Synaptolepis kirkii "Uvuma-omhlope"

Keskustelua muille alueille sopimattomista kasveista ja yhdisteistä.
User avatar
lp420
Karvakuono
Posts: 26
Joined: Sun 20 Sep 2015, 00:14

Synaptolepis kirkii "Uvuma-omhlope"

Post by lp420 »

Moi!

Jälleen kokeilussa aivan uudenlaista yrttiä mistä ei topiccia täältä ainakaan löydy eikä missään muuallakaan suomenkielistä tietoa kokemuksista/annostuksista tai käyttötavoista.

Kyseessä siis pitäisi olla lääkeyrtti, kuten edellinenkin minkä vaikutuksia täällä kyselin. Mainostetaan ulkomaan kaupoissa ja foorumeilla jälleen shamaani hommilla, valveunilla, visioilla ja enneunilla yms. Lääketieteellisesti todettu ainakin tutkimusten mukaan korjaavan tai jopa lisäävän uusien hermosolujen tuotantoa.

Tässä copypastena suomennettu teksti:

Uvuma-Omhlope jauhettu juuri (Synaptolepis kirkii)

Pieni pensas Etelä-Afrikasta joka tuottaa suuria valkoisia juuria joiden sisus on puhtaan valkoista. Parantajat ovat käyttäneet juuria visioiden ja valveunien saavuttamiseksi. Moderni lääketiede on osoittanut juuren pitävän sisällään uniikkeja diterpenoideja joilla on neurotrooppisia vaikutuksia. Tutkimuksissa on saatu viitteitä siitä että juuren käyttö voi korjata tai jopa lisätä uusien hermosolujen tuotantoa. Juuren on myös raportoitu lisäävän unia ja lisäävän unen levollisuutta. Pienet annokset riittävät tämän kasvin kanssa normaalisti n. 300mg tai 1/8 teelusikkaa. Juuri voidaan sekoittaa nesteeseen tai muihin ruokiin. Jotkut ihmiset ovat raportoineet yleisen mielen kirkastumisesta ja mielialan noususta yrtin jatkuvan käytön seurauksena. Suuret annokset voivat aiheuttaa pahoinvointia ja sitä on perinteisesti käytetty isoina annoksina oksennuksen aiheuttavan vaikutuksen takia. Pienemmillä annoksilla ei ole raportoitu pahoinvointia.

Kuulostaa mielenkiintoiselta. Todella mielenkiintoiselta. Ihan siis vaikka ei akuuttia vaikutusta olisikaan niin jos pitkällä käytöllä mieli kirkastuu, ajatustenjuoksu vilkastuu, järki alkaa juosta paremmin ja unetkin levollisempia. Lääkkeenä taas varmasti huomattavasti parempi esimerkiksi paniikkihäiriöön, vieroitusoireisiin yms kun jotkut lekureiden tuputtamat synteettiset zombieksi tekevät SSRI-napit... Itse juuri kärsin paniikkihäiriöstä, välillä dänkin polttelun jälkeen aikamoisesta korkealentoisuudesta ja pientä todellisuudentajun hämärtymistäkin toisinaan, levottomuutta, stressiä ja sitten vielä opiaattien kitkuista johtuvia univaikeuksia. Haen nyt apua näihin vaivoihin ihan luonnon omista tuotteista, jotka ennenkin todettu parhaiksi lääkkeiksi, synteettiset kun taas todettu monet kerrat täydeksi rahastukseksi sivuoireineen.

Kokeiltu on monenlaista yrttiä. Tähän mennessä parhaiten on auttanut Gotu Kola. Mitenköhän voiko tätä sen kanssa miksailla? Yrtti-asiantuntijoita onko täällä?

Kellään kokemusta moisesta yrtistä? Jos on oletteko havainnut minkälaisia vaikutuksia tällä? Ja onkohan yllämainittu pelkkää myyntipuhetta vai voisiko moinen yrtti tai sen juuri tarkemmin oikeasti lisätä hermosolujen tuotantua tai korjata niitä? Ovatko muut saaneet tästä apua tai jos eivät niin mitkä yrtit/luonnontuotteet teitä ovat auttaneet levottomuuteen yms?

-lp
"Onko kuvittelu totuutta oikeaa, vai totuus onttoa kuvitelmaa?" :shock: :shock: :shock: