Cassiopaean experiment

Alue, jolle kuuluu keskustelu lähinnä luonnontieteistä, tutkimuksista ja tieteellisistä löydöistä.
Korpest
Tuppisuu
Posts: 9
Joined: Mon 13 Feb 2017, 15:18

Cassiopaean experiment

Post by Korpest »

Onko kukaan täällä tutustunut ko. sivustoon? https://cassiopaea.org/forum/

Ei ehkä ihan Tiede-osioon mene, mutta pseudotiedettä kuitenkin. Aika pitkälti nuo jutut menee samaan kastiin "Ra - yhden laki" -juttujen kanssa.

Tuon sivuston idea on siis, että sen ylläpitäjät ovat Ouija-laudan kautta yhteydessä Cassiopaean tähdistössä oleviin olentoihin, ja julkaisevat sessionsa tuolla foorumilla. "Pääshamaanina/meediona" toimii eläkeikää lähestyvä Laura, joka on tehnyt tuota jo yli 20 vuotta kutsumuksenaan. Suosittelen tutustumaan materiaaliin, jos englannin kieli ei ole este. Täältä löytyvät kaikki spiritismi-sessiot: https://cassiopaea.org/forum/threads/ca ... ate.13581/

Nuo sessiothan menevät niin, että aluksi ryhmä ihmisiä kokoontuu pöydän ääreen ja laittavat nauhurin pyörimään. Sitten tervehditään "henkeä", joka on joka kerta eri persoona, mutta samasta "ryhmä-sielusta" (Cassiopaea). Tämän jälkeen Laura ja kumppanit esittävät henkiolennolle kysymyksiä, joko omiaan, tai foorumilaisten esittämiä. Henki vastaa Ouija-laudan välityksellä lyhyinä lauseina. Tuolla on melko diippiä settiä, ja sen ymmärtämiseen menee aika kauan.

Tuolla sivulla käsitellään paljon tämän nykyisen 3D-todellisuuden siirtymistä 4D-todellisuuteen. Jokainen ihminen tulee jossain välissä kehitystään siirtymään 3D-todellisuudesta 4D-todellisuuteeen, mutta kukin omalla tahdillaan. Oleellista on, että tämä 3D-todellisuus on jonkinlainen päätöksenteko-vaihe, jossa ihminen tekee valinnan, että haluaako hän siirtyä 4D-todellisuuteen STS-henkilönä vai STO-henkilönä. (STS= service to self, STO=service to others).

Aika "hippiskeidaa" siis, mutta itseä ainakin kiinnostelee paljon tuollainen, ja ehkä täällä vaultissakin on kiinnostuneita henkilöitä, tai ehkä joku on jo tutustutkin sivustoon :D Kaiken henkiseen kasvuun liittyvän lisäksi, Laura ja muut kyselevät myös paljon politiikasta ja maallisista tapahtumista. Skripalien myrkytysjuttu oli vähän aikaa sitten uutisissa, ja siitä he saivat seuraavanlaisen vastauksen:

"Q: (Joe) Were those Skripal people poisoned with some kind of nerve agent?

A: Yes. But not as advertised and ineptly done!

Q: (Joe) So who did it?

A: Your favorite spies!

Q: (Joe) Figures. The Israelis, yes?

(Laura) Probably.

A: Yes

Q: (Laura) Did the Israelis do it without the cooperation of the British spy organizations?

A: Yes

Q: (Laura) And they set it up to make look like Russia did it just to create all of this hostility?

A: Yes

..."

jne.