Hydromorfoni (Palladon)

Keskustelua opiaateista, opioideista, bentsodiatsepiineista ja muista sedatiiveista, sekä niiden turvallisesta käytöstä.
User avatar
zerk
Moderator
Posts: 2311
Joined: Thu 23 Sep 2010, 12:17
Location: TURKU

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by zerk » Mon 24 Apr 2017, 16:02

Varoitus: Turussa tullut vuorokauden sisään vastaan Palladoniksi väitettyjä kapseleita. Vaikutti kummallisilta, tekstiä puuttui, ja sisältö ilmeisimmin jotain erittäin voimakasta fentanyylianalogia. Yksi 4mg Palladoniksi väitetty kapseli sai aikaan vaaralliset överit opioiditolerantille ihmiselle kun ei viitsinyt tarkemmin tutkia mitä hankki. Ulkonäön tunteva varmaan huomaa eron, mutta olkaapa silti varovaisia. Nopeasti vilkaistuna voi vaikuttaa aidolta tavaralta. Kapseleiden sisältö oli aavistuksen vihertävän valkoista jauhetta, ei rakeita.
OpportuNisti wrote: Buprenorfiinilla voidaan jopa mahdollisesti pelastaa täysagonistiyliannostus, koska sen proteiinisitoutuminen on niin korkea, että se syrjäyttää täysagonistit opioidireseptoreista. Harvalla on kotona naloksonia, joten moni koittaessaan ensimmäisiä kertoja todella vahvoja täysagonisteja (esim. heroiinia jonka vahvuutta ei tunneta) pitää ruiskullisen buprea valmiina övereiden sattuessa. Kaveri voi sitten lykätä bupret jos öyskät iskee. Tästä seuraa kyllä sitten aivan vitulliset viekkarit, mutta eipähän kuole hengityslamaan. Niistä lisää muilla alueilla.
Tämä on muuten varmistettu toimivaksi ensiavuksi hätätapauksessa pariinkin kertaan. IV-suboxone pelasti oxyöverit ottaneen ihmisen hengen.
^^@_

User avatar
Velho
LD50
Posts: 2026
Joined: Wed 01 Oct 2008, 20:41
Location: 920

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by Velho » Tue 25 Apr 2017, 10:42

zerk wrote:Varoitus: Turussa tullut vuorokauden sisään vastaan Palladoniksi väitettyjä kapseleita. Vaikutti kummallisilta, tekstiä puuttui, ja sisältö ilmeisimmin jotain erittäin voimakasta fentanyylianalogia. Yksi 4mg Palladoniksi väitetty kapseli sai aikaan vaaralliset överit opioiditolerantille ihmiselle kun ei viitsinyt tarkemmin tutkia mitä hankki. Ulkonäön tunteva varmaan huomaa eron, mutta olkaapa silti varovaisia. Nopeasti vilkaistuna voi vaikuttaa aidolta tavaralta. Kapseleiden sisältö oli aavistuksen vihertävän valkoista jauhetta, ei rakeita.
OpportuNisti wrote: Buprenorfiinilla voidaan jopa mahdollisesti pelastaa täysagonistiyliannostus, koska sen proteiinisitoutuminen on niin korkea, että se syrjäyttää täysagonistit opioidireseptoreista. Harvalla on kotona naloksonia, joten moni koittaessaan ensimmäisiä kertoja todella vahvoja täysagonisteja (esim. heroiinia jonka vahvuutta ei tunneta) pitää ruiskullisen buprea valmiina övereiden sattuessa. Kaveri voi sitten lykätä bupret jos öyskät iskee. Tästä seuraa kyllä sitten aivan vitulliset viekkarit, mutta eipähän kuole hengityslamaan. Niistä lisää muilla alueilla.
Tämä on muuten varmistettu toimivaksi ensiavuksi hätätapauksessa pariinkin kertaan. IV-suboxone pelasti oxyöverit ottaneen ihmisen hengen.
Joo itsekkin kerran pelastettu fentanyyliövereista(eka kerta koko aineen kanssa ja annostuksesta mitää käryä) ni sanoin frendille että väsää valmiiks 3x0,4mg temgesiccei pumppuun/2mg suboxonea muista kumpi vai molemmat ja fentisvetojen jälkeen jos alkaa näyttää siltä et pitää jotai tehä ni tee äläkä mieti tekemistäs ja sittten ku saivat tuupatttuani 10-20sek ja tuli se pitkä syvä hengitys että *GHUUUUUAAAAAHHHHH* ja i'm back! eli buprea hyvä olla hätätapauksia varten mielellään suboxonea mutta toimii ne muutkin varmaaan tähän kun syrjäytttävät muut opioidit :! tämä siis MUTU että muutkin bupre valmisteet toimisi tässä :! ja itsellä oli joskus selincrota 18mg tabu juuri hätätapauksiin vaikuttavaaine nalmfeeni ja kerran sitä vahingossa vetäessä 12h helvetti tuli kun kumos kaikki metadonit päästä sekunnintuhannesosassa ja sain instant reflat x 100 (pahimmat tähän mennessä) ja sai kouristuksia ja paskaa senku suihkus perseestä vaippoihin ja jonkiasteinen hengityslamaa ja hikoilua ja särkyjä jne annos oli jotain 1/5 x 18mg tabusta ja toista kertaa en ottas jollei oo oikee hätä! Mutta näitä alkoholi-vieroituksessa käytettäviä lääkkeitä voi siis käyttää näissä myös mutta annoskoot sun muut kannattaa kattoa kohillee ettei aiheuta lisävahinkoa kun hyötyosuus näissä P.O taboussa on oraalisesti aika huono joten IV annostuksena esim selincrosta sais 18kpl 1mg vetoja joilla jo voit pelastaa jonkun varmaan!

ReVia ja selincro nimellä on näitä lääkkeitä ReVia nalteroxone ja Selincro nalmfeeni jotka toimivat opioidi antagonisteina :!
I ain't happy but, I'm feeling glad. I got sunshine, in a bag

Valosini
Psykonautti
Posts: 58
Joined: Sat 25 Feb 2017, 15:38
Location: Tre/Hki

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by Valosini » Fri 05 May 2017, 08:46

Petri6 wrote: Nyt on kyllä pakko kysyä, että mitä opioideja yleensä käytät ja minkälaisilla päiväannoksilla?
Omaan siis luontaisesti opiodeihin korkeamman toleranssin, kuin keskiverto käyttäjällä. Muistan kun 14-15v alotiin buprenorfiinin käytön, pystyin itse ottamaan sitä 0,5mg-1mg ilman oksentelua kun taas frendit notkui 0,2-0,4mg annoksilla nasaalisesti. Käytin siis buprea 5v epäsäännöllisesti, sitten vuoden-kaksi päivittäin ja nyt ehkä viimeiset 6kk mennyt täysagonisteja yhtä katkoa ja hoitojaksoa lukuunottamatta.

Eli aloitin siis oksikodonin IV-käytön silloin 6kk sitten about 80mg annoksilla (oli jo sitä bupre tolea alla), josta sitten tasaisesti nousi annokset ensin 160mg, sitten 240mg ja siitäkin vielä ylöspäin. Nyt olen käyttänyt pienempiä annoksia oksikodonia (20-100mg päivässä), mutta toleranssi tuntuu silti pysyvän. Esim eilen otin 160mg vedot ja sitten vielä 80mg vedot. Ei mainittavia vaikutuksia, pieni euforia hetken aikaa. Morfiinia otan yleensä vähintään 120mg, yleensä vielä enemmän. Isoin annos mitä olen oksikodonia ottanut taitaa olla joku 5x80mg tbl. Kai se toleranssi sitten vaan nousee nopeasti näihin täysagonisteihin, hieman tyhmää tietysti oli toi et meni nostamaan annoksia siihen 160mg asti esim. Nopeasti kyllä saanut asiansa taas ihan sotkuun näillä aineilla. Velkaa on, ihmissuhteet kärsii yms. Buprenorfiinilla meni tosi kauan, ennen kuin alkoi tulla mitään mainittavia haittoja elämään.

Omituista on myös se, että tykkään kuitenkin oxysta aivan helvetisti vaikka se ei enää niin kovaa toimikaan. Esim tänä aamuna otin vain 1/4 80mg tabletista (20mg), ja nautin kyllä vedoista. Nykyään koen buprenorfiinin jopa jollain tapaa dysforiseksi, se vaan ei tuota minkäänlaista vaikutusta vitutusta lukuunottamatta. Oxyssa taas etenkin päivän ekat vedot ovat aina nautinto, kunhan ainetta saa vähintään 20mg.

Jotta ei nyt ihan ohi aiheen mene, niin olisi kyllä mielenkiintoista päästä tyyppaamaan tätä hydromorfonia vielä kerran ennen korvaushoidon aloitusta. Tai etenkin olisi siistiä toteuttaa tuo oxy/hydromorfoni samassa pumpussa :).

Ps.
Toleranssi ei ole mielestäni todellakaan mikään kerskailun aihe, ennemminkin mittari siihen, että on vakava ongelma :D. Mutta hyvähän näistäkin on keskustella, kunhan jengi muistaa sen, että ei koskaan kannata ottaa ohjeita jostain yksittäisestä viestistä, jossa joku random kertoo oman toleranssinsa.

Kasiko
Apteekki
Posts: 306
Joined: Sat 22 Aug 2015, 14:12

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by Kasiko » Tue 09 May 2017, 15:23

Tuota hydromorfoni + oksikodoni comboa itekki joku aika sitten kokeilin.
Eka testi 2mg hydroo + 40mg oxya , ihan ok , mutta ei mitenkään erikoinen.
Sitten otin loppu setit näin 6mg hydro + 80mg oxya tästä tuli jo tosi hyvät olot ,
kuitenkin itselle tuli semmonen olo , että paremmat kuosit näistä erikseen saa (ainakin iv:nä)
Sitä voisin kokeilla vielä , että söis oxyt ja hydrot hihaan..

On kyllä muuttunu käsitys tuosta palladonin iv rushista vs polle rush.
Pollessa ne on tyyliin 100 -1000 kertaa paremmat.

Suboxoneprinssi
Lepakko
Posts: 293
Joined: Wed 30 Mar 2016, 03:09

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by Suboxoneprinssi » Tue 16 May 2017, 03:00

Nyt olis varmaan taas sauma maistaa Palladonia. Hydrmorfonia on 8-12mg verran. Edelliskerralla 2mg IV ei sanonut mitään eikä heti perään töötätyt 4mg tuonu ku kevyehköt nousut ja lepposan mopofiiliksen.

Bupree menee n. 1mg päiväs nasaalisesti, täysagonisteihin ei tolee. Nollatoleil ottasin esim 60mg oksikosonii (nopeana) suun kautta, tai morfiinia 100-120mg oraalisesti tai 30-40mg IV. Paljonko suosittelisittw hydromorfonia IV:ä?

Suboxoneprinssi
Lepakko
Posts: 293
Joined: Wed 30 Mar 2016, 03:09

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by Suboxoneprinssi » Tue 16 May 2017, 04:41

OpportuNisti wrote: 24 tunnissa buprenorfiinin määrä veriplasmassa ei ole välttämättä edes puolittunut (puoliintumisaika vaihtelee n. 20-70h välillä riippuen yksilöstä), ja lisäksi proteiinisitoutuminen on käsittämätön 96%. Eli saturoi opioidireseptorit lähes täydellisesti. Täysagonistien proteiineille ei jää paljoa "tilaa" kiinnittyä opioidireseptoreihin.
Sinnepäin, mutta olet sekoittanut sitoutumisen veriplasmaan reseptoriaffiniteettii jota pääosin kuvailet.
Proteiinisitoutuminen on sitä, kuinka suuri osa aineesta nimensä mukaisesti sitoutuu veriplasmaan, ollen sen ajan farmakolofiseasti inaktiivisia mutta myös metabolisoimattomia. Se vaikuttaa aineiden puoliiintumisaikaan; kun luonnon oma depotti. Bupren korkean veriplasmapitoisuuuden takia sitä vapautuu pitkän aikaa tasaisesti. Mitä paremmin aine sitoutuu proteiineihin, sitä hitaammin se vaikuttaa.

Reseptoriaffiniteetti tarkoittaa kuinka hanakasti aine kiiinnittyy reseptoreihin. Voimakkaamman affiniteetin omaava ainw riittävällä annoksella täyttää opioidireseptorit, irrottamalla heikommat ligandit. Bupre on vain ų-reseptorin osittaisagonisti mutta reseptoriaffiniteettinsä vuoksi voi syöstä reseptoreista paljon vahvempia täysagonisteja. Naloksoni hakkaa useimmat opioidit, buprenorfiini naloksonin, sufentaniili bupren, diprenorfiini kaikki.

.... pelastaa täysagonistiyliannostus, koska sen proteiinisitoutuminen on niin korkea, että se syrjäyttää täysagonistit opioidireseptoreista.
Taas kerran, reseoptoriaffiniteetti, ei sitoutuminen veriplasmaan, on se joka.syrjäyttää lähes kaikki tunnetut opioidit reseptoreista.

Suboxoneprinssi
Lepakko
Posts: 293
Joined: Wed 30 Mar 2016, 03:09

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by Suboxoneprinssi » Tue 23 May 2017, 22:46

Paljonko jengi on näistä maksanut / paljonko kantsii maksaa? Täällä 4mg napeista veloitetaan yleensä 20-25€.

User avatar
zerk
Moderator
Posts: 2311
Joined: Thu 23 Sep 2010, 12:17
Location: TURKU

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by zerk » Wed 24 May 2017, 02:29

Nyt jotain rotia tähän hommaan. Jätkä on vedellyt tähän topsuun kolme viimeistä viestiä, ja viimeisin ei todellakaan kuulu edes tänne; http://psyvault.net/viewtopic.php?f=5&t=744 - tonne kaikki hintakyselyt.

Voisit myös miettiä oliko ihan välttämätöntä spämmää jarrualueelle 15 eri topikkiin viestejä joista aika moni on nollaposti-kamaa. Ymmärrän, että vauhdeissa on kiva kirjottaa mutta tulkaa vaikka irkkiin sen sijaan, että spämmitään foorumi tukkoon.
^^@_

User avatar
OpportuNisti
Psykonautti
Posts: 57
Joined: Sat 22 Apr 2017, 17:27
Location: Tellus

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by OpportuNisti » Sun 09 Jul 2017, 01:38

Kokeilin nollatoleilla pitkästä aikaa hydroa. Tällä kertaa jauhoin rakeet morttelilla pulveriksi, sitten vielä hämmentelin viitisen minuuttia. Tsiisus miten pärähti. Aiemmin vain sinnepäin murskannut rakeet ja huonoin tuloksin Toki toletkin vaikuttaa, mutta en nyt sentään neitsyt ole. 3 kertaa 8mg IV ja yhdet 16mg IV illan aikana. Ensin tuntui kevyt rushi, ja tuli hyvä lämmin olo. Sitten heräsinkin pää polvien välissä ja kaukosäädin lattialla. Ja ne valveunet, jos se on taivas niin sinne haluan. Tosin ei meitä sinne huolittais... :twisted:

Hydro pilataan väsäämällä huonosti. Tarvitset morttelin, hienonna rakeet pulveriksi, kärsivällisyttä hämmennellessä. Profit.

PS. Ei pollelle vedä mikään vertoja. Täydellinen opioidi mille ei löydy haastajaa.
Life is like a box of chocolates; most of the stuff in it sucks.

User avatar
Rolanderos
Karvakuono
Posts: 39
Joined: Wed 30 Nov 2016, 21:56

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by Rolanderos » Tue 11 Jul 2017, 12:14

Eikö noita kapseleita vain voi tyhjäntää ja laittaa klikkiin liukenemaan?

Lämpätessä menee varmaa liisteriksi?

User avatar
OpportuNisti
Psykonautti
Posts: 57
Joined: Sat 22 Apr 2017, 17:27
Location: Tellus

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by OpportuNisti » Tue 11 Jul 2017, 20:36

Ei ne liukene sellaisenaan lainkaan, päin vastoin alkavat kovettua jos kaadat ne vain klikkiin ja vettä perään. Ne ovat sellaisia pieniä keltaisia päällystettyjä kovia rakeita. Äläkä hemmetti koskaan lämmitä mitään pillereitä, saat vain lisää fillereitä ja apuaineita mukaan litkuusi.

Morttelissa jauhat ne puolessa minuutissa. Ei ole iso vaiva, mutta on vaivan väärti. Trust me, olen tehnyt tätä kerran jos toisenkin.
Life is like a box of chocolates; most of the stuff in it sucks.

User avatar
zerk
Moderator
Posts: 2311
Joined: Thu 23 Sep 2010, 12:17
Location: TURKU

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by zerk » Tue 11 Jul 2017, 22:28

OpportuNisti wrote:Äläkä hemmetti koskaan lämmitä mitään pillereitä, saat vain lisää fillereitä ja apuaineita mukaan litkuusi.
VITTU TÄÄ. Järkyttävän moni harrastaa tätä typeryyttä ja tunkee tuloksena lisää sidosaineita verenkiertoonsa. Tästä on tosi hyvä mainita tasaisin väliajoin.
^^@_

User avatar
OpportuNisti
Psykonautti
Posts: 57
Joined: Sat 22 Apr 2017, 17:27
Location: Tellus

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by OpportuNisti » Wed 12 Jul 2017, 20:47

Luulen että tuo opparipillereiden lämmittäminen perustuu siihen, että on telkkarissa nähty kumennettavan herskaa. Siitä sitten oletus että opparit pitäisi kokata.

Pillerit aina kylmään veteen ja kunnollinen filtteröinti. Jotkut aineet filtteröin kahdesti.
Life is like a box of chocolates; most of the stuff in it sucks.

Petri6
OD
Posts: 1348
Joined: Mon 21 Jun 2010, 20:26

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by Petri6 » Wed 12 Jul 2017, 22:30

zerk wrote:
OpportuNisti wrote:Äläkä hemmetti koskaan lämmitä mitään pillereitä, saat vain lisää fillereitä ja apuaineita mukaan litkuusi.
VITTU TÄÄ. Järkyttävän moni harrastaa tätä typeryyttä ja tunkee tuloksena lisää sidosaineita verenkiertoonsa. Tästä on tosi hyvä mainita tasaisin väliajoin.
Joo, helvetin vahva tämä. Kaikkein "fiksuimmat" sitten vielä lämpäämisen lisäksi laittavat syyraa ja/tai putskilapusta isopropyylialkoholia.

Sitten, jos menee tuosta lämppäämisestä livenä jollekin huomauttamaan, saa vastaukseksi tyyliin "älä opeta isääs naimaan, ethän sä vittu ees vedä ränniin!" Parille nuoremmalle tyypille sain onneksi kerran tuon viestin menemään läpi (lämppäsivät helvetti vielä piriä).
"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun

User avatar
Rolanderos
Karvakuono
Posts: 39
Joined: Wed 30 Nov 2016, 21:56

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by Rolanderos » Thu 13 Jul 2017, 13:41

Murskasin vasaralla ja viimeistely kortilla.

Joku 1,5 mg IV - ehkä kontteihin lähtisin vertailemaan, mutta en todellakaan polleen.

Päivän mittaan meni sitten 8mg. Snorttasin ja plugasin myös.

Minusta 8mg tästä pitäisi maksaa 30e, niin olisi ehkä hintansa väärti.

User avatar
ferraari
Karvakuono
Posts: 41
Joined: Tue 30 Jun 2015, 16:39
Location: 08-area

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by ferraari » Fri 17 Nov 2017, 11:51

MULLA metadoni 60mg/vrk niin saanko mitään irti 8mg palladonista.. vauhtii saattaa tulla vedettyy pohjille jos kaikki menee niinku elokuvussa, hyvää viikonloppua kaikki :love:
LEGALIZE IT

Kasiko
Apteekki
Posts: 306
Joined: Sat 22 Aug 2015, 14:12

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by Kasiko » Fri 17 Nov 2017, 18:13

ferraari wrote:
Fri 17 Nov 2017, 11:51
MULLA metadoni 60mg/vrk niin saanko mitään irti 8mg palladonista.. vauhtii saattaa tulla vedettyy pohjille jos kaikki menee niinku elokuvussa, hyvää viikonloppua kaikki :love:
Kyllä se joitakin vaikutuksia varmaan antaa, jos koko 8mg laitat IV:nä
Jos vauhtia otat,
niin kannattaa ottaa palladonit vasta laskuissa.
Hydromorfoni on semmonen opiaatti, että saa tosi hyvät nousut, mutta sitten jos ei jää fiilisteleen ja ottaan rennosti niitä oloja sohvalla makoillen jne.
Niin menee hukkaan ne olot suurelta osin, peittyy sinne vauhdin taakse. Tämä on ihan omasta kokemuksesta todettua. Toisaalta hyvän vauhdin kans saa väsättyä tosi hyvät speedball vedot, mutta niiden nousujen jälkeen vauhti vetää voiton. Eli kannattaa ottaa sitten lasku puolella, se monin kertaistaa hyvät oppari olot.
Tietenkin tuo metadon kans peittää oloja varmaan jonkin verran. En oo ite koittanu hydroa nyt metadon hoidon aikana. Mutta tärkeintä on mahdollisimman tarkka väsäys ja se rennosti ottaminen/olojen fiilistely muuten siinä menee hyvää hukkaan. Hyvää viikonloppua sullekkin. :cheers:

User avatar
Dexma
Moderator
Posts: 8639
Joined: Sat 01 Mar 2008, 19:42
Location: Manse <3

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by Dexma » Fri 17 Nov 2017, 21:33

ferraari wrote:
Fri 17 Nov 2017, 11:51
MULLA metadoni 60mg/vrk niin saanko mitään irti 8mg palladonista.. vauhtii saattaa tulla vedettyy pohjille jos kaikki menee niinku elokuvussa, hyvää viikonloppua kaikki :love:
Toistan itseäni kasikollekkin.

Kyl se saattaa vaikuttaa jotenkin, mutta tuskin paljoa metadoni käyttäjän toleransseilla ja silloin, kun metadon tukkii jo reseptorit.

Korvaushoidossa tai päivittäiskäyttäjällä metadon ja subuporukoilla rupeaa opiaatit toimiin yleensä huonosti ja menee paljon rahaa annoksiin, että toleranssien nousuihin ym päivittäiskäyttäjän elämän monimutkaistamiseen.

Itse myisin palladonin ja ostaisin lisää piriä, koska jos joku on totuus ja myös erinomaine teoria on se, että PIRI VITTU TOIMII AINA.
tRip wrote:
Muistakaa et jokainen haskattu elämä on vähän sääli, koska potentiaalia meissä on ihan widusti,!

Kasiko
Apteekki
Posts: 306
Joined: Sat 22 Aug 2015, 14:12

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by Kasiko » Sat 18 Nov 2017, 02:24

Itseasiassa Dexma metadoni ei samaan tapaan tuki reseptoreja, eikä sillä ole kattovaikutusta, niinkuin buprenorfiinilla. Huomasin itse tämän melko vasta, kun otin metadonia lisää oman metadoni annokseni päälle (joo tiedetään ei oo viisasta). Mutta kyllä sain kunnon nuokut ja euforiat. Metadon vaan on sillain arvaamaton, että joskus toimii pienikin lisä annos siihen, joskus taas ei anna oloja. Mutta tosiaan ei metadon "tuki reseptoreita kokonaan", ellei sitten oo jotaki ihan älytöntä annosta käytössä. Bupre blokkaa kyllä...

User avatar
Dexma
Moderator
Posts: 8639
Joined: Sat 01 Mar 2008, 19:42
Location: Manse <3

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by Dexma » Sat 18 Nov 2017, 10:18

Joo siis enemmän pitäis sanoa, että metadon nostaa toleranssit niin korkealle, että muiden opiaattien toiminta alkaa heikentyyn. Ei ole samasta kyse kuin bupressa joka estää tiettyjä reseptoreita vastaanottamasta lisää.

Mut luulis, että henkilölle joka saa käyttää jokapäivä vieroitusoireiden poistoon metadonia ei muut opiaatit/opioidit herkästi ala enään toimiin.

Toisaalta. Ehkä metadonissa kaikki on mahdollista, koska se on loppupeleissä aika monimutkainen kemikaali.

Suurimmaksi osaksi itse oon kuullut ja ymmärtänyt, että metadon potilailla loppuu muiden opiaattien toiminta noiden kattovaikutusten takia, mut itsellänihän ei ole muuta kuin teoreettista mutu ajattelua aiheesta. Ylipäätänsä päivittäiskäyttäjän elämässä sillai kiksien ja kuosien etsintä oppareilla on aina huomattavasti hankalempaa ja monesti mun mielestä aika turhaa säätöä.
tRip wrote:
Muistakaa et jokainen haskattu elämä on vähän sääli, koska potentiaalia meissä on ihan widusti,!

Kasiko
Apteekki
Posts: 306
Joined: Sat 22 Aug 2015, 14:12

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by Kasiko » Sat 18 Nov 2017, 14:23

Juu kyllä se toleranssit nostaa korkealle,
ja halvempana boosterina varmasti toimiikin muut sedatiivit, esim. Lyrica, Neurontin, Sirdalud, Atarax, bentsot, jne.

Tosin ei oo järkevää hirveänä metadonia buustailla, käy helposti niin ettei se sitten toimi siihen oikeaan tarkoitukseensa. Mutta nyt tää menee offiksi.

User avatar
LeFairylette
OD
Posts: 1736
Joined: Fri 13 Jan 2012, 10:39
Location: Turku

Re: Hydromorfoni (Palladon)

Post by LeFairylette » Tue 13 Feb 2018, 15:56

Tulipa tässä tätäkin testattua...ja oli kyllä pettymys. :/ odotin euforiaa ja letkeyttä...eipä sanonut juuri mitään vaikka 4mg kiskasin....
"Sä oot likanen narkkari! Yhteiskunnan pohjasakkaa!!