3-MMC

Stimulantit & empatogeenit. Keskustelua stimulanteista, stimuloivista yrttivalmisteista ja empatogeeneistä.
Douppikukko
Karvakuono
Posts: 17
Joined: Fri 14 Nov 2014, 23:56

3-MMC

Post by Douppikukko »

Kellään kokemuksia 3-MmC:stä, joka on 4-MMC:n eli Mephedronen analogi?
User avatar
SadPanda
LD50
Posts: 3142
Joined: Wed 27 May 2009, 15:26

3-MMC

Post by SadPanda »

Douppikukko wrote: Thu 12 Jul 2018, 08:02 Kellään kokemuksia 3-MmC:stä, joka on 4-MMC:n eli Mephedronen analogi?
Kyllä löytyy.. Ei millään tavalla kuten edeltäjänsä eli 4mmc, mephedrone, mefedroni ja meowmeow mitä nimiä sillä onkaan, Oikeastaan ivnä sellainen todella pieni empatia boosti (annosket jotain 80-120mg iv. (en suosittele tätä iv:nä vedettävän kuitenkin aika paljon poltteli) ja mitähän muuta. todell euforinen. Mutta enemmän stimumainen ku empatogeeninen. Komboillesa tämä oli hyvää tavaraa...Taisin ottaa 3,4ctmp kanssa ja se antoi sille piristävälle todella paljon empatiaa.

yksistään oikeastaan kokaiini/metamfetamiiinia ja liraus mdma:n kaltaista empatiaa. Paljon enemän sivuoireita esim sydän hakkas tumtumtumpumpumpu. Ja sillee. Kokeilin pommilla (150mg) ja ei oikeen tuntunu miltään. Ja tiedän että oli 3mmc. mä en vaan pidä tästä. se oli iv:nä kivaa kun löysi oman "sweet spotin" ja sillee... humahti ja kestoltaan todella lyhyt. sit tuli 2mmc joka oli minusta parempi mitä 3mmc. mutta siitä sitten enemmän siinä. eli kyselkää, jos tulee mieleen jotain. Kuitenkin luottovendorilta tätä tuli usemapi kymppi aikoinaan tilattua!

Että kyllä tämä ei mitenkään mephedronen(4mmc) korvikkeeksi sovi. Mutta jos haluaa sellaista levotonta empatiasekoilua niin tämä sitä antaa ja uskon, että tämä ei ole vielä täysin niin toksinen kun ne 4cmc ja 3cmc :D ne oli aika tuntu todella tolumaisilta. vai pitäisikö sanoa putkimies hönkäsyt :D
[17:14] <bong_aqua> oot kyllä kohtuukäytön ruumiillistuma