Ephenidine

Keskustelua dissosiatiiveista ja delirianteista.
User avatar
DreamState
Tuppisuu
Posts: 8
Joined: Wed 24 Aug 2016, 21:14

Ephenidine

Post by DreamState »

"Ephenidine (N-Ethyl-1,2diphenylethylamine, NEDPA and EPE) is a dissociative NMDA receptor antagonist and anesthetic drug of the diarylethylamine chemical class. It has similar effects to that of the arylcyclohexylamine and morphinan classes of dissociatives."

-http://psychonautwiki.org/wiki/Ephenidine

Threshold 50 - 60 mg
Light 60 - 110 mg
Common 110 - 150 mg
Strong 150 - 200 mg
Heavy 200 mg +


Ylläpito voi poistaa jos tästä on käsitelty jo. En vain haulla löytänyt.


Tästä lukeneena BL:sta monien mielipide, että on dissosiatiivi, joka edes jonkin verran on verrattavissa Mxe:n, vaikkakin erilainen. Kestoltaan lähempänä, lucid-mainen, ei juurikaan maanista ja stimulanttista vaikutusta. Annoskoot ja nautintavasta riippuen erilaisia kokemuksia. Erään kokemuksen mukaan oraalisesti 400mg otettuna toi "Holen" kaltaisen tilan, muttei vastannut värikkyydeltään DXM kokemusta.

Kysyisin, onko vaulttilaisilla kokemusta juurikin tästä subtanssista? Itselläni kiinnostaa, mutta pelkäänpä pahoin, että joudun ottamaan juurinkin paljonkin yli Heavy-dosen, kun ei muuten tunnu pääsevän enään mitenkään tavoittelemaani tilaan eli jonkin asteinen Hole. Muuten jää aina tunne siitä, että vajaaksi jäätiin ja pahasti. Redosettaminen ei toimi välttämättä toimi, joten hit&miss tyyppinen annostelu on vaikeaa. Tätä ongelmaa ei ollut Mxe:n kanssa.
Last edited by ferox on Tue 14 Feb 2017, 15:13, edited 1 time in total.
Reason: linkki korjattu
-DreamState
md5
Tuppisuu
Posts: 6
Joined: Tue 14 Feb 2017, 13:01

Re: Ephenidine

Post by md5 »

Tätä on tullut muutamaan otteeseen kokeiltua. Varsin erilainen kokemus muihin dissoihin verrattuna. MXE:n korvike tämä ei missään nimessä ole, ja sopiva setting kyseiselle substanssille on itsellekin vielä hakusessa, mutta leppoisaa meininkiä on piisannut 100-150 mg annoksilla.

Lainaus BL:stä on aika osuva. Itse vertaisin tätä muihin dissoihin suhteilla >45% MXE, >35% ketamiini ja 15% DXM. Jos muiden dissojen mindspacea voisi kuvailla ainakin jossain määrin kolkoiksi, niin tämä on toista maata. Kaverin lausahdus jäi kivasti mieleen, että tämä tuntuu siltä kuin seuraisi enkelikuoron esitystä. Jutut eskaloituivat helposti. Mihinkään holeen en ole tällä vielä päässyt, mikä johtuu pitkälti varovaisuudestani uusien päihteiden kohdalla ja siitä, ettei tätä todellakaan pysty redosettamaan, vaikka yritin sitä vapottamalla, nokittamalla ja rektaalisesti.

Kesto on varsin pitkä. Vaikutukset oli huomattavissa vielä seuraavana päivänä. Testailin varovasti aamulla 3-fpm kanssa, mutta tämä aine ei tunnu sopivan combotteluun, paitsi pajarin kanssa. Tyypit raportoivat varsin näyttävistä visuaaleista savujen jälkeen. Nautintatavoista luultavasti pommina paras. En voi suositella nokittelua. Se tuntui tosi pitkään inhalta nenässä.

Jäi kovasti mietityttämään tuo redosettamisen mahdottomuus. Hetken anatomien ihmettelyn jälkeen ajattelin, että kyseessä on ensikierron metabolia, joka rikkoo rasvaliukoisia molekyylejä, mutta tämänhän ei pitäisi päteä muilla nautintatavoilla?

Tiivistettynä tosi mukava disso päiville, jotka tahtoo ottaa rennosti.