Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet)

Stimulantit & empatogeenit. Keskustelua stimulanteista, stimuloivista yrttivalmisteista ja empatogeeneistä.
Infitialis
Apteekki
Posts: 361
Joined: Sun 10 Jan 2010, 06:57

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet

Post by Infitialis » Thu 16 Feb 2017, 23:16

aghoriyogini wrote:Ekaa kertaa tänään Medikinet 30 mg CR (ihan kiltisti nieltynä ilman pureskelua tms.) ja SAATANA TÄTÄ PÄÄNSÄRKYÄ! :x Väsymykseen ja keskittymiseen (ADDtä on) ja kaupungilla asiointiin ym. etsin apua mutta ei tämä hirveästi ole ylös sängystä saanut, toisin kuin bentsot. Vähän sumuinen ja huippaava olo, ääreisverenkierto onneton niin että kädet ja jalat on jäässä ja päätä ja hartioita särkee järjettömästi ja nokka vuotaa. Ja hiestä märkänä vähän väliä. Äh. Vitutus ja ahdistus eivät ole vielä iskeneet kovina päälle (itse asiassa tämä turtunut sumuinen olo estää niitä) vaikka yleensä saan tosi pahoja ahdistus/sydämentykytysoireita mistään noradrenaliinia nostavasta. Neljä tuntia sitten otin ja varmaan ne illalla sitten alkavat ne laskut tulla. Mutta just nyt ei ainakaan motivaatio ole noussut mihinkään ja tuntuu että on tavallaan fyysisesti vielä väsyneempi kuin mitä herätessä, sillä tavalla millä jotkut lääkkeet nyt puskevat kroppaa ylikierroksille ja uuvuttavat sillä tavoin. Ei nyt varsinaisesti ole sellainen super-levoton seinille pomppiva hermostunut olo eikä järjetön raivaritasoinen ärtymyskään, mutta lähinnä sellainen blääh fiilis että ei tänään sitten oikein taideta mitään saada aikaiseksi vaikka pitäisi. Nuo kommentit mitä muusikot pistivät mielikuvituksen ja luovuuden lamaantumisesta tuntuvat myös sopivan näihin fiiliksiin että inspiraatiota (joka yleensä on aika hyvä) ei kauheasti ole just nyt. :down: Tiedä mitä sitten tapahtuisi pitemmässä käytössä; nyt sain vain kaverilta kokeiltavaksi tämän yhden pillerin (mulla olisi indikaatioita siihen sekä ADD-oireilun että päiväväsymyksen puolelta joten kuulun ko. lääkkeen kohderyhmäänkin, mutta niuhot lääkärit eivät ole edes suostuneet kokeilemaan vielä näitä mulle virallisesti) eikä hirveästi inspaa ottaa lisää. :|
Took too much man, took too much.
Parhaat karstat on pohjalla.

aghoriyogini
Tuppisuu
Posts: 14
Joined: Mon 14 Mar 2016, 02:51

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet

Post by aghoriyogini » Fri 17 Feb 2017, 12:20

Yllätti että 30 mg ilman pureskelua olisi ollut too much, mutta kaiketi sitten niin, mutta toisaalta ei meikäläisen neurologialla yllätä että taas kerran jokin lääke tekee enemmän haittaa kuin hyötyä. Ja paskan marjat 12 h kestosta... 18 tuntia oli kuin olisi ollut koko ruumis, ja etenkin pää, ison nyrkin puristuksessa. Eikä unta tullut sitten millään enkä uskaltanut enää siihen päälle mitään unta avittavaa ottaa (bentsot aina vain valvottavat mua, ja minkään noradrenaliinia nostavan kanssa en halunnut tryptofaania yhdessä ottaa koska on tullut serotoniinisyndroomaa moisesta aikaisemmin; en viitsinyt ottaa sitä riskiä että tulisi vielä paskempi olo). Kello 10 aamulla otin pillerin ja vitunmoista hedaria kesti kahteen yöllä. Sitten siihen sain pari hyvin tokkuraista silmällistä unta, en varmaan edes kokonaista tuntia, ja aamukuudelta sitten uskalsin ottaa päivittäiset kodeiinit. Mutta ne tietty valvottivat nekin sitten ja tässä sitten istutaan T+25 h univajetokkurassa ja vielä särkee päätä (kropasta puhumattakaan), ei kodeiinikaan kamalasti auttanut. Näyttää nyt siis siltä että kaksi vuorokautta vain tällä onnistui paskomaan, hohhoijaa. :/ No onneksi tuo kodeiini kuitenkin paikkaa tätä zombie-oloa hieman. Mutta voi helvetti että oli rankka reissu (ja rankkoja on todella koettu), kuin pahan krapulan ja migreenin yhdistelmä.

Isavela
Apteekki
Posts: 300
Joined: Wed 09 Mar 2016, 11:05
Location: Milky way

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet

Post by Isavela » Fri 17 Feb 2017, 18:22

Myös mulle tulee metyylifenidaatista päänsärkyä, joka ikinen kerta. Vaikka ottaisin kuinka vähän, niin silti. Ei vaan sovi mulle, vaikutus muutenkin tympeä ja erittäin dysforinen omalla kohdallani.
"I'm a living wreck i live in tooting bec, i'm cosmic ted spaced out of my head.."

User avatar
Dissonautti
Karvakuono
Posts: 30
Joined: Sun 20 Sep 2015, 00:30

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet

Post by Dissonautti » Fri 28 Apr 2017, 17:46

Metyylifenidaatti on imo ihan 3,5/5 tavaraa, enkä ole kärsinyt mistää päänsärystä ikinä näitä syödessä :) concertat on toiminut myös pirin tai kolan korvikkeena , jos ei oo ollu mitää muuta stimuloivaa.

Vaikutukset ovat itelläni ollut melko mietoja (vähä ku ois juonu kupin tai kaks tujuu kahvia/vetäny pienen pirilinkun) ja annostus pysyny järkevänä (18-36 mg kapselit kyseessä).

Näitä tullut käytettyä boostereina sillon kun siivoaminen ei vois vähempää huvittaa puhumattakaan aamulla kouluun menemisestä. Yleensä jo 18mg hiirenannos saa aikaan ihmeitä :mrgreen: olueen kanssa 4/5 ,jaksaa kuosaa vaikka maailman tappiin asti! :cheers:

User avatar
Velho
LD50
Posts: 2215
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet

Post by Velho » Fri 12 May 2017, 18:55

Jokseenki huomannu että aiheuttaa ahistusta etenki IV käytössä jollei oo mitään tasottavaa kuten bentsoja ja opioideja saatavilla lisänä :down:
Tietenki jos annostelu pysyy alhaisena niin silloin tätä esiintyy vähemmissämäärin :doh:
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport

User avatar
Trapped
Psykonautti
Posts: 96
Joined: Sun 22 Aug 2010, 20:26
Location: Pemar

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet

Post by Trapped » Fri 16 Jun 2017, 21:13

Ei oo ahistust ihme kyl, pajarit laskuu ja pommina metyylifenidaattii. Pää nii jumis ettei sohvalt pääse ylös..
E: 2rivaa alla ahistuksee mut toimii
Звуки Дождя
Örsöt Syö Vain Leipää.

PabloC
Karvakuono
Posts: 32
Joined: Fri 17 Mar 2017, 22:48

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet

Post by PabloC » Tue 20 Jun 2017, 14:18

Concerta on tullut omalla kohdalla pilattua väärinkäytettynä, eli pureskeltuna. Nykyään se ensimmäinen 54mg toimi sen 3-4h tuntia ja sit seuraavat ehkä 1h. Vaikka 3pvää vetää näitä ja nukkuu yöt, niin tole on katossa. Joskus menny yö valvotessa 10x54mg, niin piri laskut on lasten leikkiä. Olen kokeillut myös syödä kokonaisena välillä, mutta ne ei toimi, vaan laskut kestää pidempään ainoastaan.
"I don't do drugs, I am drugs"

User avatar
mentalhell
Kameleontti
Posts: 884
Joined: Sun 16 Dec 2007, 00:01

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet

Post by mentalhell » Fri 23 Jun 2017, 13:29

Toimii hyvin lääkkeenä. Tänään otin tosin pureskellen 36 mg ja mukava stimulantti olo tuli. Ei tosin kestä kauan. 4 ja puoli tuntia sitten otin, nyt laskee. IVnä erittäin rankat nousut, tosin en enää rännäile niin sitä ei voi kokea.

User avatar
NatiHero
Kameleontti
Posts: 552
Joined: Wed 04 Aug 2010, 00:31

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet

Post by NatiHero » Tue 04 Jul 2017, 10:39

Otin kans eilen pitkästä aikaa yhen 36mg consun suun kautta. imeskelin ensin sen päällimmäisen kuoren pois ja sit vähä rouskasin hampailla pienemmiks muruiks. Alko tunnissa toimiin tosi smoothisti ja suorastaa ihanasti. Nää on oikeesti kyl tosi hyviä, ihan just suun kautta otettuna. Rännäsin myöhemmin viel 2x36mg kaksilla vedoilla, koska joo... onha se IV. nousu hiton muikee :up: Mut en usko jatkossa enää rätkiväni näitä, tänä aamuna otin kuoret+vähän itse kuoren sisällöstä IV.:nä, tunti sen jälkeen kun olin syöny loput tabusta. Jatkossa aion kyl iha vaan syödä konsut, paljo smoothimpi ja funktionaalisempi vaikutus. Ja tietty pitempi.

Medikinetit, equasym yms. tulee varmaa ainaki osa heitttyy hihaa, jos näit vastaan tulee. Sit kun hoito alkaa niin sit jäävät rännäilyt ja muutenki oheiskäyttö mahd. paljo pois. Ja ennen pitkää kokonaan pois. Tällä kertaa on ihan vitusti parempi lähtötilanne korvaushoitoon ja on realistisia tavotteita, jotka todella haluan saavuttaa ja päästä pois kaikistä kenttä kuvioista.

Sori offtopic!
Velho wrote:
Wed 28 Aug 2019, 19:34
NYT VITTU RYHDISTÄYTYKÄÄ DOUPPI ON ELÄMÄN PARASTA AIKAA ja muuteki sillo on jänskää :doh: :foil:

PabloC
Karvakuono
Posts: 32
Joined: Fri 17 Mar 2017, 22:48

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet)

Post by PabloC » Wed 30 Aug 2017, 21:01

Tänään tuli muutaman kk tauon kokeiltua Concertoja. Pohjilla viikon piriä eiliseen asti mut nukkunut 3-8h/yö mutta kokemuksesta tiedän ristitolea löytyvän näillä. N. 6h sitten pureskelin 54mg. Tutkin netistä että toimis paremmin nokkaan. Parin tunnin päästä väsäsin sit nokituskuntoon 54mg En kyllä mitään nousuja huomannu, mutta kuiteski tuli liian sekanen olo ei pystynyt keskittyy kunnolla mihinkään. Vähän savuja ja pari viinapaukkua päälle, niin ihan chillifiilis. Tuntuu ettei laskujakaan tulossa mitkä olis jo tullut ainaki vanhasta muistista. Muutan kantaani jos valvon vielä aamulla :D
"I don't do drugs, I am drugs"

PabloC
Karvakuono
Posts: 32
Joined: Fri 17 Mar 2017, 22:48

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet)

Post by PabloC » Sat 02 Sep 2017, 18:24

"Paras" väärinkäyttötapa Concertalla on imeskely. Ekaks liuottaa suussa pintavärin pois kapselista. Siinä on 22% metyylifenidaattia kapselin määrästä. Sen jälkeen leikkaa saksilla pois mäntäosan. Loppu kapseli takas suuhun liotukseen. Tasainen virkeys eikä tule pureskelun rushia ja sen jälkeistä niin pahaa laskua. Mistä muuten johtuu sykkeen nousu laskuissa, mutta se laskee kun ottaa uuden annoksen?
"I don't do drugs, I am drugs"

User avatar
Velho
LD50
Posts: 2215
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet)

Post by Velho » Sat 30 Sep 2017, 02:58

Nää tabletti muotoset medikinetit/old School ritalin i.r 5/10/20mg vahvuuksina on huomattavasti mielyttävämpää kuin kapselit (equasym-,medikinet- Ja ritalin depot) ja "mekaaniset" napit (concerta ja methylphenidate Mylan jne) vetää i.v

Puhistaminen sidosaineista onnistuu myös helposti IPA:a ja sterifimalla fimaus ja sit haihduttaa mutta voihan sitä skippaa ton jos on hätä useasti normi rööki fima ja sit sterifimalla ettei sakka tuki sitä ni siksi eka röökifimalla pahimmat pois ja sit viimeistely sterifimalla jollei halua suoniin paskaa mikä ei toimi tai ei kuulu sinne :up: :doh:
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport

User avatar
xPetu
Psykonautti
Posts: 139
Joined: Wed 21 Jul 2010, 00:16

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet)

Post by xPetu » Sun 17 Feb 2019, 07:13

Itel kohta eessä eka medikine kokeilu, 60mg IV ois tarkotus kokeilla. Viimesimmästä stimuloinnista aikaa melkee 10kk.

Miltä annos teistä kuulostaa? Ja mitään putkea ei oo näiden kaa. Tarkotus ottaa todellakaan. Laskuihin ja huomiselle päivälle, jos valvon... On varauduttu hyvin: telaketju xanorii, muuta ryssäbami, lyriicaa ja subua :cheers: (lopulliseen tipautukseen ketipinor) :D

Ja viel se etten oo stimulanteille mitenkään herkkä ihminen... Mut valvomiselle kyllä, tällä tarkoitan et vaik aamul ottais ok piri lähöt nii ikinä en unta saa ku vasta vuorokauden päästä...

User avatar
Avaruuskoira
Psykonautti
Posts: 59
Joined: Wed 25 Mar 2015, 18:04
Location: South of heaven 666

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet)

Post by Avaruuskoira » Sun 17 Feb 2019, 17:56

xPetu wrote:
Sun 17 Feb 2019, 07:13
Itel kohta eessä eka medikine kokeilu, 60mg IV ois tarkotus kokeilla. Viimesimmästä stimuloinnista aikaa melkee 10kk.

Miltä annos teistä kuulostaa? Ja mitään putkea ei oo näiden kaa. Tarkotus ottaa todellakaan. Laskuihin ja huomiselle päivälle, jos valvon... On varauduttu hyvin: telaketju xanorii, muuta ryssäbami, lyriicaa ja subua :cheers: (lopulliseen tipautukseen ketipinor) :D

Ja viel se etten oo stimulanteille mitenkään herkkä ihminen... Mut valvomiselle kyllä, tällä tarkoitan et vaik aamul ottais ok piri lähöt nii ikinä en unta saa ku vasta vuorokauden päästä...
Jos nopiavaikutteisena 20mg tabuina tuo 60 (ei cr) nii aika hyvä/reilu annos , ite huomannu et 30-40mg on sellane hyvä annos IV:nä ilman et ei nuo sivuvaikutukset tuu nii rajuina mut jos kerta laskuvarjotki on nii toi 60mg on sellane tukkapystyy annos et voi tulla nousuje jälkee sydäntykytyksii yms vittumaista olooo ku laskee lähtee..jos siis 60mg medikinet cr kapseli nii kahet hyvät vedot saa ja ne siniset rakeetha o depottei
“It’s getting so hard to understand why, when only way to get respect is when you die..if you’re a friend of mine I feel hurt, i feel sad ,I feel lonely, i feel mad..i feel disappointed in you”

User avatar
Velho
LD50
Posts: 2215
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet)

Post by Velho » Wed 27 Feb 2019, 00:45

60mg iv= YK & kitsottaa...

En tajuu mite ite joskus 18-19v vetelin 120mg startteihi ja ylihä se paukku ja huolella :foil:
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport

Oxycontin20mg
Tuppisuu
Posts: 2
Joined: Mon 28 May 2018, 15:43

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet)

Post by Oxycontin20mg » Mon 10 Jun 2019, 02:40

Tänään pureskeltuna taas 3x27mg consertaa ja siihen otan 3-10 kaljaa päälle, nyt muutaman bissen jälkeen euforinen keskittynyt ja sosiaalinen kirkas hiprakka-olo :D

User avatar
NatiHero
Kameleontti
Posts: 552
Joined: Wed 04 Aug 2010, 00:31

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet)

Post by NatiHero » Mon 10 Jun 2019, 20:34

Piiiiiiiitkästä aikaa otin concertaa IV. Tällä kertaa meni ihan niinku aina toivoisin, ei sydämen tykytyksiä tai sitä epämukavaa painetta päässä vetojen jälkeen. Todella smoothit lähdöt ja oikein kiva euforia. Yleensä tuppaa olemaan vähän sellaset "tuhnut" nousut ja jos tulee vähän edes hyvä olo nii tuntuisi menevän tosi nopeasti ohi. Nyt tuntuu vähän niinku medikinetti ja piri ois saanu lahjakkaan lapsen :mrgreen:

Nää oli näitä pyöreän muotoisia conuja, väsääntyi myös paljon helpommin ku perinteinen concerta. Muistakaa muuten et yks näistä ympyrän muotoisista valmisteista on mahdoton kyhätä IV kuntoon. En vaan nyt muista nimeä.

Ehkä vielä medikinettiä/poretta luvassa tänään. Ollu sopivasti breikkii stimuista niin tole laskenut ihan älyttömästi :twisted:

Tänää stimulantti seksiä ja kuka tietää mitä muuta. Taidan jatkaa stögiksessä.

Ps. Mistä muuten johtuu et 9/10 kerrasta metyylifenidaattia ottaessa tulee älyttömästi ilmaa mahaan / suolistoon? Tää on mietityttänyt varmaan vuosia jo :D
Velho wrote:
Wed 28 Aug 2019, 19:34
NYT VITTU RYHDISTÄYTYKÄÄ DOUPPI ON ELÄMÄN PARASTA AIKAA ja muuteki sillo on jänskää :doh: :foil:

User avatar
Velho
LD50
Posts: 2215
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet)

Post by Velho » Tue 11 Jun 2019, 11:39

Kyl mä oon onnistunu väsää ne IV kuntoo jos ne niitä mylan MF valmisteita et se pinkki osa pois tai suuhu ja valkose liuottanu kuumaa vetee :!
.Vähä itteeki kiinnostas vetää medarei. Mieluite 20mg nopeina ni saa helpost IV kuntoo kylmälläki vedellä ja paremmat nousut ku depoteist tai conuist yms eikä oo liisteeriä ne :up:
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport

User avatar
Trapped
Psykonautti
Posts: 96
Joined: Sun 22 Aug 2010, 20:26
Location: Pemar

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet)

Post by Trapped » Tue 13 Aug 2019, 22:21

Nyt on 60mg kinettejä rätkitty melkeen viikko putkeen ja on jollain tavalla toi ahdistus lähteny :roll:
Aluks tuli ihan perus metyylifenidaatti masikset sun muut vainot, mutta kaipa se toleranssi tähän on noussu aikalailla hikoiluttaa kyl vielki pirusti.

No huomen aamusta akuutit vedot ja on joku 1mg rivaa ja propralei tasaamas sentään, ni pystyy sosialisoimaanki ihmisten kanssa.

Edit: on kyl jännä selväänpäähän tolettomana heittää kinetti sinne sekottamaa nousut on ihan jees mut sit onki 6-8h sellasta vitun alakuloisuutta/huolestuneisuutta ihan mitättömist asioist.
Звуки Дождя
Örsöt Syö Vain Leipää.

User avatar
Trapped
Psykonautti
Posts: 96
Joined: Sun 22 Aug 2010, 20:26
Location: Pemar

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet)

Post by Trapped » Thu 05 Sep 2019, 21:56

tuplaedit jälkiolot:kofeiini ahdistus + viinamaiset hikoilut eli iha jeess
ja täs on kuitenki toleranssit iha nollas, mut vortioksetiini vissii on kans stimu ni veikkaa, et se jeesaa
Звуки Дождя
Örsöt Syö Vain Leipää.

Boogeyman
Tuppisuu
Posts: 5
Joined: Thu 03 May 2018, 17:55

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet)

Post by Boogeyman » Mon 07 Oct 2019, 13:47

Ei varsinaisesti liity consertaan mutta en löytänyt tietoa voiko essoja ottaa kun lääkitys?

User avatar
Velho
LD50
Posts: 2215
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Metyylifenidaatti (Concerta, Ritalin, Equasym, Medikinet)

Post by Velho » Yesterday, 11:43

Boogeyman wrote:
Mon 07 Oct 2019, 13:47
Ei varsinaisesti liity consertaan mutta en löytänyt tietoa voiko essoja ottaa kun lääkitys?
Tietääkseni joo. Mut en muista ainakaan että olis hazardii tjsp eikä oo omaa kokemusta muistaakseni :!
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport