Ei tän näin pitänyt mennä!

Kertomuksia, pohdintoja ja ajatuksia kokemuksista eri tajunnantiloissa.
Killerloop81
Tuppisuu
Posts: 6
Joined: Tue 01 Oct 2013, 21:59

Ei tän näin pitänyt mennä!

Post by Killerloop81 »

Jumalauta! Sain tänään tietää olevani C-positiivinen eli kannan C-hepatiittia! Ihmettelen suuresti mistä olen voinut tartunnan saada sillä aina olen käyttänyt puhtaita värkkejä yms. Olen vaan yrittänyt pohdiskella millo olen tartunnan saanut ja mistä... Sehän tässä vielä kun piti myös flikkakaverille kertoa asiasta (ei käytä i.v:nä) ja kehoittaa myös häntä käymään testeissä. Huh huh, mikä päivä! Onko muita joilla vastaava vaiva? Onko vaikuttanut ohjaukseen jos niin millä tavalla?
User avatar
VXA
Kameleontti
Posts: 844
Joined: Sat 22 Sep 2012, 22:53

Re: Ei tän näin pitänyt mennä!

Post by VXA »

eipä oo, mutta voin näin lämpimikseni kertoa erään tarinan.

pitkin iltaa oli juotu, mitä?, pullo vai kaksi vinkkua, jokunen bisse ja shotti ja tota jotai semmosta. Ei huumeksia. sitten päädyttiin frendin kämpille ja jotenki päädyttiin sitten tuubassa erään ex-nipan kanssa viilteleen itteämme erittäin tylsällä veitsellä frendin vessaan. Tää toine jätkä viils eka jokusen verrattain säälittävän naarmun. Meitsi yritti hennosti mutta en saanu haavaa, ku oli niin surkee se keittiöveitsi. Sit sanoin ettei kiinnostakkaa tää. Onneks. Seuraavana päivänä tää jäbä kerto nimittäi että sillä oli tuo c-hepatiitti.

Vittu sentään. :mad: Ei näin.

Elämä on.
Jos metsään haluat mennä nyt,
niin takuulla pajautat.

Kolme likaista hippiä hiisas näin, piippu kiersi ringissä eteenpäin. Ja koska hatsia oli paljon niin, kutsuivat he messiin yhden pajapään.

Kuoseissa taju ajantajusta heikkenee.
User avatar
MethAciD
Lepakko
Posts: 273
Joined: Tue 21 Aug 2012, 14:00

Re: Ei tän näin pitänyt mennä!

Post by MethAciD »

Jotain oot tehny tai jättäny tekemättä että olet saanut tartunnan.. :down:
Voihan se seksissäkin tarttua, tai tatuointia/lävistyksiä tehdessä jne...tai jos oot joskus tapellu kovasti ja molemmilla veri roiskunu haavoihin ja TSÄDÄÄM! rosvosektori.. (kuha heitin ilmoille ajatuksen). :foil:

Se on vaa aika vittumainen temppu jos se jolta oot tartunnan saanu on tienny kantavansa, eikä oo infonnu asiasta tilanteessa jossa tartunnan riski vois olla mahollinen.
Humalaspäissää ja hulluna siinä hihittelevät ja hiplaavat.
User avatar
wRRa
Moderator
Posts: 2233
Joined: Sat 29 May 2010, 21:30
Location: Pääsi sisällä

Re: Ei tän näin pitänyt mennä!

Post by wRRa »

Tunnen useampia kaltaisiasi suonensisäisten käyttäjiä, jotka ovat omasta mielestään aina huolehtineet, että iskevät vain omilla värkeillään, ja kuitenkin onnistuneet saamaan C-hepan itselleen.

Ties missä kuoseissa kun on, niin kyllähän sitä helposti voi mennä värkit sekaisin. Tai jos sulla ei mee, ni mitä jos kaverilla menee, ja se jättää sun piikin samaan kohtaan jossa se olikin? Tai jos vedätte samasta klikkikupista, ja toinen törkkää sinne likasen neulan?

Nojoo, vaikea sanoa. Mutta yleinen vika.
"The Emperor... wants to conquer outer space. Yoda... wants to explore inner space, and that is the fundamental difference between the good and the bad side of the force."
gaia
Kameleontti
Posts: 693
Joined: Sun 29 Oct 2006, 04:26

Re: Ei tän näin pitänyt mennä!

Post by gaia »

Itsellä kans pienehköt kuumotukset tämän suhteen. Hengasin pari kuukautta gimman kanssa joka kantoi C-hepatiitti ja aika ahkerasti tuli nussittua ilman ehkäisyä. Maanantaina verikokeet niin saa vähän selvennystä.
Vai toimiiko?
veke
Psykonautti
Posts: 149
Joined: Sun 15 Jan 2006, 19:55
Location: lahti

Re: Ei tän näin pitänyt mennä!

Post by veke »

C löytyy...nyt on kuulemma marrkinoille tullu tehokkaampii hoitomuotoi ku interferoni siis halvempii ja vähemmän haittavaikutuksii..
...