Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Keskustelua dissosiatiiveista ja delirianteista.
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by King Ink »

DXM:n erottelu sitruunahappoon

Nämä ohjeet on tarkoitettu yhden 200millilitran Resilar pullon, eli 600 milligramman erotteluun, jos erottelet eri määrän, vähennä tai lisää aineiden määrää.

Aineet: - eli mitä myrkkyjä tarvitaan ja mistä niitä saa.

Resilar tai jokin muu dekstrometorfaani pitoinen yskänlääke kuten Rometor Ratiopharm
- Apteekeista, Resilarin hinta ainakin Itä-Suomessa 8,35€ per 200ml pullo. Myydään myös pienemmissä pulloissa.
- 200ml Resilaria sisältää 600mg dekstrometorfaania.

Sitruunahappo tai Askorbiinihappo eli C-vitamiini.
- Sitruunahappoa saa apteekeista mm. säilöntään, maksaa n. 2€ 50 grammaa, joten aika edullista.
- Sitruunahappoa löytyy myös kauppojen viinitarvikeosastoilta.
- C-vitamiinia esim. poretableteissa, apteekeista saa tabletteja jotka sisältävät 1000mg C-vitamiinia per tabletti.

Lipeä eli natriumhydroksidi tai soodatuhka.
- Lipeää saa apteekeista, mutta apteekin tädit ovat aika nihkeitä myymään sitä, ja lisäksi apteekkilipeä on aika hintavaa.
- Lisäksi ainakin Biltema myy melkein puhdasta Lipeää nimellä Kaustinen Sooda.
- Soodatuhkaa saadaan kun lämmitetään ruokasoodaa uunissa n. 200 asteen lämpötilassa 1-2 tuntia.
Ruokasooda on myös erittäin edullista ja sitä myydään jokaisessa ruokakaupassa.
- Lipeän voi myös korvata esim. viemärinavaajilla jotka sisältävät n. 98% natriumhydroksidia, lisäksi mm. Kaliumhydroksidia on mahdollista käyttää tähän tarkoitukseen.

Puhdistettu bensa.
- Zippobensa, esimerkiksi R-kioskeista 5€ per 1,25 desin puteli.
- Apteekkien puhdistettu bensa, ilmeisen parempi vaihtoehto mutta en osaa sanoa mitään koska ei ole minkäänlaista kokemusta.
- White Gas retkikeittimiin, myydään mahdollisesti joillain huoltoasemilla ja ainakin erä/retkeilykaupoissa. Myydään litrossa eli tulee selvästi halvemmaksi kuin zippobensan ostaminen.

Vettä.
- Hanasta.

Tarvikkeet: - eli mitä välineitä tarvitaan erottelua varten.

Minigrip- tai pakastepusseja - mielellään kohtuu suuria, itse käytän 2 litran minigrip pusseja.
Astioita, kaksi pienempää ja yksi vähän suurempi..
Sakset, hätätapauksessa veitsikin käy, mikä tahansa esine millä voi leikata pussin kulman auki.
Pari tyhjää muovipulloa, ei pakollista, itse kuitenkin tykkään käyttää koska se helpottaa ravistelua.
Suppilo, hermojen takia melkein välttämätön.
Vessanpönttö, jonne kaataa sorbitoljätteet, älä missään nimessä kaada luontoon.

Erottelu: - eli nyt itse toimenpiteeseen.

Vaihe 1 - (vain jos käytät soodatuhkaa lipeän sijaan)

- Pistä n. 2-3 ruokalusikallista ruokasoodaa pellille levinpaperinpalasen päälle ja uuniin n. 1-2 tunniksi n. 200 asteeseen.
Huom! Eroa soodatuhkan ja ruokasoodan välillä ei huomaa, älä kokeile maistaa huomataksesti eron sillä soodatuhka on vahvasti emäksistä.

Vaihe 2

- Kaada Resilarit muovipulloon ja heitä perään soodatuhka tai lipeä, riippuen kumpaa käytät.
Ravistele kunnes soodatuhka on sekoittunut Resilarin kanssa, tai lipeä on liuennut. Lipeän liukeneminen voi kestää kauankin mikäli se on raemuodossa.
Lipeää tulee käyttää n. 1-2 ruokalusikallista yhtä pulloa kohden, 1 ruokalusikka jokaista lisäpulloa varten.
Huom! Mikäli käytät lipeää, on hyvin todennäköistä että neste kuumenee ja pullo sen mukana, joten voit haluta laittaa johonkin surempaan astiaan vettä ja pullon välillä viilenemään. Muista kuitenkin välillä myös ravistella pulloa etteivät rakeet jumitu pohjalle klöntiksi.

