Stimulantit ei toimi, OLLENKAAN, kokemuksia

Stimulantit & empatogeenit. Keskustelua stimulanteista, stimuloivista yrttivalmisteista ja empatogeeneistä.
uZcop
Tuppisuu
Posts: 4
Joined: Thu 30 Sep 2010, 13:56

Stimulantit ei toimi, OLLENKAAN, kokemuksia

Post by uZcop » Wed 06 Dec 2017, 02:37

Takana on n. 15v käyttöhistoria, todella värikäs ja vauhdikas sellainen, eli on tullut kokeiltua ja käytettyä varmaan kaikkea mahdollista olemassa olevaa. Piriä on kulunut aivan sairas määrä, ikävuodesta 18 vedin about jokapäiväsellä tahdilla siihen asti että täytin 23. Viimeisen vuoden siitä, koko kesä (~3kk) meni tykittäessä n. 80% puhtosta tavaraa, eli sen ajan olin aika pitkälle valveilla, en muista että olisin mennyt kertaakaan tarkoituksella nukkumaan. Tietenkin nukuin ja tipahtelin, mutten ikinä tarkoituksella. Sen kesän jälkeen, ikää siis 23v, tapasin nykyisen tyttöystäväni jonka seurassa tajusin kuinka rajoille oon kroppani ja mieleni kamanvedolla vienyt, ehkä osin tarkoituksella, tyhmänä nuorena haluaa testata kaikkea (ja itseään) ja tajuaa vasta vuosien päästä kuinka vaarallista meno on ollut. Varmaan aikamoinen onni olla vielä ylipääänsä elossa. Kumppanin kanssa ensin subukoukku ja kokeilu tilata apvp.tä ulkomailta. Onnistui parikin kertaa, sitä tuli isot kasat täysin puhdasta kristallia ja sitä vedettiin 2vuoden ajan. Se menikin siihen että puolen vuoden välein muutto, kun sekoilut ja vainoharhat voitti järjen äänen. Nyt ollaan saatu elämää takaisin raiteilleen, ainoastaan subukoukku jäljellä, käydään töissä ja harrastetaan, adoptoitiin kaksi koiraakin. On yksi läheinen ihminen, joka käy kylässä n. Puolen vuoden välein, ja siltä jää meille aina pari grammaa poretta, vedetään aina heti parit vedot ja loput jakoon kavereille. eli siis tässä tulee se ajatus ja kysymys ja ihmetys, mitä haluaisin kuulla jos jollain olisi samanlaisia kokemuksia? verrattuna entiseen aikaan jolloin rakastin nousuja (iv-käyttö kokoajan), rakastin sitä oloa olla sekasin. Nykyään, parhaiten oloa kuvaa se että vetää suoraan pirilaskut. Enkä tarkoita samaa, kun jos esim tyttöystäväni sanoo että paha olo, ei niitä perusoloja mitä poreesta voi aiheutua. Ne on pientä verrattuna tähän oloon, kehossa sekä mielessä. Itseasiassa tässä kirjoittaa tyttöystävä, en ole koskaan nähnyt kenekään menevän samanlaiseen tilaan ja lamaantuvan piristä samalla tavalla mitä tuo mies nykyään lamaantuu. Ja olen nähnyt paljon. On tullut mieleen ajatus, että onko aivoissa voinut tapahtua jonkunlainen muutos? Kokemuksia???

User avatar
Dexma
Moderator
Posts: 8616
Joined: Sat 01 Mar 2008, 19:42
Location: Manse <3

Re: Stimulantit ei toimi, OLLENKAAN, kokemuksia

Post by Dexma » Wed 06 Dec 2017, 11:39

Ihan oikeesti kappalejaot tohon kirjoitukseen kiitos. :mrgreen:

Mut siis. Joo. Aivot muuttuu, kokemus muuttuu ja elämän tilanne muuttuu. Jopa piri muuttuu.

Mulla huumeista on lähtenyt paljolti pois sellainen "nyt pidetään hauskaaa" asenne. Huumeet on niin arkinen juttu, että viimeisten 4 vuoden ajan käyttö on tapahtunut niin töissä kuin koulussa eikä niinkään vapaalla ajalla. Myöskään niiden aiheuttama olotila monesti tietyssä vaiheessa ainoastaan piristi ja selvitti päätä jonka jälkeen on just kiva tehdä kaikkee.

