PCP

Keskustelua dissosiatiiveista ja delirianteista.
myssy
Karvakuono
Posts: 26
Joined: Tue 22 Jun 2010, 10:01
Location: @puisto

PCP

Post by myssy »

Kokemuksia aineesta? Miten se vaikuttaa? paljonko veditte.
Lehdessä kuulemma joku hurja juttu aineesta.
Image
KarstaFari

Re: pcp

Post by KarstaFari »

What.. Ei ollu topikkia :0 uuh...

Eioo mulla mitään tietoa kyllä, mut info kelpais tosiaan!

Eihän tätä oo vedetty missään enää aikoihin?
frapathea

Re: PCP

Post by frapathea »

Eipä ole juu kovin komeasti vaikuttanut liikkuvan tätä. Kerran yks jäbä väitti lähtevänsä poistamaan PCP:tä, mutta oli niin skutseissa jo valmiiks, ettei siinä kukaan osannut sanoa, oliks kama ehtaa. Otin sitä näytteen ja tarjoilin eräälle päihde-ekspertille, joka vaikutusten puutteessa lopulta kymmenkertaisti dosen ja totes sen olevan luultavasti madmaa.

Että sellainen tarina. Ei oo näkynyt ei. Ihan hyväkin tosin varmaan, sillä kuulostaa pääosin aika paskalta päihteeltä. Tsekatkaa Erowidin effects-osio. Negatiiviset painaa kupissa harvinaisen paljon positiivisia enemmän. Olishan toi varmasti mielenkiintoista kokeilla jo ihan siksikin, että jonkinlainen legenda on kyseessä, mutta itse tekisin sen kyllä visusti himassa jos tekisin. :|
hörhö
Psykonautti
Posts: 96
Joined: Sat 25 Jun 2011, 19:21
Location: Kuopion seutu

Re: PCP

Post by hörhö »

Jostakin syystä tätä tekis mieli kokeilla vaikka petollista onkin olikohan niin että monella käy se virhe ensin ottaa savut parit tuntuu että toimii sitten pysähtyy joten polttaa lisää 10 minuutin kuluttua tuleekin se kunnon nousu vasta ja sitten mennään bluelightissa saatoin törmätä tuohon.Jenkeissä liikkunee enemmälti olis kyllä kiva kuulla lisää.
Pitää olla välillä sekaisin jotta saisi ajatukset selkeäksi tai sitten olen enemmän sekaisin selvinpäin.
User avatar
Metku
Kameleontti
Posts: 664
Joined: Wed 14 Dec 2011, 18:13
Location: Cardboard box

Re: PCP

Post by Metku »

http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Lurch
On April 10, 2002, 25-year-old Singleton murdered Tynisha Ysais in her apartment in Los Angeles, California.[3]

The victim was found in her apartment by a friend. Her chest had been torn open and a three-inch blade was found broken off in her shoulder blade. Tooth marks were found on her face and on her lungs, which had been torn from her chest. An eyewitness reported that, when Singleton was picked up by police, he was naked, covered in blood, standing in the middle of the street, and staring at the sky.
Tuli vaa mieleen, oisha tätä siis sillee siisti tyypata, mutta joku "trippi"-vahti olisi kyllä pakko olla mukana, ja mieluiten sisätiloissa.. Set&setting yms.
In the land of the blind, one-eyed man is the king
gaia
Kameleontti
Posts: 693
Joined: Sun 29 Oct 2006, 04:26

Re: PCP

Post by gaia »

Legenda kyseessä joo. Tää on itselläkin ollut pidemmän aikaa to do- listan kärkipäässä. Ikävä homma vaan ettei taida suomessa juurikaan liikkua, eikä puheiden mukaan hirveästi jenkeissäkään. Berlinissä hengaillessani koitin tätä scorata mutta huonoin lopputuloksin. Sen sijaan muita anestesia-aineita kyllä olisi ollut tarjolla (ketamiinia, tiletamiinia, 2-MDP yms.).
Vai toimiiko?
User avatar
SadPanda
LD50
Posts: 3142
Joined: Wed 27 May 2009, 15:26

Re: PCP

Post by SadPanda »

Empä ole tyypannut ku ei ole tullut vastaan ja mitä olen lukenut ja kattonut youtubesta videoita niin veikkaan ja musta tuntuis vähä ettei ehkä ole meikäläiselle tämä... :D
[17:14] <bong_aqua> oot kyllä kohtuukäytön ruumiillistuma
gaia
Kameleontti
Posts: 693
Joined: Sun 29 Oct 2006, 04:26

Re: PCP

Post by gaia »

SadPanda wrote:Empä ole tyypannut ku ei ole tullut vastaan ja mitä olen lukenut ja kattonut youtubesta videoita niin veikkaan ja musta tuntuis vähä ettei ehkä ole meikäläiselle tämä... :D
No tää on just semmonen et tummat bodarit flippaa ja hakkaa autoista ikkunoita paskaks :D
Vai toimiiko?