3-FPM nasaalinen 10 tunnin 'putki'

Kertomuksia, pohdintoja ja ajatuksia kokemuksista eri tajunnantiloissa.
User avatar
LeeviON
Lepakko
Posts: 214
Joined: Thu 05 Jan 2012, 22:14

3-FPM nasaalinen 10 tunnin 'putki'

Post by LeeviON »

Taustatiedot:
~20v mies, noin 60kg, lääkityksenä 3 x 5mg Diapamia päivässä (toleranssia bentsoihin on tarpeeksi ettei tuon pitäisi vaikuttaa stimulanttien vaikutuksiin)
Hallussani on puhdasta 3-FPM:ää, luotettavasta lähteestä, jolta saisin halutessani NMR-testin kyseisestä tavarasta. Se on hienojakoisempaa kuin pöytäsuola, mutta "karkeampaa" kuin jauho, jota käytetään leipomiseen. Jos tarkasti katsoo, näkee että jauhe koostuu pienenpienistä vaaleista kristalleista, jotka jäävät vähän kiinni metalliin (vaakani "mittakuppi"; vaaka näyttää 5 milligramman - 20 gramman väliset painot, yhden milligramman tarkkuudella), minigrip-pussiin, ja vaikkapa bussikorttiin jos sellaista käyttää lainien muodostamiseen.

14:00 Allergiatesti, nuolaisin sormenpäällisen verran 3-FPM:ää. Ei mielestäni maistu kovin suolaiselta, toisin kuin monet sanovat. Vaikea sanoa mitään mausta, se ei ole hyvä eikä paha.

14:25 Nokitin ~20-25mg lainin, polttaaaaaaaaaaaaa! Silmät kostuu
14:31 Alkaa toimia oikein kivasti, sellainen rento stimulaatio ja jalat heiluu
14:35 Tykkään tosi paljon tästä, kuten sanottu, erittäin rento ('laid back') -tyyppinen stimulaatio, iloinen mieli, vähän kädet hikoilee.
14:39 Kädet tärisee todella vähän, ja röökin kääntäminen ei mennyt ihan niin nappiin kuin yleensä.
14:40 Pientä drippiä, ei maistu yhtään pahalta ja huuhtelen sen vedellä alas.
14:48 Kuuluu kolinaa, aloin vähän kuumotella että vuokranantaja/viranomaiset/vastaava on saanut valituksen että rapussa haisee hatsi ja rööki, ja että ne menisivät ovelta ovelle haistellen että mistä asunnosta haju tulee. Hiivin katsomaan ovisilmästä, ja rapun valo oli pois päältä, eli ei siellä (yllättäen) ketään ollut.
Ei ollut mikään hullu kuumotuskohtaus, enemmänkin halusin olla varma kun on kämppä täynnä douppia, käyttövälineitä, yms.
14:55 Huippu taisi alkaa vähän alle 10 minuuttia sitten, näkökenttä on jotenkin erilainen (tummempi), jalat vipattaa, oikein hyvä olo. Pupillit ovat jostain syystä pienemmät kuin normaalisti :o

15:05 47mg fiktattu, ja otettu pommina tyhjään vatsaan. Tällä hetkellä tekee mieli liikkua koko ajan, ja on yhäkin euforinen olo. Tekee mieli selata eri nettisivuja.
15:22 Poltan paukut. Tuntuu että pommi alkaisi toimimaan, saattaa olla placeboa.
15:25 Tekee vähän mieli nokittaa laini. Pommi alkaa tosiaan toimimaan, ei yhtään samanlaisella rushilla kuin nokitettu annos mutta huomaan että huippu alkaa "kovenemaan" hiljalleen. Saattaa silti vielä hyvin olla placebovaikutusta.
15:36 Tuntuu että ensimmäinen laini alkaisi laskea. Vähän rauhaton olo, siis sellainen kun ei ole polttanut röökiä, ei pysty, ja koko ajan on se pieni osa aivoista joka muistuttaa että "anna lisää, anna, anna!". Tekee mieli nokittaa lisää.

15:41 Kyhään 55mg lainin, koska fiktille tippui vähän liikaa enkä jaksanut ottaa pois.
15:49 Nokitan sen.. ai saatana..... onneksi kipu ei kestä 20 sekuntia pidempään, ja tosiaan iso plussa ettei drippi maistu pahalta.
15:52 Minuutti nokittamisen jälkeen tuli taas "rauhallisempi" olo
15:54 Nyt tuli tosi euforinen olo, jos oikein muistan niin muistuttaa vähän nokitetun MDPV:n rushia. Tai etyylifenidaatin. Kuten olen lukenut, boosteri tuntuu aivan ekalta lainilta (paljon paremmalta itseasiassa, olihan tämä about kaksi kertaa isompi kuin eka), ei siis tule instant-toleranssia niin kuin etyylifenidaattiin.
15:58 Taidan tänään illalla laittaa pommiin jonkun verran, ottaa sen huomenna heti herättyäni, ja seurata miten se nousee/peakkaa/laskee, kuinka kauan mikäkin vaihe kestää, yms. kun ei tunnu netistä löytyvän paljoakaan infoa muusta kuin nokitetusta 3-FPM:stä. Kirjoitan siitä erillisen stoorin tähän lankaan vaikutusten laskettua.
16:03 Todella vauhdikas olo mutta, kuten sanottua, jotenkin rauhallisella/rennolla tavalla. Tuottaa ihan fyysistä euforiaa, siis todella ihana olo :3 (rushin kohdalla siis huomaa tuon fyysisen euforian, kun se alkaa "muuttua" peakiksi eli huipuksi niin euforia tasaantuu, EI siis lähde pois mutta muuttuu sellaiseksi mukavaksi henkiseksi tyyneydeksi.)
Tällä hetkellä ainoat huonot puolet ovat se, että ainakin nokitettuna huippu ei kestä kauaa, ja kun se alkaa hiipua, mielessä on vain että pitäisi ottaa uusi laini. Englanninkielisillä foorumeilla sanovat että on "more-ish", ja se kuvaa mielestäni tosi hyvin tätä tunnetta. Eli jos tätä 3-FPM:ää joku päättää kokeilla (ainakin nokitettuna, ja muilla syömistä "tehokkaammilla" käyttötavoilla (IV, pluggaus, yms.) niin kannattaa varata kukkaa/bentsoja/vastaavia. Ei siksi että laskut olisivat niin hirveät, mutta koska tulet haluamaan jotain jolla saat ajatukset pois uuden lainin nokittamisesta.
16:41 Oho, aika lentää kuin siivillä. Ilman aikaisemmin ottamaani pommia tässä vaiheessa olisin varmaan hikoillen ajattelemassa tai kyhäämässä uutta lainia, mutta uskoakseni pommi on nyt huipussaan, minkä takia toisen nokitetun annoksen huippu jatkuu vielä, ja tasaisemmin kuin vähän aikaa sitten. Ei tee edes mieli ottaa kolmatta lainia.
En voi tätä varmuudella sanoa kun en tiedä pommina otetun 3-FPM:n kestoa, laskuja, tai oikeastaan mitään muutakaan, mutta luulen että jos joku tätä ainetta kokeileva haluaa ennaltaehkäistä ärsyttävän halun nokittaa lisää ja lisää (ja samalla helpottaa laskuja), niin kannattaa ottaa ~50mg pommi juuri ennen ensimmäistä lainia. Siis jos ylipäätänsä kyseinen henkilö aikoo ottaa ainetta muuten kuin oraalisesti.
16:52 Nyt vasta tajusin miten helvetisti tätä tekstiä on tullut kirjoitettua, vaikka suurin osa ajasta on mennyt netin selailuun ja ympäri kämppää tallusteluun. Pommin tuottama huippu on paljon rauhallisempi kuin nokitetun huipun vaikutukset. Joo, hampaita tulee narskuteltua, mutta en ole läheskään yhtä rauhaton kuin lainin jälkeen. Jalat ei vipata eikä ole jatkuvaa pakkoa kävellä edestakaisin. Euforia on läsnä, mutta se ei ole samanlainen kuin nokitetun huipun euforia. Tuntuu, että sen aiheuttaa jonkinlainen henkinen tyyneys, joka sopii mielestäni hyvin fyysiseen stimulaatioon.
17:10 Ensimmäistä kertaa toisen lainin jälkeen tuli mieleen että voisi ottaa lainin. Ja kun se kerran käy mielessä, niin ei hirveästi pysty muuta ajattelemaan. Taidan polttaa tupakan, ja sen jälkeen kyhätä vähän pienemmän lainin.
17:37 En ole vielä ottanut lainia kun koko ajan unohtuu säätämään jotain muuta. Laskut ovat nyt selvemmät, mutta ei todellakaan sietämättömät, ei edes pahat. Lähinnä pientä motivaation puutetta / jaksamattomuutta, ehkä välillä tulee hetkeksi hivenen verran "masentunut" olo, niin kuin MDMA-laskuissa, mutta miljoona kertaa lievempänä, ja tosiaan se on ohimenevää :)

17:42 Fiktasin 35mg lainin
17:49 Em. laini nokitettu
18:22 Tuo kolmas laini ei aiheuta läheskään yhtä nautinnollista rushia kuin toinen, 20mg isompi, tai sitten olin niin keskittynyt netin selailuun ja kaikenlaiseen säätöön etten huomannut sitä. Todella pientä (esim. etyylifenidaattiin verrattuna) instant-toleranssia on havaittavissa, sillä olisin varmasti muuten huomannut rushin. Saattaa myös johtua siitä, että edellinen laini oli isompi kuin tämä, ja siihen verrattuna rush oli sen verran 'lievempi' etten tullun ajatelleeksi sitä. Kokeilen jonkun ajan päästä ottaa saman kokoisen, eli 35mg, lainin, ja yritän keskittyä sen vaikutuksiin. Jos annoksen ja vaikutusten vahvuuden suhde on muuttunut (eli jos huomaan ettei sama annos anna yhtä hyviä vaikutuksia kuin edellisellä kerralla), voin päätellä että aineeseen tosiaan muodostuu insta-toleranssia, ja jos huomaan rushin, voin päätellä että en vain tajunnut sitä viime kerralla. Katsellaan kohta.

19:10 Fiktasin ja nokitin 35mg lainin.
19:11 Kuten aiemminkin, olo helpottui lähes heti kun on nokittanut lainin.
19:14 Nyt on taas samanlainen, rento olo kuin aiemman lainin jälkeen. Vasta nyt tajusin ettei ensimmäisenkään lainin jälkeen tullut erityistä rushia (kuten ei nytkään). Luulen että tämä johtuu siis yksinkertaisesti annoskoosta, joten fiktaan 20mg ja katson miten se muuttaa asiaa..
19:20 Mittasin 22mg, ja nokitin. Saa nähdä muuttaako tämä kokemuksen samanlaiseksi kuin aiempi, 55mg laini.
19:22 Alkaa kädet hikoilemaan, ja olo muistuttaa jo nyt paljon enemmän toisen lainin tuottamaa oloa, kuin kolmannen.
19:24 Päättelisin ettei tähän aineeseen tosiaankaan käytännössä tule instant-toleranssia, sillä jo nyt on melkein samanlainen olo kuin 55mg lainin jälkeen. Jos olisin ottanut nämä kaksi viimeisintä lainia yhdessä, tuntisin varmasti samanlaisen rushin kuin aiemmin.
19:31 Päätän kokeilla ottaa 50mg nähdäkseni mihin tämä aine pystyy.

19:38 Fiktattu ja nokitettu 59mg. En tiedä miksi, mutta aina kun otan uuden lainin, se sattuu vähemmän, tai ehkä kipu vain haittaa vähemmän.
19:41 Huhhuh, nyt on tosi nopea olo, ja tiedän, että viimeisimmän lainin vaikutukset ovat vasta alkamassa. Kädet hikoilevat enemmän kuin missään vaiheessa tähän asti, ajatuksenjuoksu nopeutuu hetki hetkeltä, nenä vuotaa kuin viimeistä päivää.. kaiken kaikkiaan wow. Tämä on kuin etyylifenidaatin ystävällisempi (laskuihin viitaten) ja kaikin puolin hauskempi, vahvempi, mukavampi isoveli.
19:46 Vaikea pysyä paikoillaan ja nenä sen kun valuu.. taidan polttaa tupakan.
19:51 Niin se tupakka.. :P
19:54 On kyllä niin hyvä olo ettei uskoisikaan.. ainoa mikä haittaa on jatkuva drippi, tuntuu että puolet menee "hukkaan" kun pitää kokoajan nieleskellä.
19:56 En tiedä johtuuko annoskoosta vai mistä, että nyt on fyysisesti todella stimuloitunut olo, mutta henkisesti on niin mukava, lämmin ja tyyni olo että uskaltaisin jopa verrata tunnetta opiaatteihin. Ah <3
20:05 Tekstiä vaan tulee ja tulee.. viimeiset 20 minuuttia (tupakan käärimistä lukuunottamatta) en ole tehnyt mitään muuta kuin kirjoittanut tätä raporttia. Tulee niin paljon juttua mieleen että 90% ajasta menee siihen että muotoilen tekstiä.. siis että kumitan mitä olen kirjoittanut ja kirjoitan saman asian uusia sanoja käyttäen, sitten keksin paremman tavan sanoa saman asian minkä kirjoitin, ja kirjoitan koko jutun uudestaan. Nyt kyllä selitän jo ihan sekavia asioita (kai), saa nähdä ymmärtääkö tätä kukaan.
Oikeastaan propsit sinulle siitä että olet jaksanut lukea näinkin pitkälle; tajusin näes juuri kuinka helvetin pitkä tää raportti on. Noh, en tiedä mitä muutakaan olisi pitänyt odottaa kun on stimulanttipäihdettä käytännössä niin paljon kuin sielu sietää ja päättää kirjoittaa trippiraportin vapaapäivänä. Voisinpa kohta ihan lämpimikseni lukea koko tämän tekstin ja yrittää arvioida, tajuaako kukaan mitään jos tän postaan trippistooreihin.. tai no jos en postais tätä niin sinä et lukis tätä tällä hetkellä, tai siis se että luet tätä tarkoittaa jo että päätin postata tämän, joten periaatteessa tämä koko lause on turha. Mutta entäs sitten? Käytän vaan tekosyynä sitä että oon helvetin stimuloitunut niin 99% lukijoista ymmärtää että.. vittu unohdin mitä olin sanomassa. No, ei varmasti ollut mitäään tärkeätä, koska tiedostan jopa itse, että viimeiset pari riviä/lausetta/mitälie on järjetöntä sontaa, mutta on vaan niin hauska kirjoittaa!! Ja myös että hehe, sullahan näyttää vapaa-aikaa riittävän ku oot tähän asti ehtiny lukea.. hehe.. tiedän ettei toi ollu hauska, tiesin ennnen kuin kirjotin sen, kirjotin kuitenkin. Ha. tästä. Turha fakta: aloitin kirjoittamaan tätä viimeisintä juttua 20:05, kello on nyt 20:24. Normaalisti tämän pituisen tekstin kirjoittamisessa menisi tuskin kahta minuuttiakaan, mutta nyt on mennyt kymmenen kertaa kauemmin. Kirjoitin tämän 20:05 -kohdan vain siksi, että mainitsisin lyhyesti kuinka paljon tulee kirjoitettua vaikka ja mitä. Nyt olen kirjoittanut tätä lähemmäs 30 minuuttia, ja paria ekaa sanaa lukuunottamatta koko teksti on vain käytännön esitys siitä, että sitä tekstiä tosiaan tulee. Nyt lopetan tämän. On ollut kusihätäkin jo pitkään. No niin. Nyt loppu. Siis ei tämä koko raportti, vain tämä "rivi" tai mikä lienee. Bläh.
20:43 Huipussa mennään vielä mutta alkaa rauhottua. Yritän kaikin voimin olla kirjottamatta joka ikistä mieleen tulevaa ajatusta tähän..
20:50 En tiedä johtuuko siitä että otin lyhyen ajan sisällä yli 100mg (=iso annos) tätä, vai siitä että todennäköisesti puolet meni vatsaan dripin takia, mutta huippu jatkuu yhäkin. Lueskelin vähän tätä raporttia ja näyttäisi siltä että nokittamishetkestä siihen että tekee mieli lisää kestää yleensä vähän yli tunnin, 1h-1,5h luokkaa. Eikun oho, ei tässäkään ole sen pidempään kestänyt.. noh, saa nähdä kauanko kestää ennen kuin päädyn ottamaan uuden lainin, eli erittäin epätieteellinen tapa arvioida, että miten paljon annoskoko ja kesto ovat kiinni toisistaan. Voisin käydä kaupassa.
21:26 Stimulaatio alkaa rauhoittua mutta ei samalla tavalla kuin aiemmin; aiemmin on vaan alkanut tehdä mieli ottaa uusi laini, nyt tuntuu että alkaa kroppa rauhoittumaan mutta huippu jatkuu eikä ole mitään pakkoa ottaa lainia. Unohdin tuon kaupassakäynnin, joten voisin nyt käväistä siellä ja ehkä sen jälkeen ottaa lainin. Tai sitten lopetan tältä illalta ja kun alkaa tekee mieli uutta lainia niin otan pamin, poltan kunnon paukut ja menen nukkumaan. Noh, katsotaan kun tulen kaupasta.
21:54 Nyt on kauppareissu suoritettu, olen vieläkin kahden vaiheilla että jatkanko vielä yhdellä tai muutamalla lainilla "putkea" vai lopetanko tältä päivältä. Jännä juttu, tuntuu melkein kuin olisin menettänyt muistini parin tunnin ajalta, sillä en ole huipussa, en huomannut laskuja missään vaiheessa, ja nyt on enää residuaalista stimulaatiota jäljellä. Taisinkin lukea tästä, että tämä stimu enemmänkin hiipii pois eikä laskuja käytännössä tule. Luulen että aikaisemmin tässä raportissa kun olen puhunut että alkaa laskut, niin se on johtunut enemmän itseni psyykkauksesta, eikä mistään laskuista.
22:02 Keksin, että niistän nenäni (ennen ekaa lainia nenä oli vielä ihan "auki", nyt on molemmat sieraimet aikalailla kokonaan tukossa), mittaan jonkun isomman annoksen (ajattelin 120mg luokkaa), jaan kahteen lainiin ja otan yhden kumpaankin sieraimeen. Anteeksi jo etukäteen, nenä.
22:07 Niistin nenän, molemmista sieraimista tuli vähän verta. Tästä viisastuneena suosittelen muille tätä ainetta kokeileville muita käyttötapoja kuin nokittamisen. Vaikka pitäisihän sen olla selvää ettei se tee hyvää sieraimille jo sen perusteella, että kuinka helvetisti se sattuu. 3-FPM on selvästi kaustinen (=syövyttävä) kemikaali, ja ihmiset ovat saaneet hyviä tuloksia esim. pluggaamalla, tai laittamalla ainetta kielen alle.

22:26 Mittasin 122mg, jaoin kahteen about yhtä isoon lainiin ja nokitin. Aaargh tätä kipua....
22:28 Wow, alkaa tuntumaan :P
22:34 Huhhuh, aah.. yritän koko ajan kirjoittaa jotain jolla tätä kuvailisi mutta tulee niin monta asiaa mieleen että en ehdi kirjoittamaan mitään niistä :D eli älkää ihmetelkö kun kommentit muuttuivat yhtäkkiä parin sanan mittaisiksi pätkiksi joissa ei ole oikeastaan mitään järkeä
22:36 Hullun ihana rushi.. <3
22:39 Kädet hikoilee, ei pysty olemaan paikoillaan :)))
22:40 Kyllä tähän ainakin nyt on jonkinlainen toleranssi kehittynyt, huomaa ettei tästä ihanuuden määrästä huolimatta ole samanlainen kuin ensimmäiset lainit.. se toka, 55mg laini, oli paras eli suosittelen mieluummin aloittamaan (allergiatestin yms. jälkeen) isommilla annoksilla, ja pienentämään annoskokoa, jos siis aiot viettää iltaa tämän kemikaalin kanssa. Koska jos tekee toisin päin, ensimmäiset olot ei ole yhtä ihania kuin mitä tämä aine voi parhaimmillaan tarjota, ja lopussa menee ainetta hukkaan kun isommatkaan määrät eivät anna ihan kaikkea sitä samaa mitä alussa pienemmät määrät antoi.. siis varmaan toi on maailman sekavin lause mutta ei pysty keskittyä että voisi kirjoittaa mitään järkevämpää :)
22:45 Taidan (yrittää) kääntää röökin. Kun kädet hikoilee ja tärisee niin siksi siis yrittää. Wow. Mulla on kyllä tosi hyvä olo nyt, moi kaikki :) käännän kohta röökin mutta taidan käyttää tilaisuuden hyväksi ja kirjoittaa Tuhkakuppiin sinne Psyketoxication-lankaan tai mikä olikaan
00:12 Ajattelin et kirjotan maksimissaan parin rivin viestin Tuhkakuppiin mut toisinpa kävi. Melkeen puoltoista tuntia näköjään tuli kirjoteltua Tuhkakuppiin, kirjotin pariin lankaan siellä, ei kannata lukea, ne on niin järjetöntä juttua että en ihmettelis vaikka niitä lukevakin menettäis pari älykkyysosamääräpistettä. Tiedättekö mikä on vaikeeta? Aina kun mietin että taidanpa kirjottaa jotain tähän reporttiin, ni en koskaan muista et oonko tähän asti kirjottanut kirjakielellä vai puhekielellä. Pitää aina hetki pohtia ennen ku voi alkaa kirjottamaan. Ja nyt näköjään kirjotan puhekielellä vaikka tähän mennessä teksti on aika pitkälti ollut kirjakieltä.. toisaalta, ketä kiinnostaa?

00:24 Vasta nyt, kaksi tuntia viime annoksen jälkeen, alkaa rauhoittua, ja jutun määräkin vähentyä. Tajusin kyllä muutama minuutti sitten että voisi taas ottaa "enää yhden" lainin.. tekisi niin mieli.. toisaalta se JÄRKEVÄ ja VASTUULLINEN vaihtoehto olisi tässä kohtaa (tai olisi ollut jo monta tuntia sitten) laittaa pussi pois, odottaa että vaikutukset alkaa hiipumaan, syödä benjamiini (ja vaikka jotain ruokaa, en ole muruakaan syönyt tänään..), polttaa kunnon paukut ja mennä nukkumaan.. mutta taas TOISAALTA, aina kun mietin että nyt teen noin, niin kun tän stimulantin huippu alkaa hiipua, niin "muistaa" että vaikka ottaisi vielä yhden lainin, niin ei ne bentsot ja pajat mihinkään häviä, eli voin hyvin ottaa vielä YHDEN lainin, se on viimeinen, sitten menen vain muutaman tunnin verran myöhemmin nukkumaan.
Ja yhtäkkiä muistaa kuinka vapauttavaa on vain sanoa "fuck it" ja jatkaa nokittamista, välittämättä mistään muusta. Ja muistaa sen ihanan rushin. Ja sen euforian. Jne, jne.

00:35 Toi äskeinen kappale, jossa pohdin mm. "kuinka vapauttavaa on vain sanoa "fuck it" ja jatkaa nokittamista"; en pelkästään aio käyttää tekosyynä sitä, kuinka kyseistä tekstiä kirjoittaessani, ns. nälkä vaan kasvoi ja alkoi tehdä vaan enemmän mieli lainia, vaan tiedostan myös täysin että tämä ei ole edes totta, vaan ainoastaan äsken keksimäni tekosyy, johon nojaten aion nyt ottaa noin 30mg kokoisen lainin. Fuck it.

00:47 Poltin pienen annoksen THJ-018:a, jonka vaikutukset alkavat noin kymmenen minuutin sisällä ja kestävät vajaat kaksi tuntia. Nyt menen kyhäämään sen lainin.
00:53 Nokitin 40mg 3-FPM:ää.
00:57 Kädet alkavat hikoilemaan, ja alan huomata stimulaatiota. Vasta nyt huomaan että THJ ja 3-FPM sopivat aika hyvin yhteen, THJ ei poista tai vähennä stimulaatiota, mutta lisää henkistä rentouden tunnetta, ja vähentää "pakkoliikkeitä" (jalan vipattamista, hampaiden narskuttelemista/huulien nuoleminen kielellä, yms). Uskoisin, että normaali pajakin komboutuu 3-FPM:n kanssa samaan tyyliin.
01:07 Niistän nenän, koska äskeisen lainin otettuani tajusin että haluan mennä nukkumaan. Ideana siis se, että puhdistan sieraimissa mahdollisesti jäljellä olevan FPM:n. Sierain, jolla nokitin äskeisen lainin, on täynnä verta, ja niistämisen jälkeen sitä vuotaa vähän mutta vuoto lakkaa nopeasti.
01:24 Huomaan että alkaa tulla kropan fyysiset rajat vastaan. Viimeisen lainin tuoma 'high' ei ole (osaksi varmasti edellistä pienemmästä annoksesta johtuen, mutta silti) yhtään samaa luokkaa kuin mikään aiemmista. Stimulaatio tuntuu "pakotetulta" ja epäluonnolliselta, lihakset ovat kipeät, eikä edes se ihana euforia / yleinen hyvä olo ole havaittavissa.
02:16 Poltan THJ-018:a
02:22 THJ alkaa toimimaan. Otan pamin.
Ei kai tässä enää muuta, odotan & toivon että bentso poistaa kohta stimulaation, ja menen nukkumaan.
zero wrote:mikset saatana menis työhaastatteluu? minä vedän lippuviinan ja kourallisen tennareita ja työkkärii. mikset sinä menisi EDES TYÖHAASTATTELUUN? ET SÄ SITÄ DUUNIA KUMMINKAA SAA!
Not even milk can stop me now!
User avatar
SadPanda
LD50
Posts: 3139
Joined: Wed 27 May 2009, 15:26

Re: 3-FPM nasaalinen 10 tunnin 'putki'

Post by SadPanda »

Hehe. Tulee mieleen täysin oma 3fpm yö :D todella samankaltainen. Ja aika hyvin kirjoitettu, tietysti olisi vähä voinut erotella enterillä tekstin osiota. Mutta itse en hallitse osittelua myös..":D varsinkaan jos olen stimuissa.

(Olen itse RC stimulantit lopettanut tai lopettamassa. Ja täytyy sanoa, että tässä on täydellinen kuvaus tästä substanssista. Ja mikä erikoisinta. Itse huomasin kans sen ,kun tuolloin eyeballasin itselleni pommin tätä (se ylläpitää sitä hyvää moodia eikä tarvitse Nokka verillä olla lainia ottamassa lainin perään.

Sanoisin et tämä on iv käytössä todella turha (kirvelee) ja redosettaminen on jotain vielä nokittamistakin hurjempaa.

Kokonaisuutena mielipiteeni tästä substanssista:

♡LEMPEÄ STIMU♡ *AMFEN & 4MMC:N*---> serkku. LEMPEÄ serkku. Jota tulee ikävä. Peace and love everyone <3 ♡♡
[17:14] <bong_aqua> oot kyllä kohtuukäytön ruumiillistuma
User avatar
^Gangsteri^
Apteekki
Posts: 333
Joined: Thu 13 Oct 2005, 18:09
Location: *South-Memphis*

Re: 3-FPM nasaalinen 10 tunnin 'putki'

Post by ^Gangsteri^ »

Huomasin itsekkin kuinka lempeän rento, mieltä nostattava stimulantti tuo 3-FPM on.
IV käyttö ei sovi ollenkaan tolle kamalle. Tota täytyy sniffata. Tai pommina.

Laitoin yleisten silloisten suositusten mukaisien annoskokojen mukaan ihan älyttömän dosen IV:nä,
joka ei sanonut juuri mitään. Jotenkin jäi vaan sellanen "tyhjä" olo. Sitten kun aloin nokkailemaan
tuon substanssin kanssa, niin se toimii paremmin ja paljon pienemmillä annoksilla.

Labratesteissä aikoinaan se näkyi pelkkänä fenmetratsiinina, joten täytyyköhän sen kiertää
tietty metabolia, tai olla niinkutsuttu "aihiolääke", milloin 3-fluoro poistuu ja siitä tulee sitä
pelkkää fenmetratsiiinia kun vetää sen oraalisesti tai nasaalisesti. Tiedäppä sitä sit...mutta mutta..
Kylläpä ajatus rientää. Kait se on nukkumaanmenoaika, huomenna töitä taas.

Oikein mukava ja lempeä stimulantti. Piristä en tykkää enää ollenkaan, ja vaikkakin vaikutus on
tavallaan miedompi mutta ei ole vaan erinlainen. Voi että kun meni vanhojen aikojen muistelemisesksi! :)
En suosittele kenenkään ottavan mitään päihdettä, enkä mainosta yhtään mitään.
Nyt kun laskee, niin en ole itse asiassa koskenut kyseiseen substanssiin hmm... noin 5 vuoteen! (Sori OFF)
Lesson number one: Don't underestimate the other guy's greed!
Lesson number two: Don't get high on your own supply.