Opiaatit/opioidit Vertailu

Keskustelua opiaateista, opioideista, bentsodiatsepiineista ja muista sedatiiveista, sekä niiden turvallisesta käytöstä.
User avatar
Personaes
OD
Posts: 1917
Joined: Sat 25 May 2013, 20:26

Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Personaes »

Itseni mielestä fentsy on loppupeleissä toiseksi paras opiaatti/opiodi.
No mikä on paras?

Itsellä tällä hetkellä

1.Heroiini
2.Oksikodoni
3.Opium

Mutta voisin kuvitella että jos saisi käsiin hydromorfoonia, niin se menisi heittämällä ykköseksi. Kuulema uskomattoman täydellinen hidaste. Suomessa myynnissä nimellä "palladon", mutta eipä ole ainakaan
itsellä tullut vastaan.
All that we see or seem, Is but a dream within a dream.
-Edgar Allan Poe
User avatar
Dexma
Moderator
Posts: 8612
Joined: Sat 01 Mar 2008, 19:42
Location: Manse <3

Re: Fentanyyli

Post by Dexma »

Personaes wrote:
Itseni mielestä fentsy on loppupeleissä toiseksi paras opiaatti/opiodi.
No mikä on paras?
Mennään lujaa oftopikkiin, mut antaa mennä sanoi moderaattori nyt :D

Subu
Fentsy
sit kolmas on paha.

Koni on terävää ja hedonistinen hetki. Oksikodoni pieksee sen siinä, että se on pikkaisen pehmoisempaa. Ooppium poltettuna taas vetää kuin halolla päähän ja sen jälkeen menee niin tunnottomaksi, ettei oikein tunnu mikään missään. Opateessä yhdistyy päihdekulttuuri, eleganttiseen snobiurpoiluun ja sitä litkiessään varmistaa olevansa rentoutunut, mutta aina sitä litkiessä tulee tunne, miksen pääse kunnolla rajan yli? Tramalinkin melkein pistäisin tähän. Pienillä toleransseilla tramali on aika ihana pitkävaikutteinen opioidi (onks se opioidi edes? ei välttis) joka vaikuttaa laajasti muihinkin alueisiin aivoissa ja tekee hyvää pääkopalla silloin tällöin käytettynä pitkän aikaa.

Kyl kolmas vois olla silti opatee. Se on vähän kuin huumeiden punaviini tai hatsinpoltossa marokkolainen hasa.

Täytyy ottaa huomioon, että käytän nokittaen ja suun kautta kaiken. Haen yleensä energiaa notkujen sijaan ja mulla on niin kovat toleranssit nykyään, että on hankala vertailla aineita keskenään, kun monesti normaaleilla annoksilla on viimevuosina saanut vain reflat pois. Ois jännä kokeilla herskaa ensimmäisenä opiaattina. Sit ehkä osais arvostaa enemmän.

ja jos joku jatkaa tätä opiaatti vertailu aihetta niin ilmoittaa mulle niin tehään sit uusitopikki tai jotain.
tRip wrote:
Muistakaa et jokainen haskattu elämä on vähän sääli, koska potentiaalia meissä on ihan widusti,!
Petri6
OD
Posts: 1355
Joined: Mon 21 Jun 2010, 20:26

Re: Fentanyyli

Post by Petri6 »

Dexma wrote: ja jos joku jatkaa tätä opiaatti vertailu aihetta niin ilmoittaa mulle niin tehään sit uusitopikki tai jotain.
Hep! Pistän nyt tähän, kun nämä viestit saa varmaan erotettua tästä omaksi topikikseen? Itsellänikään ei valitettavasti ole hydromorfonista kokemusta, mutta olen kuullut, että siinä nimenomaan IV-nousut on se tajunnan räjäyttävä juttu, mutta muuten olo jää ilmeisesti vähän pliisuksi. Sen sijaan oksimorfonin pitäisi kuulemma sisältää sekä upeat nousut että upean olon. Oma listani olisi jotakuinkin tällainen:

1) Morfiini
2) Unikkotee/Oksikodoni
3) Etyylimorfiini (nykyään vaadittaisiin jo aivan järjetön annos)
4) Metadoni/Buprenorfiini
5) Fentanyyli
6) Tramadoli (pienellä toleranssilla tämä oli oikein hyvää)
7) Kodeiini (ei ole oikein koskaan sanonut mitään)

Itse pidän juurikin sellaisesta nuokuttavammasta olosta, joten morfiini kiilaa selvästi oksikodonin edelle (heroiinista ei kokemuksia, joten se menisi varmaan ykköseksi). Kotateen olen huomannut vielä nuokuttavammaksi kuin puhtaan morfiinin, mutta sen sijaan euforia ei ole mielestäni aivan yhtä kovaa, joten menee tasoihin oksikodonin kanssa. Etyylimorfiinista taas saa suhteellisen puhtaan morfiiniolon, mutta on lyhytkestoinen ja vaatii toleranssin kera todella suuria annoksia.

Metadoni pienellä toleranssilla yksi parhaimpia nuokuttavuuden ja pitkän keston takia, jää kuitenkin euforiassa selvästi edellä mainittujen jälkeen. Rankkaisin meatadonin buprenorfiinin edelle, koska bupretoleranssin omaavakin voi vielä metadonista jotain oloja saada. Fentanyyli jää bupren taakse vaarallisuuden ja lyhyen keston vuoksi, mutta toisaalta saa pisteitä täysagonismista. Olot kuitenkin euforiassa jäävät jopa metadonin taakse. Buprenorfiini pienellä toleranssilla aivan mahtava ja pitkäkestoinen, plussaa myös halvasta hinnasta. Pitemmän päälle taas toimii ainoastaan masennuslääkkeenä.

Tramadoli oli joskus aikoinaan pienellä toleranssilla melkein bupren tasolla, plussaa pitkästä kestosta ja halvasta hinnasta, miinusta taas epileptisen kohtauksen riskistä ja siitä, että toleranssin omaava ei tästä saa enää mitään irti.

