3-MeO-PCP

Keskustelua dissosiatiiveista ja delirianteista.
User avatar
Touchet
Moderator
Posts: 1728
Joined: Fri 18 May 2007, 14:45

3-MeO-PCP

Post by Touchet »

3-MeO-PCP (3-Methoxyphencyclidine / 1-[1-(3-methoxyphenyl)cyclohexyl]-piperidine)

HUOM! Muista aina aloittaa pienillä annoksilla, koska olemme erilaisia ja aina ei voi olla varma aineestakaan.

Annostus oraalisesti:

Testiannos: 1.5 - 3 mg
Kevyt annos: 3 - 5 mg
Keskivahva annos: 5 - 10 mg
Vahva annos: 10 - 15 mg
Erittäinvahva annos: 15 - 18 mg+

Vaikutusten kesto:

Kokonaisuudessaan: 3 - 5 tuntia.
Vaikutus alkaa: n. 20 - 40 minuutissa.
Afterglow: 2 - 48 tuntia.


Alkuperäinen viesti:
3-MeO-PCP (metoksifensyklidiini) on dissosiatiivinen PCP:n sukulaisaine. Aine on PCP:n (ja monien muiden aryylisykloheksyyliamiinien tavoin) NMDA-antagonisti ja dopamiinin takaisinoton estäjä. 3-metoksirakenteen oletetaan lisäävän opioidinergistä vaikutteisuutta, mutta tästä ei ole olemassa vielä suoraa näyttöä.

CAS: 72242-03-6
IUPAC-nimi: 1-[1-(3-metoksifenyyli)sykloheksyyli]-piperidiini


Image
Last edited by Huiko on Sat 02 Jan 2016, 00:39, edited 2 times in total.
Reason: Laitoin annostuksen, keston, ja varoituksen kun puuttuivat. :)
"Jos ihmismieli on ihmeellisin asia mitä maa päällään kantaa, pyrkimys tutkia narkoottisten ja stimuloivien aineiden psykofysiologisen vaikutuksen syvyyksiä saa tämän ihmeen vaikuttamaan vieläkin suuremmalta."
— Professori Louis Lewin, 1924
zrrl
Apteekki
Posts: 359
Joined: Tue 18 Nov 2008, 23:25

Re: 3-MeO-PCP

Post by zrrl »

Itse tutustuin aineeseen vasta kun olin ehtinyt kikkailemaan MXE:n kanssa jo jonkin aikaa ja täten kasvattamaan disso-toleranssiani turhan paljon. Miellyttävä annos 3-MeO-PCP:tä itselleni on ollut n. 20 mg oraalisesti nautittuna. Nousee hitaasti, vaikutukset alkavat tuntua 1 - 1½ tunnin jälkeen. Kirkas, harmoninen, inspiroitunut olo. Samaan aikaan stimuloivan ja sedatoivan tuntuinen. "Window of transcendence", kuten joku jossain ulkomailla taisi todeta. Muistutti jonkin verran ekoja kokeiluja pienten MXE-annosten kanssa mutta pidemmällä vaikutusajalla ja jotenkin syvemmällä fiilixellä. Ei varsinaista "trippailua" tai holettamis-tyyppistä efektiä havaittu näillä annoksilla. Toisaalta vähän hit & miss -tyyppisiä kokeiluja ollut, joskus ei ole oikein kolissut, toisinaan taas avautunut oikein mukavasti. Muuan kemisti oli joutunut 20 mg + 50 mg I.M. annostelulla katatoniseen tilaan & sairaalaan.

Afterglow on ollut lievempi kuin 4-MeO-PCP:llä, jonka jäljiltä itse olin pari päivää suht maanisessa tilassa. Oikeastaan viimeksi 3-MeO-PCP-session jälkeen herätessä oli todella väsynyt ja ponneton olo. Tässä kaikessa toki varmasti osansa oman elämäni henk. koht. jutuilla jotka eivät muihin ihmisiin päde.

Aine on valkoista ja hieman hiutalemaista jauhetta, joka tarrautuu helposti pintoihin (vähän samaan tapaan kuin etitsolaami).

3-MeO-PCE:tä on tullut myös tyypattua lyhyesti, mutta pitäis saada toleransseja vähän laskettua (+ sielunmaisemaani tasapainotettua) että saisi jotain kunnollista analyysia tehtyä näiden vaikutuksista. Menee hyvät jutut sivu suun kun kauhoo liikaa.

Toivottavasti olin avuksi.
Ununnilium
Lepakko
Posts: 191
Joined: Wed 16 Jan 2008, 22:35
Location: Kuopio

Re: 3-MeO-PCP

Post by Ununnilium »

Komppaan edellistä.

Lisäksi kokemusta löytyy kombosta 5-MeO-MiPTin kanssa, joka osoittautui äärimmäisen intensiiviseksi. ~20mg 3-MeO-PCP:tä, jonka jälkeen muutamaa tuntia myöhemmin 6mg 5-MeO-MiPTiä - tämä räjäytti trippailun aivan uskomattomalle tasolle. Livekeikka sai uskomattoman hienot puitteet, dissosiaatio ja psykedelia yhdistyivät tilaksi, jonka voisin kuvailla sisältäneen MDMAisen euforian runsaalla psykedelialla. Empatiaakin esiintyi, mutta toisaalta aalloittain tunnekenttä oli myös kylmän analyyttistä (ja tehokasta).
zrrl
Apteekki
Posts: 359
Joined: Tue 18 Nov 2008, 23:25

Re: 3-MeO-PCP

Post by zrrl »

Disso-tolejen itsepintaisen ylläpidon myötä on päässyt katoamaan ikävästi tuo euforinen ja lämmin ominaisuus, mutta hieman lamaannuttava fyysinen päihtymystila säilyy, joten ei ole tehnyt mieli annostakaan kasvattaa...

BL:llä eräs käyttäjä kuvasi mielestäni osuvasti erään puolen 3-MeO-PCP:stä:
... 3-meo-pcp, it has this way of making you completely detached and absolutely present at the same time... like you're aware of your emotions (fear, stress, horniness etc) but you don't feel them, just observe and play with them.
User avatar
Harold
Kameleontti
Posts: 751
Joined: Fri 02 Feb 2007, 13:35
Location: kehä III ulkopuolella

Re: 3-MeO-PCP

Post by Harold »

samat kokemukset ku zrrl. ainoastaan tuo afterglow oli itsellä jotain sanoinkuvaamatonta - toivuin piitkään kestäneestä syvästä depressiosta. en väitä et se olisi ainoastaan 3-meo-pcp:n ansiota, mutta iso rooli sillä varmasti oli !

ensimmäinen testi:

allergiatesti -> sitten 40mg neljään lainiin, ja niitä yön läpi buustaten.

toinen testi:

15mg intranasaalisesti -> 10mg IM -> minkä jälkeen todella pieniä annoksia polttamalla

ensimmäinen kokemus oli huomattavasti voimakkaampi, varmaan johtuen peräkkäisistä päivistä.
hyvästi jää, et koskaan minua täällä enää nää
Valaistunut
Psykonautti
Posts: 95
Joined: Fri 29 Aug 2008, 01:32

Re: 3-MeO-PCP

Post by Valaistunut »

Tuleeko tästä laskuja, tai muita negatiivisia sivuvaikutuksia?
Miten eroaa 4-Meo-PCP:stä?
Millaiseen ympäristöön sopii, kotona vai biletykseen (vaiko molempiin)?
- Kaikki yllämainittu voi olla pelkkää paskaa, lue sopivalla kriittisellä asenteella
- Katsot juuri itseäsi peilistä... Olet osa kaikkea jota koet. Me olemme kaikki kaikkeuden tapa kokea itseään.
zrrl
Apteekki
Posts: 359
Joined: Tue 18 Nov 2008, 23:25

Re: 3-MeO-PCP

Post by zrrl »

Valaistunut wrote:Tuleeko tästä laskuja, tai muita negatiivisia sivuvaikutuksia?
Miten eroaa 4-Meo-PCP:stä?
Millaiseen ympäristöön sopii, kotona vai biletykseen (vaiko molempiin)?
Ei varsinaisia laskuja mutta joskus ollut melko väsynyt olo seuraavana päivänä, saattaa tosin johtua ihan vaan unen puutteestakin tms.
4-MeO-PCP:stä tulee mielestäni dissosiatiivisempi ja "juopuneempi" olo, sekä pidemmät jälkivaikutukset (tätä tosin käyttänyt vähemmän).
Olen nauttinut 3-MeO-PCP:tä toisinaan sosiaalisissa tilanteissa, mutta en pitäisi sitä varsinaisesti biletyshuumeena... Usein tulee vetäydyttyä sivustatarkkailijan rooliin aika analyyttisissä oloissa, välillä vähän negatiivisena ja ylimielisenäkin (esim. baarissa humalaisten toimintaa katsellessa).
Last edited by zrrl on Fri 14 Sep 2012, 14:28, edited 1 time in total.
zrrl
Apteekki
Posts: 359
Joined: Tue 18 Nov 2008, 23:25

