Targiniq

Keskustelua opiaateista, opioideista, bentsodiatsepiineista ja muista sedatiiveista, sekä niiden turvallisesta käytöstä.
User avatar
niksu
Psykonautti
Posts: 63
Joined: Mon 02 Aug 2010, 23:39

Targiniq

Post by niksu »

TARGINIQ 10 mg/5 mg ja 20 mg/10 mg depottabletit

oksikodonihydrokloridi/naloksonihydrokloridi

Moro.
Mitäs nämä oikein ovat? Onko samoja, kuin Oxycontin?


Netti osasi kertoa seuraavaa: Targiniq ei sovi vieroitushoitoon.

Targiniqia ei saa missään tapauksessa väärinkäyttää. Tämä koskee etenkin potilaita, jotka ovat riippuvaisia huumausaineista. Targiniq sisältää naloksonia, joten sen väärinkäyttö aiheuttaa todennäköisesti vaikeita vieroitusoireita esimerkiksi heroiinista, morfiinista tai metadonista riippuvaisilla henkilöillä. Se saattaa myös pahentaa parhaillaan esiintyviä vieroitusoireita.

Targiniq-depottabletteja ei saa missään tapauksessa väärinkäyttää liuottamalla niitä ja ottamalla niitä pistoksena (esimerkiksi verisuoneen). Etenkin tablettien sisältämä talkki voi aiheuttaa pistoskohdassa kudosvaurioita (kuolio) ja muutoksia keuhkokudoksessa (granuloomia). Väärinkäytöllä voi olla muitakin vakavia seurauksia, ja se voi jopa johtaa kuolemaan.

----------------------

En ymmärrä tuosta sanaakaan. Kuinka tuo lääke voi pahentaa vieroitusoireita? Onko se tuo "naloksonihydrokloridi". Ja onko tuo naloksonihydrokloridi niin sitä samaa, mitä Subuxonessa on? Estääkö tuo naloksonihydrokloridi niin lyömästä hihaan? Ja onko mahdollisia ohituskeinoja, kun mun mielestä jengi rätkii hihaan Subuxonea, vaikka siinä on tuota on naloksonihydrokloridi.

Kiitos. :)
User avatar
eNZYMe
OD
Posts: 1036
Joined: Wed 26 Mar 2008, 07:42

Re: Targiniq

Post by eNZYMe »

Naloksoni vaikuttaa tässä paljon vittumaisemmin, kuin Suboxonessa. Syrjäyttää oksikodonin totaalisesti jos pääsee imeytymään. Aiheuttaa opiodiriippuvaiselle heti vieroitusoireet.

Ilmeisesti toimii viihdekäyttöön vaan syömällä. En ole varma tuosta depot rakenteesta. Tuo naloxoni on mahdollisesti kapsuloitu sopivien sidosaineiden kanssa imeytymättämään kerrokseen pillerissä. Todennäköisesti voi kuitenkin murskata. Naloksonilla on n. 2% oraalinen hyötysuhde. Kannattaa kokeilla murskattuna, koska kokonaisena joutuis syömään hirveän kasan pillereitä, jos haluaa viihteellisiä vaikutuksia. Tosin kestäisikin sillä tavalla pitkään, mutta hyötyosuus on depot-tyylisissä oksikodonivalmisteissa kuitenkin selvästi nopeavaikutteisia heikompi. Nokittaa en uskaltais koittaa. IV on ainakin ISO EI.
User avatar
Harold
Kameleontti
Posts: 751
Joined: Fri 02 Feb 2007, 13:35
Location: kehä III ulkopuolella

Re: Targiniq

Post by Harold »

nautin tuossa oraalisesti 20mg oxynormeja ja 20mg tarqinigia oraalisesti pureskellen, kaaputin myös tarqinigista kuoren pois.
sitten nasaalisesti siihen 5mg oxynorm ja 5mg tarqinig. melko miedot vaikutukset tuntuu olevan näin 2h nauttimisesta - oottelen vielä.
noin viikko sitten viimeksi ottanut opiaattia kodeiinia ja tramadolia.

mahtaako tuo naloksoni olla nasaalisesti suurempi hyötyosuudeltaan ? oraalinen 2% kuulostaa niin mitättömältä, että se tuskin paljoa kerkiää oksikodonin vaikutuksia kumoamaan.
hyvästi jää, et koskaan minua täällä enää nää
zerk

Re: Targiniq

Post by zerk »

Sain näitä joskus leikkauksen jälkeen ja ainakin omalla kohdalla huomasin, että nää toimi huolellisestikin murskattuna selkeästi heikommin kuin vastaava määrä kontteja.
Petri6
OD
Posts: 1355
Joined: Mon 21 Jun 2010, 20:26

Re: Targiniq

Post by Petri6 »

eNZYMe wrote:. Kannattaa kokeilla murskattuna, koska kokonaisena joutuis syömään hirveän kasan pillereitä, jos haluaa viihteellisiä vaikutuksia. Tosin kestäisikin sillä tavalla pitkään, mutta hyötyosuus on depot-tyylisissä oksikodonivalmisteissa kuitenkin selvästi nopeavaikutteisia heikompi.
No noita 20mg pillereitä nyt ei joudu syömään kokonaisena kuin kolme, jolla saa jo toleranssin kanssakin viihteellisiä vaikutuksia. Neljä saattaa olla vähätoleranssiselle jopa liikaa.
"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun
gaia
Kameleontti
Posts: 693
Joined: Sun 29 Oct 2006, 04:26

Re: Targiniq

Post by gaia »

Eli kuinka paljon heikommin kuin oxycontin nämä toimii syötynä? Olisi tuossa yksi kappale 40mg.
Vai toimiiko?
User avatar
NatiHero
Kameleontti
Posts: 598
Joined: Wed 04 Aug 2010, 00:31

Re: Targiniq

Post by NatiHero »

Syötynä sama ku kontit. Naloksoni ei oikee futaa mahasta, mut tätä älkää kukaa hitto sit hihaan lyökö.

Seuraukset voinee kuvitella ... hrrrr :down:

Murkaks vaan ja massuun.
Velho wrote: Wed 28 Aug 2019, 19:34 NYT VITTU RYHDISTÄYTYKÄÄ DOUPPI ON ELÄMÄN PARASTA AIKAA ja muuteki sillo on jänskää :doh: :foil:
gaia
Kameleontti
Posts: 693
Joined: Sun 29 Oct 2006, 04:26

Re: Targiniq

Post by gaia »

NatiHero wrote:Syötynä sama ku kontit. Naloksoni ei oikee futaa mahasta, mut tätä älkää kukaa hitto sit hihaan lyökö.

Seuraukset voinee kuvitella ... hrrrr :down:

Murkaks vaan ja massuun.

Joo eikös se naloksonin hyötysuhde ole vatsasta joku alle 5% mutta IV 100% ?
Vai toimiiko?
User avatar
renttuni
Apteekki
Posts: 319
Joined: Sat 14 Dec 2013, 02:20
Location: Oulu

Re: Targiniq

Post by renttuni »

Mun kaveri ainakin heitti hihaan näitä ja näytti toimivan. Itselläni oli näitä ihan oikeaan syyhyn, mutta kun en enää tarvinnu niin annoin kaverille. Hän imi sen "kuoren" pois, sekotti veteen ja satsi lusikkaan ja sytkällä lämmitteli ja sekotteli ja eiku hihaan vaan.
Dexteri10
Karvakuono
Posts: 17
Joined: Tue 07 Jan 2014, 14:43

Re: Targiniq

Post by Dexteri10 »

Älkää nyt hihaan näitä heittäkö kun on naloksonia seassa. Mutta yleisesti niin ihan samalla tavalla nuo toimivat kuin kontitkin. Miksi se muka toimisi huonommin kun vaikuttava aine on sama. ei se naloksoni sitä opiaatin tehoa mm vatsan kauttaamurskattunahuononnna
VoX
Karvakuono
Posts: 33
Joined: Thu 01 Oct 2015, 17:01

Re: Targiniq

Post by VoX »

Onko tolla naloksinilla mikä puoliintumisaika, vai onko sillä edes väliä? Kum eilen illalla pureskelin 100mg targiniqia, ja nyt 12 - maissa ajattelin 60mg napata ja polttaa paukut ennen päihdepsykiatrin aikaa.

Muutenkin tuntuu että pitää paastota koko fukin' pvä, kun noita napsii. jotta futais kunnolla. Tarkemmin ajateltuna taidan myydä ja ostaa heroiinia, tuhat kertaa parempi kipuunkin, eikä tule oksikodoni pahaaoloa/ahdistusta. Kai näitä paremman puutteessa.. mut hieman outo koko naloksoni sekä koko tabletin olemus sen luietessa..
VoX
Karvakuono
Posts: 33
Joined: Thu 01 Oct 2015, 17:01

Re: Targiniq

Post by VoX »

VoX wrote:Onko tolla naloksinilla mikä puoliintumisaika, vai onko sillä edes väliä? Kum eilen illalla pureskelin 100mg targiniqia, ja nyt 12 - maissa ajattelin 60mg napata ja polttaa paukut ennen päihdepsykiatrin aikaa.

Muutenkin tuntuu että pitää paastota koko fukin' pvä, kun noita napsii. jotta futais kunnolla. Tarkemmin ajateltuna taidan myydä ja ostaa heroiinia, tuhat kertaa parempi kipuunkin, eikä tule oksikodoni pahaaoloa/ahdistusta. Kai näitä paremman puutteessa.. mut hieman outo koko naloksoni sekä koko tabletin olemus sen luietessa..
Okeeei... ei mittää merkitystä näköjään.. tai tuntujaan

Pakko hehkuttaa kunnon sativaa jarrujen yllä. Ei paljon pakota päätä nyt!, eiköhä mennä lekuria koijjaamaan bentson kiilto silmissä

https://www.youtube.com/watch?v=t0RmSqjwtKE
User avatar
Blackened
Apteekki
Posts: 329
Joined: Sat 07 Jun 2014, 17:36
Location: Planet Earth

Re: Targiniq

Post by Blackened »

Olen ottanut eilisillan hydromorfonia. Ajattelin että jos ottaisi vaihteeksiaamuksi kupillisen kahvia ja Targiniqin (20mg oksikodonia/5mg naloksonia) pureskelemlla. Kuinkas pitkään tuo naloksoni viipyilee kehossa suun kautta otettuna? Eli koska voin taas ottaa täyagonitejä IV?

Oral bioavailibility on todella heikko, ja puoliintumisjaasta ei tietoa. Tuolta löytyy puoliintumisajat IV ja IM, mutta ei PO.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Naloxone
Cogito, ergo sum
User avatar
tsirikli
Karvakuono
Posts: 29
Joined: Sat 31 Dec 2016, 23:18

Re: Targiniq

Post by tsirikli »

Mulla olis tossa 5kpl Targiniq 5mg/2,5mg depotteja lojunut jemmassa jo iät ja ajat. Kiinnostais tyypata, mutta kun olen tällane lähes pygmikokoinen ja -painoinen ihminen, niin olen ajatellut et en lähe leikkii ennen ku jostain sais jotain tarkempaa infoa et mitä tässä niinkuin olis otettava huomioon.

Kuumottelijana haluaisin kanssa vähän varmistusta, että mitähän oloja olis odotettavissa ja millasella annoksella ja meneekö ihan hukkaan jos heittää ton depotin kokonaisena nassuun, eli suosittelisitteko murskaamaan? Ja kun en oo tosiaan koskaan oksikodonia vetänyt, niin oonko ihan ylivarovainen, jos aloitan ottamalla vaan ton 5mg alkuun? Ja jos vetäsee sen depotin kokonaisena, niin uskaltaako sitä milloin ottaa sit lisää jos tuntuu ettei toimi?

Tramadolia on tullut tossa viimesen reilun viikon aikana nappailtua, tosin pieniä annoksia 50-150mg eikä kyl joka päivä, viimeksi eilen 50mg. Onko tästä ton naloksonin kanssa jotain ongelmaa? Jos on, niin millonhan sitä uskaltaisi ottaa, ts. miten kauan pitää taukoa Tramalista? En ole siis fyysisessä koukussa, viekkareita ei tule ja käyttö on oikeestaan tosi harvinaista.

Jos nää on tyhmiä kysymyksiä niin antakaa armoa, mä mielummin kysyn ku kadun. :>
zerk

Re: Targiniq

Post by zerk »

tsirikli wrote:Mulla olis tossa 5kpl Targiniq 5mg/2,5mg depotteja lojunut jemmassa jo iät ja ajat. Kiinnostais tyypata, mutta kun olen tällane lähes pygmikokoinen ja -painoinen ihminen, niin olen ajatellut et en lähe leikkii ennen ku jostain sais jotain tarkempaa infoa et mitä tässä niinkuin olis otettava huomioon.

Kuumottelijana haluaisin kanssa vähän varmistusta, että mitähän oloja olis odotettavissa ja millasella annoksella ja meneekö ihan hukkaan jos heittää ton depotin kokonaisena nassuun, eli suosittelisitteko murskaamaan? Ja kun en oo tosiaan koskaan oksikodonia vetänyt, niin oonko ihan ylivarovainen, jos aloitan ottamalla vaan ton 5mg alkuun? Ja jos vetäsee sen depotin kokonaisena, niin uskaltaako sitä milloin ottaa sit lisää jos tuntuu ettei toimi?

Tramadolia on tullut tossa viimesen reilun viikon aikana nappailtua, tosin pieniä annoksia 50-150mg eikä kyl joka päivä, viimeksi eilen 50mg. Onko tästä ton naloksonin kanssa jotain ongelmaa? Jos on, niin millonhan sitä uskaltaisi ottaa, ts. miten kauan pitää taukoa Tramalista? En ole siis fyysisessä koukussa, viekkareita ei tule ja käyttö on oikeestaan tosi harvinaista.

Jos nää on tyhmiä kysymyksiä niin antakaa armoa, mä mielummin kysyn ku kadun. :>
Suosittelen noiden nappien murskaamista - mitä annokseen tulee niin olen huono neuvomaan kun olen itse iso mies ja mulla oli jo valmiiksi todella suuri luontainen opioiditoleranssi. Olet kuitenkin ainakin tramadolia vedellyt ennen joten et ole täysin opioidinaiivi yksilö, mutta näiden voimakkaiden täysagonistien kanssa on ihan syytäkin olla varovainen. 25mg oksikodonia ei tosiaan ole mikään valtavan suuri määrä, mutta aloittaisin ehkä silti vaikka 10mg annoksella, murskattuna ja syötynä. Ota sitten lisää jos siltä tuntuu. Naloksonista ei tarvitse huolehtia jos napit syö. Sitä isketään oksikodonin kylkeen lähinnä nappien rännäämisen estämiseksi afaik.

Oletko aikaisemmin kokeillut esimerkiksi kodeiinia (panacod, ardinex, paramax-cod, codesan comp)? Tramadoli on niin epätyypillinen opioidi, että sen käyttöhistorian avulla on tosi vaikeaa miettiä sopivaa annosta oksikodonin kaltaista voimakasta täysagonistia.
User avatar
tsirikli
Karvakuono
Posts: 29
Joined: Sat 31 Dec 2016, 23:18

Re: Targiniq

Post by tsirikli »

zerk wrote: Oletko aikaisemmin kokeillut esimerkiksi kodeiinia (panacod, ardinex, paramax-cod, codesan comp)? Tramadoli on niin epätyypillinen opioidi, että sen käyttöhistorian avulla on tosi vaikeaa miettiä sopivaa annosta oksikodonin kaltaista voimakasta täysagonistia.
Panacodia on mennyt kipulääkkeenä lääkärin määräyksellä parhaimmillaan 5-6 tbl/vrk. Codesan Compia on pari pullollista kanssa määrätty ihan oikeaan tarpeeseen, mutta täytyy kyllä myöntää että se annostelu vähän lähti lipsahtelemaan yläkanttiin molemmilla kerroilla kun sitä on saanut.. on niin kivan pehmeän pöhnäinen olo ja ei yskäkään päässyt puskemaan läpi :> Yläkantilla tarkoitan sitä, että annoskoko kasvoi joku max. 5ml ja annosväli lyheni suositellusta. Että ihan "kohtuuden rajoissa".
Eli sinänsä kyllä mulla kokemuksia opioideista on, mutta jotenkin vaan pidän tota oksikodonia niin eri meininkinä, että kuumottelen sitä paljon enemmän. Ehkä ihan turhaan?
cook
Lepakko
Posts: 178
Joined: Mon 30 Jul 2012, 19:17

Re: Targiniq

Post by cook »

Kyllä se 5mg murskattuna saattaa vähän toimia ilman toleranssia mutta 10mg:stä itse kyllä lähtisin. Mut jos oot kevyt niin varmin tapa ottaa ensin 5mg ja puolen tunnin päästä toinen jos siltä tuntuu. Ei tuossa mitään tarvitse kuumotella, korkeintaan voi tulla pahoinvointia. Depottina kyllä varmaan menee hukkaan 5mg. Tuosta naloksonistä imeytyy semmonen 2% oraalisesti joka on sen kokoinen annos (50 mikrogrammaa per tabletti) joka todennäkösesti minimaalisesti blokkaa vaikutusta joka tapauksessa.

Anekdoottina jopa toleranssittomat selviävät 80mg IV oksikodonista todennäköisesti hengissä, mitä nyt laattailevat. Tätä oli joku testannut olosuhteissa jossa oli naloksoniruisku valmiina jos yliannostus olisi tullut kyseeseen.
zerk

Re: Targiniq

Post by zerk »

tsirikli wrote:
zerk wrote: Oletko aikaisemmin kokeillut esimerkiksi kodeiinia (panacod, ardinex, paramax-cod, codesan comp)? Tramadoli on niin epätyypillinen opioidi, että sen käyttöhistorian avulla on tosi vaikeaa miettiä sopivaa annosta oksikodonin kaltaista voimakasta täysagonistia.
Panacodia on mennyt kipulääkkeenä lääkärin määräyksellä parhaimmillaan 5-6 tbl/vrk. Codesan Compia on pari pullollista kanssa määrätty ihan oikeaan tarpeeseen, mutta täytyy kyllä myöntää että se annostelu vähän lähti lipsahtelemaan yläkanttiin molemmilla kerroilla kun sitä on saanut.. on niin kivan pehmeän pöhnäinen olo ja ei yskäkään päässyt puskemaan läpi :> Yläkantilla tarkoitan sitä, että annoskoko kasvoi joku max. 5ml ja annosväli lyheni suositellusta. Että ihan "kohtuuden rajoissa".
Eli sinänsä kyllä mulla kokemuksia opioideista on, mutta jotenkin vaan pidän tota oksikodonia niin eri meininkinä, että kuumottelen sitä paljon enemmän. Ehkä ihan turhaan?
Kyllä oksikodoni painii ihan eri sarjassa kuin kodeiini ja tramadoli. Se on ihan tervettä järkeä ajatella noin. Se varovaisuus ei maksa mitään ja voi pelastaa henkesi. Suomessa on aika iso aukko kodeiinin ja tramadolin jälkeen mitä opioidilääkkeisiin tulee. Siinä aukossa on ainoastaan buprenorfiini mikä on jo aika reippaasti vahvempaa, ja siitä hypätään suoraan oksikodoniin, morfiiniin tai fentanyyliin mitkä ovat todella voimakkaita opioideja.

Lähde tuon oxyn kanssa vaikka siitä 10mg annoksesta murskattuna ja anna sen nousta rauhassa huippuunsa. Lisää voi aina ottaa.
cook wrote: Anekdoottina jopa toleranssittomat selviävät 80mg IV oksikodonista todennäköisesti hengissä, mitä nyt laattailevat. Tätä oli joku testannut olosuhteissa jossa oli naloksoniruisku valmiina jos yliannostus olisi tullut kyseeseen.
Tähän suhtautuisin todella suurella varauksella. Tällaiset voisi melkein jättää kirjoittamatta tänne.
User avatar
tsirikli
Karvakuono
Posts: 29
Joined: Sat 31 Dec 2016, 23:18

Re: Targiniq

Post by tsirikli »

Jees, kiitos vastauksista teille. :up:

Mä otan varmaan sen 5mg kuitenkin varovaisuuttani alkuun ja tarvittaessa lisää. Sitä vielä piti kysymäni, että mitenkäs pitkiä oloja tosta voisi odottaa murskattuna? Tietää vähän suunnitella ettei tarvii sit kuoseissa ainakaan lähtee mihinkään ihmisten ilmoille kun ei vielä yhtään tiedä miten pönttö reagoi. :D
zerk

Re: Targiniq

Post by zerk »

tsirikli wrote:Jees, kiitos vastauksista teille. :up:

Mä otan varmaan sen 5mg kuitenkin varovaisuuttani alkuun ja tarvittaessa lisää. Sitä vielä piti kysymäni, että mitenkäs pitkiä oloja tosta voisi odottaa murskattuna? Tietää vähän suunnitella ettei tarvii sit kuoseissa ainakaan lähtee mihinkään ihmisten ilmoille kun ei vielä yhtään tiedä miten pönttö reagoi. :D
Hyvin murskattuna ihmisestä riippuen jotain 3-6h väliltä.
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2258
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Targiniq

Post by Velho »

Itse sain näitä töölössä leikkauksen jälkeen muutamia mutta pyysin mielummin oxanestiä ja nää oli ehkä sen ummetuksen takia kun 50-100mg oxya päivittäin.
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport
klikkikuppi
Psykonautti
Posts: 52
Joined: Thu 23 Jun 2016, 22:57
Location: montreali

Re: Targiniq

Post by klikkikuppi »

Onko tässä joku erityinen syy, miksi tuota sontaa (a.k.a naloksiini) pystyisi erottelemaan? Noh, olen todennut, että oksikodonituote kuin oksikodonituote on erittäin maistuvaista myös ilman I.V käyttöä. Oli tarjolla näitä Targiniqeja, mutta hinta pilasi tilanteen. Eli ei omakohtaista kokemusta tästä yhdisteestä, ja tuskinpa mitään menetänkään sen suhteen.

Kuvitellaan, että mulla olis näitä yheks illaks. Todennäköisesti ottaisin 75% oletetusta lähtöannoksesta oraalisesti, osa pureskeltuna, ehkä. Loput nokkaan. Oxycontinit yms depotiton ns. "harrastelijapiireissä" liian aliarvostettuja pelkästään nieltynä, jos määrät on kohdillaan!! :) :)
Petri6
OD
Posts: 1355
Joined: Mon 21 Jun 2010, 20:26

Re: Targiniq

Post by Petri6 »

klikkikuppi wrote:Onko tässä joku erityinen syy, miksi tuota sontaa (a.k.a naloksiini) pystyisi erottelemaan? Noh, olen todennut, että oksikodonituote kuin oksikodonituote on erittäin maistuvaista myös ilman I.V käyttöä. Oli tarjolla näitä Targiniqeja, mutta hinta pilasi tilanteen. Eli ei omakohtaista kokemusta tästä yhdisteestä, ja tuskinpa mitään menetänkään sen suhteen.

Kuvitellaan, että mulla olis näitä yheks illaks. Todennäköisesti ottaisin 75% oletetusta lähtöannoksesta oraalisesti, osa pureskeltuna, ehkä. Loput nokkaan. Oxycontinit yms depotiton ns. "harrastelijapiireissä" liian aliarvostettuja pelkästään nieltynä, jos määrät on kohdillaan!! :) :)
No jos keksit liuottimen, mihin oksikodoni liukenee, mutta naloksoni ei niin kerro ihmeessä. Muuten turha haaveilla mistään erotteluista. Äläkä nyt helvetissä nokita sitä, naloksoni imeytyy hyvin nenästäkin.

Eli syöminen on ainut järkevä vaihtoehto. Itse kokeilin joskus ottaa syömällä 200mg (kun normaaliannos oli 100mg nopeavaikutteista oksikodonia oraalisesti) depottina, koska ajattelin että naloksoni ei haittaisi sillon niin paljoa. En saanut kuin huonon olon. Pureskeltuna siis kannattaa ottaa, snadisti suurempi annos kuin ottaisit muuta oksikodonivalmistetta.
"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun
klikkikuppi
Psykonautti
Posts: 52
Joined: Thu 23 Jun 2016, 22:57
Location: montreali

Re: Targiniq

Post by klikkikuppi »

Petri6 wrote:
klikkikuppi wrote:Onko tässä joku erityinen syy, miksi tuota sontaa (a.k.a naloksiini) pystyisi erottelemaan? Noh, olen todennut, että oksikodonituote kuin oksikodonituote on erittäin maistuvaista myös ilman I.V käyttöä. Oli tarjolla näitä Targiniqeja, mutta hinta pilasi tilanteen. Eli ei omakohtaista kokemusta tästä yhdisteestä, ja tuskinpa mitään menetänkään sen suhteen.

Kuvitellaan, että mulla olis näitä yheks illaks. Todennäköisesti ottaisin 75% oletetusta lähtöannoksesta oraalisesti, osa pureskeltuna, ehkä. Loput nokkaan. Oxycontinit yms depotiton ns. "harrastelijapiireissä" liian aliarvostettuja pelkästään nieltynä, jos määrät on kohdillaan!! :) :)
No jos keksit liuottimen, mihin oksikodoni liukenee, mutta naloksoni ei niin kerro ihmeessä. Muuten turha haaveilla mistään erotteluista. Äläkä nyt helvetissä nokita sitä, naloksoni imeytyy hyvin nenästäkin.

Eli syöminen on ainut järkevä vaihtoehto. Itse kokeilin joskus ottaa syömällä 200mg (kun normaaliannos oli 100mg nopeavaikutteista oksikodonia oraalisesti) depottina, koska ajattelin että naloksoni ei haittaisi sillon niin paljoa. En saanut kuin huonon olon. Pureskeltuna siis kannattaa ottaa, snadisti suurempi annos kuin ottaisit muuta oksikodonivalmistetta.
Kiitos vastauksesta!

Naloksoni aiheurtaa itsellenikin huonon olon monesri. Boikottiin loko paska :x -
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2258
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Targiniq

Post by Velho »

klikkikuppi wrote:
Petri6 wrote:
klikkikuppi wrote:Onko tässä joku erityinen syy, miksi tuota sontaa (a.k.a naloksiini) pystyisi erottelemaan? Noh, olen todennut, että oksikodonituote kuin oksikodonituote on erittäin maistuvaista myös ilman I.V käyttöä. Oli tarjolla näitä Targiniqeja, mutta hinta pilasi tilanteen. Eli ei omakohtaista kokemusta tästä yhdisteestä, ja tuskinpa mitään menetänkään sen suhteen.

Kuvitellaan, että mulla olis näitä yheks illaks. Todennäköisesti ottaisin 75% oletetusta lähtöannoksesta oraalisesti, osa pureskeltuna, ehkä. Loput nokkaan. Oxycontinit yms depotiton ns. "harrastelijapiireissä" liian aliarvostettuja pelkästään nieltynä, jos määrät on kohdillaan!! :) :)
No jos keksit liuottimen, mihin oksikodoni liukenee, mutta naloksoni ei niin kerro ihmeessä. Muuten turha haaveilla mistään erotteluista. Äläkä nyt helvetissä nokita sitä, naloksoni imeytyy hyvin nenästäkin.

Eli syöminen on ainut järkevä vaihtoehto. Itse kokeilin joskus ottaa syömällä 200mg (kun normaaliannos oli 100mg nopeavaikutteista oksikodonia oraalisesti) depottina, koska ajattelin että naloksoni ei haittaisi sillon niin paljoa. En saanut kuin huonon olon. Pureskeltuna siis kannattaa ottaa, snadisti suurempi annos kuin ottaisit muuta oksikodonivalmistetta.
Kiitos vastauksesta!

Naloksoni aiheurtaa itsellenikin huonon olon monesri. Boikottiin loko paska :x -
Joskus lukenut ja sen johdosta kokeillut IPA erottelua ja ainakaan ei tärähtänyt refloja vetoje jälkeen mutta oxy annos(20/10) oli sen verran pieni ettei vaikutuksia huomannut... Mutta kyl tää sen puolesta puhui että ois onnistunut mutten faktaksi väittäis.
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport
User avatar
Dissonautti
Karvakuono
Posts: 30
Joined: Sun 20 Sep 2015, 00:30

Re: Targiniq

Post by Dissonautti »

Moro vaultit taas pitkäst aikaa! :cheers:

Jööö, eli ny ois jemmassa yks 10mg tarqiniq ja mulla ois muutama kymysys. Millon toi pilleri ois fiksuinta nappasta?Kannattaako ottaa alkoholin kanssa ?Onko mitää eroo sillä että nieleekö vai pureskeleeko? Ja mikä on ton naloksonin rooli tos tabussa?

Opiaatteja/opioidei en ole vetäny n. kuukauteen (viimeks join vähän eroteltua kodeiinijuomaa, joka maistu btw helvetin pahalle :mrgreen: ), mut bentsoja vähän enemmänkin, varsinkin kymppipamei alkoholin kanssa niin paljon et blackoutit ollu lähellä. En oo edellämainittuja vetäny melkei viikkoo , rauhottunu vähän :D joku raja sentäs perkele!
User avatar
Velho
LD50
Posts: 2258
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Targiniq

Post by Velho »

Dissonautti wrote: Thu 17 Aug 2017, 13:01 Moro vaultit taas pitkäst aikaa! :cheers:

Jööö, eli ny ois jemmassa yks 10mg tarqiniq ja mulla ois muutama kymysys. Millon toi pilleri ois fiksuinta nappasta?Kannattaako ottaa alkoholin kanssa ?Onko mitää eroo sillä että nieleekö vai pureskeleeko? Ja mikä on ton naloksonin rooli tos tabussa?

Opiaatteja/opioidei en ole vetäny n. kuukauteen (viimeks join vähän eroteltua kodeiinijuomaa, joka maistu btw helvetin pahalle :mrgreen: ), mut bentsoja vähän enemmänkin, varsinkin kymppipamei alkoholin kanssa niin paljon et blackoutit ollu lähellä. En oo edellämainittuja vetäny melkei viikkoo , rauhottunu vähän :D joku raja sentäs perkele!
No terve! Kuten aiemmissa viesteissä on mainittu että syötynä fiksuin juurikin naloksonin hyötyosuuden takia ja ainakin itselle lääkäri ja hoitaja puhui että ummetuksen takia Se siellä ois mut veikkaisin et ihan myös väärinkäytön takia.
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag


Don't drink and drive

Take LSD and teleport
kurttu
Psykonautti
Posts: 148
Joined: Thu 04 Nov 2010, 17:47
Location: ps

Re: Targiniq

Post by kurttu »

Velho wrote: Wed 04 Oct 2017, 16:20
Dissonautti wrote: Thu 17 Aug 2017, 13:01 Moro vaultit taas pitkäst aikaa! :cheers:

Jööö, eli ny ois jemmassa yks 10mg tarqiniq ja mulla ois muutama kymysys. Millon toi pilleri ois fiksuinta nappasta?Kannattaako ottaa alkoholin kanssa ?Onko mitää eroo sillä että nieleekö vai pureskeleeko? Ja mikä on ton naloksonin rooli tos tabussa?

Opiaatteja/opioidei en ole vetäny n. kuukauteen (viimeks join vähän eroteltua kodeiinijuomaa, joka maistu btw helvetin pahalle :mrgreen: ), mut bentsoja vähän enemmänkin, varsinkin kymppipamei alkoholin kanssa niin paljon et blackoutit ollu lähellä. En oo edellämainittuja vetäny melkei viikkoo , rauhottunu vähän :D joku raja sentäs perkele!
No terve! Kuten aiemmissa viesteissä on mainittu että syötynä fiksuin juurikin naloksonin hyötyosuuden takia ja ainakin itselle lääkäri ja hoitaja puhui että ummetuksen takia Se siellä ois mut veikkaisin et ihan myös väärinkäytön takia.


Joo itelle on kans lääkärit,farmaseutit,hoitajat jne. Nyt vaihoin paikkaa missä vaihtovat targiniqit oxyconttiin, sano että esim 10mg oxycodone on n 15mg targinigin vahvuinen. Itellä nyt oxyt lyrican kans reseptillä ja oon ite sitä mieltä että oxycodone voittaa targinigin aika tarkasti tuolla suhteella.
ps, molempia syönyt vuoden päivittäin, nyt vikat kuukaudet pelkkää oc.
xPetu
Psykonautti
Posts: 148
Joined: Wed 21 Jul 2010, 00:16

Re: Targiniq

Post by xPetu »

Mitäs mieltä tohtorit ootte kun ku pitäis ens viikko pärjätä ku rahaa ei oo mut käsissä olis 60kpl 5mg/2,5mg näitä? (depotteja) Oma opiaatti tolenranssi 3-4 krt viikossa tulee puolisen nappia subua vedettyy mut ei kuitenkaa päivittäin enää varmaa puoleen vuoteen...

Oisko näillä mitää tsänssiä pitää itteensä terveenä? Miten kannattais nauttia? Nyt 2,5vrk vetämättä ja hikeä alkaa vähä puskea....

e: kattelin aamulla kelloa ja alko ahistaa nii viskasin näitä 20kpl naamariin ja pureskelin (on muuten maultaa melkee identtisiä tramal retardien kanssa) johtuuko depot rakenteesta, en tiiä... Mut nyt vajaa 2h menny nii kyl hyvin reflat helpotti ja alko jopa nälkäkii tulla... Minkähän aikaa nää kantaa?
nantes
Lepakko
Posts: 183
Joined: Thu 24 Nov 2016, 00:13

Re: Targiniq

Post by nantes »

Vähän särähtää korvaan että menee vain puoli nappia 3-4päivää viikossa. Kun subun puoliintumis aika on 37tuntia niin se on periaatteessa ihan sam vedätkö joka päivä vai 3-4krt viikossa koska sun veren pitoisuus ei laske bubren osilta kuin about puolet ennen kuin sulla menee se 4mg uudestaan.bubre on siitä todella vittuminen kipulääke että sitä ei pysry viihdekäyttämään kerta kaks viikkoon tyylillä koska jo puolikkaasta subusta on nuhjunen olo joku 4päivää. Toinen mikä särähti korvaan on toi että pystyykö pitämään itseään terveenä. Silti kuitenkin sun annos on kertalaakista 100mg oxya tauluun? Olisi ehkä kandenu myydä ne oxyt 1e per mg ja ottaa pari kolmesataa euroa rahaa niistä ja ostaa sillä yli levy bubrea kun bubben käyttäjä olet 🙄