Vaihe 3

- Kaada n. desin verran puhdistettua bensaa pulloon resilarin sekaan.
Ravistele n. 10 minuuttia (vähempikin aika riittää, mutta voi pelata varman päälle)
Mikäli erottelet useamman pullon kerralla, lisää bensaa pieni määrä jokaista pulloa kohden mikäli mahdollista, ei tarvitse tuplata määrää.

- Anna asettua niin että kerrokset ovat selvästi huomattavissa.
Kaada minigrip pussiin ja odota että bensa ja mömmö ovat eri kerroksissa, odottele kunnes raja on veitsenterävä, mikäli hätiköit tämän kanssa niin se kasvattaa erottelun hukkaprosenttia selkeästi.

- Pistä minigrip roikkumaan esimerkiksi pöydän reunasta jonkun painavan esineen avulla, voit myös pitää kädessäsi mutta se on hankalampaa kuin laittaa pussi roikkumaan jostain. Kulma alaspäin. Sitten leikkaa varovaisesti kulma pois pussista ja valuta eri kerrokset eri astioihin.
Ruskean tahnan kaadat vessanpönttöön, se sisältää kaiken sorbitolin ja muut turhat aineet mitä Resilar sisältää, se on myös vahvasti emäksistä joten älä läträä sitä käsillesi tai muuallekaan.. Kirkkaassa bensassa on nyt dekstrometorfaani.

Vaihe 4

- Sekoita sitruunahappoa reilu teelusikallinen n. desiin vettä. Voit myös käyttää sitruunahappoa enemmän mikäli haluat pelata varman päälle (muista kuitenkin että mitä enemmän laitat, sitä hirveämpi lopputuotten juomisprosessi on happamuuden takia.) Mikäli käytät c-vitamiinia, sekoita yksi 1000mg:n tabletti n. desiin vettä. Mikäli erottelet useamman pullon kerralla, on hyvä lisätä n. puoli desiä vettä jokaista lisäpulloa kohden, määrää ei tarvitse tuplata. Sitruunahappoa taas voi lisätä n. puolikkaan teelusikan per lisäpullo.

- Kaada tyhjään muovipulloon happovesi ja bensa, sekoita taas n. 10 minuuttia.
Anna kerrosten erottua rauhassa, kaada minigrip pussiin ja toista sama mikä tehtiin vaiheessa 3. Alempi kerros sisältää nyt dekstrometorfaanin mikä on sitruunahapposeoksessa, ja ylempi bensan.
Huom! Painotan että antakaa tässä vaiheessa varsinkin kerrosten erottua tarpeeksi, mielellään täydellisen veitsenteräväksi rajaksi. Jos litku on vaahtoutunut, odottakaa vaahdon häviämistä. Se voi viedä jonkun aikaa, mutta se vähentää hukkaprosenttia huomattavasti kun kerrokset ovat täysin erottuneet.

- Ota bensa talteen (esim tyhjään ja puhtaaseen Resilar pulloon) jotta voit käyttää sitä myöhemmin uudestaan. Sitä haihtuu joka kerralla ja se likaantuu, mutta itse n. 5 erottelua oon aina hoitanut samalla bensalla onnistuneesti.

- Toisessa astiassa on sitruunahapposeos, mikä sisältää dekstrometorfaanin.

Vaihe 5 - (vaihtoehtoinen)

- Lämmitä sitruunahappo seosta liedellä matalalla lämmöllä jotta pienet mahdolliset bensan jäänteet haihtuvat, voit myös haihduttaa suuren osan vettä pois seoksesta jolloin sitä on helppo lantrata vaikka mehuun. Vältä kiehumista.

Vaihe 6

Nauttiminen. Nestettä voi laimentaa esim mehulla, mutta se vain lisää nesteen määrää eikä happamuus muutu miksikään.
Suosittelen tapaa että hörppäät mahdollisimman nopeasti (yhdellä kulauksella) nesteen ja sen jälkeen juot nopeasti jotain väkevän makuista mehua tai muuta juomaa päälle jotta saisit makua pois suusta, sitten voit vaikka yskänpastillin ottaa joka pitää loputkin makuaistimukset piilossa.Kiitos kaikille vinkeistä, ja muista maininnoista, jotka auttoivat tämän kehittämisessä.

Lisäys: Aineiden hinnat voivat nousta tai laskea hieman, mutta en jaksa päivitellä tätä aina kun YA nostaa Ressun hintaa. Aineet ovat suunnilleen tuon hintaisia.
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: Dekstrometorfaanin erottelu Resilarista aloittelijalle

Post by King Ink »

DXM freebasen valmistus ja erottelu
- tämän ohjeen raakaversion kirjoitti Mushruumis, joka itse on vannoutunut freebasemuodossa olevan dekstrometorfaanin fani.

Nämä ohjeet ovat tarkoitettu kahden 200millilitran Resilar pullon erotteluun, jos erottelet vain yhden en voi taata että onnistut ennenkuin joku varmistaa asian.


Tee vaiheet 1, 2 ja 3 samalla tapaa kuin edellisessä ohjeessa. Huom! Muista kuitenkin käyttää aineita kahden pullollisen mukaan, ei vain yhden kuten toisessa ohjeessa.

Vaihe 4

- Kaada bensa (joka sisältää dekstrometorfaanin) kattilaan ja kiehuta varovasti hiljaisella lämmöllä kunnes kaikki bensa on höyrystynyt pois. Voit myös tehdä vesihauteen: Kaada kattilaan vettä ja laita bensadexmit esimerkiksi lasipurkissa kattilan sisään, tällöin voit pitää paljon suurempaa lämpöä ja on pienempi riski että dekstrometorfaani palaa pohjaan. Suosittelemme vesihaudetta. Voit laittaa tuotteen myös esimerkiksi lasivuokaan ja matalalle lämmölle uuniin haihtumaan. Tai haihduttaa bensan vaikka auringonpaisteessa.

Muista, ettei bensahöyryjen hengittely ole terveellistä, joten ilmanvaihto kuntoon.

Vaihe 5


- Kun bensa on höyrystynyt kokonaan pois, ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.
Kattilan/purkin pohjalle alkaa muodostua kristallimainen pinta.

- Tässä vaiheessa on mahdollista ettei kristallisointi onnistu, ja kattilan pohjalle jää tahmainen pinta, tällöin sivele esim. veitsellä kattilan pohjaa niin että läpinäkyvä kerros alkaa muodostua valkoiseksi.

- Raaputtele esim. kirjastokortilla tai muovilusikalla kristalli kattilan/purkin pohjasta. Tämä voi vaatia kärsivällisyyttä, ainakin mikäli tahna ei heti ole kristallisoitunut.

Vaihe 6

Nauttiminen.
Jauhe maistuu erittäin kemikaaliselta, ja maussa on todennäköisesti mukana se tuttu dexmin jopa kokeneempaakin hörhöä ravisuttava vivahde. Tämän takia on suositeltavaa esimerkiksi laittaa jauhe kapseleihin, tai kääriä se pommiin, jotta nauttiminen helpottuisi ja välttyisit turhalta irvistelyltä.

Huomioita freebasesta!

- DXM freebase saattaa olla vahingollista vatsalle, pitkäaikainen ja liian toistuva käyttö voi mahdollisesti aiheuttaa vatsahaavan tai muita vaivoja.

- Jos päätät valmistaa freebasea, emme takaa että onnistut siinä. Tämä on epävarma prosessi, eikä toimivuudesta voida mennä takuuseen.

- Freebase todennäköisesti (ainakin muutamalla yksilöllä) toimii erilailla kuin normaalisti eroteltu dekstrometorfaani. On huomattu mm. merkittäviä vaihdoksia siinä miten nopeasti se alkaa vaikuttaa. 15 minuutista jopa kolmeen tuntiin on raportoitu. Myös pieniä muunlaisia vaikutuseroja voi olla mahdollista ilmetä, vaikken itse usko niihin.

- Tällä tavalla erotellessa tosiaan bensaa ei voi käyttää uudestaan koska se höyrystyy, joten jos olet tarkka rahan kanssa, en suosittele.

Jos kokeilet tätä ohjetta, anna palautetta.

Freebase muotoon erotellun pitäisi muodostua suunnilleen tämännäköiseksi kattilan pohjalle:
Kiitos Mushruumikselle kuvista, hän pahoittelee että kattilaan lorahti vähän resilarjätettä, minkä huomaa oranssihtavina läikkinä.
User avatar
Mammuth
Karvakuono
Posts: 38
Joined: Tue 22 Jun 2010, 00:20
Location: Vantaa

Re: Dekstrometorfaanin erottelu Resilarista aloittelijalle

Post by Mammuth »

Hienoa, selkeät ohjeet jota käytän huomenna.
When Dusk Breathes It's Last Breath
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: Dekstrometorfaanin erottelu Resilarista aloittelijalle

Post by King Ink »

Kiitos.

Onko toi muuten alottelijalle, vai aloittelijalle, vai aloittelialle? :doh:
User avatar
siqqe
Apteekki
Posts: 372
Joined: Sun 28 Feb 2010, 10:31

Re: Dekstrometorfaanin erottelu Resilarista aloittelijalle

Post by siqqe »

Tosi selkeä ohje! Muistan ensimmäisiä kertoja kun DXM topicista koitti ohjeita lukea, kukaan ei kertonut yksityiskohtaisesti paljon mitäkin ainetta tarvitsee ja mitä milloinkin tekee ja sitten kilo offtopiccia seassa. Ja uusavuttomanahan pitää kaikki vääntää rautalangasta. Tämä on hyvä ohje, helpottaa aloittelevien hörhöjen elämää kyllä!

Kiitos tästä.
ʘʘ
idfgho

Re: Dekstrometorfaanin erottelu Resilarista aloittelijalle

Post by idfgho »

Hyvän työn todella oot tehny.
Huomautuksena, et Itä-Suomessa omalla paikkakunnallani ainakin Resilarin hintaa on just nostettu 8,43e, 5snt enemmän täytyy varata ku ennen.
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: Dekstrometorfaanin erottelu Resilarista aloittelijalle

Post by King Ink »

Lisäsin maininnan siitä että hinnat voivat vaihdella/muuttua.

Muokkailin hieman muutenkin.

Nimi muutettu.
SahkoinenVelho
Kameleontti
Posts: 770
Joined: Sun 27 Jun 2010, 21:17

Re: Dekstrometorfaanin erottelu Resilarista aloittelijalle

Post by SahkoinenVelho »

Noihin vois lisätä, että sitruunahappoa saa myös esim. viinin valmistukseen monista isommista kaupoista ja varmaan paljon halvemmalla kuin apteekista ja enemmän. Sitruunahapolla lopputuote on puhtaampaa ja ei varmaan maistu niin pahalle. 98-100% lipeärakeita saa myös käsittääkseni isommista kaupoista, tällöin tuskin kysytään mitään ja hinta on varmaan taas paljon pienempi kuin apteekissa. Zippobensassa voi olla epäpuhtauksia, niillä tekisin aina haihdutuskokeen vaikka lasin tai peilin päällä. Puhdistettu bensa varmaan muutenkin tekee puhtaamman lopputuloksen ja zippobensa voi pahimmassa tapauksessa myös jättää jotain sivumakuja.

En muista oliko nuo lipeä/soodatuhka ja C-vitamiini/sitruunahappomäärät samat kuin siinä yhdessä yleisesti netissä liikkuneessa erotteluohjeessa, mutta muistaakseni ne oli siinä ohjeessa aivan HELVETISTI liioiteltuja. Ei siinä muuten mitään, mutta aineita tietysti kuluu ja mitä enemmän happoa tosiaan jää lopputuotteeseen niin sitä hirveämpää lopputuotetta on juoda ja sitä enemmän se ärsyttää vatsaa ja hampaita. Muistaakseni joskus kun kemiajutut oli vielä paremmassa hallinnassa, laskeskelin itse ihan tarkalleen paljon sitruunahappoa oikeasti tarvitsisi jotta kaikki DXM-freebase muuntuu suolaksi, ja ihan älyttömästihän siinä niitä määriä oli liioiteltu :roll:

EDIT: Myös olisi hyvä mielestäni painottaa ravistelujen tärkeyttä erottelussa! Kaiken logiikan mukaan siinä on suurin mahis kärsimättömän ihmisen kusta koko homma ja saada ainetta menemään hukkaan. Enempi ravistelu ei ainakaan mitenkään haitaksi ole.

Muuten kyllä aika hyvä ja selkeä ohje :)
Last edited by SahkoinenVelho on Fri 23 Jul 2010, 21:14, edited 1 time in total.
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: Dekstrometorfaanin erottelu Resilarista aloittelijalle

Post by King Ink »

Mä itse käytän noita määriä mitkä kirjoitin, ja oon melko varma et vähempikin riittäisi.
Mut en haluu ottaa riskejä sen suhteen et onnistuuko erottelu vai ei, en kokeilla ees.

Joops, lisäilen noi sun sanomat paikat.
User avatar
derp
Karvakuono
Posts: 31
Joined: Sat 12 Jun 2010, 03:38
Location: pohjois-savo

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by derp »

itse olen käyttäny joka kerta sitruunahappoa 3-4 teelusikallista erotellessani yhtä 200ml resilar pulloa
melkein minimimäärään haihdutettu neste on maistunut aina ihan hirveältä paitsi
viime kerralla join ennen ja jälkeen kaakaota joka mielestäni tappoi koko pahanmaun, liekkö sitten johtunut jostain muusta mutta kaakaon kanssa ensikerrankin mennään

todella selkeä ohje, aijonkin kokeilla vähemmällä sitruunahapolla
Tietoa siitä mitä tapahtuu, ei tällä hetkellä ole.
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by King Ink »

Hurr, muistan itekkin kun ekoilla kerroilla tungin 4 teelusikallista.

Yök.

Onneks on nyt viisastuttu.
idfgho

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by idfgho »

Niin, on sitä viisastuttu, vaan kylläpä tällainen selvä ohje oisi kelvannut sillon kun itse aloitti dexmeilyn. Onneksi on nyt näille uutukaisille niin eivät tee mahdollisesti samoja virheitä kun itse on tehnyt.
User avatar
Mushru
Moderator
Posts: 2975
Joined: Mon 05 Jan 2009, 20:31
Location: Stäshi

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by Mushru »

HOORAY! \o/
rukouksiini on vastattu!
Selkeää ja hyvää työtä!

<3
. . . (--) °
~ Foliot hattuun ja oliot vittuun
Dexma wrote:Sä oot mun peppuni henkinen peppumentoori! Sensei Mushru :D
User avatar
antihippi
Karvakuono
Posts: 36
Joined: Sun 04 Jul 2010, 21:13
Location: Tampere

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by antihippi »

- Ota bensa talteen (esim tyhjään ja puhtaaseen Resilar pulloon) jotta voit käyttää sitä myöhemm uudestaan. Sitä haihtuu joka kerralla ja se likaantuu, mutta itse n. 5 erottelua oon aina hoitanut samalla bensalla onnistuneesti.

- Toisessa astiassa on sitruunahapposeos, mikä sisältää dekstrometorfaanin.

Vois kertoa et pussista otetaan alempi samea kerros talteen ja ylemmässä kirkkaassa kerroksessa on bensa. Emt, jäi vaan epäselvä kuva tosta kohdasta, jos ekaa kertaaa olis asialla. Ja ainaki ite kiehutan joka kerta ihan kunnolla, levy täysillä, kunnes jäljellä on vaan vähän kellertävää nestettä. Kiehuttamisen ei pitäs haitata mitään?

Yllättävän vähän sitruunahappoa tarvii. Oon laittanu varmuudeksi 600mg erotteluun reilu puol desiä vettä ja ruokalusikallinen sitruunahappoa. Hyi saatana :D hampaat narskuu ja kurkkua polttaa. Jatkossa aion käyttää vähemmän. Ja kyllä 2 ruokalusikallista soodatuhkaa on riittänyt 1200mg:n erotteluun. Varmanpäälle toki kannattaa ottaa. Hyvä ohje, ja hienoa että jaksoit tehä tälläsen.
"Replace fear of the unknown with curiosity"
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by King Ink »

Joo, pitänee mainita noi kerrokset, vaik kyl sitä pitäis huomata kumpi on kumpi. :D
Koala

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by Koala »

Todella hyvää työtä King Ink! (:

Sticky?
lonecell

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by lonecell »

King Ink wrote:- Lipeää saa apteekeista, mutta apteekin tädit ovat aika nihkeitä myymään sitä,
joskus se on loppu, joskus sitä ei myydä ollenkaan, ja joskus sitä saa mutta pitää inttää ensin jonkun aikaa. Apteekin lipeä on myös melko hintavaa.
Tähän sellainen lisäys, että aika monesta paikasta (rautakaupat, halpasekatavarakaupat, varmaan jotkut isommat ruokakaupatkin) saa viemärirakeita, jotka ovat pelkkää natriumhydroksidia ts. lipeää. Litran pullo rakeita ei maksa montaa euroa. Ja sitruunahappoakin löytyy kauppojen viinitarvikeosastolta, jos ei apteekista halua kysellä.
SahkoinenVelho
Kameleontti
Posts: 770
Joined: Sun 27 Jun 2010, 21:17

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by SahkoinenVelho »

lonecell wrote:
King Ink wrote:- Lipeää saa apteekeista, mutta apteekin tädit ovat aika nihkeitä myymään sitä,
joskus se on loppu, joskus sitä ei myydä ollenkaan, ja joskus sitä saa mutta pitää inttää ensin jonkun aikaa. Apteekin lipeä on myös melko hintavaa.
Tähän sellainen lisäys, että aika monesta paikasta (rautakaupat, halpasekatavarakaupat, varmaan jotkut isommat ruokakaupatkin) saa viemärirakeita, jotka ovat pelkkää natriumhydroksidia ts. lipeää. Litran pullo rakeita ei maksa montaa euroa. Ja sitruunahappoakin löytyy kauppojen viinitarvikeosastolta, jos ei apteekista halua kysellä.
Näitä just meinasin itekkin. En ite tiiä varmasti mistä kaupoista niitä löytyy mut porukoilla hyllyssä purkki viemärien avaamiseen, siitä on kätevä ottaa ilmatteeksi... :mrgreen: Taitaa purkissa lukea just "98-100% natriumhydroksidia".
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by King Ink »

Lisätty, ostopaikat mitkä mainittu.

Jatkakaa vaan huomauttelua niin lisäilen sitä mukaa.
lonecell

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by lonecell »

King Ink wrote:Mut eikös noissa viemärirakeissa oo muutakin kuin lipeää?
Viemärirakeen käyttöturvallisuustiedote sanoo koostumukseksi >95% natriumhydroksidia. Kannattaa toki vähän silmäillä purkkia ostaessa, muunlaisiakin viemärinavaajia on toki olemassa.
sxoxyvg
Moderator
Posts: 1666
Joined: Tue 19 Jun 2007, 02:22

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by sxoxyvg »

Voi olla, ei tiedä. Älä riskeeraa turhaan, ei oo pahan hintasta hommaa jostain puhtaampana. Saippuan valmistukseen of course.
negatiivisesti sekaisin

<Dexma> Okei okei.
<Dexma> MÄ OLEN IHAN PERUSPANO
User avatar
Huiko
LD50
Posts: 2489
Joined: Mon 18 Jan 2010, 16:13
Location: Pääkaupunkiseutu

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by Huiko »

Tämä retkikeittimien White gas.Eli puhdas bensiini a.k.a puhdistettu bensiini.Sitä saa litroissa.Eipähän lopu heti kesken. :D Tulee halvemmaksikin kuin nämä n.desi kerrallaan myytävät.Jotkin huoltoasemat myyvät ja tietty eräkaupat.
Tää tie vie tuskan, valitusten loukkoon.
Tän kautta käyt iänikuiseen vaivaan.
Tää tie vie kadotuksen väen joukkoon.

Oikeudenmukaisuus sai minut aikaan,
Jumalan Voima, Viisauden summa
ja Alkurakkaus, joka synnit peittää.

Vain ikuiset on ennen mua luotu,
myös mun on ikuisesti kestää suotu.
Kun tästä käyt, saat kaiken toivon heittää.


-Dante (n. armonvuonna 1321 jkr.
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by King Ink »

Lisäsin Huikon vinkin, unohdin kokonaan vaikka oot maininnut tuosta ennenkin.
SahkoinenVelho
Kameleontti
Posts: 770
Joined: Sun 27 Jun 2010, 21:17

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by SahkoinenVelho »

Noita viemärirakeita nimenomaan myydään lipeänä ja niissä nimenomaan tehdään selväksi että ne ovat puhdasta tai lähes puhdasta natriumhydroksidia. En sitten tiedä, voihan niitä joitain muitakin olla myynnissä mutta eiköhän niissä kerrota sisältö...
User avatar
peltsi
OD
Posts: 1046
Joined: Mon 11 May 2009, 22:53
Location: MuuMaa

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by peltsi »

Osaako kukaan sanoo et käykö kaliumhydroksidi tohon erotteluun? Ite oon erotellu aina viemärin avaajalla (muistaakseni lukee >98%NaOh)
"I hurt myself today to see if I still feel"
*Johnny Cash - hurt*
User avatar
siqqe
Apteekki
Posts: 372
Joined: Sun 28 Feb 2010, 10:31

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by siqqe »

peltsi wrote:Osaako kukaan sanoo et käykö kaliumhydroksidi tohon erotteluun? Ite oon erotellu aina viemärin avaajalla (muistaakseni lukee >98%NaOh)
Itsekin tota ostin vahingossa, menikö kybä hukkaan? :roll:
ʘʘ
User avatar
Mushru
Moderator
Posts: 2975
Joined: Mon 05 Jan 2009, 20:31
Location: Stäshi

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by Mushru »

Neh eikai tartte laittaa freebase-ohjetta ettei porukka tuhoo masuu. 8(

Mut silti se on se tapa miten tykkään dexmii nauttii,se on niin erilaista kuin sitruunalitku..
Nousee erilailla...

Ja sitä paitsi on kallista. Mut helpompi nauttii... Mutta senkin valmistaminen hämää siinä loppuvaiheessa kun
dexmin pitäis kristallisoituu kattilan pohjalle.. Joskus jää limakerros ja pitää veitsellä sivellä pohjaa ni se muuttuu..

Ja..nii..joo. Tää ohje on parempi ku se yks öh,en sen nimee muista,mut silti ! <3
. . . (--) °
~ Foliot hattuun ja oliot vittuun
Dexma wrote:Sä oot mun peppuni henkinen peppumentoori! Sensei Mushru :D
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by King Ink »

Mushruumis, kirjota vaik tähän se ohje niin lisään sen erillisenä kappaleena vaik tuohon. Tai pistä sähköpostiin, tai miten vaan. (:
Kyl mun mielest sekin vois olla ihan hyvä.
User avatar
King Ink
LD50
Posts: 3928
Joined: Fri 10 Jul 2009, 11:38

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by King Ink »

siqqe wrote:
peltsi wrote:Osaako kukaan sanoo et käykö kaliumhydroksidi tohon erotteluun? Ite oon erotellu aina viemärin avaajalla (muistaakseni lukee >98%NaOh)
Itsekin tota ostin vahingossa, menikö kybä hukkaan? :roll:
Irc kanavalla ainakin sanottiin että toimii, mut ei ilmeisesti oo kokeiltu. Kertokaa jos kokeilette/kokeilitte. Ja mistä sitä saa, missä määris ja mihin hintaan?

Nyt lähti kokeilu käyntiin ''legendaarisella'' Dredin etikkahappo ohjeistuksella.
Yritän erotella 300mg etikan kanssa, ja 300mg sitruunahapon, ensin otan etikkaan erotellun ja jos se ei toimi, niin mulla on varasuunnitelmana tuo ''perustavalla'' eroteltu.

Jauheeksi asti siis, raportoin sitten miten kävi.

10 prosenttia etikkahappoa sisältävä väkiviinaetikka kysees.
User avatar
Lautturi
Lepakko
Posts: 254
Joined: Wed 23 Jun 2010, 10:40

Re: Dekstrometorfaanin erottelu aloittelijalle

Post by Lautturi »

King Ink wrote:Mushruumis, kirjota vaik tähän se ohje
+1

Tahtoo informaatiota!
Niin, teen jäätä toisinaan, se ruokani sulattaa.
Jos tahtoisit paljon sulattaa, sinä oppisit jäätäni rakastamaan.