Re: 3-MeO-PCP

Post by zrrl »

Harold wrote: minkä jälkeen todella pieniä annoksia polttamalla
Pärähtikö tämä? Oon antanut itseni ymmärtää ettei toimisi poltettuna..
hörhö
Psykonautti
Posts: 96
Joined: Sat 25 Jun 2011, 19:21
Location: Kuopion seutu

Re: 3-MeO-PCP

Post by hörhö »

Kyllä ainakin itsellä polttamalla toimii jotenki tosin kesto taitaa olla lyhyempi myös.Oraalisesti tätä kuitenkin tullut testattua.metoksetamiinin kanssa kiskottuna todella sekava tulee todella sekava olotila ja muisti häviää äkkiä 50mg mxe nokkaan ja tuli totaalinen liikunta kyvyttömyys lieneekö kovinkankaan terveellistä.
Pitää olla välillä sekaisin jotta saisi ajatukset selkeäksi tai sitten olen enemmän sekaisin selvinpäin.
Petri6
OD
Posts: 1355
Joined: Mon 21 Jun 2010, 20:26

Re: 3-MeO-PCP

Post by Petri6 »

Drugs-forumin mukaan useat vendorit ovat sekoittaneet tämän kemikaalin 5F-UR-144:ään (synteettinen kannabinoidi). Suosittelisin siis erityiseen varovaisuuteen, mikäli joku aikoo tilata ja käyttää tätä.
"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun
zrrl
Apteekki
Posts: 359
Joined: Tue 18 Nov 2008, 23:25

Re: 3-MeO-PCP

Post by zrrl »

Juu kyllähän tämä on aika nannaa. 20-30 mg annoksia sublinguaalisesti tullut käytettyä. Pörähtää vähän nopeammin kuin kapseloituna ja jättää suuhun erikoisen tunteen. Nenään imaisin myös tuossa viikonloppuna ja jostain syystä ei kirpaissut niin pahasti kuin edellisellä kerralla, vaikka on tämä rakenteeltaan vähän sellaista pölyä että meinaa lentää suoraan jonnekin keuhkoihin. Fyysisesti aika luontevan tuntuinen aine, ei ole tullut sydämentykytyksiä, ääreisverenkierron sekoilua tai jatkuvaa kusella ramppaamista mitä oli joskus esim. MXEn kanssa. Pari kertaa olen huolimattomuuspäissäni ottanut vähän liikaa, josta seurauksena ahdistava "nyt iski psykoosi/aivovaurio" -olo, joka on tasoittunut onneksi nopeasti. Tuokin varmaan valjastettavissa ihan mielekkääksi kokemukseksi, jos tähtää siihen tarkoituksella eikä hulluuntuminen iske vahingossa ja yllättäen. Olisikin mielenkiintoista kuulla, jos jollain on kokemuksia ihan suurista annoksista tämän kohdalla?

Ei oikeastaan ole tehnyt mieli muita päihteitä enää viime aikoina, kun tässä on melkein stimulantti, jarru ja pienesti häröyttävä psykedeeli samassa paketissa. Myös ensiluokkainen masennuslääke kuten MXEkin. Kun muistaa syödä ja juoda ja nukkua tarpeeksi niin afterglow on mitä mainioin. Hommat ovat tuntuneet lähteneen ihan positiiviseen nousuun henk. koht. hyvinvoinnin saralla, kreditoisin tämän ainakin osittain 3-MeO-PCP:n ansioksi. Katsellaan, jatkuuko kehitys oikeasti johonkin suuntaan vai jääkö pelkän hypomanian asteelle kuten aikoinaan MXE-putkessa...

UK:ssa on uhkailtu tulevan pcp/ketamiini analogeja koskeva bansku tulevaisuudessa, mikä on sääli jos hyvälaatuisen tavaran osalta menee hana kiinni sieltä suunnalta. Tämän vuoksi toisaalta hinta laskenut huomattavasti, ihan positiivista kun alunperinhan tämä oli melko tyyristä.
User avatar
Hitler
Apteekki
Posts: 452
Joined: Tue 22 Jun 2010, 21:04
Location: minä pesen itse minun jalkani minä

Re: 3-MeO-PCP

Post by Hitler »

Suosittelen tätä huumorintajun buustimiseen pysketripeillä.
pirun hyvä nuolla kuorena
Kilbertti
Karvakuono
Posts: 16
Joined: Sun 01 Nov 2009, 21:12

Re: 3-MeO-PCP

Post by Kilbertti »

Tommosilla pienemmillä 5-10mg doseilla on kyl mitä parhain masennuksen poistaja :) mukavan kepeä snadisti stimuloitunut ja opiaattimainen olo ilman ihmeempiä dissovaikutuksia, ja afterglow mitä mainion. Tämmösillä pikkuannoksilla mielestäni miellyttävämpää ku mxe, suurempia ei ole vielä uskaltanut koittaa mutta eiköhän senkin aika tässä tule.
gaia
Kameleontti
Posts: 693
Joined: Sun 29 Oct 2006, 04:26

Re: 3-MeO-PCP

Post by gaia »

Itselle tulossa pienehkö määrä tätä substanssia lähiakoina! Jännityksellä odotan. Tietysti se ihan aito oikea PCP pitäisi päästä myös kokemaan joskus!
Vai toimiiko?
zrrl
Apteekki
Posts: 359
Joined: Tue 18 Nov 2008, 23:25

Re: 3-MeO-PCP

Post by zrrl »

Paras drug evö? Tätä on nyt taas saatavilla vissiin aika hyvin maailmalta. Kyllä pärisee mutta kehoitan ihmisiä varovaisuuteen, jumalat jalassa ja housut mielessä, aine on pirun potentti ja salakavala, enkelin tomun ja paholaisen pölyn välinen raja on nenän eteen piirretty viiva, pun intended, kun punainen lanka katoaa ja hommat menee överiksi & kiemuralle, niin voi helvete. Kyllä siitä palautuu kunhan ei tapa itteään tai pistä jotain elimiä mm. aivoja paskaks, yksi hyvin rakas ihminen on kohta kolmatta viikkoa päihdepsykoosissa, onneksi kuntoutumaan päin entistä eheämpänä ja tää kemikaali ei ollut ainoa tekijä pistämässä soppaa sekaisin, no sir, mutta pinnan alla sykkimässä hyvin kohtalokkaasti kuitenkin.

Suosittelen n. 5 mg annosta allergiatestin jälkeen ja siitä titrailee rauhassa jos tarve vaatii, redoussaus useaan kertaan on yleensä tai aina RISKI. Nenään toimii hyvin ja syömällä, rektaalisesti myös kokeiltu moneen kertaan mutta suosin kahta ensinmainittua tän kohdalla.

Ite aattelin pistää pillit pussiin päihteilyn saralla pikku hiljaa jos suinkin kykenen. Ei viittis nyt just heittää elämää tai omaa mielenterveyttä hukkaan.

Ottakaa iisisti ja peace, yo, :doh: -> :love:
User avatar
Mekstori
Psykonautti
Posts: 93
Joined: Sun 08 Nov 2015, 20:34

Re: 3-MeO-PCP

Post by Mekstori »

Hitler wrote:Suosittelen tätä huumorintajun buustimiseen pysketripeillä.
Toi osu jotenki naulan kantaan.

Mul oli vapaa päivä ja tätä kamaa 75mg sitä siinä redoussailin ja olo meni vähän maaniseks ja sitte postiluukusta tipahti 5g cubnesiksia joista otin ehkä vajaa 2g. Maanispäissäni tuntu hyvältä idealta ja siis kaiken lisäks en oo koskaan sieniä syöny, vaan ainoastaan muita psykejä. Meni semmoseks naurettavaks sirkus/disso/valo -showks toi meininki etten oo IKINÄ semmosta nähny silmät auki.

Nousuissa kyl ahisti mut sit soitin frendille ja jännitys laukes ni lens kyllä semmosta läppää ja oli visiin niin hyvät jutut että kaveri lähti ajaa eri paikkakunnalta meininkeihin mukaan :D Nauroin vaan omalle puhelimelle ku se lenteli mukamas ympäriinsä ja kaikkien esineitten reunoissa oli olevinaan jotain ledivaloja.

Puhuin koko sen ajan ku kaveri ajo autoa ni sen kaa puhelimessa. Tyylin beatboxasin ja lauloin ja heitin läppää. Oli vaan huono ku se vihdoin pääs paikan päälle ni olin ihan puhki. Onneks sillä oli vähän speediä mukana ja myöhemmin otettiin vielä vähän sieniä ja makoiltiin lusikassa ja tehtiin musaa :love: Se oli jotenki niin täydellinen hetki.

Mut jos nyt ihan järjellä miettii ni kaks uutta ainetta samalla kertaa ja 75mg tätä päivän aikana ni aika hullua. Ja vielä bentsoja jonkun verran oli alla ni en ees muista alotinko tätä vetelee jo edellisenä päivänä... Tai ehkä vaan otin ton kaiken edellisenä päivänä ja tuli anestesia ja sit heräsin ku Cubensikset tuli tai jotain...

Varovaisuutta sen redoussaamisen kanssa :twisted: Toimii vähän eri meiningillä ku MXE:n tai ketkun kanssa

Lähiaikoina kyl pahasti lähteny tää sekakäyttö lapasesta :doh: Ehkä ku bentsot tuli unilääkkeeks pari kk sitten ja niitä vedelly vähän liikaaki ni muistikuvat kyl sumeita et mikä tapahtu minäki päivänä jne.. Mut kyl tätä pitää jossain vaiheessa kokeilla lisää :twisted:

Onks kellään tietoo tän aineen toksisuudesta tai lyhytaikasen käytön haitoista? Ite asiaa jossain vaiheessa tutkiskelin enmmänki mut päässy unohtumaan
User avatar
bilehile
Apteekki
Posts: 372
Joined: Mon 21 Sep 2015, 12:59
Location: Nää huudit ei oo seiffit!

Re: 3-MeO-PCP

Post by bilehile »

Hitler wrote:Suosittelen tätä huumorintajun buustimiseen pysketripeillä.
Mulla hävii taju kaikesta jos oon valmiiks tripillä ja sit viel 3-meo-pcp päälle, huhhuh otin tätä jonkun 40 mg ja en oo koskaan ollu niin tutkal, sulauduin sellaseen patjaan ja seuraavana aamuna ihan tuntu olevan viel iha jumis, sekö afterglow mut kävelin VÄÄRÄN bussin pysäkiltä kämpille. Se afterglow teki siis kaiken arjen hankalaks. Nytki vähä dissois prkl!
Takana loistava tulevaisuus.
gaia
Kameleontti
Posts: 693
Joined: Sun 29 Oct 2006, 04:26

Re: 3-MeO-PCP

Post by gaia »

Hui, haltuuni pitäisi saapua 100mg tätä lähiaikoina. Sitten vielä MXP:tä ajattelin hankkia itselleni noin puoli grammaa jossain vaiheessa. En tosin ajatellut kombottaa em. substansseja. Kerran olen tätä 3-MeO-PCP:tä kokeilut, mutta naurettavan pienellä annoksella (maks 3mg) joka ei oikeastaan sanonut juuri mitään. Nyt sitten testaamaan vähän isommalla setillä. Jes!
Vai toimiiko?
User avatar
Mekstori
Psykonautti
Posts: 93
Joined: Sun 08 Nov 2015, 20:34

Re: 3-MeO-PCP

Post by Mekstori »

Mullakin tulossa tätä taas 100mg. Aikasemmin vaan tein pitkän viivan ja join kahtia (50mg/laini). Sitten puolikkaan viivan levitin pitkäks ja jaoin taas kahtia ja vielä kolmannen kerran sama jako eli pitäs olla oin 12,5mg laini. Tiiän ettei tolleen saa mitenkään tarpeeks tarkkaa... Vois sekotta veteen ens kerralla.

Tarkotus olis ottaa 2cb joku 20-30mg ja tätä joku 10 mg. Kellään kokemusta kyseisestä kombosta? itteäni aina kiehtonu psykedeelien yhistäminen dissoihin. Varsinkin ketkulla toimii hyvin ku tulee lyhyt ns. tauko siihen trippiin.
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: 3-MeO-PCP

Post by King Ink »

Mekstori wrote:Mullakin tulossa tätä taas 100mg. Aikasemmin vaan tein pitkän viivan ja join kahtia (50mg/laini). Sitten puolikkaan viivan levitin pitkäks ja jaoin taas kahtia ja vielä kolmannen kerran sama jako eli pitäs olla oin 12,5mg laini. Tiiän ettei tolleen saa mitenkään tarpeeks tarkkaa... Vois sekotta veteen ens kerralla.

Tarkotus olis ottaa 2cb joku 20-30mg ja tätä joku 10 mg. Kellään kokemusta kyseisestä kombosta? itteäni aina kiehtonu psykedeelien yhistäminen dissoihin. Varsinkin ketkulla toimii hyvin ku tulee lyhyt ns. tauko siihen trippiin.
3-MeO-PCP on aika voimakas disso. Suosittelen tutustumaan aineeseen kunnolla ennen sekoittamista psykedeelien kanssa. Suosittelisin lähtemään korkeintaan 5mg annoksella psykedeelin kylkeen. 10mg voi olla liikaa yhdistettynä deeleihin. Uskoisin, että voi heittää aika jännille ja maanisille raiteille deelitripin jos ei varo!
User avatar
PsykeAnonyymi
Psykonautti
Posts: 92
Joined: Fri 28 Sep 2012, 06:45

Re: 3-MeO-PCP

Post by PsykeAnonyymi »

Suosittelen ottamaan disso-psykecomboon light dosen molempia. Kun tuppaavat boostaamaan oloja, niin tuolla suosittelen aluksi kokeilemaan. Aikoinaan MXE + 4-ho-met kombolla sain top3:seen menevät olot, tuolloin juurikin light doset molempia.

Isompi annostus ei ole aina (useinkaan) parempi, monesti miedolla voi saada enemmän sitä olotilaa mitä hakee, varsinkin komboillessa.
*** Anonyymi Huumeblogi: http://psykeanonyymi.wordpress.com/ ***
*** Anonyymejä Huumevlogivideoita yms: http://vimeo.com/psykeanonyymi ***
Elämällä on tarkoitus, se olet sinä.
User avatar
Mekstori
Psykonautti
Posts: 93
Joined: Sun 08 Nov 2015, 20:34

Re: 3-MeO-PCP

Post by Mekstori »

Joo oon sen kyllä oppinu jo pikkuhiljaa että monissa päihteissä vähempi on enempi. Mutta sen ainoon kerran aikasemmin ku tätä on ollu ni jotenki halusin tavotella jonkunäköstä holea ja en saavuttanu vaikka kuin boostaili ja sit meni vähän maaniseks.

Jotenki tuntuu että ennen ei noita ylilyöntejä (pari viestiä aikasemmin selitetty) päihteitten suhteen sattunu kauheen paljoo. Mut sit ku bentsot tuli kuvioihin ni hommat välillä lipsu vähän käsistä. Ei muista nu paljon oli ottanu tai millon yms. Nyt on bentsojen käyttö minimissä ja tarkotuksena lopettaa niin voi keskittyä muuhun elämään ja maustaa elämää mielekkäämmillä päihteillä.

Ehkä tän paras käyttötarkotus voiskin olla joku rauhallinen leffailta tai psykejen boostailu. No ehkä joku 10mg 2cb ja tätä allle 10mg ja kuulokkeet päähän ja simmut kiinni.

Mul on vaan aika korkee kestotoleranssi dissoihin. Vaikka on pitäny kuukausienkin taukoja ni silti voinu hyvin ottaa 250mg ketaa tai 100mg MXE. Muutenkin esim bentoihin ja alkoholiin on ihan luontaisesti melko korkea toleranssi mutta ne taitavat vaikuttaa lähinnä GABA-reseptorien kautta ja dissot muihin reseptoreihin.

Pitäs olla joku vastaavuustaulukko josta vois vertailla että miten 100mg ketaaa vertautuu vaikutuksien vahvuudella mitattuna muihin dissoihin. Että esim. 100mg ketaa = 40mg MXE = 5mg MEO-PCP. Tiedän että vaikutukset on niin erillaisia ettei välttämättä onnistu mutta ehkä jotain suuntaa-antavaa pystyis väsäämään.

Te jotka ootte tän 3-meo-pcp:n lisäks ottanu muita dissoja ni miten esim vertaisitte annoksien vahvuuksia suhteessa mexeen tai ketaan?
User avatar
Huiko
LD50
Posts: 2489
Joined: Mon 18 Jan 2010, 16:13
Location: Pääkaupunkiseutu

Re: 3-MeO-PCP

Post by Huiko »

Väittäisin että 25mg 3-meo-pcp:tä vastaa suurin piirtein 100mg mxe:ä. ...Ja jos 100mg mxe:ä vastaa n. 200mg ketkua, niin eikös tämä ole jo aika valmis yhtälö? :)
Tää tie vie tuskan, valitusten loukkoon.
Tän kautta käyt iänikuiseen vaivaan.
Tää tie vie kadotuksen väen joukkoon.

Oikeudenmukaisuus sai minut aikaan,
Jumalan Voima, Viisauden summa
ja Alkurakkaus, joka synnit peittää.

Vain ikuiset on ennen mua luotu,
myös mun on ikuisesti kestää suotu.
Kun tästä käyt, saat kaiken toivon heittää.


-Dante (n. armonvuonna 1321 jkr.
User avatar
Mekstori
Psykonautti
Posts: 93
Joined: Sun 08 Nov 2015, 20:34

Re: 3-MeO-PCP

Post by Mekstori »

Huiko wrote:Väittäisin että 25mg 3-meo-pcp:tä vastaa suurin piirtein 100mg mxe:ä. ...Ja jos 100mg mxe:ä vastaa n. 200mg ketkua, niin eikös tämä ole jo aika valmis yhtälö? :)
Noin se menee kyllä omankin kokemuksen mukaan, mutta kun joka paikassa varoitellaan, että tää menee 20+mg annoksilla jo niin psykoottiseks. No tietysti aineilla on eri luonne mutta en oo ikinä kokenu dissoja kovinkaan psykoottisina, paitsi ehkä ekat kerrat isoilla dexmiannoksilla.

Enemmänki isot deeliannokset saattaa mennä aika psykoottisiks kun ajatukset pyörii tuhatta jas sataa ja et saa mistään kiinni ja hypit asiasta toiseen ja mitenkään päin ei oo hyvä olla; näin siis pahimmassa tapauksessa.
Last edited by Mekstori on Thu 07 Apr 2016, 02:09, edited 1 time in total.
User avatar
Mekstori
Psykonautti
Posts: 93
Joined: Sun 08 Nov 2015, 20:34

Re: 3-MeO-PCP

Post by Mekstori »

Huh, pääs just äsken käymään pieni virhe. Fiktasin 40mg ja oli tarkotus jakaa se kahteen osaan ja vetää pommina 20mg. Mut otin vahingossa kokonaan ton 40 mg :oops: Kävin jo sormia työntämässä kurkkuun ku tajusin melkein heti et huppista keikkaa.

Saas nähä ku pommina otin ja en saanu oksennettua pommia ulos :foil: No on tossa diapameja jos homma menee psykoottiseks :roll:
Aina ollu aika tarkka annosten suhteen mut tommonen virhe huhhuh...

EDIT: Edellinen yö tuli kaiken lisäks valvottua koko yö ku koodailin, ilman mitään piristeitä siis. Joskus klo 3 yöllä otin 20mg diapamia ni ehkä rauhottaa vähäsen vieläkin .... Kaiken lisäks toi vaaka ei oo hirveen tarkka ni saatto olla enemmänkin. Ei pitäs väsyneenä kiskoo mitään :left: Eka kerta ku toivon että olis ees vähän jatkettua..
User avatar
Mekstori
Psykonautti
Posts: 93
Joined: Sun 08 Nov 2015, 20:34

Re: 3-MeO-PCP

Post by Mekstori »

Turhaa kuumotttelua toi edellinen viesti kyllä :P Oli hieno kokmeus ja lisäsin vielä 10mg 2cb mukaan myöhemmin ja oli yks. mystisimmistä kokemuksista ikinä. Muisti meni jonkun verran muttta oma kämppä muutttu jokskuks ihan toiseks ulotttuvuudeks. Pitää kirjotttaa trippistoori kyllä tosta.

Yleensä tollasesta sekoilu/vahinko-annostelusta syntyy vaan sekavaa meininkiä mut toi oli poikeuksellisen hieno kokemus. Ite sanoisin että 3-MEO-PCP on erittäin mielenkiintonen disso vaikka vähän maaniseks vetää isommilla annoksilla, mut toi on joteki kevyempi ku esim dxm mut silti menee tosi syvälle isoilla annoksilla. Katoin elokuvan "Martian" ton tripin alussa ja vaikka se ei elokuvana selvinpäin mikään loistava ois ollu niin silti sopi tohon komboon tosi hyvin.

Tänään fiktasin 100mg ja liuotin materaalin 1 desiin vettä. Eli noin 1mg/ml. Ja illalla otin pieniä 5ml (eli 5mg) annoksia oraalisesti ja katoin Revenant-elokuvan ja oli yks parhaista elokuva+substanssi -komboista ikinä. Tässä tavarassa on mun mielestä potentiaalia mutta kannattaa olla varovainen myös. Ehkä yks suosikki disso tällä hetkellä ei semmonen musiikin kuuntelu/holetus disso kuten joku ketku vaan todella miellyttävä ja myös kropalliset sivuoireeet on tosi vähäisiä isoillakin annoksilla verrrattuna DXM:n kropallisiin vaikutuksiin.

Nyt ei teekkään mieli tätä vähään aikaan. Aivan upea substanssi, mutta psykejen kanssa meneee helposti tosi sfääreihin :P Suosittelen kyllä dissoista tykkääville. Jos esim. paljon kokemukista isoista MXE/DXM-annoksista ni kyl tätäkin handlaa isoilla annoksilla. DISCLAIMER: suurin osa ihmisitä ei varmasti pidä tästä isoina annoksina ja saattaa olla vaarallista mut omalla kohalla tuntu vielä ihan hallittavissa olevalta. Mutta jokainen on erilainen, joten en voi kyllä ton kokosia
annoksia muille suositella.

Silti ihmetyttää noi annos suositukset että iso annos vaan 15mg? No toisaalta jokainen on erilainen ja ite on aina tarvinnu dissoja aika paljon ennen ku mitään tapahtuu, vaikka akuuttia dissotolea ei tällä hetkellä ookkaan.
gaia
Kameleontti
Posts: 693
Joined: Sun 29 Oct 2006, 04:26

Re: 3-MeO-PCP

Post by gaia »

Minkähänlainen synergia tällä on MXP:n kanssa? Saattaa olla osittain hieman maaninen kokemus, mene ja tiedä.Moi Tiikeri!
Vai toimiiko?
User avatar
Mekstori
Psykonautti
Posts: 93
Joined: Sun 08 Nov 2015, 20:34

Re: 3-MeO-PCP

Post by Mekstori »

^
Toi voisi olla ihan kiinnostava kombo kun ainankaan yksinään en ole MXP:stä saanut juuri mitään irti, ja aineilla on paljon smankaltaisia vaikutuksia. Pieni annos MXP:tä ja tätä yhdessä voisivat toimia hyvinkin yhdessä vaikka en ole kyseistä komboa kokeillutkaan. Ihan mutulla tulin huutelemaan :P

Toisaalta itse en lähtisi ehkä näin uusia tutkareita kombottelemaan keskenään. Ainankaan ilman sitteriä.
gaia
Kameleontti
Posts: 693
Joined: Sun 29 Oct 2006, 04:26

Re: 3-MeO-PCP

Post by gaia »

Ei ainakaan toimi pellittämällä. Ei edes vähää. Bluelightissa kovasti väitettiin muuta, mutta itse en ainakaan 15mg hitistä saanut mitään irti. Ei edes lievä dissosiaatiota. Ja tapana oli pellittäminen, pienellä lämmöllä, ei niin että liekki osuu itse aineeseen. Pöllähty muuten hienosti savupilveksi keko pulveria. Kyllä tää ehkä sittenki toimii..
Vai toimiiko?
gaia
Kameleontti
Posts: 693
Joined: Sun 29 Oct 2006, 04:26

Re: 3-MeO-PCP

Post by gaia »

No joo, palatakseni vielä tuohon pellitykseen niin ei se kovin kannattavaa ollut. Miettii millaiset olot olisi tullut 15mg annoksena nasalisti, verrattuna siihen että olin n. 5 minuuttia hetken sellaisessa "mitäs tämä on"- tilassa.
Vai toimiiko?