Methoxetamine (metoksetamiini / MXE)

Keskustelua dissosiatiiveista ja delirianteista.
mussunaattori
Psykonautti
Posts: 55
Joined: Sat 22 Nov 2008, 12:53
Location: Oulu

Methoxetamine (metoksetamiini / MXE)

Post by mussunaattori »

Methoxetamine (MXE) on pari kuukautta sitten RC-skeneen rantaunut uusi tutkari. MXE on ketamiinin analogi, joka siis vastaa kemialliselta rakenteeltaan ja vaikutuksiltaan jossain määrin ketamiinia. Vaikutuksia on kuvailtu mm. ketamiinin kaltaisiksi, mutta enemmän henkisiksi ja opiaattimaisiksi. Myös jonkinlainen K-holea vastaava tila on MXE:llä saavutettavissa.

Jokos joku vaultista on päässyt kokeilemaan tätä uutta tulokasta? Itse ainakin odotan innolla että pääsen tarkemmin tutustumaan tähän.

Bluelightin keskustelu aineesta
Ehkä vähän glorifioiva trippistoori samalta foorumilta

Methoxetamine (2-(3-methoxyphenyl)-2-(ethylamino)cyclohexanon)

Image
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: Methoxetamine

Post by King Ink »

Ooh, kuulostaa lupaavalta.
User avatar
horna
Kameleontti
Posts: 905
Joined: Thu 28 May 2009, 18:42
Location: Halinallemaa

Re: Methoxetamine

Post by horna »

Toiselta forumilta lukenut noita trippistooreja ja kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta aineelta. Tällä hetkellä ei aitoa tavaraa ole saatavilla monestakaan lafkasta, vaikka moni tätä väittää kauppaavansa (eli kannattaa olla todella tarkkana).
Science flies you to the moon. Religion flies you into buildings. Drugs just flies you. Choose!
User avatar
kilpikonna
Psykonautti
Posts: 121
Joined: Thu 24 Jun 2010, 22:21
Location: Turku

Re: Methoxetamine

Post by kilpikonna »

Tää kyllä rupes kiinostaa kuulostaa todella hyvältä jos sitä tosiaan on.
Olen aina kelannuki et koska ketku-oppari tulee rc-skenee. :heh: :heh:
User avatar
peltsi
OD
Posts: 1046
Joined: Mon 11 May 2009, 22:53
Location: MuuMaa

Re: Methoxetamine

Post by peltsi »

Erittäin mielenkiintoiselta kuulostaa! Aion testaa heti kun tiedän varmasti jonku putiikin mistä saa tätä. Kiinostais kyllä myös noi haitat..siis jos on yhtä haitaton ku ketamiini niin vaikuttaa tosiaanki meikäläisen jutulta :razz:
"I hurt myself today to see if I still feel"
*Johnny Cash - hurt*
User avatar
Zoidberg
Psykonautti
Posts: 89
Joined: Thu 26 Aug 2010, 20:04

Re: Methoxetamine

Post by Zoidberg »

Entäs mitäpä tulli tästä aineesta miettii? Onko laitonta tilata?
Minulle annetaan valtaa mutta minä käytän valtaani tullakseni alistetuksi.
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: Methoxetamine

Post by King Ink »

Zoidberg wrote:Entäs mitäpä tulli tästä aineesta miettii? Onko laitonta tilata?
Mitä tulli ylipäätään tykkää jauheista joita liikkuu kirjekuorissa? En usko että tämä on millään listalla, kun ilmeisen uusi aine kyseessä, mutta edelleenkään se ei tarkoita että tulli päästää sen läpi jos se syyniin jää..

Feroxin sadasviidenneskymmenes maininta asiasta huumaus- ja lääkeainelakeja koskevassa topikissa:
ferox wrote:Täälläkin olisi ehkä syytä toistaa eräs lääkeluetteloon liittyvä yksityiskohta. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen päätös lääkeluettelosta, 1 §:
Lääkeluettelo on ohjeellinen. Lääkeluettelo ei ole tyhjentävä. Lääkkeen määritelmä perustuu lääkelakiin ja Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiiviin 2001/83/EY ihmisille tarkoitettuja lääkkeitä koskevista yhteisön säännöistä. Lääkkeitä ovat tässä päätöksessä mainittujen lisäksi Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen hallintopäätöksillään lääkeaineeksi luokittelemat aineet sekä muut aineet ja rohdokset, jotka täyttävät lääkelain 3 §:n lääkkeen määritelmän.

Lääkkeellä tarkoitetaan valmistetta tai ainetta, jonka tarkoituksena on sisäisesti tai ulkoisesti käytettynä parantaa, lievittää tai ehkäistä sairautta tai sen oireita ihmisessä tai eläimessä. Lääkkeeksi katsotaan myös sisäisesti tai ulkoisesti käytettävä aine tai aineiden yhdistelmä, jota voidaan käyttää ihmisen tai eläimen elintoimintojen palauttamiseksi, korjaamiseksi tai muuttamiseksi farmakologisen, immunologisen tai metabolisen vaikutuksen avulla taikka terveydentilan tai sairauden syyn selvittämiseksi. Lääkeluettelo ei määrittele oikeudellisesti sitovasti, onko jokin valmiste lääke. Valmisteen lääkkeeksi luokittelu tehdään lääkelain 3 §:n perusteella ottaen huomioon valmisteen koostumus, farmakologiset ominaisuudet, käyttötavat, levityksen laajuus, kuluttajatieto sekä käytöstä aiheutuva vaara.
Kyllä, tämä tarkoittaa selkokielellä, että tulli voi napata tilauksenne vaikka "se ei olisi listoilla". Lisäksi etenkin viimeinen lihavoitu kohta implikoi nähtävästi, että lääkeluokituksesta päättää viime kädessä tuomioistuin, riippumatta siitä löytyykö valmiste lääkeluettelosta vai ei.
User avatar
CYKO
Kameleontti
Posts: 528
Joined: Thu 14 Jan 2010, 09:41

Re: Methoxetamine

Post by CYKO »

en ole itse löytänyt tälle kuin kohtuuttoman kalliita lähteitä.
mussunaattori
Psykonautti
Posts: 55
Joined: Sat 22 Nov 2008, 12:53
Location: Oulu

Re: Methoxetamine

Post by mussunaattori »

Noniin oompahan nyt saanu tätä käsiini ja trippaan just ensimmäistä kertaa. Oon nyt tunnin sisään nauttinu 50mg nasaalisesti. Ei oo aikaisempia kokemuksia oppareista, mutta ketaa ja deksmiä on tullut aika paljon vedettyä. Ensimmäisen tunnin ajan euforia ja opioidi -puoli oli aika dominoiva ja nyt alkaa tää reptiliaani/disso-puoli ottamaan vallan. Tällä hetkellä aika ketafiilis, mut ehkä kirjotan lisää sitku tää kokemus on koettu.

edit.
Jäi toi 50mg mulle vähän vajaaksi. Nousuissa oli kiva maata sängyllä silmät kiinni ja musiikki kuulosti jumalaiselta. Tuntu kuin ois ollut jossain huvipuistolaitteessa joka ois kieputtanut ylös alas ja joka suuntaan. Nousujen jälkeen pisti pariks tunniks aika kevyen ja "tasasen" dissosiaation päälle, josta ei tuntunu saavan just mitään irti. Ei visuaaleja eikä mitään. Jollakin tavalla tosi lepponen olo, ja voisinki suositella tollasta dosea jollekkin joka haluais ensimmäistä kertaa tutustua dissosiatiiviseen olotilaan. Seuraavalla kerralla varmaan tuplaan annoksen ja sit varmaan näkee mitä tällä on annettavaa. Ihan kiva ilta ja vielä aika tiutau, mutta vähän diipimpää menoa oisin toivonu.
mussunaattori
Psykonautti
Posts: 55
Joined: Sat 22 Nov 2008, 12:53
Location: Oulu

Re: Methoxetamine

Post by mussunaattori »

Noh, Ruotsissa on nyt sitten sattunut ehkä ensimmäinen tähän aineeseen liittyvä kuolema:
https://www.flashback.org/t1298851p17 (4. postaus)

Kaveri ottanut 80-100mg methoxetamiinia (IV) sekä 400mg MDAI:tä ja ilmeisesti sydän pettänyt. Tuskin kannattaa vielä mitään piruja seinille maalata, mutta olkaahan varovaisia. Mahdollisesti kyseessä on ollut huono kombo eikä IV ole se turvallisin tapa nauttia mitään ainetta. 100mg on kyllä silti suhteellisen järkevä dose...
User avatar
Dexma
Moderator
Posts: 8612
Joined: Sat 01 Mar 2008, 19:42
Location: Manse <3

Re: Methoxetamine

Post by Dexma »

mussunaattori wrote:sekä 400mg MDAI:tä
Tämäkin kyllä minun mielestä on aika paljon yhdelle annokselle.
tRip wrote:
Muistakaa et jokainen haskattu elämä on vähän sääli, koska potentiaalia meissä on ihan widusti,!
chibbo

Re: Methoxetamine

Post by chibbo »

Olisi tarkoitus kokeilla parin päivän sisään. 25mg ajattelin nasaalisesti kun eipä ole dissoista liiemmin kokemusta. Ajattelin kombottaa jonkun opparin kanssa mutta onkohan huono idea? Meneekö jompi kumpi ihan hukkaan eli onko siinä järkeä ja mikä hidas tämän kanssa parhaiten menisi(kodeiini, tramadoli ja bupre taitavat olla vaihtoehdot meikäläisellä)?

edit. Oli tää ainakin ketamiinia mukavampaa, tosin siitä ei paljoa käyttökokemuksia ole ja positiivinen sanottava aika vähässä.
20mg oli dissonewbille juuri sopiva dose nasaalisesti. Miellyttävää euforiaa, pieniä aistiharhoja ja hienoja keloja. Kyllä tätä uudestaan pitää kokeilla vaikka ei mitään maailmaa mullistavaa :)
Muistan jossain vaiheessa iltaa miettineeni, että nyt minusta tuli se dissomies ja huomenna heti apteekkiin hakemaan niitä yskänlääkkeitä mutta on se parempi pitää harvinaisena herkkuna nämä sateenkaarihuumeet.
Last edited by chibbo on Wed 22 Dec 2010, 11:45, edited 1 time in total.
Anonyymi

Re: Methoxetamine

Post by Anonyymi »

chibbo wrote:Olisi tarkoitus kokeilla parin päivän sisään. 25mg ajattelin nasaalisesti kun eipä ole dissoista liiemmin kokemusta. Ajattelin kombottaa jonkun opparin kanssa mutta onkohan huono idea? Meneekö jompi kumpi ihan hukkaan eli onko siinä järkeä ja mikä hidas tämän kanssa parhaiten menisi(kodeiini, tramadoli ja bupre taitavat olla vaihtoehdot meikäläisellä)?
Ei tramadolia.
taenia
Tuppisuu
Posts: 5
Joined: Mon 18 Jan 2010, 15:30

Re: Methoxetamine

Post by taenia »

Joidenkin mielestä MXE saattaa sublinguaalisesti toimia jopa paremmin kuin nasaalisesti nautittuna. Toivottavasti näin onkin, jos valuma on mitään ketamiiniin verrattavaa :p
User avatar
peltsi
OD
Posts: 1046
Joined: Mon 11 May 2009, 22:53
Location: MuuMaa

Re: Methoxetamine

Post by peltsi »

Lisää kokemuksia tästä ku tiedän et jengi on jo testaillu vaik kuinka paljon.
"I hurt myself today to see if I still feel"
*Johnny Cash - hurt*
User avatar
LD50
Apteekki
Posts: 467
Joined: Wed 05 Jul 2006, 01:29

Re: Methoxetamine

Post by LD50 »

25mg+25mg+25mg

Annostus oli vähä turhan iso ensikertalaiselle. 25mg olisi varmasti piisannut pieneen oloon. DXM+OPA -oloa oli odotettavissa ja sitä se antoikin.

Annostelu tapahtui parin tunnin sisään ja nenään imaisten.
I haven't been this scared since Mother Teresa OD'd in my car
User avatar
SAWANISTI
Apteekki
Posts: 315
Joined: Mon 14 Jul 2008, 23:54
Location: TKU PRISON

Re: Methoxetamine

Post by SAWANISTI »

~100mg taisi mennä nokkiin eilen muutamissa osissa. Eipä oikein sen paremmin pysty kuvailemaan kuin et helvetin hienoa. Paljon euforiaa, siistejä ajatusralleja, siistejä stoppeja.. välillä olo pysyi pitkään ihan suoraa salviamaisena, ja kävikin mielessä et jos siihen pajauttais salviaa, mut oli niin laiska tekemään just mitään et se jäi ideaks. Tasapaino oli kännisenkyläjuopon tasoo ja siihen supervoimat :cheers:, bissen nauttimisestakaan ei ollut mitään haittaa, päin vastoin (BL:ässä oli jotain löpinää) mut voi olla yksilöllistä. Nukkumaan meneminen oli mukavaa kun yö alkoi riisua varustustasi ja korjailla energioitasi :love:. Vaikea kuvailla. Suosittelen niille jotka tykkää koittaa huumeita mitkä ei maistu pahalle :P, mut saa nyt kattoo vielä et onko tässäkin taas joku REIKÄ et tää ei menesty kovin hyvin, mut mulle se ja sama..
...bensaahan ne pojat tuli hakemaan...
User avatar
Morgan
Karvakuono
Posts: 40
Joined: Sat 03 Jul 2010, 20:36
Location: Sikala

Re: Methoxetamine

Post by Morgan »

Otettiin tätä kaverin kanssa 50milliä nokkaan per lärvi, ajateltiin alottaa "kevyesti" kun ei oltu tätä ennen kokeiltu.. Mutta vitut, puolen tunnin sisällä vedoista alko parin tunnin intensiiviset nousut joita seurasi n. 5 tunnin uskomaton (disso)sekavuustila, mieli hajosi ympäri universumia ja yhdessä vaiheessa luulin mm. että mulla ei ole jalkoja (olin ilmeisesti polvillani lattialla), en nähnyt jalkojani ollenkaan enkä tuntenut mitään polvista alaspäin. Lopulta en enään tiennyt olenko olemassa vai en, mutta onneksi tieto siitä että olen vain tripillä oli jossain alitajunnassa koko ajan. Olin kaverillekkin jossain vaiheessa sanonut että nyt vittu pitää päästä pitkäänniemeen tai johonkin muuhun sairaalaan, tai ainakin yrittänyt sanoa kun eihän siitä puhumisestakaan tullut yhtään mitään, änkytti vaan. Trippi oli about voimakkaampi kuin kaikki dexmit ja sienet mitä oon syöny elämäni aikana yhteensä. Nyt tripistä on kulunut pari päivää ja olen vieläkin sanaton. Olen kuitenkin aika kokenut matkailija eri substanssien suhteen, ja silti se 50milliä oli tässä tapauksessa aivan helvetisti liikaa. Luojan kiitos ettei otettu jotain sataa milliä (ja varsinkaan i.m), olis ollu luultavasti lataamoreissu. Otettiin toki pienet yliherkkystestit ennen varsinaista settiä, mutta ei tainnut sekään keretä alkaa vielä kunnolla vaikuttamaan kun otettiin jo varsinaiset, tuli ehkä luotettua liikaa siihen mitä olin netistä lukenu. Käsiini saamani 250mg pussi oli ilmeisesti jotain näyte-erää, joka ainakin sinivalon juttujen mukaan voi olla paljon vahvempaa kuin varsinainen myyntierä. Tänään sitten otin kokeeksi sellasen puolen millin viivan, ja eikös siitäkin seurannu useamman tunnin sekavuustila, joskin hyvin miellyttävä sellainen. Treshold taitaa olla itselläni ainoastaan joitain kymmeniä/satoja mikrogrammoja, että ainakin tämä satsi on äärimmäisen riittoisaa. Pahoittelen mahdollisesti sekavaa tekstiä ja ulkoasua, vieläkin menee aika lujaa edellisistä. Suorastaan pelottavan potentiaalista tavaraa :shock:

Edit: Niin ja jossain vaiheessa trippiä soitin kaverille kysyäkseni että onko "pyöreä" sana. Ei vittu :D

Edit 2.0: Halusin myös hirveesti mennä kellariin makuupusissa, tai johonkin syvimpään koloon mitä löytyy. Kuumotukset oli jotain ihan käsittämätöntä, ramppasin ovisilmässä kun rapusta kuulu pientäkin rapinaa ja kuiskin kaverille ja kissalleni että turpa kiinni, nyt se turpa kiinni (kämpässä oltiin tietty koko reissu). Kunnon fear and loathing meininkiä, mielenkiintoista tavaraa tuo ketku.
Last edited by Morgan on Sat 05 Feb 2011, 02:28, edited 5 times in total.
User avatar
tRip
Me Gusta
Posts: 6119
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

Re: Methoxetamine

Post by tRip »

hmm..

Kelasin nyt heittää jotain settii ensivaikutelmista kyseisen chemin kanssa.

Täytyy ihan alkuun sanoa, että methoxetamiini todella yllätti.,. positiivisesti. todella.

Vähänkuin joku ketku, opioidinen dexmi, 'deli(ri)atiivinen' disso.

Otin nokkiini silmäpalloilemalla bauttiarallaa 20-30mg, joka tuntui alkuun juuri sopivalta!
Pohjatietona oli hätäisesti bluelightistä poimittuja kommentteja.
esim. tässä mielestäni osuva kuvaus aineesta: Methoxetamine @ bluelight

Miellyttävän kummallinen, mielenkiintoinen dissodeelinen.. %P
Jollaintapaa jopa hyvällätapaa maaninen olo.. voinee johtua myöskin aurinkoisen kauniista säästä:)

pitääpi vielä ulos lähteä tunnustelemaan tätä mielenkiintoisuutta.. kumman stimulatiivista, sumeaa, jännän häröä olotilaa.
Ajatus on sumean selkeää, kirkasta ja vellovaa.

Kertoilen myöhemmin hieman lisää jälkifiiliksistä.

e:pumppu tuntuu takovan entistä kiivaammin, muttei kuitenkaan häiritsevissä määrin.

..

-flip tha trip
Keep it unreal.
User avatar
Morgan
Karvakuono
Posts: 40
Joined: Sat 03 Jul 2010, 20:36
Location: Sikala

Re: Methoxetamine

Post by Morgan »

Toinen erä testattu, ja kuten arvelinkin niin se oli n. puolet miedompaa kuin ensimmäinen. Erittäin miellyttävä kemikaali joka tapauksessa, ehkä onnistunein tutkari mitä olen kokeillut ja ymmärtääkseni myös aika turvallinen käyttää suurempiakin määriä. Miellyttävän opiaattimainen pehmeä, lämmin, jotenkin "sairaalamainen" ja huoleton olo tästä tulee vaikka puuttuikin sama terä kuin edellisestä satsista. Tutkimukset jatkuvat.
Last edited by Morgan on Tue 15 Feb 2011, 04:05, edited 1 time in total.
User avatar
SAWANISTI
Apteekki
Posts: 315
Joined: Mon 14 Jul 2008, 23:54
Location: TKU PRISON

Re: Methoxetamine

Post by SAWANISTI »

Pevekin kanssa hooceeta pumpulle, mut sulloo tasapainohäiriöt hanuriin ja jos kuumottaa peve ni tää tuo semmosen "pimiön" kuin (hatsi?) ettei enää kumoile ja ikkunarallikuskit rauhottuu - positiivista.. ei maybe sieltä terveestä päästä, mut se on taaskin miten sen ottaa 8) . T: Tykkimies Ryk. 187
...bensaahan ne pojat tuli hakemaan...
User avatar
tRip
Me Gusta
Posts: 6119
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

Re: Methoxetamine

Post by tRip »

Olen ymmärtänyt ettei ole kovin seiffii stimujen kanssa tämä. Vaikka itsekin dexamfen kanssa tätä nauttinut.
Käy tosissaan pumpulle raskaaks.

Ainakin saanut käsityksen että vaikuttaa (myös) dopamiinin-&noradrenaliinin takaisinottoa estävästi (NDRI), joka ainakin selittäisi aineen stimulatiiviset vaikutukset, ja että miksi se voimistaa muiden stimulanttien vaikutuksia. Jotenkin tuntuu että korostaa nimenomaan stimujen haittavaikutuksia, jotka kohdistuvat etenkin sydämen toimintaan ja hengityselimistöön.

***

'Petollisen' pehmeä, pumpulimaisen huoleton.
Tietyllätapaa, joiltainosin 'täydellinen' mielen tasapainoittaja, masennuksen ja apatian nujertaja, puhtaan hedoistinen. ehkä.. mutta ehkä juurikin siksi niin oiva apu näkemään maailmaa paljon mielekkäämmästä näkökulmasta.
Kun tuntee olonsa hyväksi, tuntee ajatusmaailmankin kirkastuvan, ja voi löytää kaiken synkkyyden keskeltä jotain hyvääkin.
Kun tuntee itsensä hyväksi.

Itselläni todella auttoi yli pahimman mielenmaailman turhautuneisuuden, seisahtuneen ja vellovan mielen tylsistymisen.
Tämä auttoi tuntemaan maailman hyväksi paikaksi..
et rauhamaas ja ihmisil hyvä tahto.
ja et oma psyykkinen ja fyysinen hyvinvointi lähtee omasta itestään (pyyhä yksinkertaisuus.. mut sanopa se masentuneelle ihmiselle)

Mitkään huolet eivät paina ja kaikki tuntuu olevan vallan mainiosti elämässä. "mikään ei vois olla nyt paremmin"..
ja lopulta sitä huomaakin ottavansa yhä tiuhempaan pieniä doseja ylläpitääkseen tuota autuasta tilaa.

En lähtisi tätä vertaamaan juurikaan mihinkään dissoon tai deeliin, tämä on jotain ihan muuta.
Ehkä oma mielleyhtymäni olisi jotakuinkin Opioidinen Ketamiini.. jekumpi ketku.

Tällä(kin) on eri 'plateau'ita.. Pienillä doseilla stimuloi ja antaa opioidisen hyvän olon, hieman suuremmilla doseilla alkaa dissopuoli huokumaan enemmän esiin. tästä korkeammille tasoille en ole edes halunnut lähteä tutkimusmatkailemaan.

Nautin siitä mitä olen.. se on tää aine. Se on mussa itessä.. tuo tyytyväisyys.
Mut tää tekee saman ku ketamiini.. jollaintapaa jättä huolettoman afterglown pidemmäksikin aikaa.

Jossainmäärin, en tiedä kuinka suuressa määrin, tämä kun vaikuttaa joihinkin opioidireseptoreihin, ja ylipäätään aineesta kun ei vielä liikaa tiedetä, tahtoisin ikäänkuin ohimennen sanoa ihan vain pienen varoittavan sanan riippuvuuskäyttäytymiseen taipuvaisille.
Näen tässä suuren addiktiopotentiaalin, nimenomaan koska tässä on niin vahvasti esillä myöskin se opioidinen puoli.

En ole aineeseen juurtajaksaen perehtynyt.. jotakuinkin luottanut kavereiden sanaan ja muutamien foorumien antamaan infoon.

Puhun nyt siis suureltaosin vain omista kokemuksistani, en liiemmin faktoja latele.

e:pulmallista luokitella methoxetaminea mihinkään spesifiseen kategoriaan.
Mielestäni se ei ole deliriatiivi eikä liiemmin dissosiatiivikaan (paitsi isommilla dosageilla ilmeisestikin)
Toisaalta ei tämä mielestäni kuulu stimuihin eikä opioideihinkaan.
ja itseasiassa kaikkiin näihin tämän chemin voisi luokitella.
Ainii, meitsihän ei usko lokeroihin ;D
Keep it unreal.
mussunaattori
Psykonautti
Posts: 55
Joined: Sat 22 Nov 2008, 12:53
Location: Oulu

Re: Methoxetamine

Post by mussunaattori »

Aineen "suunnittelijan" haastattelu:
INTERVIEW WITH A KETAMINE CHEMIST
Last edited by mussunaattori on Fri 18 Feb 2011, 01:52, edited 2 times in total.
User avatar
Neste
OD
Posts: 1058
Joined: Sat 03 Jul 2010, 14:41
Location: Tutkan alla

Re: Methoxetamine

Post by Neste »

Hieno artikkeli! Vice rokkaa.
If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, infinite -William Blake
User avatar
CYKO
Kameleontti
Posts: 528
Joined: Thu 14 Jan 2010, 09:41

Re: Methoxetamine

Post by CYKO »

mussunaattori wrote:Aineen "suunnittelijan" haastattelu:
INTERVIEW WITH A KETAMINE CHEMIST
Toi jätkä on muuten bluelight:ista tuttu. Se oli vielä ainakin viime vuoden puolella moderaattori Advanced Drug Discussion foorumilla.
User avatar
kokasmurffi
Psykonautti
Posts: 64
Joined: Tue 03 Aug 2010, 09:23

Re: Methoxetamine

Post by kokasmurffi »

juu tuli tilattua tota..
sitä vaan meinasin et jääkö helposti tulliin...
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: Methoxetamine

Post by King Ink »

Tää pitää näköjään kirjottaa joka topikkiin erikseen,
mikä vaan jauho jää helposti tulliin jos huomaavat.
Et ihan yhtä helposti/vaikeasti jää tulliin kuin mikään muukaan rc.
User avatar
Selko-Uni
Karvakuono
Posts: 16
Joined: Mon 18 Jan 2010, 20:29
Location: Jossain

Re: Methoxetamine

Post by Selko-Uni »

Onkos tää kuinka rankkaa psyykkeelle? Deelit ja pajarin joutunu lopettamaan ku ahistavat ajatukset alkaa luuppaamaan ja tulee "sekoamisen" pelkoa. Stimut ja holi ovat ainoat, joita pystyy huoletta nauttimaan. Dissoista ei ole kokemusta (Paitsi Salviasta, jota en tähän listaan luokittele lyhyen keston takia) ja tätä olisi kiinnostava testata.
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: Methoxetamine

Post by King Ink »

Mulla ei ole henkilökohtaisesti ollut koskaan mitään pelkotiloja dissosiatiivimatkoilla, joiden kokisin ahdistavan (paitsi salvia mut noh..),
aina on osannu suhtautua tosi neutraalisti kaikkeen. Ja esim ketamiini deelitripillä on poistanut kaiken jännityksen mitä deelit mulle monesti luo.

Tää on tottakai tosi henkilökohtaista, mut elän käsityksessä että dissoilla on harvinaisempaa saada ahdistavia ajatuksia.
En tosin tästä kyseisestä substanssist tiedä yhtään, mut disso ku on niin tuumailen vaa.

Eli, mun mielest kannattaa kokeilla, en usko et huonoo tulee, dose vaan mieti huolel.
Jos tän saatavuus on ongelma (tai ketamiinin) niin kokeile keittää vaikka dexmit, mikäli haluat muita dissokokemuksia kuin salvian.
Ketku on kyl paljon ''hauskempaa'' kuin dexmi, mut en sanois että parempi. ;)
User avatar
Selko-Uni
Karvakuono
Posts: 16
Joined: Mon 18 Jan 2010, 20:29
Location: Jossain

Re: Methoxetamine

Post by Selko-Uni »

King Ink wrote:Mulla ei ole henkilökohtaisesti ollut koskaan mitään pelkotiloja dissosiatiivimatkoilla, joiden kokisin ahdistavan (paitsi salvia mut noh..),
aina on osannu suhtautua tosi neutraalisti kaikkeen. Ja esim ketamiini deelitripillä on poistanut kaiken jännityksen mitä deelit mulle monesti luo.

Tää on tottakai tosi henkilökohtaista, mut elän käsityksessä että dissoilla on harvinaisempaa saada ahdistavia ajatuksia.
En tosin tästä kyseisestä substanssist tiedä yhtään, mut disso ku on niin tuumailen vaa.

Eli, mun mielest kannattaa kokeilla, en usko et huonoo tulee, dose vaan mieti huolel.
Jos tän saatavuus on ongelma (tai ketamiinin) niin kokeile keittää vaikka dexmit, mikäli haluat muita dissokokemuksia kuin salvian.
Ketku on kyl paljon ''hauskempaa'' kuin dexmi, mut en sanois että parempi. ;)
Joo pitää laittaa tilauksee ja jos jää tullii ni eiku dexmit tulille...kiitos asiallisesta vastauksesta :up: