Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Keskustelua opiaateista, opioideista, bentsodiatsepiineista ja muista sedatiiveista, sekä niiden turvallisesta käytöstä.

Re: Rivatril

Postby kuumottelija on Tue 01 Nov 2016, 21:25

maksa wrote:
zerk wrote:
maksa wrote:Sama vaikuttava ainehan noissa on, Riva vaikuttaa pitkäaikaisesti, Xanor hyppää silmille nopeesti, ja vaikutus aika lyhyt.


Xanorissa ja Rivatrilissa ei ole sama vaikuttava aine. Alpratsolaami (xanor) ja klonatsepaami (rivatril) ovat vaikutuksiltaan hyvin erilaiset.


Jollain vaikuttaa varmaan erillailla, mutta toisiinsa verrattavissa olevia valmisteita ovat. Lääkärit ja hoitajatkin monesti kysyvät miksi käytän noita kumpaakin kun on vaikutukseltaan sama lääke. Kummatkin hyviä hoitaan juuri paniikkia/ahdistusta/kouristuksia, Xanor nopeesti, Riva vasta tunnin kahden aikana ja vaikuttaa pitempään. Mutta juu, väärin muotoiltu kommentti multa.Mun keholle Rivatril2mg on vaan nopeaa ajanpeluuta lukien sängyssä kunnes niidenleikkauspisteessä Xanor Depot rupeaa nousemaan ja sehän kestääkin Lyricalla tuettuna kauan! Kunnon unia en muulla saa. Toki Riva on "keskipitkä" vaikutuksiltaan mulla, ehkä 5h menee sillä nukkuen. Tenox taas on nukahtamislääke ja sen jälkeen hherääkin jotain mönjää suussa... Telarirespan vaihdoin Depottiin jo aikoja sitten, mutta ero mielestäni kuin veden ja tulen. Paras toki kaikin puolin on liuos!

Tenox taas on mulle hyvin aliarvostettu _päiväbentso_, pystyy siinä tekemään kaiken rauhallisesti ja vähemmänimpulsiivisesti halliten epileptisen paniikkihäiriön täysin, vaikka luulisi juuri Rivan tähän sopivan - se [Riva] taas voi mulla jopa ahdistaa kuten kofeiini, nostaakin vireystilaa (aamuisin). Noh, typerää noudattaa jotain lappusia kun kehoa ei voi pakottaa siihen, vaan kertoo lekurille totuuden noista kuinka ja mikä vaikuttaa mihin, kunhan on asiallinen lääkäri. Niitä alkaa olla harvassa.. Onneksi tän ammattikunnan eläke-ikä on melko korkea :)

Tennarit muuten toimiva kombo rivojen kanssa.

Naislääkäreitä mieluiten välttäisin. He (minun tapaamani)ovat poikkeuksetta ikään kuin nauttivia siitä tietoisuudestaan että voisivat pistää mulle vaikkaminkä kombon viikottain mutta määräävät jotain 10x 10mg Tenoxia-.-

Huippu oli armeijan joku sijaislääkäri (ei edes vastaanottoa vaan sairaanhoitajan kautta minigripissä kaksi 30mg Opamoxia päivittäin ja sanoi että yöksi voin pyytää Seroquelia ellen jaa Opamoxia (o:::O) vaikka ilmoitin, että aiheuttaa (SeroquelKetipinor) 30 kg painavammalla-kuumottelijalla (ja laihemmallakin) pumppuprobleemeja jo lääkärintietolomakkeissa ja lääkkeen ohjepaperissa niin lukkee!). Sitä ennen olin perusteellisesti selvittänyt ottaneeni jo kuuden vuoden ajan erittäin vaikeaan unettomuuteen 4 mg X D ja L 300-600 mg + 40 mg Tenox + 15-30 mg Mirtazapin ajoittaisina tukilääkkeinä hyvin vaikeaan unerttomuuteen, jota hoidetaan pääosin X Dlla ja Llla ja 4 mg Rivatril paniikkihäiriöön jonkaaikana voi esiintyä kouristelua,siis epilepsiaa; tuskin ilmenee armeijan tilanteissa lainkaan, hyvä ottaa varalle selvitti psykiatrian erikoislääkäri N.N. eli lekurini.

Olin sitten ainoa joka yritti _jäädä_ sinne koska muuten palveluskuntoni oli A vaikka painoinkin enemmän, ei sitten voinut laittaa toimistotöihin tjs mitä heidän olisi tullut ehdottaa.."Lääkitystänne ei välttämättä voida turvata sodan syttyessä. Juridisen seikan..."...Olisinko ollut niin aasi että olisin luopunut melkein uniikeista respoista unettomuus-paniikki-muuten perusjannulle Suomessa intin byrokratian takia?! En tietenkään! Ei sitten, palvelin kuitenkin sen verran että sain mahtavia yhtä sekoja frendejä:D Palvelusajastani on myös virallinen lappunen. Mutta totta se on, ettei mun kroppa ois selviytynyt neljän tunnin max-unista joihin sisältyy keskenherätyksiä kuten kamiinavuoro tai "vihollisen" hyökkäys edes lääkittynä. Jälkilyrreiskin tähtääminrn voi olla vähän niin ja näin. Mutta Propral 40 mg:n (käyttö supistunut merkittävästi) mahdollinen tarve ja kun on "sota" niin sitä ei sais taas olla. Muille vastaaville tarjottiin toimistoa, mutta olinhan syytetty 2.0g:n maria hallussapidosta 2 v aikaisemmin (tuomio muutettiin käytöksi wtf!!), ja mullaoli toi Xanor 2 jne niin mitä ne sellaisella huumehörhöllä joka luultavasti kasvattaa kopiopaperilla sieniä, hakee ehkä jo kohta oikikseen jne ;)

Hassua etteivät Loratsepaamia tai Midatsolaamia tarjota kuin vanhuksille? Luulisipaneva pikku bommajagangstat unten maille kun Lyricaa vielä jaettaisiin samaan tapaan kuin "silloin ennen":) ?

Kai perusjannuille kirjoitellaan nykyisin jotain Venlaflaxinia esim. kesäaikaunettomuuteen... Kaverille tällaista, kysyi uskaltaako lähtee ottaal, aloin katsoa "Haittavaikutukset yleiset - hyvinkorkea kuume, hyvin korkea syke, hyvin korkea verenpaine, _hiustenlähtö_!!" Laitoin jätkälle ettet taida kun vähän mietin, niin hirvittää, mitä nykysin määrätään perusjannuilleja jopa raskaana olevalle (tuolloin) ystävälleni! Oi Lyrdevuosia<3

Tästä kumpuaa nää älyttömät hinnat(esim Lyrdepakkaus 350-5mg, Rivapurkki 2 mg-350-500(500!!!!!)e!.Siisjumalauta. Noh, pitää siihe heikkiinkin varata rahaa tuntuvasti enemmänkuin ennen.. Mutta niin, onko ihme, että nääreppuselät ryöstelee Siwoja kun Päihdeklinikalta saa pari Opamoxiaja illalla pakko dokaa-tiedän olon, tosin itselläni oli kyse usein yksin juomisesta, ja väkivalta jäi ennen sitä ihan tarpeettomana "absurdina" meidän hipahtavanporukan sisällä. Rapa-alkkiksen ei taas tod ollut energiaa riehuu yhteiskunnalle. Tein erittäin fiksusti mielestäni, valitsin yksityisen aika yleisen kriteerin mukaisesti, kerroin että hyvin menee kun saa oikeaa lääkettä ja kannattihan se - ei harkintaakaan esim. Ketipinoria kauhistelevasta hyväntuulisesta aina auttavaisesta henkilöstä, jonka kanssa voi puhua ihan mitä huvittaa! Suomalaisilla on käsittämättömänkorkea rima lähteä lääkärille jos se korkea rima ei siis johdu esim. laskuista!


Noh, onneksi itesaan mitä tarviin millon tarviin, mutta osotetta on joutunut pillerinarkkien takia vaihtamaan-.-Krapula ja -yöherätykset ja väkisin istumaanjäämiset niin että se "yks ritva kauhee olo" vaihtuukin "heitä levy mutkui ja ketku älä nyt oo tollanen ja sä lupasit viis rivaa" ja sit jotkut lymyilemiset mun ovella nii et meinaa saada kohtauksen katkas kamelin kyttyrän. Oikeasti karseaamitä ainakin Pkseudulla tapahtuu. Entisessäiloisessa teinivuosien blosautuskaupungissa nuorten mielet taas on vallanneet muuntohuumeet.. Kun omalla partsilla joutuu piileskelee niin se on
kuumottelija
Lepakko
 
Posts: 270
Joined: Sat 26 Jun 2010, 17:49

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Postby magiclymagical on Fri 25 Nov 2016, 16:01

Oon joku reilu vuoden-puoltoista syönyt bentsoja reseptillä ja sitä ennen varmaan noin vuoden säännöllisesti vähän kaikkea benaa mitä nyt saanut käsiinsä.

On ahdistus ja paniikkihäiriöö sun muuta epämäärästä, suht pahoja oloja aina välillä. Mulla oli diapam aluks ja opamox jälkeenpäin. Pami autto joo jonku aikaa mut tehot hiipu nopeesti, vaihettiin sit opamoxiin ja toimi jopa paremmin kuin pamit. Mut ei siitäkää pitkää apua ollut ja alkoikin sit lopuks lähinnä aiheuttamaan pahenevaa ahdistusta/levottomuutta, mikä tietenkin alkaa oleen mun mielestä ihan sama syönkö vai enkö kun joka tapauksessa vaan ahdistaa/paniikituttaa. Mitkään bentsot ei vaikuta enää nykyään yhtään, lukuun ottamatta jotai överi liuos-muodossa olevia jotka sit vaan tipauttaa.

Bentsoille vois olla enemmä vaihtoehtoja, lyrica on yks jees mut niistä joutuu maksaan ittensä kipeeks "kadulla" ja lekurit ei oikee vaikuta innostuvan ahdistuneisuushäriön oireiden hoidosta niillä.
Onneks pajari ees jeesaa, vaikka senkin päivittäispoltolla ni ei tuu kyllä mitää rahaa jäämään sukan varteen koskaan. Ihme solmu tää elämä, tuntuu vaa sotkeutuvan ku selvitän sitä. :doh:
Mun ajatukset on vaan mun ajatuksii, sul on vapaus miettii omia.
User avatar
magiclymagical
Apteekki
 
Posts: 394
Joined: Wed 25 Oct 2006, 16:17

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Postby magiclymagical on Wed 11 Jan 2017, 14:38

Kumpihan tulee loppupeleissä halvemmaksi, ostaa "kadulta" vai yksityiseltä bentsonsa?
Streetprice varmaa vaihtelee mut ei nyt siitä saivartelua, joku tollanen suuntaa antava laskeskelma? Matemaattisloogiset immeiset hox? :left:
Mun ajatukset on vaan mun ajatuksii, sul on vapaus miettii omia.
User avatar
magiclymagical
Apteekki
 
Posts: 394
Joined: Wed 25 Oct 2006, 16:17

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Postby Bentseeni on Thu 12 Jan 2017, 00:43

magiclymagical wrote:Kumpihan tulee loppupeleissä halvemmaksi, ostaa "kadulta" vai yksityiseltä bentsonsa?
Streetprice varmaa vaihtelee mut ei nyt siitä saivartelua, joku tollanen suuntaa antava laskeskelma? Matemaattisloogiset immeiset hox? :left:

Enpä tiedä mateemaatisest mitiä. Jos löyät hyvän yksityisen lekurin ja olet bentsodiatsepiinien tarpeessa niin hyvä jutu. Mun kaverilla oli 10mg xanoria vrk ja 4 mg rivatrilia + 2 x 15mg dormicumia. Tosin tästä on aikaa 10v kyseisellä naislääkärillä ei oo nyt PKV-lääke oikeuksia. Ota selvää sun asuinalueeen lääkäreistä kelle olisi hyvä mennä. Ei mitään katukauppaa, se on aika rasittava pitkän päälle.
User avatar
Bentseeni
Lepakko
 
Posts: 199
Joined: Thu 12 Feb 2015, 19:52
Location: Lahti

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Postby Suboxoneprinssi on Thu 12 Jan 2017, 04:01

magiclymagical wrote:Kumpihan tulee loppupeleissä halvemmaksi, ostaa "kadulta" vai yksityiseltä bentsonsa?
Streetprice varmaa vaihtelee mut ei nyt siitä saivartelua, joku tollanen suuntaa antava laskeskelma? Matemaattisloogiset immeiset hox? :left:


Riippuu siitä miten isoja respoja ja mitä bentsoja saat. Jos yksityislääkäri kirjottaa esim. Rivatrilia (ainoot pakkauskoot 150x0,5mg ja 100x2mg) tai sadan kappaleen bokseja jotain muita, niin ohan toi lääkäristä halvempaa. Riippuu kans joudutko aina vastaanotolle uusimaan ajan, vai saako esim. iteroidun respan tai uusiiko puhelinsoitolla.

Kadulta taas riippuu vähän missäpäin oot, onko kontaktei vai ostatko darknetist, ja kuin bulkkina oot valmis ostaa. Jos ostelet kokonaisii purkkeja telareit tai rivoja, se voi olla kohtuuhintast. Jos oot aina PA ja poistat 10kpl kerrallaa, se käy kalliiks.

Dormicumit kadulta tulee aina olee ylikalliita, mut muiden kohdalla on liian monta muuttujaa et vois yleispätevästi sanoo.
Suboxoneprinssi
Lepakko
 
Posts: 206
Joined: Wed 30 Mar 2016, 03:09

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Postby Suboxoneprinssi on Thu 12 Jan 2017, 04:10

magiclymagical wrote:Bentsoille vois olla enemmä vaihtoehtoja, lyrica on yks jees mut niistä joutuu maksaan ittensä kipeeks "kadulla" ja lekurit ei oikee vaikuta innostuvan ahdistuneisuushäriön oireiden hoidosta niillä.
Onneks pajari ees jeesaa, vaikka senkin päivittäispoltolla ni ei tuu kyllä mitää rahaa jäämään sukan varteen koskaan. Ihme solmu tää elämä, tuntuu vaa sotkeutuvan ku selvitän sitä. :doh:


Bentsot on kuitenki aina vaan lyhytaikainen ratkaisu.

Ihmettelen kyl itekki lääkärien haluttomuutta kirjottaa Lyricaa ku bentsojen addiktio- ja väärinkäyttöpotentiaali on selvästi suurempi. En myöskään ymmärrä Lyrican katukauppahintoja ku mielestäni ne on hyviä muiden jarrujen buustimiseen mut yksinään viihdekäyttöön aika turhia. Nyt ku on tullu rinnakkaisvalmisteita ni toivon mukaan hinnat laskee kadulla...
Suboxoneprinssi
Lepakko
 
Posts: 206
Joined: Wed 30 Mar 2016, 03:09

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Postby tRip on Thu 12 Jan 2017, 07:26

Suboxoneprinssi wrote:
magiclymagical wrote:Bentsoille vois olla enemmä vaihtoehtoja, lyrica on yks jees mut niistä joutuu maksaan ittensä kipeeks "kadulla" ja lekurit ei oikee vaikuta innostuvan ahdistuneisuushäriön oireiden hoidosta niillä.
Onneks pajari ees jeesaa, vaikka senkin päivittäispoltolla ni ei tuu kyllä mitää rahaa jäämään sukan varteen koskaan. Ihme solmu tää elämä, tuntuu vaa sotkeutuvan ku selvitän sitä. :doh:


Bentsot on kuitenki aina vaan lyhytaikainen ratkaisu.

Ihmettelen kyl itekki lääkärien haluttomuutta kirjottaa Lyricaa ku bentsojen addiktio- ja väärinkäyttöpotentiaali on selvästi suurempi. En myöskään ymmärrä Lyrican katukauppahintoja ku mielestäni ne on hyviä muiden jarrujen buustimiseen mut yksinään viihdekäyttöön aika turhia. Nyt ku on tullu rinnakkaisvalmisteita ni toivon mukaan hinnat laskee kadulla...

Ihmettelen suuresti miksi se pitää reseptilääkkeistä löytää se vaiva siihen ahdistukzeen. Miksei lähdetä kokeilemaan koukkuja muita kun maapallo on pullollaan labroja, joko luonnon omia, tai ihmisen päättömiä.

Tollaset heitot kans kuten, lyrica on <> kuin tittidii on vähän must aiheettomia.

Koivunmahla ei o yhtä myrkkyä ku happi.

Tollasista pitäs antaa luunappia.

Kerronko nyt vielä et mulla lyrica<>bentsot = koukkuja kummatkin. Yksilöstä riippuu missä koukussa riippuu iisimmun ku toisessa. Ja mistä riippuu, mihin härötykseen lääkettä syö.

Okei. Bentsojen käyttö on siis varattu ahdistukselle.
No mulla pääasiallinen syy on koukku ja kipukäyttäytymisen muutuminen iisimmimme fjongille olla mielensä rauhan kanssa sovinnolla.

Gabapentiinit on toisenlaista koukkua ja toisin ku bentsot, ei klaaraa mulla päätä.

Nootropeista mä lähtisin etsimään ahdistuskiin ratkasua.
(Vai onko siinä 4 O:ta).

Ni häh.

Voi niist kait periaattees jotain olla laillisii, mut lähtisin siitä oletuksesta et rajat pysyy visusti kiinni, ja suomi-dominomonopoli ja bentsokartelli jatkuu.

Eiks kukaa ihmettele mist niitä huumeita tänne tule? Ku hitto soikoon jos mun l-tyrret tilttas tulliin.

Ainii se ne oliki vaa jotai kapselei jota sain takas.

Takas lekuriin ku takas ei o tuli ny kohil ku kartelli vie multa kädestä raaka-suklaanki ja suomiapo benrsot lyödn kouraan huomenna by apo monopoli.

Kartelli se on.kadulla ku rajat pysyy kii.
Ja persut on tyytyväisii ku romanialaiset pistetää myymää rivotrileja ties minkämaalaisilla teksteillä, ei myt ihan myyjän sana pitäny et smuglas ne persepoliksesta dipolii n omin kankkusin.

Ni joo. Joko jaksaa tai ei jaksa mut mua alkaa ahdistAa viimeistään siinä vaiheessa ku mä oon kelannu tän läpi ja silti päädyin mielummin kriminaali laiffiin.

Mikä vitun lailllinen teko suomes muka kannattaa


Rahas tehää tekemällä laittomuuksia jotta sais laillisii aineita laittomasti jotai kautta hyppysion.

Tai sit harjoittaa kansalaistottelemattomuutta ja kävelee niitä punasia päin välillä.

Ja ahha.. ei se aito auto astunukaan mun jaloille.

Menny ihan älyttömyyksii koko bentso-hysteria &kartellihinnat (paitsi niiltä paperittomilta ostettuna-eikuhäh).

Seuraava tynnyrijupakka kiitos. Ja mieluusti jotai muitaki bentzoja ku vaa perusläbyä ja telarei.

Vaik sit jotai kranaattei.
Keep it unreal.

Fukitrautaa..

°•Rauhaa•°
User avatar
tRip
Moderator
 
Posts: 6126
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Postby Suboxoneprinssi on Thu 12 Jan 2017, 12:22

tRip wrote:Tollaset heitot kans kuten, lyrica on <> kuin tittidii on vähän must aiheettomia.

Koivunmahla ei o yhtä myrkkyä ku happi.

Tollasista pitäs antaa luunappia.


Ei musta taas yhtään aiheetonta, ku nykytietämyksen valossa suurimmalla osalla näyttäisi olevan näin. Sen nyt kaikki tietää et yksilöllisiä eroja on. Jotkut saa esim. paradoksaalisia reaktioita, mutta valtaosaa alpratsolaami rauhoittaa. Musta on silloin OK sanoa, että alpratsolaami on rauhoittava joka poistaa tehokkaasti ahdistusta.

Objektiivisesti bentsot myös tuottaa vakavamman fysiologisen riippuvuuden kuin pregabaliini, nopeammin; onko tämä millään tasolla kiistanalaista? Toki jengi koukuttuu siihen mistä diggaa eniten, mut jos toisesa tulee vakavat vieroitusoireet lyhyelläkin käytöllä diggas siitä tai ei, niin musta noin voi ihan hyvin sanoa.

Suurimmasta osasta sun viestiä en saanu mitään selkoo.
Suboxoneprinssi
Lepakko
 
Posts: 206
Joined: Wed 30 Mar 2016, 03:09

Re: Yleistä keskustelua bentsodiatsepiineista

Postby tRip on Thu 12 Jan 2017, 19:04

Hyvä. Krypteri siis toimii. ;)

Eimut. Mä en vaan usko tohon sun väitteeseen millääntapaa kosk mul tulee jo muutaman o
Päivän käytöl lyricseistä 'reflat' ku bentsois en koe refloi samaltapaa, en ollenkaan.

Tunnen joo mitä vierotusoireet on ja tiedän myös et kumpikin aine vaikuttaa koko kehoon ja hermostoon.
Toinen kalsium kanavia säätämäl, toinen gabaan tökkäämällä. Ja kummallakin on aika kaikenkattavat vaikutukset kehossa hormooneja myöten.

Tahdotko tutkimuksii luettavaksi ?
Mun kyk pitää ettii jostainjoku kansantajunen sepus et en o vaan mä joka luulen. Enkä väitä tietäväni.

Mut kokemukseeni pohjaten vittumaisempi kouku gabapentiinit (incl. Lyricsit) oli.
Bentsot ehkä fyysisempi. Noi taas . En tidä. Mysteeriaineita.

Jos joku osa kertoa kalsium kanavien tehtävän soluissa ja kehossa ni propsit siitä. Mä uskon siihen et bout kaikkeen kehon toimintoihin? Ainakin jossain suhteesA. Jossain mielessä.

Nää on kaks eri ainetta.

Ja mun pointti oli et on sitä ahdistukseen muitakin jeeserei kun vähän viitsii perehtyä mikä on ahdistuksen juuri..

Jokaisella ehkä omansa. Mut ei se poistamalka auta oppii elää sen kanssa. Et ahdistus on osa elämää ja siihen on paljon hyödyllisempiä aineita kuin bentsot (tai lyrica , joka joskus paradoksaalisesti alkaa vaa ahdistaa)

Nootroopeista; l-teaniimisya; tauriimista. Niistä jo voi saada ahdistneisuuteen apua.
Dopamiinivaje/epästabiilius esim. Aiheuttaa ahdistusta ja levottomutta.
Bentsot tekee samaa. Ja nii tekee lyricacin. Levottomaks tai kuukahtaa vaa.

Betsot piristää ja blöä.

Enmä pahalla hyökänny sua vastaa. Tahallani vähän haastoin oksin tiedoilla tieteellistä pohjaa.

Ihan eri aineita eri leveleil. GABA on joo primitiivisempi osa hermoston impulsseja vaimentava järjestelmä.
Gabapentiinit taad vaikuttaa sellaseen tsydeemiin mitä mä en ymmärrä mihin kaikkeen se vaikuttas.

Peace.
Keep it unreal.

Fukitrautaa..

°•Rauhaa•°
User avatar
tRip
Moderator
 
Posts: 6126
Joined: Thu 22 Sep 2005, 02:40

PreviousReturn to Jarrut & sedatiivitWho is online

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Other [Bot] and 4 guests