Moni huume nykyään tekee mut lähinnä rauhalliseksi ja lamaantuneeksi. Oikeastaan pilvi ja bupre/opparit on ainoita päihteitä josta oikeasti nautin. Happotripitkin on tosi hienoja, mutta niissä tulee paljon fyysisiä sivuoireita esim vatsa menee pahasti sekaisin joka estää nauttimasta siitä.

Piri on aina toiminut mulla niin, että tulen aika rauhalliseksi siitä tai lamaantuneeksi. Tolettomana jos vetelen piriä, vedän sitä impulsiivisesti ja nopeasti niin paljon, että kykenen vain masturboimaan ja katselemaan pornoo. Ajatus siitä, että lähtisin ihmisten ilmoille on ohna mahdoton jos mulla olisi tolea niin sit taas onnistun pirillä saamaan keskittyneen olotilan jolloinka jaksan työskennellä vaikka musiikin parissa.

Yksi isoimpia muutoksia mitä tulee kaikis päihteissä iän ja päihdekäyttökokemuksen jälkeen on juurikin sivuoireet. Tulee vatsanväänteitä, kroppa menee ihan jumiin, suolisto ei toimi, unirytmit ihan vituiks ja se yhden päivän hupi kostautuu parin päivän palautumisella. Näitä ei ollut nuorena ja kokemattomana.

Mun oma mutu on sellainen, että psykedeeleissä esimerkiksi niin ne reseptorit jotka tekee eniten hyvää oloa ei aktivoidu niin herkästi enään tietyssä vaiheessa ja ne reseptorit jotka vaikuttaa pintaverisuonistoon aktivoituu tai kokemus siitä kasvattaa merkitystään. Tämä tekee juuri nämö lihasjumit, kylmän tunteen ja heikon ja voimattoman olon. Serotoniini reseptorit vaikuttaa niin laajasti kehoon loppupeleissä. Tämä voisi tapahtua ihan hyvin pireissä, koska nekin vaikuttaa samoihin reseptoreihin jonkun verran. Muutenkin dopamiini järjestelmä pirin käyttäjällä muuttuu jo itsessään jonkun verran. Tämän voisin kuvitella tapahtuvan myös oppareissa, mut niissä en itse ole moista kokenut. MUTTA TOSIAAN TÄMÄ OLI IHAN MUN OMAA MUTUILUA. En tiedä onko toi miten tarkasti mahdollista.

Mut se on varma, että välittäjä aineet ja hermosto muuttuu käyttäjällä. Tulee toleransseja, mutta myös pääkoppa herkistyy myös aineille taistelukokemuksen kehittyessä. Sen takia päihteistä tuleva kokemus muuttuu vuosien mittaan.

Myöskin nykyään, kun elämässä on aika paljon kuin huumeet niin joutua laskemaan olotilaa parikin päivää kuulostaa hiton tyhmältä. Mikään päihdekokemus ei ole tämän arvoinen enään mulle. Taas 18 v niin niihin päihdekokemuksiin valmistauduttiin päiviä ja ne antoi niin paljon syvää mielekästä sisältöä elämään, että se piristi viikkoja.

Set and setting siis muuttuu elämän aikana. Päihteilyyn joutuu suhtautuun eri tavalla ja tekeen sen eritavalla.

Mut. Loppupeleissä. Ihmisiä on monenlaisia. On niitä joiden päihteiden käyttö on 35 vuotiaana samanlaista kuin 15 vuotiailla. Näille en ole pätkääkään kateellinen, koska ne ihmiset on yleensä erittäin riippuvuusherkkää jengiä ja niiden elämä on aika nihkeetä oikeasti. Taas itse olen tyytyväinen, että jo 25 vuotiaana mulle alkoi keho tekeen niin epämiellyttävää huumeiden käytöstä, että nyt ei edes tee niin paljoa mieli.
tRip wrote:
Muistakaa et jokainen haskattu elämä on vähän sääli, koska potentiaalia meissä on ihan widusti,!

User avatar
LeFairylette
OD
Posts: 1686
Joined: Fri 13 Jan 2012, 10:39
Location: Turku

Re: Stimulantit ei toimi, OLLENKAAN, kokemuksia

Post by LeFairylette » Thu 07 Dec 2017, 16:39

Kuten Dexma mainitsikin, aivot muuttuu. Ei itelläkää tunnu oikein mikään toimivan eikä varsinkaan samalla tavalla kun ennen ku raiskas aivojaan enemmän.
Syötkö jotain mielipidelääkitystä?
"Sä oot likanen narkkari! Yhteiskunnan pohjasakkaa!!