Kodeiini ei itselläni ole oikeastaan koskaan tominut miellyttävästi, kumma juttu koska etyylimorfiini ja tramadoli kuitenkin ovat toimineet (kaikki siis vaativat opioidivaikutusten saamiseen metaboliaa CYP2D6-entsyymin kautta).

Ketobemidonia käytin yhdessä ainoan IV-morfiinikerran yhteydessä, joten sitä en osaa oikein kommentoida. Alfentaniia olen saanut ainoastaan kivunhoitoannoksen ambulanssissa.
"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun
User avatar
LeFairylette
OD
Posts: 1743
Joined: Fri 13 Jan 2012, 10:39
Location: Turku

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by LeFairylette »

Aika vähä eri opiaateista kokemusta mutta..

1. Bupre
2. Tramadoli
3. Opatee
"Sä oot likanen narkkari! Yhteiskunnan pohjasakkaa!!
Petri6
OD
Posts: 1355
Joined: Mon 21 Jun 2010, 20:26

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Petri6 »

Olisi kiva, jos noita oikeasti vähän perusteltaisiin (vertailtaisiin, niin kuin otsikkokin sanoo) ettei mene ihan gallupiksi. Miksi esimerkiksi rankkaat unikkoteen noin alas?
"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun
zerk

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by zerk »

Mun on tosi vaikee laittaa eri opioideja paremmuusjärjestykseen, koska haluan niiltä niin erilaisia vaikutuksia.

Buprenorfiini on päivittäisenä kipulääkkeenä ottanut mun kirjoissani ehdottoman ykköspaikan. Se on ainakin toistaiseksi vielä tarpeeksi tehokas kivunlievittäjä suhteellisen pienellä annoksella eikä se aiheuta juuri minkäänlaista toimintakyvyn laskua; työnteko ja opiskelu sujuu hyvin enkä tunne olevani päihtynyt. En voisi kuvitella nykyään käyttäväni raskaampia opioideja päivittäin niiden passivoivan ja väsyttävän vaikutuksen takia. Oksikodoni voisi olla yksi mahdollisuus oikealla annoksella, mutta sen aika on joskus tulevaisuudessa kun buprenorfiini ei enää riitä kipulääkkeeksi.

Viihdekäyttöön mun ykkönen on edelleen opatee sen pitkän keston takia. Kakkospaikkaa jakavat morfiini, oksikodoni ja hydromorfoni; riippuu päivästä minkä näistä kolmesta valitsisin. Oksikodoni on näistä selkeästi vähiten raskas kunhan annos ei kasva kovin suureksi, kun taas morfiini tuo todella euforisen ja raskaan nuokun. Hydromorfoni oli jotain näiden kahden välistä.

Fentanyyli, metadoni ja tramadoli on mulle ne turhimmat opioidit. Fentanyyli aiheutti mulle todella voimakkaat, ikävät sivuoireet eikä euforiasta ollut tietoakaan. Annostelun vaikeus ja siihen liittyvät riskit eivät myöskään lisää haluani kokeilla sitä uudestaan. Metadoni toi älyttömän raskaan nuokun joka lähinnä ärsytti kun mukana ei tullut juuri euforiaa. Refloissa varmasti maistuisi mutta muuten ei. Tramadoli oli joskus todella hyvä viihdeopioidi ja kohtuullisen tehokas kipulääke, mutta toleranssin noustua siitä ei ole enää juuri mitään iloa. Saan siitä lähinnä epämiellyttävän olon nykyään. Kodeiinin kanssa tramadoli on tosin edelleen toimiva yhdistelmä.

Oksimorfoni ja heroiini on mulla viellä kokeilematta vaikeahkon saatavuuden takia.

Mun on pakko mainita myös Codesan Comp. Kodeiini on nykyään mulle aika turhaa tavaraa mutta Codesanin sisältämä difenhydramiini voimistaa kodeiinin vaikutusta todella voimakkaasti. Todella euforinen yhdistelmä.
Petri6
OD
Posts: 1355
Joined: Mon 21 Jun 2010, 20:26

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Petri6 »

Pakko kysyä tuosta hydromorfonista sen verran (pakko ei kuitenkaan ole vastata), että oliko kyseessä kotimainen/kotimaassa tavattu tavara vai ulkomailla tapahtunut kokeilu/ulkomailta tilattu tavata? On ilmeisesti toistaiseksi erittäin vähän Suomessa määrätty lääke.
"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun
zerk

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by zerk »

Petri6 wrote:Pakko kysyä tuosta hydromorfonista sen verran (pakko ei kuitenkaan ole vastata), että oliko kyseessä kotimainen/kotimaassa tavattu tavara vai ulkomailla tapahtunut kokeilu/ulkomailta tilattu tavata? On ilmeisesti toistaiseksi erittäin vähän Suomessa määrätty lääke.
Oli kotimaista tavaraa. Pieni määrä ja saattoi olla aika vanhoja myös. Eipä ole koskaan aikaisemmin eikä kertaakaan tuon jälkeen tullut vastaan. Aika poikkeustapaus saa varmaan olla että tätä määrättäisiin esimerkiksi morfiinin, oksikodonin tai fentanyylin sijaan.
User avatar
Personaes
OD
Posts: 1917
Joined: Sat 25 May 2013, 20:26

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Personaes »

Sen verran muuten subusta, että buprenorfiini ei muuten ole ollenkaan hassumpi hidaste, jos ei ole koukussa ja annos on sopiva niin bupesta voi saada aika maukkaitakin notkuja, etenkin bentsojen kanssa.
Tramadoli oli kanssa joskus alussa ihan kiva jarru, myöhemmin ei kuitenkaan irronnut juurikaan oloja.

Opiumissa laadukas vaikutus, vahvuus ja halpa hinta tekee aineesta iki-suosikin.

Morfiini I.V on kyllä oikein maukasta menoa ihan itsessäänkin.

Heroiini menee kuitenkin ykköseksi, vaikka kuvittelin ehkä vähän liikoja aineesta. Haluaisi tutustua aineeseen paremminkin joskus, kun mun kokeilut on laskettavissa yhden käden sormilla(siis kertoja, ei annoksia), mutta näin kuntoutuvana nistinä tuskin tulee vedettyä.

Kodeiinista taas en ole koskaan oikein pitänyt. Etenkin panacodeista, jos ei jaksa erotella niin se paracetamoli maistuu/tuntuu vittumaisesti vaikutusten päällä.
All that we see or seem, Is but a dream within a dream.
-Edgar Allan Poe
User avatar
5-meo-EMT
Psykonautti
Posts: 144
Joined: Mon 17 Dec 2007, 03:24

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by 5-meo-EMT »

Vaikea pistää top listaan kun riippuu monista asioista mutta jotenkin näin sanoisin;

1. Unikkotee ja Siementee. Hyvistä aineksista huolellisesti tehtynä saa parhaat tunnin pituiset jyty-nousut jonka jälkeen laskeutuu pumpuliin ja alkaa sosialisoitumaan taikka sitten notkumaan vahvasti. Erittäin miellyttävää ja erittäinkin pitkäkestoista.
2. Tramadoli? Tykkään myös sillä perinteisen opiaattivaikutuksen lisäksi saa sen pienen serotoniinipotkun soppaan mukaan. Ei kuitenkaan sovi kovin isoille annoksille kun alkaa nykimään ja bentsot on mulle kiven alla.
3. Heroiini? Yhden ainoan IV kokeilun joka sekin meni aikalailla vituiksi, jälkeen tämä putoaa näinkin alas. Iso pettymys nokitettuna, plugattuna ja pellitettynäkin, liian pehmeä verrattuna opateen jytisevään lekalla-päähän vaikutukseen :)
4? Kodeiini. Yks parhaista kun toleranssit oli pienet. Hyvät nousut + tupakka maistui taivaalliselta ja kaikki oli ihanaa. Nykyään ei isokaan annos toimi huomattavan voimakkaasti isoillakaan annoksilla pitempään kuin 60-120min :(
5?/2?/3???? Buprenorfiini. Tää oli vaikee.. Pienillä toleilla ja ekoilla kerroilla saa varsin hyvät notkut ja euforiat mutta pahoinvointi on ongelmana. Ja kun pahoinvointivaiheesta on päästy yli, tolet on siinä vaiheessa ettei tunnu vittu missään. Käy pahemmin psyyken päälle kuin muut opparit, varsinkin kun reflat hiipii sieluun. Loppujenlopuksi hirveää sontaa VIIHTEESEEN.
6. Etyylimorfiini. Jaah.. aika mitäänsanomatonta. 2 Kokeilua cocillana:lla ja tuli lähinnä pahoinvointia ja mietoa pala-kurkussa efektiä.

Tais olla siinä. Vähän oudoilta kuulostaa jotkin mutta ehkä tuollainen yleiskatsaus on parempi kun en osaa kunnolla järjestää.

++ Fentistä saanu sairaalassa pari kolme kertaa IV:nä = nopeet nousut ja laskee nopeesti tosi vaisuks. Niin ja ei varsinainen opiaatti ole mutta Kratom on mukavan sedatiivinen, mutta nukahtaa helposti.
You know the mind has a thousand eyes..
Soppaluu
Lepakko
Posts: 222
Joined: Thu 08 Mar 2012, 20:17

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Soppaluu »

Omat kokeilut opiaattien ja opioidien kanssa ovat jääneet hyvin suppeiksi. Eniten on tullut käytettyä ns. lasten oppareita eli kodeiinia ja tramadolia. Näiden lisäksi unikkoteetä, buprenorfiinia ja oksikodonia. Tuli joskus kyllä maisteltua etyylimorfiiniakin, mutta annos oli niin pieni ettei sanonut yhtään mitään.

1. Unikkotee. Tämä on tainnut olla omalla kohdalla se euforisoivin ja nuokuttavin. Sellaista olotilaa olenkin opiaateilta hakenut, mikään ei taida olla parempaa kuin sohvalla makoilu lämpimissä nuokuissa. Plussaa tietty myös se, että teen valmistaminenkin on mukavaa!

2. Kodeiini. Omalla kohdalla ollut myös suureksi yllätykseksi euforisoiva ja nuokuttava, kun taas monelle tämä substanssi ei sano mitään. 200mg annos riittää antamaan todella lämpimän olon itselleni. En edes tiedä miten voi jonkun olla mahdollista pitää kodeiinia parempana kuin buprea, mutta bupre ei vain ole tuonut samanlaisia hyviä oloja minulle. Harmillista tosin miten lyhyt vaikutusaika kodeiinilla on, tästä oon saanut paljon irti. Voipi olla juuri siksi etten omaa minkäänlaista toleranssia opiaateille, kun korkeintaan kaksi kertaa kuukaudessa viihteilen näillä.

3. Bupre tähän. Pitkä vaikutusaika ja aina turvannut hyvät olot kun niitä on kaivannut. Tulee sopivan energinen olokin, jaksaa tehdä hommia vaikka olisi pienissä nuokuissa.

4. Tramadoli. Pitkä vaikutusaika on aina plussaa, mutta kovin euforisoiva tämä ei ole koskaan ollut. Tästäkin tulee mukavan energinen olo, jaksaa siivoilla ja puhe kyllä lisääntyy kunnes se tietty raja saavutetaan :D . Tuntuu vaan ärsyttävältä kun tuota ilmeisesti kuuluisi boostailla hitaasti saadakseen parhaat olot, kun itsellä ei kärsivällisyys meinaa riittää. Tulee vaan napsittua liian suuria annoksia kerralla ja boostailtua kuitenkin pitkin päivää, joskus ylittäenkin sen 600mg maagisen rajan jolloin haitat alkavat ilmenemään jo useammin. Tramadoli on myös aiheuttanut minulle paljon pahoinvointia, varmaankin juuri tuon liian kovan boostailun takia.

5. Oksikodoni. En ymmärrä miten kukaan voi saada tästä irti ellei heitä hihaan, sitä en itse harrasta. Euforiasta ja nuokuista ei tietoakaan, ei lainkaan mitään. Kaksikymmentä milligrammaa oraalisesti kello 12.00, kolmen tunnin päästä seuraavat 20mg oraalisesti ja oloja ei vaan tullut. Puoli yhdeksältä illalla oksennus lensi (???) ja oloja piti ettiä ihan kissojen ja koirien kanssa. Ainoa motiivi tämän ostamiseen olisi omalla kohdalla halpa hinta, kun lähemmäs 30 sentillä sen milligramman saan, että jos väkisin niitä oksikodonikuoseja lähtisi metsästämään. Valehtelematta voisin sanoa 100mg kodeiinin kolisevan enemmän, kuin 40mg oksikodonia oraalisesti??? On se kumma. Mutta eiköhän sitä tuu tähänkin törmättyä joskus uudestaan, jos ne olot saisi.
Petri6
OD
Posts: 1355
Joined: Mon 21 Jun 2010, 20:26

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Petri6 »

Soppaluu wrote:5. Oksikodoni. En ymmärrä miten kukaan voi saada tästä irti ellei heitä hihaan, sitä en itse harrasta. Euforiasta ja nuokuista ei tietoakaan, ei lainkaan mitään. Kaksikymmentä milligrammaa oraalisesti kello 12.00, kolmen tunnin päästä seuraavat 20mg oraalisesti ja oloja ei vaan tullut. Puoli yhdeksältä illalla oksennus lensi (???) ja oloja piti ettiä ihan kissojen ja koirien kanssa. Ainoa motiivi tämän ostamiseen olisi omalla kohdalla halpa hinta, kun lähemmäs 30 sentillä sen milligramman saan, että jos väkisin niitä oksikodonikuoseja lähtisi metsästämään. Valehtelematta voisin sanoa 100mg kodeiinin kolisevan enemmän, kuin 40mg oksikodonia oraalisesti??? On se kumma. Mutta eiköhän sitä tuu tähänkin törmättyä joskus uudestaan, jos ne olot saisi.
Enpä ole vastaavaan kertomukseen koskaan törmännyt. Itse aikoinani taisin aloittaa 20mg oraalisesti (opioidien satunnaista käyttöä jo ainakin vuosi taustalla) eikä kesäinen ilta ole varmaan koskaan tuntunut kauniimmalta. Itse pidän oksikodonia yhtenä euforisimmasta opioideista, sen sijaan morfiinin nuokuttavuus siltä puuttuu lähes kokonaan. Outoa, että oksentaminen ajoittui noin myöhäiseen ajankohtaan. Oksikodonissa sen ns. sweet spotin löytäminen on vaikeaa, sillä pienellä toleranssilla vähäinenkin annoksen lisäys voi pistää oksettamaan. Vaatii ehkä hieman totuttelua, suosittelisin, että ensi kerralla otat vaikka 20mg oraalisesti ja sitten parin päivän päästä koitat uudestaan ottamalla vaikka 30mg oraalisesti.
"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun
Pen
OD
Posts: 1294
Joined: Tue 19 Jun 2012, 15:26
Location: Tampere

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Pen »

1. Heroiini
2. Morfiini
3. Tramadoli tai bupre, en oikein tiedä

Mopo vois ehk mennä ykköseks, vaikea sanoa kun on sitä vain pari kertaa saanut. Mut tosi kivat valvarit sai niil kerroil ja nuokutti kyl hyvin. Herskaa (kunnollista ulkomailta tilattua #3) on sen sijaan tullut nokiteltua parit grammat (joo tiedän, ois parempi polttamal mut eio jaksanu) niin siitä on enemmän kokemusta.

Oli jotain 2mg/1ml litkua, en oo varma oliko hydromorfiinia vai normaalia kylläkään.. Mutta tuskin niillä iso ero on.

Bupre ei ikävä kyllä toimi oikein enään sen jälkeen kun otin herssiä puolitoista ketsiä putkeen (5 vai 6 päivää ne kesti) tai jostain syystä. Kuitenkin, viikon välein about tulee nuuhkittua se 4 mg (yleensä tunnin sisään nokittelen, kahessa toi kolmessa osassa ja molempiin sieraimiin) mutta ei toi oikein taho toimia vaikka söis sirkkoi ja bentsoi päälle. Eli aika katossa on tolet bupreen vaikkei sitä käytä kun n. kerran viikossa (5-15 päivän välein, vähän vaihtelee)

Noh, huomenna saan toivottavasti 100 mg tramadol hexaleita, siis kapselissa olevia nopeita niin voin varmistaa kumpi on se kolmospaikan viejä.. Toisaalta pitäis varmaan oottaa johonkin sunnuntaille tai maanantaille kun tänään just nuuhkuttelin puolikkaan palikan.. :(

Panacodejakin saan muutaman lätkän, voisi pitkästä aikaa testata vaikka yhen lätkän huvikseen, kun on ainakin viikon tauko tullut oppareista. Odotukset ei kyllä korkealla ole kerta buprestakaan ei oikein mitään irti saa. :D
Petri6
OD
Posts: 1355
Joined: Mon 21 Jun 2010, 20:26

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Petri6 »

Pen wrote: Oli jotain 2mg/1ml litkua, en oo varma oliko hydromorfiinia vai normaalia kylläkään.. Mutta tuskin niillä iso ero on.
Melkein veikkaisin, että hydromorfonia, sillä tuollainen 2mg on täysin naurettava annos morfiinia jopa kivunhoitoon. Hydromorfonilla ja morfiinilla taas on eroa melkein kuin yöllä ja päivällä, hydromorfonilla IV-nousut ovat kuulemma jopa herskaa paremmat, mutta jälkiolot sen sijaan eivät ehkä ihan yhtä muhkeat kuin mopolla ja myös pirteämmät.

Edit: Niin sen verran muuten, että tramadolia on kokemukseni mukaan oikeastaan aika turha ottaa, kun opioiditoleranssit tuollaiset (itselläni hiukan vastaava, 8mg menee viikossa eli yleensä 2mg joka toinen päivä, nyt tosin mennyt 6 päivää putkeen). Kodeiinista en osaa sanoa, se kun ei itselläni ole oikeastaan koskaan toiminut. Melkein säästäisin ne tramadolit siihen, että jos jossain vaiheessa lipeää käyttö sellaiseksi, että tulee fyysisiä oireita, siihen kyllä auttavat mutta oloja ei tule edes naurettavan vaarallisilla annoksilla.
"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun
Pen
OD
Posts: 1294
Joined: Tue 19 Jun 2012, 15:26
Location: Tampere

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Pen »

Itse asiassa yllättävän hyvät olot tuli kun otti 500 mg nopeeta ja 600 mg depottia (alla 6 mg rivaa)

Kyllä tä bupren hakkas. Aattelin tramalin voimin pitää bupretaukoa 3 viikkoa tai kuukauden, jos kerran viikossa doussais tramalia, en tosin noin isoja satseja enään ota, ihan siks otin nyt koska eilen otti buprea (joo tiiän, ois kannattanu venaa se 3 pv mut ei noi oikein mitään maksanut niin aivan sama)
gaia
Kameleontti
Posts: 693
Joined: Sun 29 Oct 2006, 04:26

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by gaia »

1 Heroiniini. Tarviiko tätä edes perustella?
2. Oksikodoni.
- Ah, nokkaan vedetty 20mg ja pureskeltu 20mg ilman toleja. Siinä on jo sitä ns. munaa. Tulee ihan vilunväreet kun vaan ajattelee.
3. Buprenorfiini.
- Bupreseta saa itseasiassa ihan hyviäkin oloja pidemmän aikaa jos pitää kerta annokset kurissa. Eli ei lähde pitkän paussin jälkeen starttailemaan millään 1mg kärsillä, vaan ottaa sen 1mg useamman tunnin sisään.

Mitä Palladoniin tulee, niin itse ja pari kaveriani snorailtiin noita 8mg kapseleita aika huolella viime kesänä. Ainoa ongelma niiden kanssa oli rakeiden murskaaminen. Olivat muuten kovia kuin timantit. IV:nä en kokeillut.
Vai toimiiko?
cook
Lepakko
Posts: 178
Joined: Mon 30 Jul 2012, 19:17

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by cook »

1. Unikot (kirkkaasti ykkösenä jos huippulaatua, huonommat sitten jollain muulla sijalla)
2. Morfiini (vahva body high parasta)
3. Oksikodoni (muuten mahtava mut body high puuttuu)
4. Tramadoli (erittäin käytännöllinen ja muutenkin aliarvostettu, voisin rankata jopa korkeammalle mutta ainoastaan nollatolella, isot annokset ei niin kivoja)
5. Bupre (nousut ok mut laskuvaihe erittäin vittumainen mulle)
.
.
10. Metadoni (hirveetä myrkkyä kaikin puolin)

Kodeiinikin varmaan johonkin väliin menis mut se on niin pirun lyhyt setti että ei oikeen pärjää millekään jos koko kokemusta mitataan. Nousut on kyl parhaimmillaan parasta mitä suun kautta voi saada, mut se kesto vesittää.Heroiini melko varmasti olis kärjessä myös mulla jos kokemusta olis, mutta ehkä mun parempi jättää väliin.

Itsellänikään kodeiini ei alussa toiminut millään lailla ja ihmettelin et mitä ihmiset niistä panacodeista vaahtoa kun oli ihan sama kun olis ottanu pari aspirinia. Jossain vaiheessa sitten kun oli muita opiaatteja käytetty jonkin verran niin kodeiini alko toimimaan, ja kyllähän se sit toimikin ja toimii edelleen, joskin kyllä siinä saa lähes nollatolet olla että siitä mitään varsinaista iloa irtoaa. Psyykkisesti erittäin addiktoiva, ei häpeä yhtään isovelijiään joskin fyysiset reflat on kuitenkin reilusti miedompia. Kode on kuitenkin musta hevonen mun listauksessa, en osaa sitä sijottaa mihinkään.
Petri6
OD
Posts: 1355
Joined: Mon 21 Jun 2010, 20:26

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Petri6 »

cook wrote: 5. Bupre (nousut ok mut laskuvaihe erittäin vittumainen mulle)
.
.
10. Metadoni (hirveetä myrkkyä kaikin puolin)
Millaiset laskut saat bupresta? Useimmillahan olo feidaantuu hiljalleen "normaaliksi". Reflat sitten tietysti asia erikseen.

Miten metadoni on mielestäsi myrkkyä?
"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun
cook
Lepakko
Posts: 178
Joined: Mon 30 Jul 2012, 19:17

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by cook »

Petri6 wrote:
cook wrote: 5. Bupre (nousut ok mut laskuvaihe erittäin vittumainen mulle)
.
.
10. Metadoni (hirveetä myrkkyä kaikin puolin)
Millaiset laskut saat bupresta? Useimmillahan olo feidaantuu hiljalleen "normaaliksi". Reflat sitten tietysti asia erikseen.

Miten metadoni on mielestäsi myrkkyä?
Nuo tebaiiniijohdokset aiheuttaa mulle kaikki jonkinlaiset "laskut" mitkä on ehkä kaukaisesti sukua pirilaskuille mutta ei kuitenkaan niin vakavat eli ahdistuneisuutta ja muutenkin semmonen never again -fiilis. Mut bupresta pahimmat, oxy sitten kakkosena siinäkin epämiellyttävä aspekti mukana mutta nousut on niin paljon paremmat että ehkä sitten sietää sen. Mullekaan perinteiset opiaatit ei aiheuta mitään varsinaisia laskuja mutta varmasti johtuu tuosta stimulanttiominasuudesta mistä sitten jonkinlainen pikku cräshi seuraa.

Metadoni on vaan liian raskas ja euforia niin vähäistä, tosin ole kun muutaman kerran kokeillut mutta ei tosiaan tehnyt mieli yhtään enempää. Mut kyllä se ylläpitoon ja refloihin varmasti on pätevä kunhan annos kohdillaan mutta liika on liikaa.
Suboxoneprinssi
Lepakko
Posts: 293
Joined: Wed 30 Mar 2016, 03:09

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Suboxoneprinssi »

1. Heroiini - kuin morfiini, mutta euforisempi ja lievemmillä sivuvaikutuksilla. Parasta on tietty rush IV:nä, mutta plussaa ovat myös mahdollisuus nokittaa tai polttaa/pellittää.
2. Unikkotee - taas kuten morfiini, mutta monipuolisempi, kokonaisvaltaisempi ja pitkäkestoisempi nuokku.
3. Morfiini - klassikko - raskas, euforinen, autuas nuokku. IV:nä jyrää unikkoteen ohi mutta pieni miinus siitä että jos ei aio hihattaa, täytyy joko tunkea hanuriin tai syödä ja samalla heittää 2/3 aineesta roskiin.
4. Oksikodoni - ei niin raskas, piristävän euforinen. Korkea oraalinen hyötyosuus plussaa; IV:nä nousut eivät ole sen väärti, että tätä kovin usein hihaan löisi, kun syömälläkin saa lähes yhtä hyvät olot.
5. U-47700 - euforinen, nuokuttava, joskin lyhytkestoinen. Koukuttava.
6. Furanyl-Fentanyyli - emmä tiiä, tää tuntu paremmalta ku...
7. Butyr-fentanyyli - tää, joka taas tuntu paremmalta ku...
8. Fentanyyli - kaikki oli todella raskaita, vaikea annostella, ilman mainittavaa euforiaa.
9. Metadoni - lievää euforiaa, koko päivän kestävä raskas jumi taikka nuokku. Vähän ku joku vitun stydi bentso - tekee paskasta/tylsästä päivästä helposti siedettävän.
10. Buprenorfiini - meh. Hihaankin tosi laimeeta. Lievä euforia, nuokkuminen, nausea ja kutina vuorottelevat. Olo on hyvä ehkä neljänneksen tai kolmanneksen ajasta.
11. Tramadoli - ennen kuin kovempia oli kokeillut, tästä sai bentsojen kanssa ihan kivat nuokut. Pitkäkestoinen ja alussa jonkin verran stimuloiva, sosiaalista kamaa.
12. Etyylimorfiini - lyhyet, miedot olot varustettuna reilulla histamiinipotkulla
13. Kodeiini - samma här
Last edited by Suboxoneprinssi on Thu 07 Apr 2016, 16:30, edited 1 time in total.
User avatar
Asystole
Lepakko
Posts: 286
Joined: Wed 27 May 2015, 17:11
Location: The Dark Side of the Moon

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Asystole »

Kyllä ykkösenä taitaa tällä hetkellä olla unikkotee. Se vaan on niin mulle sopivaa. Lempeä, pehmeä, pitkäkestoinen. Rentouttaa mukavasti sekä kehon että mielen. Lämmin, luonnollinen. Kaiken kukkuraksi maistuu hyvältä. Teen valmistus ja nauttiminen on eräänlainen rituaali, nautintoa alusta loppuun.

Jaetulla kakkostilalla makaavat kodeiini, subutex ja tramadoli. Kaikissa on puolensa mutta myös miinuksensa. Kodeiini on mukava ja lempeä päihde, uskomattoman tehokas vituksen poistaja. Toleranssit vaan alkavat olemaan jo niin taivaissa ettei tästä juuri muuta saa irti kuin mukavan fyysisen rentouden. Subu kerää itselleen miinuksia ailahtelevalla vaikutuksellaan; Kun se toimii, se toimii. Mutta kun se ei toimi, olo on yksi kauheimmista. Tramadolista ei pahaa sanottavaa vielä tässä vaiheessa ole, mutta kokemukset siitä on vielä valitettavan vähäiset. Lähempää tuttavuutta odotellessa :up:
I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not. - Kurt Cobain
User avatar
Blackened
Apteekki
Posts: 329
Joined: Sat 07 Jun 2014, 17:36
Location: Planet Earth

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Blackened »

Jos unohdetaan hinta, saatavuus yms. realiteetit ja ajatellaan ihan puhtaasti vaikutusten kannalta, niin...

1. Heroiini (the King of rock 'n' roll, euforian aallot ja se lämpö. Muistan joskus ajatelleeni että olen kuin kohdussa, lämpimässä ja turvassa kaikelta)
2. Oksikodoni (kokovartalon ja tajunnan orgasmi, ne euforian aallot kun vaan makoilee ja kuuntelee hyvää musiikkia ja katselee valveunia mitä alitajunta nyt sattuu näyttämään. Kokonaisvaltainen sense of well being)
3. U-47700 (oksikodonimainen luonne, lämmin ja todella euforinen. Harmi että kestää vain 10 min.)
4. Buprenorfiini (perusvarma, kuin näkkileipä. Buustereiden kanssa ihan kivoja nuokkuja ja harvakseltaan valveunia. Pitkäkestoinen. Jotenkin synteettisempi/viileämpi kuin nuo täysagonistit, ja vaikka ei euforisoi sen kummemmin niin nostaa kyllä mielialaa ja ns. daily bullshit ei vaivaa)
5. Fentanyyli (Potenttia tavaraa, ja mukavan nuokuttavaa -> 24/7 valveunia. Välillä myös pieniä euforian aaltoja, mutta ei niin euforinen mitä olin ajatellut)
6. Morfiini (Tämä olisi varmaan korkeammalla, mutta tästä on vain yksi kokemus ja se ei ollut kovin miellyttävä. Olin vielä aika lailla IV- ja opiaattinaiivi, kun kaveri lykkäsi 100mg Dolcontinin hihaan. Pää meinasi räjähtää ja sitten laatattiin ja olo oli karmea.
7. Tramadoli (Ihan kiva kipulääkkeenä, tai oksikodonia buustaamaan. Ei iteksiään kovin kummoin oppari)
8. Kodeiini (Pikkusärkyihin Panacod poretabletti on ihan jees, ei tämä kyllä muuten mitään kummoista tavaraa ole päihteenä, ainakaan näillä toleransseilla.
Cogito, ergo sum
Suboxoneprinssi
Lepakko
Posts: 293
Joined: Wed 30 Mar 2016, 03:09

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Suboxoneprinssi »

Suboxoneprinssi wrote:1. Heroiini - kuin morfiini, mutta euforisempi ja lievemmillä sivuvaikutuksilla. Parasta on tietty rush IV:nä, mutta plussaa ovat myös mahdollisuus nokittaa tai polttaa/pellittää.
2. Unikkotee - taas kuten morfiini, mutta monipuolisempi, kokonaisvaltaisempi ja pitkäkestoisempi nuokku.
3. Morfiini - klassikko - raskas, euforinen, autuas nuokku. IV:nä jyrää unikkoteen ohi mutta pieni miinus siitä että jos ei aio hihattaa, täytyy joko tunkea hanuriin tai syödä ja samalla heittää 2/3 aineesta roskiin.
4. Oksikodoni - ei niin raskas, piristävän euforinen. Korkea oraalinen hyötyosuus plussaa; IV:nä nousut eivät ole sen väärti, että tätä kovin usein hihaan löisi, kun syömälläkin saa lähes yhtä hyvät olot.
5. U-47700 - euforinen, nuokuttava, joskin lyhytkestoinen. Koukuttava.
6. Furanyl-Fentanyyli - emmä tiiä, tää tuntu paremmalta ku...
7. Butyr-fentanyyli - tää, joka taas tuntu paremmalta ku...
8. Fentanyyli - kaikki oli todella raskaita, vaikea annostella, ilman mainittavaa euforiaa.
9. Metadoni - lievää euforiaa, koko päivän kestävä raskas jumi taikka nuokku. Vähän ku joku vitun stydi bentso - tekee paskasta/tylsästä päivästä helposti siedettävän.
10. Buprenorfiini - meh. Hihaankin tosi laimeeta. Lievä euforia, nuokkuminen, nausea ja kutina vuorottelevat. Olo on hyvä ehkä neljänneksen tai kolmanneksen ajasta.
11. Tramadoli - ennen kuin kovempia oli kokeillut, tästä sai bentsojen kanssa ihan kivat nuokut. Pitkäkestoinen ja alussa jonkin verran stimuloiva, sosiaalista kamaa.
12. Etyylimorfiini - lyhyet, miedot olot varustettuna reilulla histamiinipotkulla
13. Kodeiini - samma här
Aika päivittää tuonne pari:

*Karfentaniili
*Parafluorobutyrfentanyyli

Tippuvat tuossa järjestyksessä Furanyl-Fentanyylin alapuolelle. Samankaltaisia, mutta euforisempia kuin butyr-fentanyyli tai fentanyyli.
Kasiko
Apteekki
Posts: 323
Joined: Sat 22 Aug 2015, 14:12

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Kasiko »

1. On heroiini , se IV rush vaan on niin ihana.

2. Sijasta tappelee oksikodoni ja hydromorfoni. (Koittanu samoihin vetoihinkin molemmat ,
ja sellanen olo jäi , että kannattaa ottaa erillään)

3. Tramadol erittäin , pätevä ja halpa

4. Buprenorfiini erittäin hyvä lääkkeenä otettuna.

5. Metadon , tästä myös kuullut positiivisia kommentteja , mutta myös niitä kauhutarinoita , että se on saatto hoito yms.
Nuo zombi metadon tyypit on niitä joilla ne annokset on vaan liian korkeita jne. (Tunnen molempia tapauksia metadon hoidossa.)
Positiivisia kokemuksia itsellä muutamia , mutta olivat silloin viihdekäyttöön. :cheers:
User avatar
tRip
Me Gusta
Posts: 6121
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by tRip »

gaia wrote:1 Heroiniini. Tarviiko tätä edes perustella?.
Kyllä, heroiini täytyy aina perustella;-- johtuen sen stigmasta opioidien kinginä.

Itse edes lähde kuin korkeintaan aakkostamaan eri opiodit. Eri käyttötarkoitus- ja kulttuuri ovat vahvassa osassa opioidien käyttöä.

Bupresta en pidä, enkä metadonista, ja tramalistakin saan vain nykyisin kireän olon vain.

Piikki-oideista jakaa ykkössijaa U-botski tutkariopioidi, oksikodoni ja heroiini.

Kokonaisvaltaisesti paras on tietysti opiumi :p

Mutta kyllä ne mopot: dihydrokodeiini, kodeiini ja sen etyyli-muoto, kuin myöskin kantamuoto; morfiini ovat ihan päteviä.

Mikä nyt kulloinkin riittää pitämään toiminta- ja keskittymiskykyä yllä. se riittää.

En nauti nuokkumisesta lainkaan, enkä myöskään bupresta tai metadonista. Tuskin fentanyylistäkään välittäisin juurikaan, ei houkuta kokeilemaankaan. Tramalistakin saan vain pään kiristämistä ja epämääräistä höhelöä oloa aikaan, en nauti siitäkään.

Paha kun on ehdollistunut aina iv:nä nauttimaan tietyt opioidit, niin se vähän tekee listoittelusta kuraa, koska en suuremmin tahtoisi kuin spessuina hetkinä sitä piikkikulttuuria ylläpitää.

Vaihtelu virkistää muutenkin. Tylsä olla vain yhteen koukussa, tai kaikkiin :D

Kiikunkaakun ehkä dihydrokodeiini vie voiton. Vähiten addiktiivinen ja pätevä. Turhan harvinaisuus vain.
Keep it unreal.
Kasiko
Apteekki
Posts: 323
Joined: Sat 22 Aug 2015, 14:12

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Kasiko »

Metadon hoito alko ja meni nääki listat uusiksi.
Viihteeseen:
1.Mr brownstone
2.Hydromorfoni
3.Oksikodoni

Sitte jatkuvana lääkityksenä:
Metadon toimii mulla paremmin kuin bupre.
Jos metadonia ei olis niin sillon ois paras päivittäis käyttöön tuo Oxycodone oraalisesti.
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2258
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by Velho »

1.Heroiini jatkuvasti teki mieli viellä vähän mutta jos sitä oottelis pari pv Ja sit melkeenpä kun saa #3&#4 herskoja Ja sit ku ne ois handus ni kitkuilis yhe päivän ainakin. Lyricatw Ja bbentsot etenkin ku sais mutterereita 2x2mg Ja sit vähö fixailis telareilla tai 1mg ksaloleil mitkä mun mielestä on 50% depotti Ja 50% nopee kun ei tuu sitä fiilistä et yxkax hävii se vaikutus Ja rupee ahistaa Ja masentaa iha huolel HUPS! Nyt versoi aiheen vierestä offia reippaasti :oops: Ja muuteki dope is
Dope and H on rakkaani and wan't It more please :twisted:

2. Oxy/hydromorfooni molemmissa omat edut Ja hyödyt. hydrossa on ne nousut Ai että mutta sit jää vajari fiilis Ja oxyyy ku joutuu spiguttaa 40-60mg jos haluu pumpuliin :love:

3. Morfiini hyvin raskaS ja Histamiini reaktio puskee päälle mut mitehä jos ottaa atataxii 50-150mg tai jotai muuta antihistamiinii esim. benadryl 8mg x 4-6 / desloratadine 5mg x 3-5 / telfast 120mg x 1-2kpl

Desomorfiini/krokodil oli kyllä helvetin perseestä kun #3 H :na myytiin Ja joukkoon oli sotkettu jotain synteettistä kannabinoidia tai jotai muuta paskaa tai sit se vaan oli paskasta niiku nuo yleensä onkin.

Laittaa metadoni tähä välii: Helvetillistä myrkkyä Ja yx koukuttavimmista opioideista mitä vetäny ja P.O ollu käyttötapa ja kokeillu I.V sekin oli hetken pöllähdys raakametkulla (5mg/ml) Ja vadelmalitkunakin tuo mitä nykyisin saa ni se oli viel enemmän perseestä i.v (0,4mg/ml laskin muistaaksee sen ja joutuis 5-10ml pumpulla vetää ja nuo apuaineet on hengenvaarallisia joissain määrin ainakin.) Tiedä sit jos kapseleina/tabletteina toimis toisin mut mene Ja tiedä ehkä joskus sitten

4. U-47700 & fentanyyli molemmat tuntuu suht lyhyt vaikutteisilta Ja koukuttavaaki Iha homona jo lyhyen ajan jälkeen. Ja vaikka U-47700 on lähempänä oxyy mut tän koukuttavuuden takia se nyt tuli tähä. U-49900 ois kiva koklaa poikkeaako paljonkin tuosta toisesta. Fentis-analogeja en muistaakseni hirveemmin kokeillut asetyylifentanyyli tai se 4-metyylifentis? Muistaaksee kokeiltu

5. Unikkotee ihan ensimmäinen opiaatti kokemus tuli tällä Ja Tykkään kovasti vielläkin.

6. Bupre/tramadoli/unikonsiementee reflojen korjailuun aika jees mut sit taas blokkaus ominaisuudet on aika vittumaiset jos haluu ottaa jotai mikä futais 10-0 paitsi tuo siemenlitku korjaa oloja Ja ei blokkaa muita. Bupre on kyl iha myös ROAsta kiinni jos vaikka iskis 40mcg/h laastarin kiinni ihoon Ja sit kun se alkaa oleen huipusssaan ni buustailee 0,4-0,8/1mg laineilla tai i.v mut buustata joutuisin myös gaboilla tai lyricoilla ja bentsoilla. Mut tällä tavalla olis sen 7vrk terveenä ainanakin jos ei muuta + ole

7. Etyylimorfiini/metyylimorfiini joutuu ottaa suht reippaasti Ja combotella jos haluu jotain irti
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport
User avatar
LeFairylette
OD
Posts: 1743
Joined: Fri 13 Jan 2012, 10:39
Location: Turku

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by LeFairylette »

Ykkösenä ehdottomasti oxy. Ihana rauha päässä ja kehossa.

Kakkosena unikkotee. Aaahhhhh!!!!!! Ihana letkee fiilis ja huolet unohtuu

Kolmosena se perkeleen bupre!!! Voi ku voiski ottaa
"Sä oot likanen narkkari! Yhteiskunnan pohjasakkaa!!
reseptorit
Psykonautti
Posts: 71
Joined: Sat 15 Mar 2014, 12:14

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by reseptorit »

Itelläni menee 1. Oksikodoni varsinkin iv kun tööttää 40mg niin ai että sitä autuutta :love:
hyvänä kakkosena tulee morfiini joka kylläkin aiheuttaa häiritsevästi kutinaa :| ja lyhyt kestoinen
3.kodeiini josta saan todella paljon irti entsyymien ansiosta :doh:

Hydromorfoni, herska ja muut morfiinijohdannaiset kokeilematta.. harvinaisia Oulun piireissä subua vaan joka nurkassa. :down:
reseptorit
Psykonautti
Posts: 71
Joined: Sat 15 Mar 2014, 12:14

Re: Opiaatit/opioidit Vertailu

Post by reseptorit »

Itelläni menee 1. Oksikodoni varsinkin iv kun tööttää 40mg niin ai että sitä autuutta :love:
hyvänä kakkosena tulee morfiini joka kylläkin aiheuttaa häiritsevästi kutinaa :| ja lyhyt kestoinen
3.kodeiini josta saan todella paljon irti entsyymien ansiosta :doh:

Hydromorfoni, herska ja muut morfiinijohdannaiset kokeilematta.. harvinaisia Oulun piireissä subua vaan joka nurkassa. :down: