on jauhetta, jota sulatetaan lasiputkessa, joka on liitetty pillillä pulloon, jossa vettä ja pullosta lähtee toinen pilli, josta höyryt imastaan suuhun..näin
voihan toki olla, että tuolla vaan puhutaan jabasta ja täällä jostain muusta. tai niin varmasti onkin. Ice eli crystal on siellä aid eikä kukaan ole kuullut moista nimitystä täällä..vai onko?
User avatar
horna
Kameleontti
Posts: 905
Joined: Thu 28 May 2009, 18:42
Location: Halinallemaa

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by horna »

Hollannista saa ainakin poistettua turvallisesti smartshopeista tryffelit, salvian, LSA siidut, kaktukset ja huascan. Kaikki muu kannattaa jättää suosiolla hyllyyn, sillä ovat turhaa tavaraa. Coffeeshopeista löytyy tietysti budi ja space caket. Ainakin punaisten lyhtyjen alueelta damista löytyy sitten kaikki laittomtkin aineet, mutta siellä kannattaa olla tarkkana, silä liikkeellä on paljon kusettajia.

Brittein -saarilta sai vielä muutama vuosi takaperin melkein paremmat repertuaarit, kuin hollannista, sillä sienien yms. lisäksi tarjolla oli suuri määrä tutkareita. Nyt siellä on kuitenkin laitettua lait uuteen uskoon ja jhw:t yms. ovat suoraan uokiteltu huumausaineiksi. Enää ei saa kuin LSA siiduja, salviaa ja kaktuksia. RC -puolella ovat edelleen jotkin aineet laillisia esim. aMT.

Itävallassa saa helposti hankittua tutkareita, LSA -siiduja ja salviaa. Lisäksi budin hommaaminen on erittäin helppoa, sillä kasvatus lääkekäyttöön laillistettiin 2008 ja kaikki vehkeet/siemenet on helposti saatavilla.

Goalla budia ja sieniä on helppo saada. Jos poliisi sattuu yllättämään selviää usein pienellä lahjuksella (toisin, kuin esim. thaimaassa). Helpoin ja turvallisin tapa on kysellä muilta travellaajilta. Jos liikkuu Anjunan alueella, niin hasaa yms. saa ostettua melkein keneltä tahansa. Huvittavaa, kun tullaan mymään ensin t-paitoja yms. ja siiihen sitten lisätään perään hasish?, coke? Anjunassa on muuten mesta, jossa naiset ryyppää perusviinaksia ilmaiseksi ja miehetkin pelkällä sisäänpääsyn hinnalla :)
Science flies you to the moon. Religion flies you into buildings. Drugs just flies you. Choose!
User avatar
Ghaledelic
Karvakuono
Posts: 22
Joined: Sat 17 Jul 2010, 15:41
Location: VNT

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by Ghaledelic »

Las Palmas, Gran Canaria.
Marokkolaist hasaa on mielin määrin kaikil marokkolaisil paikallisil. 2-4e gemmilt ne pyytää. Kasbah ulkokauppakeskukses on sit iltasi aika paljo kola ja vauhti myyjii. Siel kannattaa baarie sisääheittäjiltä kysyy, voi kysyy mitä vaa. Ne tekee kaikkee rahasta ja virkavallan kaa niil o itelki nii paljo ongelmii ettei vilkasekkaa niihi päi. On yleensä iha rentoi mut aika tyrkyttävii, vaikka on niillä aikamoiset listatki saatavil olevii päihteit, aina ei vaa taho saada selvää mistä kyse.

Dameissa "coca, coca, coca, good cocain, good ecstasy" lausetta hokevii paikallisii nistei o joka puolella. Niit kannattaa yöl syrjäkaduil OIKEESTI varoo. Päiväs aikaa niilt voi tarpeensa ostaa, kolaa, essoi ja sienii niil ainaki riittää.

Bremen, (Saksa) sieltä ei taho saada pilveekää mitenkää. Stadin kokone mesta ja pajariki nii kiven alla et huhhu. Joko huono löytää tai sit siel ne keskittyy bissee se verra.

Tallinna, Sada-Marketin veitsi+pippurisumute kauppiailt voi vihjasta pilvestä eka, jos löytyy nii löytyy varmasti muutaki. Venäjän mafian touhuu liittyy lähes kaikki laittomuudet siellä. (Virolaine vanha duuni kaveri kerto)
User avatar
BrokenFinger
Lepakko
Posts: 160
Joined: Fri 09 Jul 2010, 16:40
Location: Oulu

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by BrokenFinger »

Lissabonissa yöllä kadulla kulkeva turisti ei voi olla 3 minuuttia ilman että joku tulee pl:ää tai budia myymää.. hinnat suht alhaalla. kolaakin tuli vastaan, sitä en alkanut pimeästi ostaa mutta nuo ruohot maistui. :) Mutta tarkastakaa mitä ostatte ennenkuin ostatte! uskomattoman paljon huijareita liikenteessä. :evil:
User avatar
wRRa
Moderator
Posts: 2233
Joined: Sat 29 May 2010, 21:30
Location: Pääsi sisällä

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by wRRa »

Dexma wrote:
wRRa wrote: meskaliini yleisimpiä
Missä muodossa tämä siellä liikkuu? Jännää, kun luulis, että helpompi ois viedä jotain happoa sielläkin, mut niin.... Jännää... Ehkä ne japanilaiset on niin outoo porukkaa...
Nytpä kysyit pahan kysymyksen! Ei tullut tosiaan itselle vastaan meskaliinia niin että joku olis sitä yrittänyt esim. myydä (ei tosin mitään muutakaan). Kavereilta vaan kuulin että sitä liikkuu ja ovat kokeilleet, mutta en älynnyt edes kysyä et missä muodossa :/ Jospa joku yakuzan porukoista kaktuksia kasvattaa?
"The Emperor... wants to conquer outer space. Yoda... wants to explore inner space, and that is the fundamental difference between the good and the bad side of the force."
Petri6
OD
Posts: 1355
Joined: Mon 21 Jun 2010, 20:26

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by Petri6 »

Mites Puolan apteekit, saako sieltä mitään mielenkiintoista ilman respaa?

Entäs kellään tietoa Gdanskin huumausainetilanteesta? Saako kadulta poistettua kuinka helposti? Puolalaisen pirin laatua ainakin on kehuttu, siitä kokemuksia? Entäs rangaistustaso, selviääkö sakoilla vai joutuuko suoraan vankilaan? (Suurella todennäköisyydellä jää kyllä katuhuumeet reissulla väliin, mutta kokemuksia olisi silti kiva kuulla.)
"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun
PeppeHalti
Lepakko
Posts: 202
Joined: Mon 14 Mar 2011, 04:54
Location: Englanti

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by PeppeHalti »

Englannissa huumeita on paljon ja ne ovat halpoja ja laadukkaita, lukuunottamatta kannabista, joka on pääsääntöisesti kallista ja huonolaatuista.

Kukka maksaa noin kympin grammalta, joskus kunnollista, liian usein ihan paskaa. Yleensä poistetaan kahden kympin pusseissa, joissa nykyään on noin pari grammaa. Joskus muinoin oli 3.5g, mutta inflaatio on pitänyt pussin hinnan samana, määrän vähentyessä pikku hiljaa.

Hasis maksaa noin kolmanneksen kukasta, mutta sitä ei kukaan poista grammoittain. Se on ihan hirveää paskaa täällä, en ostaisi koskaan, vaikka maksaisi kaksi penssiä grammalta.

Amfetamiini on halpaa ja erittäin hyvälaatuista, etenkin kun ostaa puolalaisilta. Noin viisi puntaa grammalta.

Nipsut maksavat 1-2 puntaa kappaleelta, laatu heikkenemään päin myös. En ostaisi, mieluummin piriä TAI

Mdma-jauhetta, joka maksaa nelisen kymppiä grammalta.

Koksu on noin 35-50, laatu vaihtelee paljon riippuen keneltä ostaa.

Happoa ei saa hirveän helposti. Silloiin, kun sitä saa se maksaa 5-10 puntaa lappu.

Bupresta en ole koskaan kuullut kenenkään edes puhuvan.

Heroiiniakin varmaan on liikkeellä, mutta se ei koskaan ole ollut mun juttuni.

Kodeiinia saa käsikauppalääkkeenä, mutta mietona, 12.8mg kodeiinia ja 200mg ibuprofeenia per tabletti.

Nämä hinnat siis kännykkädiilereiltä, jos jostain Brixtonista menet kadulta ostamaan, niin varmasti maksavat enemmän.
jaabajaaba
Psykonautti
Posts: 59
Joined: Tue 14 Dec 2010, 22:28

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by jaabajaaba »

Suomessahan on näköjään tuplahinnat englantiin nähden, eikä kyllä laatukaan päätä huimaa ainakaan
pirissä / koksussa.
PeppeHalti
Lepakko
Posts: 202
Joined: Mon 14 Mar 2011, 04:54
Location: Englanti

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by PeppeHalti »

Pienet markkinat + tiukka lainsäädäntö = huono laatu ja korkeat hinnat.

Käyttäjien määrä sen sijaan on lähes vakio lainsäädännöstä riippumatta.
User avatar
wRRa
Moderator
Posts: 2233
Joined: Sat 29 May 2010, 21:30
Location: Pääsi sisällä

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by wRRa »

PeppeHalti wrote:Käyttäjien määrä sen sijaan on lähes vakio lainsäädännöstä riippumatta.
Itse asiassa ymmärtääkseni mitä tiukempi lainsäädäntö, sitä enemmän usein myös ainakin ongelmakäyttäjiä :D
"The Emperor... wants to conquer outer space. Yoda... wants to explore inner space, and that is the fundamental difference between the good and the bad side of the force."
Goldengoose
Psykonautti
Posts: 106
Joined: Sat 06 Nov 2010, 20:38

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by Goldengoose »

Osu silmään jossain uutinen, että parikymppinen saksalaistyttönen oli pahoinpidelty ja raiskattu ayahuasca sessiossa Perussa. Täytyy sanoa, että melko vittumainen temppu. Ei ollut mainittu mitään oliko se miten panikoitunut, ilmeisesti ei ollut hokannut mitä tapahtuu kun oli eka lyöty pökerryksiin ja sitten jälkeen päin vasta todennut. Tekijä sentään saatiin kiinni eikä ollut edes ensikertalainen. Siellä lappaa tätänykyä niin hirmuisesti sakkia, että koulun vanhat keittäjätkin taitavat tituleerata itseään ayahuascashamaaniksi ja kerää rahat kuleksimasta. :(
Olet pisteessä A, totuus on piste B. Näkemyksesi on jana - c, joka kulkee pisteen B läpi. Totuuteen kuljet kateetin a tai b läpi, nämä ovat valheita. Näkemyksesi - c vääristyminen on riippuvainen sinusta, joka olet alpha - kulma (a,b)
User avatar
Vape
Lepakko
Posts: 262
Joined: Thu 17 Mar 2011, 12:08

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by Vape »

Uskaltaako tuolta Amsterdamista tai Hollannista yleensäkään ostaa noilta satunnaisilta kadunkulkijoilta mitään? Kuukausi sitten kun olin niin tuli päivän aikana varmaan 5 eri tyyppiä tarjoamaan kokaiinia (yms)

En viittinyt lähteä säätämään mitään lähinnä rahan puutteen takia, muutenkin sen näköisiä kavereita että pian puukko kyljessä
PeppeHalti
Lepakko
Posts: 202
Joined: Mon 14 Mar 2011, 04:54
Location: Englanti

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by PeppeHalti »

Mä ostin joskus damissa nipsuja kadulta, ja olivat ihan vitun paskoja.
User avatar
Olento
Apteekki
Posts: 354
Joined: Thu 06 Aug 2009, 19:10

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by Olento »

Goldengoose wrote:Osu silmään jossain uutinen, että parikymppinen saksalaistyttönen oli pahoinpidelty ja raiskattu ayahuasca sessiossa Perussa. Täytyy sanoa, että melko vittumainen temppu. Ei ollut mainittu mitään oliko se miten panikoitunut, ilmeisesti ei ollut hokannut mitä tapahtuu kun oli eka lyöty pökerryksiin ja sitten jälkeen päin vasta todennut. Tekijä sentään saatiin kiinni eikä ollut edes ensikertalainen. Siellä lappaa tätänykyä niin hirmuisesti sakkia, että koulun vanhat keittäjätkin taitavat tituleerata itseään ayahuascashamaaniksi ja kerää rahat kuleksimasta. :(
No huhhuh mitä menoo!

Mitäköhän vittuu liikkuu päässä ihmisellä joka menee tollasessa tilanteessa jollekki noin tekemään?! Laittaa jotenki suututtaa oikeesti.
Ei oo kenellekkään oikeen tehä noin missään tilanteessa ikinä, mut vielä se et tiedostaa et joku on sellasessa tilassa..

Ja toiki on kyl sääli et siel on menny toi meininki tollaseks et vähän joka kulmasta löytyy noit ns "feikki shamaaneja" pitämään noit seremonoita turisteille.
Mut noinhan siin käy ku turismi kasvaa ja niin ollen myös kysyntä, ni osa tajuu rahan mahdollisuuden ja alkaa seremonioimaan perinteitä kunnioittamatta.
Vape wrote:Uskaltaako tuolta Amsterdamista tai Hollannista yleensäkään ostaa noilta satunnaisilta kadunkulkijoilta mitään?
Kylhän niiltä varmaan uskaltaa, mut eriasia on sit se että kannattaako.

En oo ite käyny mut erittäin monien kuulemien mukaan suht poikkeuksetta siel kadulla turisteille tyrkytettävät nipsut, kola ja pore on suht shaibaa..
Tietysti on varmasti myös niit hyviäki, mut se vaan sit et mistä/miten ne löytää. Kylhän jotku siel testinokkia tarjoilee esim kolaa tai poretta,
mut jos sen perusteella alkaa ostamaan ni kannattaa tsekata ettei ne testinokat tuu eri säkistä kun se ite myytävä tavara.

Jos kristalli madmaa sattuu joku tyrkyttämään, ni sitä voi todennäkösesti suht hyvin mielin ostaa.
Mut ei kannata välttämättä ihan suomen hintoja maksaa jos joku koittaa pyytää, tai mikäs siinä jos lompakko antaa periks.
Mut dameissa kristalli madma kuitenki normisti about puolet halvempaa mitä suomessa.
User avatar
Mandown
Lepakko
Posts: 199
Joined: Tue 15 Mar 2011, 16:07

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by Mandown »

Hollannis liikkuu erittäin laadukkait huumeit ja erittäin ystävälliseen hintaan. Damin katukauppaskene kuitenkin on lähinnä turistien kusetukseen.. Kulmissa kuiskailevat miehet eivät tarjoa hyvää diiliä. Usein suht nibahtaneita jäbiä, puukko taskussa, ryöstön riski. Huonoa laatua/feikki stuffia ja hinnat katossa lähes aina. :down:

Sensijaan jos joltain paikalliselta hemmolta onnistuu löytään kontaktia/vihiä niin parempi, suhteellisen ystävällistä ja auttavaista kansaa ovat kuitenkin :up:
"Oisko tota lisäannost"
"- Notkutat kokoajan.."
"Joo se on toi seroquel.."
User avatar
Selko-Uni
Karvakuono
Posts: 16
Joined: Mon 18 Jan 2010, 20:29
Location: Jossain

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by Selko-Uni »

Ite oisin Lontoosee lähdössä ensi viikolla, onko porukalla hajua saako sieltä kuinka helposti ja missä hintaluokissa esim naksut liikkuu? Suomeenkin ois jtn tutkareita tarkoitus tuoda ja käsittääkseeni siellä tutkareita saa ostaa suht vapaasti Smart Shopeista onko näin?
Kottonmouth

Re: Huumausaineet ulkomailla, kokemuksia?

Post by Kottonmouth »

Selko-Uni wrote:Ite oisin Lontoosee lähdössä ensi viikolla, onko porukalla hajua saako sieltä kuinka helposti ja missä hintaluokissa esim naksut liikkuu? Suomeenkin ois jtn tutkareita tarkoitus tuoda ja käsittääkseeni siellä tutkareita saa ostaa suht vapaasti Smart Shopeista onko näin?
Piri on paskalaatuista ja ok laatuinen kallista. Naksuja on PALJON feikkejä. Vähän sama kuin suomessa, että alle 10 hyvää eri "tyyppiä" pyörii niistä ylipäätään. Tutkareita ylläripylläri niissä helvetisti. Itse en ole koskaan siellä käynyt, mutta kaveri muutti sinne 2v sitten ja häneltä on kaikki tieto peräisin.