Brintellix (vortioxetine)

Keskustelua muille alueille sopimattomista kasveista ja yhdisteistä.
User avatar
SadPanda
LD50
Posts: 3076
Joined: Wed 27 May 2009, 15:26

Re: Brintellix (vortioxetine)

Post by SadPanda » Fri 23 Nov 2018, 11:49

Nyt tulee pakollinen tuplapostaus, kun ei voinut editoida enää tuota.

Olen nyt aloittanut kyseisen lääkkeen n. 6kk sitten uudestaan, Mutta annoksen jätin siihen 10mg. Ahdistusta alkoi ilmeentyä niin paljon tuolloin, että en uskalla/halua nostaa tätä ylemmäs.. Kun masennus tällä on taltutettu..

Tuli mieleen tuosta voxran ja tämän lääkkeen yhdistelystä, kun voxra lla on niin korkea se kouristuskynnys ja tämä lääke varmasti lisää sitä.

Huomasin tuossa, kun vetelin aphp, hex-en ja 3fpm.'en kaikkia kerrallaan.. Kuitenkin huomasin, että annoskoot ovat paljon pienempiä tämän lääkkeen kanssa, koska perus 15mg aphp iv alkoi puolessa välissä yökkäyttämään. Tai noh. Saattoi olla, että vanhan pandan eyeball ei ile enää täysin kohdillaan.

Mutta huomasin kuitenkin jo amfetamiinin kohdalla sen, että tämä lääke Vahvistaa suuresti vaikutuksia.. Joten olkaa varovaisia. Eikö tämä kuitenkin jollain tavalla ole "stimulantti" kuitenkin lukee sivustolla, että "serotoninimodulaattori /stimulantti..
[17:14] <bong_aqua> oot kyllä kohtuukäytön ruumiillistuma

puhallus
Karvakuono
Posts: 30
Joined: Sun 14 May 2017, 09:31

Re: Brintellix (vortioxetine)

Post by puhallus » Fri 30 Nov 2018, 18:07

SadPanda wrote:
Fri 23 Nov 2018, 11:49
Olen nyt aloittanut kyseisen lääkkeen n. 6kk sitten uudestaan
Sopiiko udella miksi lopetit, ja miksi päätit aloittaa uudestaan? Mulla menee 10mg mikä toimi aikansa. Tai tarkkaanottaen en tiedä auttoiko, sillä elämä hymyili muilla tapaa tuolloin (työtä, ihmisiä, liikuntaa). Nyt kaamoksen ja työstressin
myötä masennusoireet rupee olemaan melko rankkoja. Nukun huonommin, paino on noussut. Selailen sipulisaitteja sen sijaan että jaksaisin ees kuunnella musiikkia. Kokeiltiin annoksen nostamista 20 milliin, mutta en kestänyt niitä sivareita. Nyt oon sitten funtsinut lopettamista kokonaan. Yksi syy on se, että haluaisin saada psykedeelit taas toimimaan. Kaipaan afterglowta ja myös microdosetus kiinnostaisi. Toinen syy on libido - tavallaan on kivaa olla lähes haluton, oikeastaan pidän tästä uudesta piirteessä itsessäni - mutta seksi ja läheisyys on kuitenkin melko hyvä mielialalääke.

Vaihtoehtoisesti tekis mieli marssia lääkäriin ja sanoa et määrää voxrat & imovanet kunnes aurinko taas näyttäytyy :rage: