Karkkitrippi

Kertomuksia, pohdintoja ja ajatuksia kokemuksista eri tajunnantiloissa.
User avatar
Skitzle
Psykonautti
Posts: 62
Joined: Fri 13 Dec 2013, 02:03

Karkkitrippi

Post by Skitzle »

Oli kyl iha hienot kuosit tuos viikonloppuna, et pakko ekaa kertaa kirjottaa jonkun näkönen stooriki.
Oon vaa aika paska kirjottamaan, mut eiköhä tää tästä.

Taustatiedot:
19v mies, aikasempaa kokemusta löytyy vähän kaikesta.
Edellisiltana tuli poltettua 0,2g hassista ja syötyä n. 200mg MDMA.
Alkoholia juon harvoin. Tarkoista määristä ei ole tietoa, koska ei ole fiktiä tällä hetkellä.
Douppi oli kumminkin priimaa. :p

Setit:
200µg LSD, huuleen
n. 100mg MDMA, nokkaan
n. 10 röökiä, keuhkoihin
6-8 bisseä, kurkusta alas


Herään kello 13:00, käyn polttamassa aamusavut, vähän väsyttää, mutta muuten tosi positiivinen olo.
Jumittelen koneella ja kuuntelen musiikkia. Kello 16:20 päätän laittaa lapun huuleen vähän epäröiden, mut parempi nyt, kuin joskus yöllä. :D
Vartin päästä alkaa olemaan vähän kevyempi ja parempi olo. Laitan aamukahvit tippumaan ja makoilen sohvalla.
Kello 17:26 on todella euforinen, helppo, selvä, energinen ja puhdas olo. Silmät kiinni näkyy kuvioita ja väreilee. Pinnat elää vähän ja näkyy tracereita.
Hymyilyttää, tekis mieli itkeä onnesta. "Vittuku vois vaa aina olla hapoissa, mut ei tää kyl sit olis nii siistiä.."
Musiikki kuulostaa todella hyvältä, pakko tanssia. Kaikki liikkeet menee smuutisti. Kirjoittelen jonku aikaa puhelimeen lyriikoita, laitan napit korville ja lähden käymään pihalla tupakalla.

Kaikki näyttää kauniilta ja värikkäältä. Ihastelen vähän aikaa kiiltävää autoa, poltan röökin ja lähden takaisin sisälle.
Rappukäytävässä kuulen selvästi, että puhelimeni soi, vaikka asunkin ylimmässä kerroksessa.
Juoksen sisälle, kaveri soittaa ja aikoo tulla käymään kahvilla. 5 minuuttia niin kaveri saapuu. Alkoi vähän ahdistamaan, mutta päätän ottaa bissen.
Kuunnellaan musiikkia, juodaan kahvit ja katson kun kaveri pelaa League of Legendsiä. "Ihme homma, ku tääki peli näyttää hyvältä."
Kaveri haluaisi ostaa magmaa, mut ei ole kunnollista fiktiä. Vitun hankalaa eyeballata. Välillä meni ajatukset vainoharhaisiksi, ku alko säätäminen rasittamaan.
Saadaan kumminkin setit jaettua, käydään kaverin autossa röökillä ja lähden takaisin kotia. Fiilistelen vähän aikaa kuunnellen musiikkia ja kirjoittelen lisää.

Kello 19:20 päätän käydä kaupassa, koska haluttaa bisseä. Lähden kävelemään, kaupan pihalla alkaa kuumottamaan liikaa, joten käännyn takaisin kotia päin.
Kotona otan mämmit esille ja päätän vetää snadit lainit. Saman tien olo parani ja lähden hymysuin takaisin kauppaa kohti. Ostan banaania, energiajuomaa ja 24-packin olutta.
Kotona kelailen kaikkea paskaa ja tajuan kaiken. Alan pelaamaan wowia. Kaverit soittavat ja tulevat käymään. Puhutaan paskaa, juodaan kahvit, myyn pommit, käyään röökillä ja sit ne katoaa.
Pelaan wowia kuunnellen musiikkia ja kello 22:10 kaveri soittaa. Tässä kohtaa tuli todella hyvä olo, koska seura parani. Röökille, puhutaan paskaa, katotaan flasheja, juodaan kahvit, juon pari bisseä.
Vedän vielä viimeiset lainit (n. 80mg) ja lähdetään hurulle kaverin kanssa.

Auton kyydissä ekstaasi alkaa selvästi vaikuttamaan. Musiikki kuulostaa todella hyvältä, pakko liikkua musiikin tahtiin, silmät menee kiinni, pitkästä aikaa todella iloinen olo.
Vituttaa vaan et ei oo savuja. :( Pyöritään kylillä jokunen ikuisuus, juon 3 bisseä, käydään syömässä ja lähdemme takaisin kotia. Poltetaan pihalla vielä röökit.
Vedän kyhäriltä nokkaan vielä viimeisetkin muruset ja lähden kylpyyn makoilemaan. Lämmin vesi tuntuu todella hyvältä. Kello 4:20 yritän vielä etsiä kämpästä savuja boostiksi, mutta tuloksetta,
yritän piirtää, mut ei jaksa. Happo on alkanut jo hellittämään ja mietin et mitä helvettiä meikä on aiemmin mennyt sekoilemaan. Makaan sängyssä, juon bisseä, syön leipää ja katson telkkaria.
Ruoka maistuu todella hyvältä, kuningas olo. Klo 7:30 lähden käymään kaupassa, koska röökit loppu ja on vieläkin nälkä. Vähän väsynyt olo.
Lähden pihalle kävelylle, mutta kauppa ei ole vielä auki, koska on sunnuntai. :D Lähden takaisin kotiin, katson elokuvaa, vaikka kaikki meneekin ohi.
Pääsen viimein unten maille joskus yheltätoista.

Seuraavana päivänä oli vähän huono olo, mutta tänään jo elämä hymyilee.
Oli kyl palasia loksautteleva kokemus. Opin sen, et ei kaikki oo niin justiinsa. :)
heihoi
Lepakko
Posts: 225
Joined: Sun 01 Mar 2015, 22:12
Location: Helsinki

Re: Karkkitrippi

Post by heihoi »

"Kotona kelailen kaikkea paskaa ja tajuan kaiken" XD haaahahaa xD Ei vitsi kuulostaa super chilliltä keissiltä :)